man belenkaip fajna sita dajna cia del tu balsu tai nuomoniu reikalas,man asmeniskai labai patinka amy lee balsas ir geras dainuot rocka nes stiprus ir zemas. aisku rockui bernu balsai gal ir tinkamesni,bet amy lee vienas geriausiu moterisku variantu. palyginimui isivaizduokit kas but jej kokia Hilaty duff uzplestu "don't cry for me if you loved me you would be here with me..." DDDD
kokia cia diskriminacija???palygink kaip skamba tu paciu billie joe ar cobaino balsus su amy lee.asmeniskai man graziau klausytis ju balsu,nes amy lee balsas pernelyg zemas ir siaip jis graziai neskamba. aisku ji ir negali uzkriokt kaip kobainas bet butent tuo mergu balsas ir skirias nuo bernu
dwesk rašė: nebloga daina.bet galejo sukurt ir geresne.o siaip evanesence kaip grupe tikrai labai nebloga jie sauniai groja bet amy lee balsas man nepatinka.negrazus,.wistik ne moterims dainuot roko grupese.
tu ka diskriminacija uzsiimi???? nejuokauk taip!!!! tau atrodo, kad roka tik bernai gali grot??? nesvaik, amy lee tai yrodo,kad ir mergos geraj roka "pavaro"!!!!!!!!!!!!!!!!
kai ysiklausai tai visai p... o svarbiausia, kad dar ir dbr klausantis viso albumo nerejk persukt dainos... =DDDD~ tik va, su vaizdo klipu kazkas ne taip... negaliu pasakyt kas blogai, kas gerai, ne man sprest, bet ne y tema man pasirode.. chm... bet anyway, shaunuoliai tie evanescence, nes po keliu savaiciu nuolatinio klausimosi, dar nepabodo-vis ka naujo atrandu.. +)
butent sita daina, tai nepateisino mano lukesciu.. kazkaip. ir klipas, matos kad buvo dirbta ir stengtasi, bet kazko jis man juoka sukelia... o i siaip, evanescence dainu yra grazesniu, ir naujam diske.. bet pats geriausias ju darbas yra ORIGIN
lukesciai prie to kad, naujieji evanescence darbai buvo labai laukiami ju muzikos gerbeju, todel zodis "lukesciai" cia yra netgi labiau nei i tema
nu man kaip Evanescence gerbejai tai lb patiko... Daina lb faina (lb lb lb) ir klipas fainas, bet kad ta saina skambetu dar galingeu, reikejo ir klipo vaizdingesnio... bet siaip gerai padirbejo. lb laukiu ju naujo CD
2007 m. liepos 19 d. 17:46:43
2007 m. birželio 28 d. 18:03:31
2006 m. lapkričio 28 d. 17:26:51
2006 m. lapkričio 7 d. 17:43:35
2006 m. lapkričio 7 d. 17:42:26
2006 m. lapkričio 7 d. 17:01:09
nebloga daina.bet galejo sukurt ir geresne.o siaip evanesence kaip grupe tikrai labai nebloga jie sauniai groja bet amy lee balsas man nepatinka.negrazus,.wistik ne moterims dainuot roko grupese.
tu ka diskriminacija uzsiimi???? nejuokauk taip!!!! tau atrodo, kad roka tik bernai gali grot??? nesvaik, amy lee tai yrodo,kad ir mergos geraj roka "pavaro"!!!!!!!!!!!!!!!!
2006 m. lapkričio 7 d. 16:20:10
2006 m. lapkričio 7 d. 15:50:34
2006 m. rugsėjo 25 d. 20:32:46
2006 m. rugsėjo 23 d. 13:29:20
2006 m. rugsėjo 21 d. 22:23:40
2006 m. rugsėjo 21 d. 22:07:12
2006 m. rugsėjo 21 d. 21:45:08
2006 m. rugsėjo 21 d. 12:02:19
nesupratau kaz per "lūkesčiai"... man patinka dajna ir tiek...apie jokiuz fuckin' lūkezčiuz net nepagalwojau
nesupranti ka reiskia zodis "lukesciai" ar pacio zodzio "lukesciai" konteksto klausime?
lukesciai prie to kad, naujieji evanescence darbai buvo labai laukiami ju muzikos gerbeju, todel zodis "lukesciai" cia yra netgi labiau nei i tema
2006 m. rugsėjo 19 d. 11:35:44
2006 m. rugsėjo 9 d. 15:13:28
Atsirado, linka gali rasti Evanescence temoje
2006 m. rugsėjo 8 d. 17:09:46
2006 m. rugpjūčio 26 d. 20:49:10
2006 m. rugpjūčio 26 d. 20:38:49
2006 m. rugpjūčio 26 d. 20:31:31