nepamenu, buvo toks klausimas ar ne. Bet parašysiu dar, nes problema išlieka.
Gavau laišką su pagalbos prašymu ir adresais. Taigi - skirtumo lyg ir nesimato, visi adresai tvarkingi. Tačiau norint peržiūrėt Metallicos klipą to padaryt nepavyksta - tiesiog spaudžiant nuorodą klipo neatidaro. O copy/paste rezultatas - tas pats adresas su priekyje priklijuotu mailto: visa kita išlieka taip pat. Kodėl prikimba tas mailto:?
Dar nerodo kai paspaudi "kas siuo metu klausoma", nors nuo mano praeito komentaro kai teiravausi to paties, praejo jau kokios dvi savaites o niekas net pirsto nepajudino :/
Pas mane šios skilties vis dar nerodo.
O man šiaip neatidaro Diktatūros albumo "Lietuvai", o taip norisi pasiklausyt.
kaip apsaugot ir apsisaugot, kad belekas netryninėtų nemotyvuotai diskusijų (komentarų, naujienų, biografijų, diskografijų, dainų, albumų, temų, jei kas turi galimybių, nežino kodėl daro tai, bet jam kažkodėltai niežti?)
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus.
(Sahja)
Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
Galbut kazkas nesenai pasimeme sia daina i grojarasti, del to sistema dar neatsinaujino kad butu asuoni todel rodo 7, arba atvirksciai, atsisake, todel rodo 7 is buvusiu 8.
Ne, jau keletą mėnesių taip jau... Tik tylėjau kaip žuvis...
Kodėl skiriasi rodomaas grotuve ir tikrasis like'ų skaičius?
Pvz: Van der Graaf Generator - A Plague Of Lighthouse Keepers turi 7 like'us, o rodo grupės grotuve 8.
Kaip čia suprast?
Galbut kazkas nesenai pasimeme sia daina i grojarasti, del to sistema dar neatsinaujino kad butu asuoni todel rodo 7, arba atvirksciai, atsisake, todel rodo 7 is buvusiu 8.
Dar nerodo kai paspaudi "kas siuo metu klausoma", nors nuo mano praeito komentaro kai teiravausi to paties, praejo jau kokios dvi savaites o niekas net pirsto nepajudino :/
Savo sąraše radau net 4 tokius, kurie ir pamėgti, ir geru balu įvertinti, ir, deja, jau dingę. Kadangi labai jau daug tų albumų buvau "pripamėgusi", tai dabar atsekt, kokie ten buvo, deja, ne mano jėgoms. O būtų bent jau smalsu...
O kas žino,kur yra albumai pasirinkti, ir yra pradinges pavadinimas ir tėra tik balai,to albumo.ar reikia ištrinti ,išmesti tą albumą,ar jis atsiras,kada nors? Pas mane vieno albumo nerodo,net nežinau,koks buvo jis...
Pas mane irgi toks yra, kiek bandžiau ištrinti nepavyksta, vis tiek lieka. Nemanau kad atsiras, nes albumas aiškiai ištrintas ir dabar nebesurasi koks ten buvo. Nieko nepadarysi, nebent kas nors bazėj pratrintų tuščius įrašus, arba pakoreguotų užklausą, kad tokių neimtų.
O kas žino,kur yra albumai pasirinkti, ir yra pradinges pavadinimas ir tėra tik balai,to albumo.ar reikia ištrinti ,išmesti tą albumą,ar jis atsiras,kada nors? Pas mane vieno albumo nerodo,net nežinau,koks buvo jis...
Klausimėlis. Kodėl taip skiriasi vaizdas? Čia svetainės ar mano naršyklių problema?
Numeris vienas - Google Chrome
Nightly (arba Firefox)
ir Internet Exploreris
Klausimo esmė - kai peržiūriu kalbadėžės istoriją, man chronius kalbadėžę susiaurina, kad turėčiau stumdyt slankiklį, norėdama pamatyt, kas parašyta visu pločiu. Nightly - bedugnė žemyn, ir tik IE rodo normaliai. Ar čia, kaip jau minėjau, mano naršyklių bėdos?
Na, kad tu nesiskundi, akivaizdu. Tačiau tai nereiškia, kad visiems yra gerai ir turi būti, nes gerai yra tau. Niekas neprivalo naudot tos pačios naršyklės, kurią naudoji tu, nes tau taip patogu, jiems gal patogiau kita naršyklė. Ir tokie atsikalbinėjimai man panašūs į norą sakyt viską priešingai, ką kas nors sako. Ne pirmas kartas. Arba ima atrodyt, kad tu čia esi svarbiausias programeris, kuris tikrai niekada neklysta ir bet kokie klaidų parodymai ima tave biesint Maždaug - atsikniskit, viskas čia yra gerai, o jei kas nepatinka - von iš čia? Arba darykit taip, kaip aš darau, ir viskas PRIVALO būt gerai. Bet nuo to klaidų nesumažės. O taisyt jas reikia
Atsakysiu i visas tavo komentaro vietas, kurias pataisysiu, koks as geruolis ar ne :)
AS taip nesakiau, tu pati susigalvojai nuomone. As gi sakau: man problemu su tuom nebuvo, man nera ko ir taisyti. Naudoju pvz visas narsykles isbandymui, reiskia esu susidures ir issirinkes patogias.
O kas tu esi, kokia mokytoja pradiniu klasiu, kad gali taip kitam reiksti "atsikalbineji", mokij, ir tokie tamstos atvejai - nepirmas kartas.
Manai kad sakau specialiai priesingai, ne tavo nenaudai. AS sakau kaip yra, ir as esu teisus atsakes argumentais.
cit.: "Maždaug - atsikniskit, viskas čia yra gerai, o jei kas nepatinka - von iš čia? Arba darykit taip, kaip aš darau, ir viskas PRIVALO būt gerai. Bet nuo to klaidų nesumažės. O taisyt jas reikia
Ar kas taisys tau tas klaidas? Ne. Nes pvz as tomis paciomis narsyklemis nepastebejau klaidu, kurias pastebejai tu. Tai galejo nepastebeti ir minia zmoniu.
P.S.
AS save matau, bet tu saves nematai ir kalbi butent atseit priestaraudama man, bet lengvai atsikertu i tavo mazyti susierzinima atsikirsti :)
kam reikalingas 1 teravatas kosmose? Cia tau ne flopikas su 1.44 megabaitu talpa like good old 1996 kai as pirmakart santykiavau su PC.
O Humanoidinių robotų („Tesla Optimus“) valdymui ir jų reakcijos realiuoju laiku užtikrinimui. Vliatj!
Keista, kai man ateina graziausias ir mylimiausias metu laikas, mizeriai pradeda galvoti apie savi$udybes, makaruoklius, kara ir gyvenima po zeme. Damn cia gi marijos zeme
2012 m. lapkričio 18 d. 17:54:06
Šendien vėl muzikinė dvikova be konkurensijos....
2012 m. lapkričio 16 d. 13:19:02
Šendienos muzikinė dvikova tokia įdomesnė...
2012 m. lapkričio 3 d. 20:18:58
nepamenu, buvo toks klausimas ar ne. Bet parašysiu dar, nes problema išlieka.
Gavau laišką su pagalbos prašymu ir adresais. Taigi - skirtumo lyg ir nesimato, visi adresai tvarkingi. Tačiau norint peržiūrėt Metallicos klipą to padaryt nepavyksta - tiesiog spaudžiant nuorodą klipo neatidaro. O copy/paste rezultatas - tas pats adresas su priekyje priklijuotu mailto: visa kita išlieka taip pat. Kodėl prikimba tas mailto:?
2012 m. spalio 15 d. 17:24:44
Atrodo, pataisėm.
2012 m. spalio 13 d. 22:09:03
ačiū, o dabar man paaiškinkit: ar tikrai čia Linkin Park'ų daina The little things give you away?
Live versija yra gera, bet įrašo aš nesuprantu... 
2012 m. spalio 11 d. 19:13:08
Žinome šias problemas :/ Dėl minėto albumo, kol kas pasinaudok šia nuoroda:
https://www.music.lt/lt/albumas/-/13726/
2012 m. spalio 11 d. 18:35:59
Pas mane šios skilties vis dar nerodo.
O man šiaip neatidaro Diktatūros albumo "Lietuvai", o taip norisi pasiklausyt.
2012 m. spalio 3 d. 17:55:21
2012 m. rugsėjo 23 d. 16:08:47
kažikas (buggintoja ar buggintojas matyt) ištrynė mano sukurtą diskusiją, kuri realiai yra čia:
https://www.music.lt/lt/diskusijos/tema/856617/Patvirtink-ar-paneik-posaki-patarle/
bet administravimo zonoje jis/ji paspaudė šiukšliadėžės ženkliuką šalia diskusijos jų sąraše (matomai)
kaip apsaugot ir apsisaugot, kad belekas netryninėtų nemotyvuotai diskusijų (komentarų, naujienų, biografijų, diskografijų, dainų, albumų, temų, jei kas turi galimybių, nežino kodėl daro tai, bet jam kažkodėltai niežti?)
2012 m. rugsėjo 20 d. 18:11:43
Kodėl nesugroja pilnai dainų? Tik apie pusę ir nutrūksta. :/
2012 m. rugsėjo 10 d. 15:51:11
Bet mane stebina,kad buvusi ilga daina tampa vienos minutės daina,kodėl ji sutrumpėja,kas čia per monas?
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2012 m. rugsėjo 9 d. 22:57:39
Ne, jau keletą mėnesių taip jau... Tik tylėjau kaip žuvis...
2012 m. rugsėjo 9 d. 16:51:41
2012 m. rugsėjo 9 d. 11:26:21
Kodėl skiriasi rodomaas grotuve ir tikrasis like'ų skaičius?
Pvz: Van der Graaf Generator - A Plague Of Lighthouse Keepers turi 7 like'us, o rodo grupės grotuve 8.
Kaip čia suprast?
2012 m. rugsėjo 5 d. 15:11:03
2012 m. rugsėjo 3 d. 22:22:51
Savo sąraše radau net 4 tokius, kurie ir pamėgti, ir geru balu įvertinti, ir, deja, jau dingę. Kadangi labai jau daug tų albumų buvau "pripamėgusi", tai dabar atsekt, kokie ten buvo, deja, ne mano jėgoms. O būtų bent jau smalsu...
2012 m. rugsėjo 3 d. 21:50:11
Pas mane irgi toks yra, kiek bandžiau ištrinti nepavyksta, vis tiek lieka. Nemanau kad atsiras, nes albumas aiškiai ištrintas ir dabar nebesurasi koks ten buvo. Nieko nepadarysi, nebent kas nors bazėj pratrintų tuščius įrašus, arba pakoreguotų užklausą, kad tokių neimtų.
2012 m. rugsėjo 3 d. 17:11:03
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2012 m. rugsėjo 3 d. 14:57:57
Vėl kažkas užplaukė grotuvui: negroja man The Doors (kol kas tik tiek tikrinau). Ir dar palaidos šios dainos, kiek teko klausyt:
2012 m. rugsėjo 1 d. 23:27:44
Prasom, paprastesni po manes pati pridejai.