Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345678
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
einaras13
2012 m. rugpjūčio 24 d. 17:42:28

Aš rimtai. Aš ne iš tos epochos, supranti. Aš augau prie Kempiniuko ir Simpsonų. Nors klasika patapę Na Palauk ir Tomas ir Džeris irgi patinka...

2012 m. rugpjūčio 24 d. 17:37:32

Jeigu rodant serialą kampe parašyta N-14, tai nereiškia, kad jį žiūri tik nuo tokio amžiaus. Tokie filmukai kaip šis tikrai yra skirtas suaugusiems, bet niekas šitos normos taisyklės nepaiso. Aš pavyzdžiui matau, vaikai 11-14 metų (iš mano mokyklos) stengiasi atkartoti tuos herojus, kalba panašiai, išsineria iš maikės kaip Byvis :D Ir net gi pravardžiuoja kitus tokių herojų vardais... Man stebint ir žiūrint iš šalies atrodo, kad jie... sukvailėjo. Ir būtent nuo tokių filmukų, taigi bloga įtaka jiems yra, ir labai didelė. Tėvai neatsako už tai, ką žiūri jų vaikai, jie nekalti dėl to. Manau, kad čia kiekvieno žmogaus moralėje slepiasi viskas, nes jeigu vaikas ar paauglys žiūri tokias intelekto augimą stabdančias laidas, tai jis supranta, kas tai yra, tik dažniausiai pasiduoda tai neigiamai įtakai, arba nekreipia dėmesio į tuos leksikos nuklydimus ir netinkamo elgesio demonstravimus, ir žiūri tai tik dėl pramogos... Kadangi tokio amžiaus žmonės mokosi iš tokių visuomenės pateiktų dalykų, seka jų pavyzdžiu, tai nieko nuostabaus, kad ta neigiama įtaka egzistuoja. O aš nekalbu apie suaugusius, kuriuos jie taip pat dažnai veikia...

2012 m. rugpjūčio 24 d. 17:19:40

Tu rimtai??????

Atsakyti
Rutonė
2012 m. rugpjūčio 24 d. 17:01:37

Na galbūt ir tiesa... Čia kaip tik vieną naujesnių serijų prisiminiau, kai jie pateko į armijos bazę, kur sumanė pažaisti lėktuvėliais ir raketų paleidimą (rodos). Deja, ne viskas buvo tik mokomosios priemonės... 

Na bet vis dėlto dėl superrimtumo ar ne - galima sakyt, kad lazda perlenkiama, nes itin rimtai sureaguojama į ne tiek reikšmingas jų išdaigas, ir gan aplaidžiai į rimtesnes (nu kur jūs matėt, kad taip paprastai du idiotai patektų į (nebijokim persūdyt) valstybinės svarbos objektus... Neteko man dabar lėktuvais skraidyt, nežinau, kiek leidžiama, kiek ne, bet tai, ką jie ten išdarinėjo... hmmm... 

Bet vis dėlto - nesigilinant į filmo stipriąsias ir silpnąsias vietas - pamenu, kai serialas pas mus tik atkeliavo, kiek diskusijų buvo... ir šios temos pavadinimas juk neteisingas - ir viskas iš tų laikų. Taigi dievulėliau - subinė (šikna, papai...) tada buvo žiauriai nenorminė ir laaaaabai nepadori leksika (kita vertus, gal ir visai neblogai)... Taip Subingalvį pavertė Tešlagalviu. Ir, pripažinkim, ne vienas vaikas jau tada kuo puikiausiai žinojo, kaip iš anglų kalbos išversti butt - nu tikrai ne tešla {#} Ir galbūt būtent labiau dėl lėksikos, o ne dėl turinio šis filmukas ir veikėjai buvo ne itin pageidaujami mūsų TV.

Taigi.... nukrypstant nuo yemos... Jau taip griežtai imant, tai ir Tomas ir Džeris, ir Na, palauk!, ir kita mūsų pamėgta klasika (tiek vakarietiška, tiek rytietiška) turi savy labai nemažai smurto, kurio vaikams rodyt nederėtų (arba bent jau kad šalia suaugęs būtų). O jei prisimenant save - vaikas buvau, kokia laimė buvo nedorėlį Tomą matyt auklėjamą peliukų. Buvo juokinga, ir tiek. O dabar kiek paslėptų ir ne reikšmių ir prasmių įžvelgtume. 

Atsakyti
Aratron
2012 m. rugpjūčio 24 d. 16:15:13

Visa Byvio ir Tešlagalvio esmė yra tame, kad tai nėra serialas vaikams. Būtent jie ir pralaužė tuos ledus(už ką jiems bet kokiu atveju didelis ačiū ir pagarba), kad animacinis serialas gali būti tik suaugusiems. Ir jei ne šis serialas, galbūt mes neturėtume nei South Park, nei Family Guy, nei būsimujų Flinstounų. Ir jie pakeitė tą žiūrovų ir televizijos vadovų požiūrį, kad ,,multikus" vaikučiai žiūri. Ir jeigu jau tėvai leidžia savo vaikams žiūrėti šį animacinį serialą ir jis padaro jiems blogą įtaką, tai čia jau ne serialo, o tėvų kaltė.

Bet noriu pasiginčyti dėl vienos tavo frazės: ,,Tie visus jų negalvojimus priima superrimtai. Tai kas tada yr didesni debilai?" - va čia ir yra šio filmo lėkštumas. Jie, manau būtent tai ir norėjo parodyti, ką tu pasakei, bet kūrėjai jau perlenkė lazdą - juk prisimink sceną Hooverio užtvankos elektrinėje. Į tokį jų elgesį jau neįmanoma reaguoti kitaip, nei kad super rimtai - jie juk sukelia jau ekologinę ir ekonominę katastrofą. Todėl, kaip jau sakiau, kūrėjai perlenkė lazdą ir iš potencialiai neblogos satyros padarė suplaktą farsą... 

2012 m. rugpjūčio 24 d. 14:41:28

Būtent. Mielai aš juos pažiūrėjau dar kartą. Esmė - nu pažiūrėkit - du debilai, tiesą sakant, nelabai suvokdami, ką kaip ir kodėl daro, sukelia ant kojų visą Ameriką. Tie visus jų negalvojimus priima superrimtai. Tai kas tada yr didesni debilai? Aišku, ne vaikams tokius dalykus suvokti (bent jau be suaugusių pagalbos). Tačiau vaikams patinka, kad čia gausu (ne)norminės leksikos, keiksmažodžių, muštynių. Na o bet tačiau, spėju, visa esmė, kodėl filmas yra "vaikiškas" - tai juk multikas, animacija (juk nuo seno multikus vaikučiai žiūri...), nesigilinant, kad animacija gali būti ir suaugusiems. Kaip, beje, ir visokie Simpsonai, Flintstounai ir kiti panašūs.

Atsakyti
Aratron
2012 m. rugpjūčio 24 d. 07:09:08

Stop stop stop. Kokia dar neigiama įtaka vaikams? Byvis ir Tešlagalvis nėra ir niekada nebuvo serialas vaikams. Tik, kad genijai iš tv3 prieš penkiolika metų, kai Lietuvoje pirmą kartą rodė šį serialą padarė nedovanotiną klaidą - rodė jį iškart po mokyklos(15:30). Bet net pats mtv visada jį rodė tik vėlai vakare, pabrėždami, kad tai serialas suaugusiems, ne vaikams.

2012 m. rugpjūčio 24 d. 00:27:29 2012-08-24 00:29:23

Šiandien prieš pat CSI kriminalistus rodė, netyčia užtaikiau, tai pažiūrėjau... Tai yra vakar jau...

2012 m. rugpjūčio 24 d. 00:26:16

Nesu apie juos girdėjęs...

2012 m. rugpjūčio 24 d. 00:25:21

Daro, bet čia jau kiti š :D O šitoj diskusijoj kalbama būtent apie tuos du...

2012 m. rugpjūčio 24 d. 00:22:17

Kas tai yra?

Blackberry, o tie Simpsonai, Futuramos ir kiti š... kurie rodomi kiekvieną dieną visais kanalais nedaro neigiamos įtakos?

2012 m. rugpjūčio 24 d. 00:15:06

Kaip tik šiandien žiūrėjau apie jų nuotykius Amerikoje :D Na, pastebėjau, kad vaikams daro ir neigiamą įtaką, tas blogai. O šiaip pasijuokt kartais būna iš ko :D Kartais kvaili dalykai perlaužia lazdą, ir žmogų taip pat.

2012 m. rugpjūčio 23 d. 22:05:00

Kažkada seniai seniai žiūrėjau jį ir žiauriai patikdavo ir labai juokingas buvo, bet va šiandien per TV6 jį rodo ir... Galiu pasakyt, kad jis nesąmoningas yra, o humoras tokio lėkštumo, kad net koktu... :( Matos, išaugau jau iš tokio humoro...

2011 m. liepos 20 d. 00:58:43
kad ir tuščiagalviai jie, bet vis vien tas filmukas yra tikrai labai geras. visada jį žiūrėdavau, daug gerų dainų atrasdavau.

Atsakyti
yell_in_hell
2011 m. gegužės 23 d. 22:16:06
man patink. kieti anie yr

Atsakyti
sephiron
2010 m. sausio 9 d. 20:14:45
-e byvi, tas bicas neleidzia naudot zodzio 'thats sux'
-yeah, thats sux xDDDDD

Atsakyti
irmantsss
2010 m. sausio 9 d. 20:09:29
Man kazkaip ne prisirdies...

2009 m. gruodžio 9 d. 11:54:25
Pavaro

2009 m. spalio 14 d. 20:18:25
Patinka man šis filmukas ir jų humoras. Ne visiem duota suprast tokį humorą.

Atsakyti
kaktusas2598
2009 m. spalio 14 d. 20:08:22
Geras filmukas, geru klipu "kartais" uzdeda

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
malia Sandra Secret Land
 Sandra

4Blackberry Gojira The Art of Dying
 Gojira

Alvydas1 TesseracT War of Being
 TesseracT
 ur
Very_crazy_enough Bruce Springsteen Girls in Their Summer Clothes
 Bruce Springsteen
 Ar butina sutreksti Putina, ar uztenka Lukasenka, ar butina daryti puta, ar uztenka padaryt i ranka??
Sahja Martynas Beinaris Atrask save dabar (cover)
 Martynas Beinaris

Šiuo metu vertiname

Pergalė Pergalė
7,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
14:48 - 4Blackberry
Kodėl kartais dainos nepasileidžia spaudžiant Play mygtuką Spotify embeduose?
07:14 - Very_crazy_enough
Санта Клаусас ант русу наикинтуво атёя
мерещиться
07:06 - Very_crazy_enough
Sahja, su sventom kaledom
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
11:26 - Very_crazy_enough
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
11:09 - Very_crazy_enough
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
07:37 - Very_crazy_enough
Bet gerai Edzka man yra asmeniskai parases: kad man geriau bloga rashit, nesimaishit. Ir galbut tada po daug ir intensyvaus bet kokybisko darbo - earn a hit.
07:23 - Very_crazy_enough
Stevas Jobsas nebuvo kulinaras, keliauninkas, teisininkas. Markas Zuckerbergas visai ne konditeris, fotografas, tenisininkas ar enciklopedijos sudarytojas. Elonas Muskas nera kosmonautas, neurochirurgas, politikas ir automobilistas. Doing their $$$it
07:18 - Very_crazy_enough
O veikla uz pinigus ne tik priestarautu veiklos is idejos krypciai bet ir as pats nemoku ta padaryti nors tai mane islaisvintu ir atristu rankas. Tiesiog neturiu galvos, kaip ta galima butu padaryti siais laikais.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1000
  Iš viso užsiregistravę: 73767
  Naujausias narys: TamPeltier
  Šiandien apsilankė: 68125