ai atsimenu kai mazesne buvau tai noredavau ziureti atrode juokinga ir faina tada buvau maza ir atrodo kietai kai taip keikiasi ir issidirbineja bet dabar taip nebemanau aisq kartais pasiziuriu bet labai retai ir tas ju issidirbinejimas svelniai tariant man jau igryso, et nzn kaip atrodytu pasaulis jei zmones is tikruju tokie butu. aisq suprantu tai filmukas ir nereikia visko priimti tiesiog taciau tokie filmukai bukina smegenis jei vaikas nuo mazens ji ziures tai jam smegenis atbuks ir prades taip panasiai elgtis nes manys kad taip kieta nes dabar juk viskas kieta ka rodo per tv vaikai ta sau isikala ir paskui taip gaunas.. aisq sita filmuka ziuri ne tik vaikai vyresni tai supranta kad tai juokai ir cia viskas ant bajerio aisq ir pati kartais ziuredama juokiuos nes kaip suskelia kartais, taciau sita filmuka beziurint iskart tampa aisq kad cia amerikieciu kurybos toks kaip ir daugelis amerikoje pagamintu dalyku skirtas uzkalti didziulius pinigus ir sudaryti "kieta" amerikos ivaizdi.
Ghm...aš manau, kad Byvis ir Tešlagalvis yra absoliuti nesąmonė ir pasityčiojimas iš animacijos, visi tik knivžda "Kaip nerealu" "Geras"... ir t.t. man tai šlykštu...Kas tokio 'juokigo' ir 'nerealaus' ?
man kazkodel kyla waikystes prisiminimai kai mama neleisdawo ziuret tipo... neshvankybes ten o mes su broliu wakare taip tyliai tiliai tv on ir ziurim... man istrigo bajeris: kas zalias, raudonas ir lekiai ant 180??? varle mikseryje.... cha cha dabar jau galit juoktis...
the wave can't stop
... ... ... ... ...
This life is more than just to read through
Hmm... Kiek zmoniu tiek ir nuomoniu ash asmenishkai nesu tox ju fanas kaip kai kurie bet tikrai nepraleidziu prodos linksmai pazvengti ir paklausyti geros muzikos
Niu nezinau...Kai kas ten tikrai protingo pasakoma tik paslepta uz daznokai bent jau man - slyksciu ir gan buku bajeriu...Zodziu,viena vertus tai ten tikrai neblogas filmukas tik tas 'neblogumas' salyginis,o kita vertus kai kurie ju bajeriai buna labai lekshti,nuvalkioti,nu zodziu - kvaili...Kartais ten paleidzia neblogos mzuikos Ne viena seniai girdeta ir matyta daina butent ten isgirdau ir pamaciau...
..o man kaip tik atrodo, kad tai - protingas filmukas ....juk nereikia visko taip jau tiesiogiai suprasti... MTV pas mane nerodo, bet kartkartem paziuriu (lietuviskoje televizijoje)
..o kas del muzikos ir komentaru apie ja - jega
Nuotraukoje piešinys, daiktas arba gyvūnas.
kažkoks trenktas multikas. geriausiai man įsimena tie jų "ha..haha.. haha.." ;] ir kaip jie pagal muziką "tūsinas" ;] šiaip nežiūriu, bet prisimenu, kai anksčiau kažkada žiūrėdavau.. ;] o ir iš tiesų- durnesnis ir už durną ;]
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
Bet gerai Edzka man yra asmeniskai parases: kad man geriau bloga rashit, nesimaishit. Ir galbut tada po daug ir intensyvaus bet kokybisko darbo - earn a hit.
Stevas Jobsas nebuvo kulinaras, keliauninkas, teisininkas. Markas Zuckerbergas visai ne konditeris, fotografas, tenisininkas ar enciklopedijos sudarytojas. Elonas Muskas nera kosmonautas, neurochirurgas, politikas ir automobilistas. Doing their $$$it
O veikla uz pinigus ne tik priestarautu veiklos is idejos krypciai bet ir as pats nemoku ta padaryti nors tai mane islaisvintu ir atristu rankas. Tiesiog neturiu galvos, kaip ta galima butu padaryti siais laikais.
2004 m. lapkričio 27 d. 14:29:50
2004 m. lapkričio 20 d. 19:19:25
2004 m. lapkričio 5 d. 17:44:57
2004 m. spalio 29 d. 11:33:00
2004 m. spalio 24 d. 23:55:08
2004 m. spalio 24 d. 23:47:10
2004 m. spalio 24 d. 23:33:56
Nesamoniu muziejus...kelia pasislykstejima...
Visiškai teisingai
2004 m. spalio 24 d. 23:30:51
2004 m. spalio 24 d. 23:29:07
2004 m. spalio 24 d. 23:02:00
2004 m. spalio 20 d. 10:37:11
2004 m. spalio 19 d. 20:07:45
2004 m. spalio 17 d. 20:47:17
..o kas del muzikos ir komentaru apie ja - jega
2004 m. spalio 15 d. 00:17:29
2004 m. spalio 14 d. 23:31:46
2004 m. spalio 14 d. 19:39:44
2004 m. spalio 14 d. 19:37:45