Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Manote, kad kažkas pavogė kažkieno muziką, tekstą, idėją? Nesidrovėkite ir skelbkite garsiai!

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123456 ... 9
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Silentist
2019 m. birželio 4 d. 19:52:09

2019 m. vasario 7 d. 01:14:31

Naktinis "atradimas". Užsimaniau prisimint senus gerus "modernų" laikus, Spotify susiradau jų radiją. Ir žinant šią šutvę, tokie "atradimai" turbūt neturėtų stebint, bet...

Kaip man atrodytų,  originalioji versija

ir "modernioji"

Nors nežinia, kas iš ko ką šitoj šutvėj "skolinasi"...

Atsakyti
edzkaa1
2019 m. sausio 31 d. 22:19:50

Nors kai kas sako, kad gavo leidimą

2019 m. sausio 27 d. 15:10:49 2019-01-27 15:11:26

Pasakykit, kad man panašumas tik pasivaideno.... Nesakau, kad 100%, bet nu panašu, ir viskas...

ir 

Atsakyti
Konditerijus
2019 m. sausio 24 d. 22:20:58
Silentist
2018 m. gruodžio 17 d. 22:17:35

2018 m. lapkričio 11 d. 11:58:02 2018-11-11 13:29:26

Paskutini sekmadieni - To Ostatnia nedziela (Utomlennoe Solnce) Jerzy Peterburski 1936

https://youtu.be/R_BRx-Rf6kI

Yra ir rusiška versija Utomlennoe Solnce, sena karinė daina, kurią yra sudainavusi ir Alina Orlova

2018 m. rugsėjo 25 d. 20:47:45

Visais laikais kažkas kažką kopijavo. Tai normalus procesas, be kurio niekas nesivystytų. Skirtumas yra kada aklai kopijuojama ir nieko naujo nesukuriama ir kada panaudojama kažkokia dalis kūrybai.

vilniuje

Atsakyti
edzkaa1
2018 m. rugsėjo 19 d. 21:59:35

ir

Gal nepavogė, bet yra panašumų

2018 m. rugsėjo 18 d. 19:58:59
Rutonė
2018 m. rugsėjo 10 d. 00:00:32

Turbūt nebus didelė staigmena - didieji kaimynai seniai savinosi vakariečių dainas. Bet su viena daina tikrai įdomus dalykas buvo. Tie, kam 40+ (jei tokių čia dar esama), tikrai prisimena "Te visad šviečia saulė"/"Пусть всегда будет Солнце". Kas tai - plagiatas ar tai, nuo ko nuplagijuota, aš spręst nesiimu:

Atsakyti
Silentist
2018 m. gegužės 11 d. 20:42:44 2018-05-11 20:45:03

2018 m. kovo 21 d. 00:08:29 2018-03-21 00:09:20

UOJ. Kaimynų braliukų genijus - visai ne genijus? Čia jau antras (man žinomas atvejis).

Pirmasis.

Neguldau galvos, kad tai tiesa, bet kažkodėl nenustebčiau, jei vis dėlto būtų. Gaila, žinoma... Vis dar prieš akis iškyla mano (dabar jau buvusių) kolegų reakcija Rygoje prasilenkus su aptariamuoju kompozitoriumi: "O įdomu, jis suprato, kad mes jį pažinome?" "Aišku, suprato..." Mdas....

O kas dėl Kelio į žvaigždes ir Co vagysčių - kažkodėl nestebina. Ypač kalbant apie Valinskų "kūrybinį" duetą. P.S. Po truputį, atrodo, KĮŽo "šedevrai" iš youtubės dingsta. Ir tegu.

Aš dar nebaigiau, jeigu ką...

Gerokai primirštas Mino ir Filia? O gal ne Filia?

Bet ir vėl - šališkumas ar ne, bet ko norėt iš TOS šalies?

Primena kažką, ar ne?

Gerai. Su šituo baigiau. Betgi važiuojam toliau. Kažkodėl niekas nepatebėjo dar vieno panašumo (tik šį kartą niekas iš nieko nieko nevogė). Smagu dėl to, kad čia įpainioti abu mano mylimi kolektyvai (vaizdo ir garso kokybė nekažkokia, bet suprast galima):

Nesiplėsiu šia tema, nes, anot klasikės, "minčių kyla įvairių". Patys jūtai lyg ir yra prisipažinę esantys norvegų gerbėjai ir tas panašumas nesąs atsitiktinis. Gal. Bet, anot kito klasiko", "kas gali paneigt galimybę, kad" tai nėra gražus atsifutbolinimas - ne ne, mes nevogėm, mes tik iš pagarbos jiems jų dainos eilutę į savo dainą įtraukėm...

Atsakyti
Silentist
2018 m. kovo 19 d. 20:45:25

toks pats priedainis

2018 m. sausio 28 d. 18:54:06

Nežinau ar čia jau blogai darosi su paranoja, bet lygtais girdisi daug panašumų tarp Magazine - You Never Knew Me (1980) ir Arcade Fire - Everything Now (2017). Suprantama, kad pirmiausia ritmai labai skirtingo tempo, bet pati melodija atrodo panaši man :/

Atsakyti
Very_crazy_enough
2018 m. sausio 28 d. 14:44:02

Анне Вески - Позади крутой поворот

2018 m. sausio 8 d. 05:37:47

1974 - The Hollies: The Air That I Breathe

>

1993 - Radiohead: Creep

>

2017 - Lana Del Rey: Get Free

Atsakyti
4Blackberry
2017 m. spalio 15 d. 11:11:33

Man vis tiek tos dainos skirtingos kaip diena ir naktis :D

Aš tai vakar pagalvojau, kad Peter Murphy pats iš savęs pavogęs melodiją vieną, nes ji girdisi dviejose dainose. Ir iš to pačio albumo Deep (1990). Tos dainos - žymioji Cuts You Up ir Deep Ocean Vast Sea.

Atsakyti
Very_crazy_enough
2017 m. spalio 15 d. 10:47:33

{#}tai gal ta šaika Editors ir pasivadino taip, kad "redaguoja" svetimas dainas

2017 m. spalio 15 d. 10:34:02

Jeigu įdomu, galiu patikslinti: 2:30 iš The Smiths su 4:00 iš Editors.

Atsakyti
Puslapiai: 123456 ... 9
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2025 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

The Rasmus The Rasmus
8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

09:21 - Silentist
Michael Madsen (67) kill bill second role actor dead and gone RIP
01:23 - einaras13
Sakiau, kad senbuviai svečiuose retas dalykas. Music'iečiai juos kaip popiežių sutikinėja
22:13 - 4Blackberry
Labas, Konditerijau. Damn, pasijaučiau kaip žvaigždė, sveikinuos čia su visais... Bet šiaip labai miela, ačiū už sutikimą
20:46 - Konditerijus
Sveika sugrįžus!
18:42 - 4Blackberry
Labas ir jums, gerb. Silent'ist'ai
17:22 - Silentist
Wellness wis dar yra Diewo uzmirstoj dickynej Willtea
12:35 - 4Blackberry
Yra ir gerų dalykų, gerai, kad yra Spotify integracija, kuri leidžia paklausyt dainų previews, ir apie kurią kalbėta buvo dar 2017 berods. Dėl šito džiaugiuos
12:33 - 4Blackberry
Bet vis dėlto, nepaneigsi, kad tai išlieka unikali vieta internetinėje erdvėje. Vienintelė tokia. Ir vis tiek smagu, kad žmonės kaip Einaras, Alvydas, dar kas nors, ją dar bando puoselėti.
12:31 - 4Blackberry
Kiek nykoka tai dar lengvai pasakyta, manau. Galima visaip šitą vietą pavadinti - Dievo užmiršta dykyne, fosiline iškasena, post-apokaliptiniu pasauliu, dar kaip nors...
11:39 - einaras13
Nu čia kaip ir anksčiau, kiek nykoka. Tik protarpsniais vienas kitas senas narys vis užsuka ir vėl pradingsta. Bet koks toks sugrįžimas atrodo kaip didelis pagyvėjimas.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 283
  Iš viso užsiregistravę: 73647
  Naujausias narys: ArethaByl
  Šiandien apsilankė: 43807