Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Ar verta prieš susituokiant bent trumpai pagyventi kartu?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
mesuzalu
2007 m. gegužės 31 d. 22:44:12
Manau mano parasas issako mano nuomone siuo klausimu

2007 m. gegužės 31 d. 19:10:15
kokiem velniam tuoktis isvis,taigi cia gyvenimo pabaiga!

2007 m. gegužės 31 d. 00:11:27
Apskritai man tos vedybos kičas. Gali puikiai gyventi be jokių susirašymu ir žiedų. Nebent padaryti šventę draugams ir giminaičiams... o ta visa vedybų ceremonija tai... nepriot tiesog ir viskas. Nebent draugė to labai norėtu, tai gal ir pasirysčiau.

2007 m. gegužės 30 d. 23:31:11
Toks klausimas gali kilti tik. jums.

Atsakyti
Chiro (Užblokuotas)
2007 m. gegužės 21 d. 08:38:04
Silentist>> Kodėl? Vedybos iš pareigos? O kur tada pradingsta tikra šeima? Kam kažką apsiimti vaidinti, jei spektaklis vis vien vieną dieną pasibaigs... tik nežinia ar bus kas nors nuo to laimingesnis....

2007 m. gegužės 21 d. 02:19:58
verta su keliom susitikineti, o kai jau tampa 'slidu' tuoktis su ta, pas kuria jau staiga pilvas atsikises.

2007 m. gegužės 21 d. 00:30:37
tai ne, neverta, ateini is gatves susipazisti, kuri laika susitikineji ir davai tuokiames. logiska.

2007 m. gegužės 20 d. 23:55:53
as manau, kad neverta. nes tai biski pazemina zmogu. jei pasiseks ta laika susimetus pagyvent, tai puiku, o kas jei ne? pasidaro taip lyg as pasimatuosiu biski, jei man nepatiks, tai ir neimsiu. patys spreskit, bet is tikruju tai manau santuokoj bendras gyvenimas turetu prasidet.

2007 m. gegužės 20 d. 00:14:46
Visų pirma, reikia gyventi ne tik iki vestuvių, bet ir po jų. O šiaip, kokio velniop daryti pachazuchą ir tuoktis, iškeliant prabangų balių svetimiems žmonės, kai visiškai kalta nuotaka apsivelka pieno baltumo suknelę, jei gali kartu su mylimu žmogum ir šiaip gražią šventę tik sau pasidayti. O jei taip norisi žiedo antrankos, tai nusipirk ir nešiok sau į sveikatą.

2007 m. gegužės 20 d. 00:01:25
vedybos neiseina is mados, bet labai dauk skirybu. o del gyvenimo kortu nesusituokus, tai nemanau kad yra blogas dalykas ir kai esi tikras kad gali sugyventi su tuo zmogum ir zinai kad nori praleisti gyvenima su juo, tai tada ir reik tuoktis, niekur nereik skubeti

2007 m. gegužės 19 d. 22:57:16
man tay atrodo,kad verta...
o tai paskui po vestuviu baigiasi meile,prasideda buitis... arba,kaip sake Kazlas: trys dieneles dziaugsmo ,visas amzius skausmo..

2007 m. gegužės 18 d. 14:35:55
butinai

Atsakyti
Uruviel
2007 m. gegužės 17 d. 11:26:01
Išties manau kad verta. Juk neveltui sakoma "jei nenori su draugu pyktis, negyvenkit kartu" . Gyvenimas kartu padeda suprasti ar pora išties įsįymlėjusi viena kitą, net tiek kad sugebės pakęsti jį kiekvieną savo gyvenimo dieną. Sunkiausia manau būna prisitaikyti prie kito žmogaus grafiko bei jo gyvenimo būdo.
Mokslininkai sako kad dažniausi ginčai šeimoje būna dėl dantų pastos. Nes vieni ją išspaudžia nuo galo, o kiti nuo pradžios. Tad jei ruošies gyvenimui kartu, turi būt pasiruošęs viskam. Bet manau paskui jau niekas nebūna baisu.

2006 m. spalio 11 d. 23:08:34
Kad dabar ir mazeja vedybu. Iseina is mados jau

2006 m. spalio 11 d. 19:15:27
jo, verta dar ir kaip. va mes su ponu Dziodu dabar gyvenam kartu, ziurom kaip cia mums seksis kolkas linksmai... belekaip
cia siaip senesniosios kartos ismyslas kad kartu nesusituokus gyventi - NUODEME. nu aisku, juos taip auklejo... va todel ir kentejo seneles dieduku musamos, nes nezinojo uz ko teka
o dabar - laisve rinktis!

Atsakyti
degtuku_feja
2006 m. rugsėjo 21 d. 13:27:24
o pwz jai susituok ir gyvent neina???vis kasnors negerai??? kas tada??? aisku reikia pagyventi bent kelis menesius o gal net ir daugiau

2006 m. rugpjūčio 2 d. 20:55:54
Na paskutiniu mano paminėtu atveju, gaunasi nesąžiningas žaidimas vieno ar kito asmens atžvilgiu, net išnaudojimas. Kažkam patogu būti išlaikomam, kasdien gaut pietus ir švarius drabužius. Bet būna gražių išimčių. Du žmonės, kuriuos jau labai ilgai pažįstu, draugavo 6 metus ( bėgant laikiui apsigyveno kartu) ir kai jau abu turėjo tvirtą materialinį pagrindą, (jausmai žinoma vaidino svarbiausią vaidmenį), jie susituokė. Gyvena laimingai jau kelerius metus. Manau reikia džiaugtis, kad kažkas taip moka

2006 m. rugpjūčio 2 d. 20:47:49
daznai taip buna...

2006 m. rugpjūčio 2 d. 20:45:32
O jei gyveni kokius 5 metus kartu ir viena pusė nori vestuvių (dažniausiai moteriškosios giminės atstovė) o kita pusė sėdi rankas sudėjus? Tokių pavyzdžių daug. Bet mano nuomone, čia jau nesusikalbėjimas poroje. Juk turime dalintis mintimis ir norais.

2006 m. rugpjūčio 2 d. 20:43:46
..reikia gyvent ir tik taip. apsivest isvis nevisada gali but sveika. as taip manau.

Atsakyti
Puslapiai: 123
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Sodom Sodom
7,4

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 3
  Neregistruotų vartotojų: 2004
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 222022