*upsa, ten kur buvo žodis 'esmė', tai turėjo būt žodis:reikšmė. pajnioju sąvokas...
mane irgi ta daugiakalbystė ir internetinis bendravimas sup*so totaliai
Visi dalykai visi tipai yra lengvai pakeičiami, tai mažas žmogau, kad ir kiek tu typintum per visus galus nete, tu nesi prasmingas, ir visi kiti. [mūsų gi kiek gal 7-8 milijardai, tai vienetas tokioj gausybėj, o ypač ką jis pagalvoja ir parašo neturi prasmės ir neneša esmės.]
Rutonė rašė: Paaiškinkit man nesusipratėlei, kokia šios temos prasmė? Suprasčiau, kad tokiuose metuose domintų, kokia valiuta labiau verta/neverta imti paskolą, dėti terminuotą indėlį... O dabar... O kas bus valiutai nugalėtojai? Ką ji veiks su tais laurais? Tarkim, nuo monetos/kupiūros grožio priklauso valiutos vertė, bet kadangi grožis - sąvoka net labai subjektyvi... Tarkim, kažkam doleris pats pačiausias, tai jis už dolerį duos 5 litus, o jei man jis negražus, tai galiu duot 5 centus?
jo istikruju nesusipratele
siaip aisku sudaryti topa yra kazkokia utopija nes abejoju ar daug cia atsiras tokiu kurie mate virs penkiu skirtingu valstybiu monetas... o tu valstybiu yra 200+ o ir dar skirtingu laiku monetas labai skiresi.
man sunku, nors as maciau daug...
siaip monetas ir poperiukus kuria dizaineriai o ne bele kokie ekonomistai ar tai bankininkai tai atitinkamai ir vertinam cia grozi o ne kalbam apie valiutu kursa
Rutonė rašė: Paaiškinkit man nesusipratėlei, kokia šios temos prasmė?
pirmas postas paaiškina temos esmę, prasmę ir topo rinkimo taisykles.
p.s. 1-a vieta yra gražiausios monetos/kupiūros, link 5-os vietos yra kiek mažiau gražios eilės tvarka...
patinka su skilutem ir idomiu formu: Danija, Indija...
turku nes storos
pas ispanus daug visokiausiu proginiu graziu yra futbolas, barselona,
rusu proginiai rubliai irgi idomus buvo...
o mano megstamiause moneta yra 10 santimu, svejcaru.
Paaiškinkit man nesusipratėlei, kokia šios temos prasmė? Suprasčiau, kad tokiuose metuose domintų, kokia valiuta labiau verta/neverta imti paskolą, dėti terminuotą indėlį... O dabar... O kas bus valiutai nugalėtojai? Ką ji veiks su tais laurais? Tarkim, nuo monetos/kupiūros grožio priklauso valiutos vertė, bet kadangi grožis - sąvoka net labai subjektyvi... Tarkim, kažkam doleris pats pačiausias, tai jis už dolerį duos 5 litus, o jei man jis negražus, tai galiu duot 5 centus?
Gali rašyt apie atskirų šalių kupiūras, gražiausias ir su įdomiausiais simboliais, nuotraukom, portretais. Arba gražiausias monetas.
(gali būti jau išimtos iš apyvartos, senovinės, antikvarinės, prieškarinės)
mano
Kupiūros
1.JAV
2.Didžioji Britanija
3.Vokietijos Reicho
4.Litai
5.Eurai
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2011 m. gegužės 16 d. 17:16:48
mane irgi ta daugiakalbystė ir internetinis bendravimas sup*so totaliai
2011 m. gegužės 16 d. 16:54:53
Paaiškinkit man nesusipratėlei, kokia šios temos prasmė?
Visi dalykai visi tipai yra lengvai pakeičiami, tai mažas žmogau, kad ir kiek tu typintum per visus galus nete, tu nesi prasmingas, ir visi kiti. [mūsų gi kiek gal 7-8 milijardai, tai vienetas tokioj gausybėj, o ypač ką jis pagalvoja ir parašo neturi prasmės ir neneša esmės.]
2011 m. gegužės 15 d. 22:45:18
Paaiškinkit man nesusipratėlei, kokia šios temos prasmė? Suprasčiau, kad tokiuose metuose domintų, kokia valiuta labiau verta/neverta imti paskolą, dėti terminuotą indėlį... O dabar... O kas bus valiutai nugalėtojai? Ką ji veiks su tais laurais? Tarkim, nuo monetos/kupiūros grožio priklauso valiutos vertė, bet kadangi grožis - sąvoka net labai subjektyvi... Tarkim, kažkam doleris pats pačiausias, tai jis už dolerį duos 5 litus, o jei man jis negražus, tai galiu duot 5 centus?
jo istikruju nesusipratele
siaip aisku sudaryti topa yra kazkokia utopija
man sunku, nors as maciau daug...
siaip monetas ir poperiukus kuria dizaineriai o ne bele kokie ekonomistai ar tai bankininkai tai atitinkamai ir vertinam cia grozi o ne kalbam apie valiutu kursa
2011 m. gegužės 15 d. 22:11:11
Crazy, aš buvau Vilniuje.
Buvau ir muziejuj minėtam,
Crazy, jei nežinai, tai aš Vilniuje netgi gyvenu
Žinau
Tiesiog, apskritai visiems siūlau aplankyti
2011 m. gegužės 15 d. 21:48:43
Paaiškinkit man nesusipratėlei, kokia šios temos prasmė?
pirmas postas paaiškina temos esmę, prasmę ir topo rinkimo taisykles.
p.s. 1-a vieta yra gražiausios monetos/kupiūros, link 5-os vietos yra kiek mažiau gražios eilės tvarka...
2011 m. gegužės 15 d. 21:15:07
poperiukai man neidomus
o del monetu man patinka:
kur yra gyvunai: Australija, Indonezija, Islandija...
tai ant lietuviškų monetų yra arklys. o_O
2011 m. gegužės 15 d. 21:10:54
o del monetu man patinka:
kur yra gyvunai: Australija, Indonezija, Islandija...
patinka su skilutem ir idomiu formu: Danija, Indija...
turku nes storos
pas ispanus daug visokiausiu proginiu graziu yra futbolas, barselona,
rusu proginiai rubliai irgi idomus buvo...
o mano megstamiause moneta yra 10 santimu, svejcaru.
cia kaip mano talismanas gali buti
2011 m. gegužės 15 d. 20:43:10
2011 m. gegužės 15 d. 20:06:38
Buvau ir muziejuj minėtam,
Crazy, jei nežinai, tai aš Vilniuje netgi gyvenu
2011 m. gegužės 15 d. 18:12:27
2011 m. gegužės 15 d. 18:03:47
(gali būti jau išimtos iš apyvartos, senovinės, antikvarinės, prieškarinės)
mano
Kupiūros
1.JAV
2.Didžioji Britanija
3.Vokietijos Reicho
4.Litai
5.Eurai
Monetos
1.Didžioji Britanija
2.Italijos (liros)
3.Ispanijos pesetai
4.Švedijos/Suomijos/Estijos kronos