| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| malia | Secret LandSandra |
||||
| 4Blackberry | The Art of DyingGojira |
||||
| Alvydas1 | War of BeingTesseracT ur |
||||
| Very_crazy_enough | Girls in Their Summer ClothesBruce Springsteen Ar butina sutreksti Putina, ar uztenka Lukasenka, ar butina daryti puta, ar uztenka padaryt i ranka?? |
||||
| Sahja | Atrask save dabar (cover)Martynas Beinaris |

2012 m. rugpjūčio 24 d. 23:47:25
VH1 tų pačių MTV produktas. Būna, aišku, ir jie gėrio parodo. Na, mano skonis jau ir jiems neformatas. Va, jeigu matyčiau VH1 Classic... Kentėtų ir darbas, ir miegas, ir... :D
2012 m. rugpjūčio 24 d. 23:35:04
Kita vertus, tada, prieš 10 metų klipus galėdavai pamatyt tik per TV (kad ir per tą patį MTV) arba pas draugą per kompą, dabar yra youtube, tai natūralu, kad keičiasi koncepcija, nes jie visų pirma yra įmonė. Video killed the radio star. The internet killed MTV. Toks gyvenimas.
Aišku tų jų reality show kokybė yra baisi (ypač visokie apie nėščias paaugles ir nepamatuotus gimtadienius, nežinau ar teberodo). Vertybės irgi.
2012 m. rugpjūčio 24 d. 23:24:00
Prajuokinai, aš tai ruošiuos savo vaikams pasakot, kaip tas diedukas, apie senąjį MTV ir kt.
Na bet gi ką čia liūdėt, dar turime VH1
2012 m. rugpjūčio 24 d. 23:22:05
O šiandien yra va taip va...
2012 m. rugpjūčio 24 d. 22:50:16
Na aš Byvio or Tešlagalvio per MTV ir nežiūrėjau, tik per LNK.
Tarp kitko dar gerai pamenu kaip atsirado tas lietuviškas MTV. Jei neklystu tik porą metų gyvavo, bet jau tikrai mielu noru žiūrėčiau lietuvišką, nei dabartinį, nes dabar muzikos beveik negroja, o jei ir groja-tai LMFAO ir dar viskokį š.
2012 m. rugpjūčio 24 d. 22:45:54
Ne ne ne, nelietuviška MTV tada dar buvo. Lietuviškos aš jau nebegalėjau žiūrėt - atrodė bukiau už tuos pačius du bukenas. Ir va nuo tada MTV nebežiūriu - nu nebent per stebuklą kas praneša, kad tuodu rodo ar kokį neįtikėtiną topą - kažkada pati pagavau juos rodančius jiems jau visišką neformatą - 80s topą - su WHAM!, a-ha, turbūt ir 80s depešais, diuranais... Koooookia nostalgija suėmė..... Turbūt tai buvo ne pačios seniausios Kalėdos, todėl ir stebėjausi - kaip dabar stebiuosi M-1ame išgirdusi Stingo Fields of Gold - taigi neformatas.... O geros muzikos 9-ajame sezone nebus. Jos beveik nebus - mačiau jau visas serijas. O TV, turbūt, jau spėjo visas naująsias serijas ne per seniausiai parodyt, nes prieš mėnesį ar du buvau pagavusi rodant.
Ai, beje, lietuviškai ar originalo kalba tie Happy Tree Friends vienodai būtų skambėję - jie išvis nekalbėjo, kiek pamenu.
2012 m. rugpjūčio 24 d. 22:38:02
Happy Tree Friends nepamenu, nes turbūt lietuviškai nerodė.
O aš laukiau naujojo Byvio ir Tešlagalvio, nes galvojau, kad va, vėl parodys geros muzikos.
2012 m. rugpjūčio 24 d. 22:37:36
Ramanauskas, rods, tikrai buvo. Ir dar Rytis Zemkauskas. Tas tai tik LNK dirbo, tad visai gali būt, kad ir LNK juos rodė. Beje, reikia pripažint, tas įgarsinimas man visai suėjo. O dabar Ramanauskas būtent TV3 vaidensis...
2012 m. rugpjūčio 24 d. 22:33:25
Čia tada, kai MTV buvo muzikos televizija. Ech, geri laikai buvo.... Dabar jie lazdavoja tuos realybės šou veikėjus, kurių aš nežinau, nes visiškai nebežiūriu MTV - tada, kai juo rodydavo, man buvo iš ko rinktis - na OK, jie metaliūgas labiau nagrinėdavo, bet kliūdavo ir kitiems (smagiausia būdavo, kad tiems, kurie patikdavo (ir tebepatinka) kliūdavo mažiau arba jie visai sueidavo). Dabar, tikėjausi, jie po kaulelį išnarstys Rihanną, Gagą, Bieberį, bet kur ten - tik realybės šou veikėjai ir labai labai labai mažai muzikos...
A, beje, offtopicas - kol laukdavau vėlyvais vakarais jų pasirodant, tai žiūrėdavau ir man šiurpą keliantį (nors esu labai tolerantiška ir šaltų nervų, manau) - Happy Tree Friends - dar vieną visai nevaikišką produktą.
2012 m. rugpjūčio 24 d. 22:21:12
Aš pagūglinau - įgarsino būtent Ramanauskas ir Rytis Zemkauskas. Bet taip, apie Be Tabu buvau pamiršęs :) Starost ne radost - atmintis prastėja :)))
O dėl Butthead išvertimo Tešlagalviu, o ne Subingalviu ar Šiknagalviu, kaip kad norėjo Ramanauskas(kuris ir įgarsino jį) - taip jį įšvertęs Zemkauskas paaiškino, kodėl išvertė taip, o ne pažodžiui - jis sakė, kad taip padarė vadovaudamasis filologine logika - vertėjas turi versti naudodamasis esamais, vartojamais, žodžiais ir stengdamasis neišgalvoti naujų žodžių. Taigi, Šiknagalvis tikrai netiktu vadovaujantis šiuo kriterijum. O Subingalvis - man atrodo jis tiesiog būtų netikęs tam veikėjui, nes jo reikšmė vartojamojoje kalboje yra kiek kitokia, nei kad reikalavo serialas.
2012 m. rugpjūčio 24 d. 22:05:50
"Bet pagal įstatymą ar yra pasakyta, kad tėvai privalo rūpinintis tuo, ką žiūri vaikai...?"
Na vienas garsus publicistas (vadinkim taip) neseniai rašė (cituoju iš atminties): kur parašyta, kad naktį iš bažnyčios negalima vogti paveikslų? Niekur. Tai galit eiti ir vogti. Kitaip tariant, tais pačiais žodžiais neparašyta, tačiau tėvai turi auklėt vaiką nomaliu žmogumi. Berods kažkas panašaus įrašyta pirmiausia Konstitucijoje, o vėliau norint knistis po įstatymus, galima knistis. Anyway, net jeigu nebūtų parašyta, turėtų suveikti sveika nuovoka, ką reikėtų daryti ir ko ne.
Bet - labai pritariu likusiai postuko daliai.
Aratron, čia tik tarp kitko, Ramanauskas yra kurį laiką dirbęs TV3, vedė laidą "Be tabu", bet tai jau beveik ir ne į temą ( : Nežinau, kas garsino, bet greičiausiai ne Algis, prisimenu viename interviu kalbėdamas apie lietuvių kalbą, jis pyko, kad Butthead buvo išverstas Tešlagalviu ir vadino tai nesąmone.
2012 m. rugpjūčio 24 d. 21:36:56
Kas čia keisto? Gal pavyzdžiui kitiems neįdomu, nes tai yra intelektą smukdantys dalykai, tai negi dabar čia taip baisu nežinoti kažkokios kvailystės? :/ Tipo jau atsilikimo laipsnis lengvas užfiksuotas...
2012 m. rugpjūčio 24 d. 21:35:10
Na, gal iš dalies taip. Bet pagal įstatymą ar yra pasakyta, kad tėvai privalo rūpinintis tuo, ką žiūri vaikai...? Gal ir taip, na, nežinau... Bet vis tiek aš manau, kad vaikai patys turi suprasti ir kontroliuoti savo poelgius ir norus... Ypač tokiam amžiuj kaip ~14 metų. Baisu, kad visi tik draudžia ir draudžia, bet nemoko ir nepaaiškina, kodėl draudžia....
2012 m. rugpjūčio 24 d. 21:27:02
LNK, LNK... Pažiūrėkit per youtube ir pamatysit. Net su LNK ženkliuku ten
2012 m. rugpjūčio 24 d. 21:17:48
Žinai, tu turbūt teisus - šįserialą turbūt per LNK iš tikrų rodė. Nes, kiek pamenu, jį ar ne Ramanauskas garsino, o jis gi tele 3 man atrodo niekad nedirbo...
2012 m. rugpjūčio 24 d. 21:10:03
Suprantu...Tik man pasirode labai keista...Nes juos zino ne tik 80s ir 90s eru zmones...
2012 m. rugpjūčio 24 d. 20:45:29
Palauk palauk. Kaip tai tėvai neatsako už tai, ką žiūri jų vaikai??? O tai kas tada atsako? Jei tėvai nesirūpina, tai tikrai nėra nei televizijos, nei interneto, nei draugų kaltė - tik tėvų.
2012 m. rugpjūčio 24 d. 19:48:20
https://lmgtfy.com/?q=byvis+teslagalvis
Kalbant apie serialą, mano prisiminimuose, jis kažkodėl siejasi su LNK. Bet tada dar buvau mažas snarglius, gal ką ir maišau. Dėl TV3 ir nesigaudymo realybėje, nenaujiena - jie yra ir Pietų Parką rodę per pietus, ir Futuramą (kurią lietuviškas MTV rodydavo 20:00, kažin kodėl)
Šiaip būdamas jaunas esu tų serijų matęs labai nedaug, paaugęs irgi nelabai susidomėjau. Iš prisiminimų likę tik daina "I got you babe" su Cher ir jų pritariamieji vokalai Čaikovskio muzikai - https://www.youtube.com/watch?v=m8DCLYJqdSA
"Daria" buvo geresnis.
2012 m. rugpjūčio 24 d. 18:20:38
Oo..
Kai niekas nematydavo, aš juos žiūrėdavau. Geresnės vaikystės negalėjo būt. Man patikdavo kaip jie kietai stumdavo ant gerų grupių 
2012 m. rugpjūčio 24 d. 18:14:31
Na, aš jau rašiau, kad čia buvo žiauri tv3(tada dar tele3) klaida rodyti Byvį ir Tešlagalvį tokiu laiku - juūk tai laikas orientuotas būtent į vaikus, kai tėvai dar darbe būna, o vaikai jau po mokyklos. Todėl ir buvo sutiktas jis buvo taip kontroversiškai. O jei būtų jie rodę jį vėlai vakare, kaip kad tada rodydavo tą ,,Tegul kraujas liejasi laisvai", tai būtų jį žiūrėję tik norintys ir suprantantys jį, o ne laukiantys eilinio keiksmažodžio, kad galėtų nusižvengti. Bet... Reikia suprasti ir televiziją - tele3 tada taikėsi prie vaikų/paauglių skonio, kuris tuo metu pageidavo kuo daugiau keiksmažodžių visur ir bet kokiame kontekste(prisiminkite kad ir tuo metu populiariausią muziką tarp jaunimo).