| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Alvydas1 | AriadneYes |
||||
| Very_crazy_enough | Aš užmušiu taveSportas Sportas yra gerai bet jis gali uzmusti |
||||
| Sahja | 16 metų69 Danguje |

11 eu. Geriau nemegstama dream theater albuma nusipirkciau. Systematic chaos pvz. Ziuret reklamas ir moket 11 jiems uz nieka
2006 m. rugpjūčio 25 d. 17:37:27
reaguoju normaliai.
2006 m. rugpjūčio 25 d. 16:52:07
Nu,susivienijot jau?Kokiu veiksmu imsites?
eisim mustis
2006 m. rugpjūčio 24 d. 22:12:33
2006 m. rugpjūčio 24 d. 21:32:02
2006 m. rugpjūčio 24 d. 19:41:09
2006 m. rugpjūčio 24 d. 19:36:56
visi antifanai ir jiems prijauciantys vienykimes! jeigu nemegsti th arba th fanu paskelbk apie tai i savo parasa.
nu ir?kas is to?kritikuot galima,bet skelbt savo parase, kad esi th antifanas,per daug..jie net to neverti.
2006 m. rugpjūčio 24 d. 19:13:53
bl tas pagrindinis tai merga ar bernas gotas,as ju nekenciu
Transeksualas.prie ko čia gotai, ple?
2006 m. rugpjūčio 24 d. 19:05:45
2006 m. rugpjūčio 22 d. 13:54:31
2006 m. rugpjūčio 20 d. 20:25:39
ka as galiu pasakyt apie th ir ju fanus bei antifanus.
is serijos "apie Tokio Hotel.."
1.muzikoje turi buti daugiaunei atlikeju isvaizda.
2.deja vokiskai nesuprantu ir dainu tekstu negaliu objektyviai vertinti, bet zodziai "Rette mich", kuriuos siaip ne taip issiverciau man zavesio nekelia. banalu? ko gero.
3. atsiprasau. jie ka nors pasieke? laimejo prestiziniu apdovanojimu? ju vardas minimas kalbant apie didziausius profesionalus? visi kritikai vienodai linksi galvas, sutikdami, kad tokio hotel - neeiline grupe? ne. mielieji vaikai, taip tikrai nera.
4. usitarnauti mergaiciu simpatijas yra labai lengva kai turi isvaizda , teveliu pinigus ir gerus prodiuserius. vieni jie nieko nebutu pasieke.
5. tai ka jie daro as aplamai negaleciau pavadinti muzika.
is serijos "apie tokio hotel fanus ir antifanus.."
1. mano ausys yra pripratusios prie profesionalesnio grojimo ir svaresnio vokalo, todel nesuprantu, kaip zmones gali ju klausytis.
2. puse ju fanu nme nesupranta vokiskai. wtf?
3. muzikoje yra ne vien atlikeju isvaizda, taigi zmones, kurie tai surpanta paprastai tokiu grupiu kaip tokio hotel nesiklauso.
4. pati turiu kazkoki klipuka kur ant durch de monsun ar kazkas tokio uzdainuota kazkokiu cypianciu balsu. kazkas ten tokio. tiesa pasakius, akd ir kas ten butu dainuojama atrodo ir skamba juokingai. bet tiesa nuo patiers bilo tai ebveik nesiskiria.
5. man tai nuosirdziai juokinga, kai is ju saiposi. pati nesisaipau - turiu ir ka kita veikt. bet siaip yra daug uz ak ju nemegti. o uz ka megti.?
nebeturiu ko pridėt.nebent tai,kad mano močiūtė padainuotų gražiau už bilą ar koks ten velnias.
2006 m. rugpjūčio 20 d. 20:05:56
2006 m. rugpjūčio 20 d. 19:59:18
2006 m. rugpjūčio 20 d. 19:55:32
2006 m. rugpjūčio 20 d. 19:48:07
2006 m. rugpjūčio 20 d. 19:44:31
2006 m. rugpjūčio 14 d. 20:29:24
ka as galiu pasakyt apie th ir ju fanus bei antifanus.
is serijos "apie Tokio Hotel.."
1.muzikoje turi buti daugiaunei atlikeju isvaizda.
2.deja vokiskai nesuprantu ir dainu tekstu negaliu objektyviai vertinti, bet zodziai "Rette mich", kuriuos siaip ne taip issiverciau man zavesio nekelia. banalu? ko gero.
3. atsiprasau. jie ka nors pasieke? laimejo prestiziniu apdovanojimu? ju vardas minimas kalbant apie didziausius profesionalus? visi kritikai vienodai linksi galvas, sutikdami, kad tokio hotel - neeiline grupe? ne. mielieji vaikai, taip tikrai nera.
4. usitarnauti mergaiciu simpatijas yra labai lengva kai turi isvaizda , teveliu pinigus ir gerus prodiuserius. vieni jie nieko nebutu pasieke.
5. tai ka jie daro as aplamai negaleciau pavadinti muzika.
is serijos "apie tokio hotel fanus ir antifanus.."
1. mano ausys yra pripratusios prie profesionalesnio grojimo ir svaresnio vokalo, todel nesuprantu, kaip zmones gali ju klausytis.
2. puse ju fanu nme nesupranta vokiskai. wtf?
3. muzikoje yra ne vien atlikeju isvaizda, taigi zmones, kurie tai surpanta paprastai tokiu grupiu kaip tokio hotel nesiklauso.
4. pati turiu kazkoki klipuka kur ant durch de monsun ar kazkas tokio uzdainuota kazkokiu cypianciu balsu. kazkas ten tokio. tiesa pasakius, akd ir kas ten butu dainuojama atrodo ir skamba juokingai. bet tiesa nuo patiers bilo tai ebveik nesiskiria.
5. man tai nuosirdziai juokinga, kai is ju saiposi. pati nesisaipau - turiu ir ka kita veikt. bet siaip yra daug uz ak ju nemegti. o uz ka megti.?
aukso zodziai
2006 m. rugpjūčio 14 d. 20:24:57
nu dabar pagalvokit kokie dainininkai yra dar piemenys (ta prasme jauni) bet jau zinomi beveik visoje europoje????vat vat uz tai juos ir reikia megti, 0 kas nenori tai tegul ir nemegsta bet gal nereikia ju keikti. nebent jus pavydite jiem populerumo o taip tikiuosi nera
Tu su protelio viena ląstele susiginčijai, kad tokias blevyzgas rašai?
Gerbti už tai, kad mažvaikiai kažkam pačiulpė ir patapo populiari ožiukų banda?
Kokio POPuliarumo? - po poros metų jų nieks neprisimins. Kad jie dar normaliai dainuotų ir nenusidainuotų, tada dar suprasčiau,toleruočiau - o dabar? - gyva bėda.
2006 m. rugpjūčio 14 d. 20:13:27
2006 m. rugpjūčio 13 d. 13:01:50
Nerašykite komentarų vien iš daug ženklų ir didžiųjų raidžių.
Pasiskaitykite taisykles: https://www.music.lt/?content;id.2 punktas 1.7
2006 m. rugpjūčio 12 d. 23:26:35