| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Alvydas1 | AriadneYes |
||||
| Very_crazy_enough | Aš užmušiu taveSportas Sportas yra gerai bet jis gali uzmusti |
||||
| Sahja | 16 metų69 Danguje |

11 eu. Geriau nemegstama dream theater albuma nusipirkciau. Systematic chaos pvz. Ziuret reklamas ir moket 11 jiems uz nieka
2008 m. lapkričio 21 d. 17:48:37
2008 m. lapkričio 21 d. 17:47:33
Kliedintis fanas negali pakeisti fakto kad TH yra šūd*as.
Beveik visam pasauliui jie šūdas. Kritikams irgi. Faktas yra faktas, mieloji. Jei tau patinka, nereiškia kad tai nėra šūdas
2008 m. lapkričio 21 d. 17:45:39
Kliedintis fanas negali pakeisti fakto kad TH yra šūd*as.
2008 m. lapkričio 21 d. 07:15:51
tokio fags nedaug kuo skirias nuo kokio minedo ar yvos
Tik išvaizda
2008 m. lapkričio 20 d. 22:18:58
2008 m. lapkričio 20 d. 22:01:09
2008 m. lapkričio 20 d. 21:47:30
2008 m. lapkričio 20 d. 21:41:39
2008 m. spalio 13 d. 21:59:58
Į antifanus stengiuosi iš vis nereaguoti.
Tik pikta, kad taip žiauriai yra varoma ant TH, ypač ant Bill'o.Jis dažosi...reiškia čia jau pasaulio pabaiga? Nemanau.Kaip kiti dainininkai dažosi akis juodai, tai čia niekis, atleistina, čia tik Bill'ui negalima. ;x
Jie gėjai? Čia didžiausia nesamonė kokią esu girdėjusi per savo gyvenimą.Kur įrodymai? Nors vieną įrodymą pasakykit.Neįrodyta.
O, kad atrodo, kaip merga...Ir vienaip žiūriu, ir kitaip, nematau to panašumo.Gal nematėt jo be špakliaus? Normalus bernas.Toks kaip ir visi kiti...
O jei vis dėl to ir esi antifanas, tai geriau nevaryt ant TH, o tiesiog nekreipt dėmesio į juos.
Nors mano žodžiai mažai turbūt padės.
Tokie jau tie žmonės...Varys vis vien.
Šiais laikais žmonės neturi tolerancijos.
Ką padarysi.
o šiaip pritariu visom keturiom. (;
O kuriais laikais žmonės turėjo tą toleranciją?Manau,ankščiau jos visiškai nebuvo...
2008 m. spalio 13 d. 21:49:17
Nu kaip reaguoju?Iš vis nereaguoju,nes nesusisiduriu su jais [Manau tai būtų per daug žiauru ir aš sprukčiau nuo jų,kuo toliau]
cia apie ANTIfanus
Šūdas...
galvojau kad TH pamegai
Negąsdink geriau...
2008 m. spalio 13 d. 21:47:59
Nu kaip reaguoju?Iš vis nereaguoju,nes nesusisiduriu su jais [Manau tai būtų per daug žiauru ir aš sprukčiau nuo jų,kuo toliau]
cia apie ANTIfanus
Šūdas...
galvojau kad TH pamegai
2008 m. spalio 13 d. 21:47:09
cia apie ANTIfanus
Šūdas...
2008 m. spalio 13 d. 21:41:21
cia apie ANTIfanus
2008 m. spalio 13 d. 21:34:19
2008 m. spalio 13 d. 20:25:01
Taip.Tolerancijos šiais laikas nėra.
Nepatinka grupė tai ir tylėk.Bet ne...Būtinai reik visiem apvaryt.
Miela. ;}
nu kai tokie deb*lai tie TH tai normalu viskas, net ne muzika tie TH yra...
2008 m. spalio 13 d. 20:16:20
2008 m. rugpjūčio 10 d. 02:06:40
2008 m. kovo 27 d. 14:54:46
2008 m. kovo 27 d. 14:53:32
Nepatinka grupė tai ir tylėk.Bet ne...Būtinai reik visiem apvaryt.
Miela. ;}
2008 m. kovo 27 d. 14:51:41
Į antifanus stengiuosi iš vis nereaguoti.
Tik pikta, kad taip žiauriai yra varoma ant TH, ypač ant Bill'o.Jis dažosi...reiškia čia jau pasaulio pabaiga? Nemanau.Kaip kiti dainininkai dažosi akis juodai, tai čia niekis, atleistina, čia tik Bill'ui negalima. ;x
Jie gėjai? Čia didžiausia nesamonė kokią esu girdėjusi per savo gyvenimą.Kur įrodymai? Nors vieną įrodymą pasakykit.Neįrodyta.
O, kad atrodo, kaip merga...Ir vienaip žiūriu, ir kitaip, nematau to panašumo.Gal nematėt jo be špakliaus? Normalus bernas.Toks kaip ir visi kiti...
O jei vis dėl to ir esi antifanas, tai geriau nevaryt ant TH, o tiesiog nekreipt dėmesio į juos.
Nors mano žodžiai mažai turbūt padės.
Tokie jau tie žmonės...Varys vis vien.
Šiais laikais žmonės neturi tolerancijos.
Ką padarysi.
o šiaip pritariu visom keturiom. (;