skurlis rašė: gal cia pasikartosiu, fanai visalaik sakys kad anie gerai varo, antifanai sakys kad nieko verti, cia taip turi buti ir taip bus, kas klausotes klausykes cia jusu reikalas, kas nesiklauso tas reiskia supranta muzika
teisingai.ypač paskutinis sakinys.
nežinau išvis kas čia daros.mano laikais bernai nesidažė ir transvestitai nevaldė pasaulio.
gal cia pasikartosiu, fanai visalaik sakys kad anie gerai varo, antifanai sakys kad nieko verti, cia taip turi buti ir taip bus, kas klausotes klausykes cia jusu reikalas, kas nesiklauso tas reiskia supranta muzika
aj man jie pvz. labai patinka siaip labiausiai bet kai kitos buno visur prisipaiso ant veidu uzrasus ju o jai sakes as dar kazkodel ne tokia... bet jie fainiausi man
Nesu Ju Fane....nors dainas pasiklausiau jos -ne man... man reik kazko idomesnio nei jie groja So, lieku per pati viduriuka ir tiek ant fanu tiek ant antifanu nevarysiu, nors megstu sakyti savo nuomone kuo garsiau, dabar as ja tiesiog pasiliksiu sau
we'll meet again
When both our hearts collide
Like an angel you came
Everytime when I prayed
Guardian of my dreams
Watching me when I sleep
Like an angel you came
Everytime when I screamed
Man visiškai pochui, nusišikt man ant Tokio Hotel ir ant jų fanų.
Girdėjau vieną dainą ir man nei šilta nei šalta..
Ko jū snervuojatės, žmonės?
Kam patinka-klauso, nepatinka-neklauso.
Jėėėzau ...
tokiohotel-lover rašė: i just HATE HATE HATE HATE HATE antifans!!!Ir ko jus visi ant Billo varot??? As manau kad sitaip elgiasi tik tie zmones kurie jiem pavydi...Ar is jusu nors vienas yra garsus??NE???Tai gal todel ir varot ant Tokio Hotel nes patys negalit pasiekti vietos po saule....
Tegyvuoja TOKIO HOTEL ir ju FANAI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i just HATE HATE HATE HATE HATE antifans!!!Ir ko jus visi ant Billo varot??? As manau kad sitaip elgiasi tik tie zmones kurie jiem pavydi...Ar is jusu nors vienas yra garsus??NE???Tai gal todel ir varot ant Tokio Hotel nes patys negalit pasiekti vietos po saule....
Tegyvuoja TOKIO HOTEL ir ju FANAI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wienu zodziu wisi fanai kurie myli Tokio Hotel wienikimes
Antifanams slykstus fanai irgi. Mazvaikiai isplaukit akis. yra kur kas grazesniu reiskiniu uz pusgalviu klausomus tokio hotel. paziurekit i tas isgamas svariomis akimis, paziurekit kaip jie atrodo. paglvokit, kodel visada i koncertus veluoja? jei ka tia jie yra tikrai pagaidinti visoje vokietijoje ir nediskutuokit cia nesamoniu, kad jie normalus gali but. jie yra nereiksmingi, bet kelia savo bambas auksciau visko, jie primena emo pankus. toki pamatyciau gatve apsimysciau tubut. na jo. neziont, kas per shudas tokio hotel yra ir negalit net isivaizduoti. Kuris is jusu "fanai" buvot ju koncerte? ar zinot, kad jiem repetuot nereik jei cd iraso ir ganan. muyikos is ju ner nieko. Ok linkejimai is Vokietijos.
Psyhobabble rašė: toks darinys kuri jus ivardijate ' tokio hotel' yra pernelyg nereikshmingas muzikos pasaulyje, kad apie ji butu bent kiek verta diskutuot , ar ish jo tyciotis. tajgi labai abejoju ar toks dalykas kajp shio darinio antifanai gali aplamai egzistuoti...
Psyhobabble (Užblokuotas)
2006 m. lapkričio 12 d. 21:21:50
toks darinys kuri jus ivardijate ' tokio hotel' yra pernelyg nereikshmingas muzikos pasaulyje, kad apie ji butu bent kiek verta diskutuot , ar ish jo tyciotis. tajgi labai abejoju ar toks dalykas kajp shio darinio antifanai gali aplamai egzistuoti...
cornnelija rašė: nekenciu tu antifanu mala suda nesuprantu kodej ju taip nemegsta ar todel kad mergino pavizdziu patinka tokie virukai kaip billis nesuprantu as juvisokio meslo privaro i interneta
Pati būdama visiška berašte, neturetumėi piktintis dėl "juvisokio meslo privaro i interneta" ..
nekenciu tu antifanu mala suda nesuprantu kodej ju taip nemegsta ar todel kad mergino pavizdziu patinka tokie virukai kaip billis nesuprantu as juvisokio meslo privaro i interneta
I tell you this boy is the same..
This boy's got bad habits..."
Oho paskaičiau keletą komentarų, pažiūrėjau jų nuotrauką.. O ten tikrai visi vaikinai??? hmm.. muzikos jų negirdėjau, bet spėju kažkas panašaus į Sum 41, Simple Plan, Good Charlotte ir panašiai?
tada suprantama [antifanų daugiau nei fanų]..
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2007 m. sausio 6 d. 12:16:42
gal cia pasikartosiu, fanai visalaik sakys kad anie gerai varo, antifanai sakys kad nieko verti, cia taip turi buti ir taip bus, kas klausotes klausykes cia jusu reikalas, kas nesiklauso tas reiskia supranta muzika
teisingai.ypač paskutinis sakinys.
nežinau išvis kas čia daros.mano laikais bernai nesidažė ir transvestitai nevaldė pasaulio.
2007 m. sausio 6 d. 02:56:40
2007 m. sausio 6 d. 01:18:04
2007 m. sausio 6 d. 00:56:24
2006 m. gruodžio 31 d. 19:07:37
Can you hear me? Are you near me? Do we deserve, to leave the earth we'll meet again When both our hearts collide *********************************** Like an angel you came Everytime when I prayed Guardian of my dreams Watching me when I sleep Like an angel you came Everytime when I screamed *******************************
2006 m. gruodžio 4 d. 17:29:29
2006 m. gruodžio 4 d. 16:58:56
2006 m. gruodžio 3 d. 20:40:18
Girdėjau vieną dainą ir man nei šilta nei šalta..
Ko jū snervuojatės, žmonės?
Kam patinka-klauso, nepatinka-neklauso.
Jėėėzau ...
2006 m. gruodžio 3 d. 20:34:39
i just HATE HATE HATE HATE HATE antifans!!!Ir ko jus visi ant Billo varot??? As manau kad sitaip elgiasi tik tie zmones kurie jiem pavydi...Ar is jusu nors vienas yra garsus??NE???Tai gal todel ir varot ant Tokio Hotel nes patys negalit pasiekti vietos po saule....
Tiesą sakant, net žagtelėjau.
2006 m. gruodžio 3 d. 20:32:08
2006 m. gruodžio 3 d. 20:25:41
2006 m. gruodžio 3 d. 02:39:18
2006 m. gruodžio 2 d. 01:12:27
man jie labai slykstus nuturi ka weikt sukuria wisokiausiu filmuku su kuriais izeidineja bila kad jis liesas tai zema suaugkyt.
wienu zodziu wisi fanai kurie myli Tokio Hotel wienikimes
Antifanams slykstus fanai irgi. Mazvaikiai isplaukit akis. yra kur kas grazesniu reiskiniu uz pusgalviu klausomus tokio hotel. paziurekit i tas isgamas svariomis akimis, paziurekit kaip jie atrodo. paglvokit, kodel visada i koncertus veluoja? jei ka tia jie yra tikrai pagaidinti visoje vokietijoje ir nediskutuokit cia nesamoniu, kad jie normalus gali but. jie yra nereiksmingi, bet kelia savo bambas auksciau visko, jie primena emo pankus.
2006 m. gruodžio 2 d. 01:06:24
2006 m. lapkričio 12 d. 21:27:37
toks darinys kuri jus ivardijate ' tokio hotel' yra pernelyg nereikshmingas muzikos pasaulyje, kad apie ji butu bent kiek verta diskutuot , ar ish jo tyciotis. tajgi labai abejoju ar toks dalykas kajp shio darinio antifanai gali aplamai egzistuoti...
pritariu..
2006 m. lapkričio 12 d. 21:21:50
2006 m. lapkričio 12 d. 19:40:22
nekenciu tu antifanu mala suda nesuprantu kodej ju taip nemegsta ar todel kad mergino pavizdziu patinka tokie virukai kaip billis nesuprantu as juvisokio meslo privaro i interneta
2006 m. lapkričio 12 d. 19:12:04
2006 m. lapkričio 8 d. 13:00:59
We shall all die like a star, destroying all that lies within our fiery gaze. "I know it gets into your brain... Sometimes it dribbles and goes in your veins... I tell you this boy is the same.. This boy's got bad habits..."
2006 m. lapkričio 8 d. 12:52:02
tada suprantama [antifanų daugiau nei fanų]..