Apskritai man tos vedybos kičas. Gali puikiai gyventi be jokių susirašymu ir žiedų. Nebent padaryti šventę draugams ir giminaičiams... o ta visa vedybų ceremonija tai... nepriot tiesog ir viskas. Nebent draugė to labai norėtu, tai gal ir pasirysčiau.
2007 m. gegužės 21 d. 08:38:04
Silentist>> Kodėl? Vedybos iš pareigos? O kur tada pradingsta tikra šeima? Kam kažką apsiimti vaidinti, jei spektaklis vis vien vieną dieną pasibaigs... tik nežinia ar bus kas nors nuo to laimingesnis....
Zaviesas (Užblokuotas)
2007 m. gegužės 20 d. 23:55:53
as manau, kad neverta. nes tai biski pazemina zmogu. jei pasiseks ta laika susimetus pagyvent, tai puiku, o kas jei ne? pasidaro taip lyg as pasimatuosiu biski, jei man nepatiks, tai ir neimsiu. patys spreskit, bet is tikruju tai manau santuokoj bendras gyvenimas turetu prasidet.
2007 m. gegužės 20 d. 00:14:46
Visų pirma, reikia gyventi ne tik iki vestuvių, bet ir po jų. O šiaip, kokio velniop daryti pachazuchą ir tuoktis, iškeliant prabangų balių svetimiems žmonės, kai visiškai kalta nuotaka apsivelka pieno baltumo suknelę, jei gali kartu su mylimu žmogum ir šiaip gražią šventę tik sau pasidayti. O jei taip norisi žiedo antrankos, tai nusipirk ir nešiok sau į sveikatą.
vedybos neiseina is mados, bet labai dauk skirybu. o del gyvenimo kortu nesusituokus, tai nemanau kad yra blogas dalykas ir kai esi tikras kad gali sugyventi su tuo zmogum ir zinai kad nori praleisti gyvenima su juo, tai tada ir reik tuoktis, niekur nereik skubeti
man tay atrodo,kad verta...
o tai paskui po vestuviu baigiasi meile,prasideda buitis... arba,kaip sake Kazlas: trys dieneles dziaugsmo ,visas amzius skausmo..
Išties manau kad verta. Juk neveltui sakoma "jei nenori su draugu pyktis, negyvenkit kartu" . Gyvenimas kartu padeda suprasti ar pora išties įsįymlėjusi viena kitą, net tiek kad sugebės pakęsti jį kiekvieną savo gyvenimo dieną. Sunkiausia manau būna prisitaikyti prie kito žmogaus grafiko bei jo gyvenimo būdo.
Mokslininkai sako kad dažniausi ginčai šeimoje būna dėl dantų pastos. Nes vieni ją išspaudžia nuo galo, o kiti nuo pradžios. Tad jei ruošies gyvenimui kartu, turi būt pasiruošęs viskam. Bet manau paskui jau niekas nebūna baisu.
jo, verta dar ir kaip. va mes su ponu Dziodu dabar gyvenam kartu, ziurom kaip cia mums seksis kolkas linksmai... belekaip
cia siaip senesniosios kartos ismyslas kad kartu nesusituokus gyventi - NUODEME. nu aisku, juos taip auklejo... va todel ir kentejo seneles dieduku musamos, nes nezinojo uz ko teka
o dabar - laisve rinktis!
Na paskutiniu mano paminėtu atveju, gaunasi nesąžiningas žaidimas vieno ar kito asmens atžvilgiu, net išnaudojimas. Kažkam patogu būti išlaikomam, kasdien gaut pietus ir švarius drabužius. Bet būna gražių išimčių. Du žmonės, kuriuos jau labai ilgai pažįstu, draugavo 6 metus ( bėgant laikiui apsigyveno kartu) ir kai jau abu turėjo tvirtą materialinį pagrindą, (jausmai žinoma vaidino svarbiausią vaidmenį), jie susituokė. Gyvena laimingai jau kelerius metus. Manau reikia džiaugtis, kad kažkas taip moka
O jei gyveni kokius 5 metus kartu ir viena pusė nori vestuvių (dažniausiai moteriškosios giminės atstovė) o kita pusė sėdi rankas sudėjus? Tokių pavyzdžių daug. Bet mano nuomone, čia jau nesusikalbėjimas poroje. Juk turime dalintis mintimis ir norais.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2007 m. gegužės 31 d. 22:44:12
2007 m. gegužės 31 d. 19:10:15
2007 m. gegužės 31 d. 00:11:27
2007 m. gegužės 30 d. 23:31:11
2007 m. gegužės 21 d. 08:38:04
2007 m. gegužės 21 d. 02:19:58
2007 m. gegužės 21 d. 00:30:37
2007 m. gegužės 20 d. 23:55:53
2007 m. gegužės 20 d. 00:14:46
2007 m. gegužės 20 d. 00:01:25
2007 m. gegužės 19 d. 22:57:16
o tai paskui po vestuviu baigiasi meile,prasideda buitis... arba,kaip sake Kazlas: trys dieneles dziaugsmo ,visas amzius skausmo..
2007 m. gegužės 18 d. 14:35:55
2007 m. gegužės 17 d. 11:26:01
Mokslininkai sako kad dažniausi ginčai šeimoje būna dėl dantų pastos. Nes vieni ją išspaudžia nuo galo, o kiti nuo pradžios. Tad jei ruošies gyvenimui kartu, turi būt pasiruošęs viskam. Bet manau paskui jau niekas nebūna baisu.
2006 m. spalio 11 d. 23:08:34
2006 m. spalio 11 d. 19:15:27
cia siaip senesniosios kartos ismyslas kad kartu nesusituokus gyventi - NUODEME. nu aisku, juos taip auklejo... va todel ir kentejo seneles dieduku musamos, nes nezinojo uz ko teka
o dabar - laisve rinktis!
2006 m. rugsėjo 21 d. 13:27:24
2006 m. rugpjūčio 2 d. 20:55:54
2006 m. rugpjūčio 2 d. 20:47:49
2006 m. rugpjūčio 2 d. 20:45:32
2006 m. rugpjūčio 2 d. 20:43:46