ziauriai saunu buvo! gaila atvaziavom tik 6dieni.per sbs'us taip ir nenuejom iki scenos del ivairiu priezasciu, o bon jovio matem tik paskutine its my life irgi del tu paciu priezasciu. Dar labai patiko broliai latviai. O smagiausia buvo kad pasitaike nerealus kaimynai.Tiek nezvengiau turbut per visus metus. tik vat vienintelis dalykas kad neturejom apyrankiu tu ir negalejom iseit iki parduotuves. zdz siaip
patiko kaip visada, bix'ai driogstelejo gerai! sakyciau geriausiai is visu triju mano matytu kartu. is kitu grupiu suzavejo, kaip ir pernai, Soul Brothers vokalas, Bon Jovi koncertas nedomino visiskai. Antros dienos didziaja koncertu dali teko praleisti del sveikatos sutrikimu brendis skanus buvo, alus irgi. iki kitu metu
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. rugpjūčio 6 d. 19:08:16
2006 m. rugpjūčio 6 d. 18:59:30
2006 m. rugpjūčio 6 d. 18:48:23
2006 m. rugpjūčio 6 d. 18:33:35
2006 m. rugpjūčio 6 d. 18:12:37
2006 m. rugpjūčio 6 d. 17:28:06