| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Very_crazy_enough | Citizen ErasedMuse Belami su gimtdn |
||||
| Alvydas1 | In the EndAnthrax Grupės pagarbos išraiška Dio ir Dimebag Darrel adresu. |
||||
| 4Blackberry | ThoroughbredsPoison the Well |
||||
| Konditerijus | I Know (You Love Me)O. Children |
||||
| Sahja | Сергей Минаев - КарнавалSovietinė muzika |
2009 m. birželio 30 d. 15:58:42
O kas dėl tų TH antifanų... na, aš suprantu, kad galima kokios grupės nemėgti, bet kad tik ir laukti progos kur nors juos "apvaryti", lįsti į tos grupės gerbėjų forumus ir rašinėti įžeidžiančius komentarus ir t.t. - tai jau apgailėtina. Prastų grupių visada buvo ir bus. Nepatinka - neklausai ir mažiau suki galvą, kad galbūt kažkam patinka tokia muzika ar kad apskritai tokia grupės egzistuoja. Nuolat purvą ant tokių grupių pilantys individai atrodo neturi ką veikti, galbūt dar turi kokį nepilnavertiškumo kompleksą ar stokoja dėmesio, kad baisiai rūpi pasireikšti mestelint kokią "originalią" pastabą - "jie gėjai", "sudegint juos ant laužo" ir t.t.
Nepatinka - nežiurėk/neklausyk/nekreipk dėmesio. Paprasta.
2009 m. birželio 30 d. 14:04:25
kas gali megti tokio hotel gi ten gejai, kazkoks tas lyderis nesveikas pirma karta pamaniau kad ten merga kol man neirode kad jis bachuriukas -.-
Šio komentaro autorius buvo įspėtas. Po 5 įspėjimų vartotojas bus užblokuotas.
2009 m. birželio 30 d. 10:45:31
2009 m. birželio 30 d. 09:27:28
Na, ką aš žinau, žmonės... Gal jūs neturite gyvenime įdomesnių užsiėmimų nei kažko nekęsti? Atsimerkit tuomet. Skaitau ir atrodo, kad kai kurie postai iš tiesų persmelkti kažkokios vos ne nuoširdžios neapykantos. Negi jums iš tiesų taip įdomu ir svarbu ką kažkas klauso ar kažkas groja? Ne, tikrai neklausau tokio hotel ir nieko panašaus, bet man ir neįdomu. Tiesa, kažkada iš smalsumo ar nuobodulio žiūrėjau klipą youtube. Tiesiog not my cup of tea ir tikrai žinau, kad niekad nepamėgsiu tokios muzikos. Turiu ką klausyti ir ką mėgti ir be jų. Bet nekęsti? Come on... Kodėl turėčiau tam skirti savo laiką? Geriau jį išnaudosiu besidomėdamas grupėmis ar atlikėjais, kuriuos galbūt ir galiu pamėgti. O kažkokių grupių kažkokie antifanai? The most retarded bullshit I ever heard.
Aš ir kartais pasikarščiuoju, bet šiaip laikausi tavo požiūrio.
2009 m. birželio 30 d. 00:48:32
2009 m. birželio 29 d. 20:30:42
P.s. šitų fuckin' trasvestitų daug kas nemėgsta ne tiek dėl šūdinos muzikos, o dėl jų išsi*isinėjimų (kokie nors linkin park yra daugelių (pagrinde visokie ir paaugliai) mėgstami, tsakant, užlėptas šūdas).
2009 m. birželio 29 d. 17:43:18
2009 m. birželio 18 d. 21:57:03
kam patinka, kam nepatinka. kiekvienam savo. man tai sita grupe megstamiausia.
Tai blogai
2009 m. birželio 18 d. 21:53:32
Prajuokino kažkokio tai žmogaus postas Last.fm Tokio Pydars shoutboxe: "if hitler were to see this band , i think he would quit germany"
gera posta parase ir teisinga
2009 m. birželio 18 d. 21:25:36
2009 m. birželio 18 d. 21:20:34
2009 m. kovo 6 d. 22:03:03
Perdėtas visas šitas reikalas. Kad ir kokia tragiška šita grupė būtų (gal tokia ir yra, nežinau, nes negirdėjau nė vienos dainos), nereikia taip varyt. Čia daugmaž pavarai ant jų ir parodai savo puikų muzikinį skonį. Daugiau tolerancijos ir rūpinkitės savo reikalais, o ne ką mažos mergaitės spygauja
Panele, - yra dalykų kurių sveiko proto žmogus negali toleruoti...Na,jam neišeina...
Tik jau nereikia daryti dramos. Galima netoleruot karo, Kubiliaus sprendimų ir panašių dalykų, bet šitiek neapykantos dėl vienos grupės. Na juokinga
2009 m. kovo 6 d. 20:53:47
2009 m. kovo 3 d. 19:54:26
Perdėtas visas šitas reikalas. Kad ir kokia tragiška šita grupė būtų (gal tokia ir yra, nežinau, nes negirdėjau nė vienos dainos), nereikia taip varyt. Čia daugmaž pavarai ant jų ir parodai savo puikų muzikinį skonį. Daugiau tolerancijos ir rūpinkitės savo reikalais, o ne ką mažos mergaitės spygauja
Panele, - yra dalykų kurių sveiko proto žmogus negali toleruoti...Na,jam neišeina...
Tik jau nereikia daryti dramos. Galima netoleruot karo, Kubiliaus sprendimų ir panašių dalykų, bet šitiek neapykantos dėl vienos grupės. Na juokinga
2009 m. kovo 3 d. 19:50:07
2009 m. kovo 3 d. 19:46:08
2009 m. kovo 3 d. 08:53:35
2009 m. vasario 22 d. 17:09:16
Niekaip nereaguoju, o tokias grupes reikia naikint, kaip TH
Degint ant laužų tokias grupes ir jų fanus...Koncentracijos stovyklos būtų nebloga mintis...Kaip prieš antrą pasaulinį europą užteršė žydai,tai dabar chemical asshole it tokio shithole teršia gražią Europą...Padarykim tvarką,išnaikinkim tą brudą,padarykim gražesnę ateitį mūsų vaikams...Aš už švarią europą...Prisidėkim prie šios akcijos - pamatysim emo,duokim į galvą...Už mūsų žygdarbius,mūsų vaikai mums dar ilgai dėkos...Pradėkim nuo savęs - Išvalykim Europą ir visą mūsų žemę nuo tokio hotel ir cinema bizzare klano...Tegyvuoja taika ir teisingumas....Heil Hitler,tfui - Aš nekaltas,kalta aplinka....Išvalykim aplinką....
darom ymoūū genocidą, na tų tokių užsilikusių.xD
2009 m. vasario 21 d. 17:29:02
2009 m. vasario 21 d. 17:24:41