dzeineta139 rašė: Gal baigsit cia dabar varyt. Jau siaip kvailai atrodo. Varosi cia kaip 5-meciai, neturedami ka veikt. As nesuprantu kam jus isvis lendat i ju grupes skyriu ir kazka rasinejat, lyg jums rupetu. O jei neturit ka veikt, tai eikit pamiegot ar kjlausytis savo muzikos. O tai ateina cia ir varo. Gal jus isvis nuprotejot? Nerupi? Ti kam einat cia, jk jie jum nerupi... Tai ir neeikit.
Šiaip čia tema apie antifanus, ne apie grupę. Tamstai derėtų perskaityti temos pavadinimą, prieš reiškiant nuomonę.
Gal baigsit cia dabar varyt. Jau siaip kvailai atrodo. Varosi cia kaip 5-meciai, neturedami ka veikt. As nesuprantu kam jus isvis lendat i ju grupes skyriu ir kazka rasinejat, lyg jums rupetu. O jei neturit ka veikt, tai eikit pamiegot ar kjlausytis savo muzikos. O tai ateina cia ir varo. Gal jus isvis nuprotejot? Nerupi? Ti kam einat cia, jk jie jum nerupi... Tai ir neeikit.
misija4 rašė: tu cia nestuumk, kas is to kad man 14 metu? db prikisinesi kazka? geriau pasilik ta savo durna nuomone sau, nes TH fanams jos nerejkia. jie patys zino kas jiem patinka, o kas ne. nors nesu ju didziausia gerbeja, bet ant ju nestuniu, kad man ir 14 metu.
O nuo 14-os metu jau studijuoji? OHO. Vunderkindas turbut. Cia i tavo aprasyma paziurejau, jei ka
Nepatinka man nei Tokio Hotel ir dar labiau jų antifanai.
Nesuprantų jų esmės. Neturi jie ką veikti. Įžeidinėja, dergia grupę savo komentarais. Niekam tie antifanai nereikalingi ir patys niekuo negeresni yra.
tu cia nestuumk, kas is to kad man 14 metu? db prikisinesi kazka? geriau pasilik ta savo durna nuomone sau, nes TH fanams jos nerejkia. jie patys zino kas jiem patinka, o kas ne. nors nesu ju didziausia gerbeja, bet ant ju nestuniu, kad man ir 14 metu.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2010 m. sausio 30 d. 11:18:34
Gal baigsit cia dabar varyt. Jau siaip kvailai atrodo. Varosi cia kaip 5-meciai, neturedami ka veikt. As nesuprantu kam jus isvis lendat i ju grupes skyriu ir kazka rasinejat, lyg jums rupetu. O jei neturit ka veikt, tai eikit pamiegot ar kjlausytis savo muzikos. O tai ateina cia ir varo. Gal jus isvis nuprotejot? Nerupi? Ti kam einat cia, jk jie jum nerupi... Tai ir neeikit.
Šiaip čia tema apie antifanus, ne apie grupę. Tamstai derėtų perskaityti temos pavadinimą, prieš reiškiant nuomonę.
2010 m. sausio 29 d. 23:16:45
2010 m. sausio 27 d. 11:48:15
Jų žanras teen pop emo gay
true neo-satanic pop
what the armies of satan listen to while impaling babies
2010 m. sausio 27 d. 11:42:40
DAr pridek lesbian nes tas vokalistas kaip merga
auksiniai zodziai
2010 m. sausio 27 d. 11:07:07
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2010 m. sausio 27 d. 11:01:37
DAr pridek lesbian nes tas vokalistas kaip merga
2010 m. sausio 24 d. 15:40:55
Vat būtent, tiksliai.
2010 m. sausio 24 d. 15:36:58
2010 m. sausio 24 d. 12:47:27
Myliu juos. o.o
/nepatinka nei muzika nei ishvaizda.
Net neisivaizduoju kokiu zandu ju muzika vadinama.
sudmuzike man rods tas zandras. Ar is vis sudas, nepamenu
Man atrodo gaypop. Ar kažkas panašaus.
2010 m. sausio 24 d. 12:38:50
Myliu juos. o.o
sudmuzike man rods tas zandras. Ar is vis sudas, nepamenu
2010 m. sausio 24 d. 12:31:43
tu cia nestuumk, kas is to kad man 14 metu? db prikisinesi kazka? geriau pasilik ta savo durna nuomone sau, nes TH fanams jos nerejkia. jie patys zino kas jiem patinka, o kas ne. nors nesu ju didziausia gerbeja, bet ant ju nestuniu, kad man ir 14 metu.
O nuo 14-os metu jau studijuoji? OHO. Vunderkindas turbut.
2010 m. sausio 24 d. 10:01:18
2010 m. sausio 6 d. 10:32:29
2010 m. sausio 6 d. 08:12:41
2010 m. sausio 6 d. 02:43:00
2010 m. sausio 5 d. 22:20:50
Nesuprantų jų esmės. Neturi jie ką veikti. Įžeidinėja, dergia grupę savo komentarais. Niekam tie antifanai nereikalingi ir patys niekuo negeresni yra.
2010 m. sausio 5 d. 21:34:10
2010 m. sausio 5 d. 20:34:37
eikit kaku jus antifanai, nieko jus nesuprantat xDD
Kodėl aš jaučiu jog tau <14 metu ?
2010 m. sausio 5 d. 20:17:07
2009 m. gruodžio 28 d. 17:44:58