Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Ar verta prieš susituokiant bent trumpai pagyventi kartu?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
blink41
2006 m. rugpjūčio 2 d. 20:39:51
labai verta! kaip kitaip pazinsi zmogu, pamatysi ji netik pro rozinius akinius bet ir buityje, juk susituokus visvien tai pamatysi, tai geriau is anksto pasiruosti. kartu gyvenant pasimato daug geru ir blogu dalyku, paskui galima daryti isvadas

2006 m. rugpjūčio 2 d. 20:17:00
Na ištikrųjų jei santuoka tik štampas tada net neverta jo dėti. O jei žmonės palaiko vienas kitą ir vyrauja abipusis supratimas, palaikymas, tada geriau gyventi kartu, stengtis dėl ateities, o jau kai leidžia galimybės, pasidaryti šventę sau patiems. Jeigu jausmai brandūs ir abipusiai, tai toliau tik stiprės.

2006 m. rugpjūčio 2 d. 20:12:50
Manau,kad net jeigu yra vaikelis vistiek tuoktis skubėti nereikėtų. tegul jau būna, tegul nesantuokoj gimsta - geriau jau taip negu paskui matyti skirybas.
O konservatyvus tėvų požiūris - ne viskas. Atsižvelgti į jį reikia,bet suaugęs žmogus daugiau mažiau turėtų pats spręsti.
Juolab - susituokti, jei po bendro gyvenimo liks dar noro - visuomet spėsi.
: )

2006 m. rugpjūčio 2 d. 20:06:06
Manau kad verta. Vedybos - dalykas rimtas. Tad reikia gerai pažinti žmogų,su kuriuo ketini praleisti visą savo likusį gyevnimą. Reikia sužinoti ar galėtum gyventi bendrai su šiuo žmogum ar jis tiesiog nepakenčiamas ir jūs niekaip negalėtumėt gyventi kartu. Nes paskui gali būti per vėlu. Teliktų vienas kelias - skirybos.
Tad pritariu Public_Service.

Atsakyti
Emotionless
2006 m. rugpjūčio 2 d. 20:04:06
Aš asmeniškai irgi laukausi tokios nuomonės, kad verta pažinti žmogų visapusiškai. Nes susituokus gali pamatyti tokiu sau nepriimtinų dalykų, kad visos meilės kaip mat išgaruos. O juk žmogaus nepakeisime, galime tik truputį apšlifuoti. Tačiau daugumos tėvai ar tuo labiau seneliai gink Dieve nepalaiko tokios minties. Tikriausiai tai lemia jų konservatyvus požiūris. Bet tarkim jei mergina laukiasi ar jau turi vaikelį. Ar antroji pusė turėtų pasipiršti? Juk santuoka būtų tarsi garantas vaikeliui. O tik gyvenant kartu, bet kuri pusė gali susirinkti daiktus ir adios amigos.

2006 m. rugpjūčio 2 d. 19:57:47
Mano nuomone - verta ir dar kartą verta. Manau kažkaip pernelyg idealistiška "susimesti" po vestuvių - iš tiesų tam tikri žmogaus gyvenimo ypatumai kartais tampa kritiškai nepriimtini. Ir tai,manau,lemia daug visokių ginčų,pykčių ir panašiai. Todėl reikia pažinti ne tik žmogų "šiaip", bet ir jo įpročius.
Juolab kad vestuvės - beveik šventas dalykas. Geriau jau 9 kartus pamatuoti ir tik dešimtą kirpti negu tuoktis ir skirtis,tuoktis ir...

2006 m. rugpjūčio 2 d. 19:54:28
Jei gerai pažiūrėjau, tokios temos čia dar nėra. Nuomonės šiuo klausimu dažniausiai būna tik dvi ir kategoriškos. Gyventi arba ne. Taigi, ar verta pažinti žmogaus buitį, jo kasdienio gyvenimo įpročius, prieš susituokiant su juo? Kokia jūsų nuomonė šiuo klausimu? Kaip patys darytumėte (ar jau darėte) ir kodėl? Argumentuokite savo atsakymus.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

Girnų giesmės Girnų giesmės
7,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
16:09 - Rolandas77
Na va, dabar kitas vaizdas dėl SPA, +32. Palaikom ir toliau
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 2228
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 76088