| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Alvydas1 | AriadneYes |
||||
| Very_crazy_enough | Aš užmušiu taveSportas Sportas yra gerai bet jis gali uzmusti |
||||
| Sahja | 16 metų69 Danguje |

11 eu. Geriau nemegstama dream theater albuma nusipirkciau. Systematic chaos pvz. Ziuret reklamas ir moket 11 jiems uz nieka
2008 m. kovo 27 d. 14:48:59
Tik pikta, kad taip žiauriai yra varoma ant TH, ypač ant Bill'o.Jis dažosi...reiškia čia jau pasaulio pabaiga? Nemanau.Kaip kiti dainininkai dažosi akis juodai, tai čia niekis, atleistina, čia tik Bill'ui negalima. ;x
Jie gėjai? Čia didžiausia nesamonė kokią esu girdėjusi per savo gyvenimą.Kur įrodymai? Nors vieną įrodymą pasakykit.Neįrodyta.
O, kad atrodo, kaip merga...Ir vienaip žiūriu, ir kitaip, nematau to panašumo.Gal nematėt jo be špakliaus? Normalus bernas.Toks kaip ir visi kiti...
O jei vis dėl to ir esi antifanas, tai geriau nevaryt ant TH, o tiesiog nekreipt dėmesio į juos.
Nors mano žodžiai mažai turbūt padės.
Tokie jau tie žmonės...Varys vis vien.
2008 m. kovo 12 d. 09:27:50
2008 m. kovo 12 d. 01:47:02
no offence as tik pareiskiau savo nuomone man jie yra buvo ir bus sudas. kam patinka jusu reikalas keep on going
2008 m. kovo 11 d. 22:57:51
2008 m. kovo 11 d. 17:12:17
Nes dauguma ne tokia įdomi, kaip mažuma.
Kodėl niekas nekuria temų "Ką manote apie baltaodžius Lietuvoje?", "Kaip vertinate heteroseksualumą?", "Kodėl geriau neklausyti rusiško popso?" ir t.t.
2008 m. kovo 11 d. 16:31:40
Gal Bill(vokalistas) ir siektiek atrodo kaip pana bet tikrai toks nera.Ka jam db padaryt jei jo bruozai yra siektiek moteriski?
tik kad jo brolio bruožai ne tokie moteriški, tai kaip dabar suprasti?
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2008 m. vasario 10 d. 18:03:26
kaip mano drauge sake noretu jam trenkt,bet bijo kad ranka nepaskestu spakliuje
gerai cia
2008 m. sausio 29 d. 19:51:56
o siaip tai man nuo tu Tokyo hotel nei silta neu salta. yra jie ar ju nera - vienodai rodo
2008 m. sausio 29 d. 18:46:07
normaliai, as pati nemegstu ju. why tokyo hotel dainuoja daugiausiai vokiskai ir vokalistas atrodo kaip merga/ kas atsakys, a? nes man persasi mintis kad jis gejus, arba neitin normalus, anyway jis yra a laydee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vat dainuoja jie vokiskai nes yra vokietijos grupe..Kaip tau dar neaisku..O tavo ziniai jie ir angliskai dainuoja,visas dainas vercia i anglu kalba ir papildomai jas irasineja.Gal Bill(vokalistas) ir siektiek atrodo kaip pana bet tikrai toks nera.Ka jam db padaryt jei jo bruozai yra siektiek moteriski?Gi nenusizudys db del to.Kiekvienas turi savo stiliu ir viskas.Nereik cia db visaip juos izeidinet.O sejp jie lb faina grupe.Mano megstamiausi.Prasau tai toleruoti.
2007 m. lapkričio 26 d. 20:35:47
2007 m. lapkričio 26 d. 18:49:48
2007 m. rugpjūčio 21 d. 11:20:56
2007 m. rugpjūčio 21 d. 11:18:36
2007 m. rugpjūčio 15 d. 12:43:18
2007 m. rugpjūčio 15 d. 12:37:38
2007 m. gegužės 23 d. 20:09:04
2007 m. kovo 28 d. 10:58:50
Vienintelis rodyklis - sekmė.
Aš, pvz, jų negaliu jų pakęsti - banalų popuasai.
2007 m. kovo 28 d. 10:37:30
2007 m. vasario 21 d. 19:48:27
Keisciausia tai kad dauguma ju fanu klauso ju muzikos bet px kad zodziu nesupranta
wa wa kad nesupranta ir dar aiskina kad wa debilai ir tp ir tp
2007 m. sausio 6 d. 13:30:22