Nieko ypatingo nekuriu ir nedarau. Bet mano padarytas nuotraukas visada tėvai pamato, nes paprasčiausiai reikia pasakyti kam man reikia pinigų ir kiek kainuoja fotografijos padarymas.
Tai būna, kad klausia kas man yra, kodėl tokios mintys. Kitasyk sako, kad fotoaparatas ne tam skirtas. Bet niekada nesakė, kad tai gražu, neskatino ir nesidomėjo.
hmm as niekada nerodau ir stengiuosi viska ka rasau paslept kuo giliau. jei atvirai man butu geda. savo eil galiu tik i intika ir kist. niekam negaliu rodyt,nei liet mok, nei draugams,nebent girta..cia turbut bjaurus mano kompleksas..gal per didelis savikritiskumas,kai neisitikini pati savimi.o ka jau kalbeti apie dainas...nebent kasnors prikalba kur dalyvaut.nors neturiu kam ir dainuot . o piesiniai.. jau geriau nerodau,nes iskart ikalba man depresija. siaubas gyvent su tokiai kompleksuotai
_Aglo (Užblokuotas)
2006 m. rugpjūčio 7 d. 11:27:05
Kartais parodau viena kita piesini ar dar ka, bet shape nerodau. Nera ko ziuret. Ypac kai motina labaitikinti , tai jei paskaityciau /parodyciau jai ka kas tikrai nepatiktu tai vel pradetu mane velnio ispera ir t.t. vadint }xD
Kai mano straipsnius spausdino laikraščiuose ir žurnaluose, tai motinai duodavau paskaityti - labai patinko. Brolis tik porą skaitė - iš pradžių sudirbo, o po to patapšnojo per petį ir pasakė: "Visai nieko, bet galėtum ir geriau".
Duočiau ir draugams paskaityti, tik jau nebeturiu jų.
elfooke rašė: jei apie piesinius - kadangi mano mama pakankamai daug sioje srityje pasiekusi, tai jai rodyti nemegstu - islazdavoja, visada randa pire ko prisikabinti, o pagiria pakankamai retai. apie teti net nekalbu.
del muzikos - iki grojimo tevams tai dar nepribrendo
O tai čia blogai, kad randa prie ko prikibti? Objektyvi kritika skatina tobulėti. Tik reikia išmokti ją priimti...
jei apie piesinius - kadangi mano mama pakankamai daug sioje srityje pasiekusi, tai jai rodyti nemegstu - islazdavoja, visada randa pire ko prisikabinti, o pagiria pakankamai retai. apie teti net nekalbu.
Buvo laikas, kai jie patys tą kūrybą iš stalčių ištraukdavo.
Prieš keletą mėnesių kelis darbus parodžiau tėčiui - išsizyzė. buvo, kas patiko ir kas nelabai - jis objektyvus žmogus, o tai gerai. Be to, ir pats man duoda savo kūrinius paskaityti, ištaisyti ir t.t. Aš gal mažiau linkusi dalintis.
Yra ir tokių darbų, apie kuriuos nė už ką neprasitarčiau
pvz eilerascius,prozas,muzika,kuriamas dainas, ar jiems mielai dainuojate savo sukurtas ar apskritai. ar jiems patinka jusu kuryba?o gal atvirksciai nenorite , kad jie suzinotu apskritai.
Cia taip kaip Uzkalniui duot pavertint koncervus & lasinius & pashteta ( aisku su uogiene) kur undermenshai valgo jei piggiai randa. Ar nenukentes Sahja morale?
2015 m. birželio 9 d. 00:04:42
O čia kūryba tik su muzika susijusi turi būti ar ir apskritai?
2015 m. birželio 8 d. 22:59:15
ne, nes jiems vis tiek viskas patinka
2006 m. rugpjūčio 28 d. 00:21:33
2006 m. rugpjūčio 7 d. 21:25:12
tiesiog ne jiem tai suprast.
2006 m. rugpjūčio 7 d. 12:05:49
Tai būna, kad klausia kas man yra, kodėl tokios mintys. Kitasyk sako, kad fotoaparatas ne tam skirtas. Bet niekada nesakė, kad tai gražu, neskatino ir nesidomėjo.
2006 m. rugpjūčio 7 d. 11:49:15
2006 m. rugpjūčio 7 d. 11:31:09
2006 m. rugpjūčio 7 d. 11:27:05
2006 m. rugpjūčio 7 d. 08:55:00
Duočiau ir draugams paskaityti, tik jau nebeturiu jų.
2006 m. rugpjūčio 7 d. 08:47:47
jei apie piesinius - kadangi mano mama pakankamai daug sioje srityje pasiekusi, tai jai rodyti nemegstu - islazdavoja, visada randa pire ko prisikabinti, o pagiria pakankamai retai. apie teti net nekalbu.
O tai čia blogai, kad randa prie ko prikibti? Objektyvi kritika skatina tobulėti. Tik reikia išmokti ją priimti...
2006 m. rugpjūčio 7 d. 07:46:07
2006 m. rugpjūčio 7 d. 00:12:25
2006 m. rugpjūčio 6 d. 23:42:11
2006 m. rugpjūčio 6 d. 23:28:53
Prieš keletą mėnesių kelis darbus parodžiau tėčiui - išsizyzė.
Yra ir tokių darbų, apie kuriuos nė už ką neprasitarčiau
2006 m. rugpjūčio 6 d. 23:28:50
2006 m. rugpjūčio 6 d. 22:54:15
karta prikolas buvo mamos paklausiau kaip tau mano naujausias gabalas patinka, i ji mane paziurejo ir paklause ar cia buvo ne Avril daina
2006 m. rugpjūčio 6 d. 22:46:16