ep rašė: ok, jau prasideda pievos, gaila bet muzike nera minusavo sistemos, nes pusei is situ komentaru reiketu isdalint anti zvaigzdutes kuri panaikintu zvaigzdute, pati zvaigzdutes ideja praranda savo esme. nes cia taip iseina kad kuo zmogus daugiau nusisneka tuo daugiau gauna zvaigzduciu, man asmeniskai negaila tu zvaigzduciu, bet nedalinsiu ju bele dalinti... ar cia neiseina marazmas?
suprasciau dar zmogus pasisakytu cia karta, antra, bet juk gal neverta komentuot kas antra komentara (cia apie dove ir pentaxxa ir kiek maziau sweet666)
Uch, neiškenčiau O kodėl gi nerašyt čia beleko? Kiti vaidinantys labai protingus kitose temose reiškiasi, bet totaliai nusišneka, ir tai komentarai net netrinami (nors galėčiau ištrint, bet kas iš to?). O ir atsakinėt į tuos nusipezėjimus nėr noro - nenoriu nusileist į jo lygį (OK, OK, pirštais nebadysim, nors čia vienas toks klonuotas ėmė ant manęs važiuot). O šitoj temoj galima rašyt kad ir kliedesius - jei kam patiks, mažu žvaigždę duos. Nebūtinai kas vienam atrodo kliedesiai turi atrodyt ir kitam.
o grįžtant prie temos autoriaus....
combat rašė: tikiuosi, kad mūsų atsiras vis daugiau, daugiau ir daugiau...
...ir galiausiai mes valdysime pasaulį!
Tu ką - tai tu ir esi tas Makaulė, kur norėjo pasaulį užvaldyt???
heikki rašė: Labai abejoju ar viščiukas moka skraidyt..
Jei šalia yra kokia aukšta konstrukcija, tai ant jos užsilipęs ir nušokęs viščiukas turi šansų perskristi kelią, aišku jei nechaltūrindamas mojuos sparnais.
ep, kam tos anti zvaigzdutes? antizvaigzdutem pradetu manipuliuoti asmenys ant kitu zmoniu, pvz nuomone apie Gaga pasakes kad ja palaikai, tave negailestingai uzminusuotu. Ar tai teisinga? Manau ne. Dabartine situacija yra gana protinga, nepatinaka komentaras - paskaitai ir eini sau, o uz palaikanti komentara uzdedi zvaigzde. Kas negerai?
ok, jau prasideda pievos, gaila bet muzike nera minusavo sistemos, nes pusei is situ komentaru reiketu isdalint anti zvaigzdutes kuri panaikintu zvaigzdute, pati zvaigzdutes ideja praranda savo esme. nes cia taip iseina kad kuo zmogus daugiau nusisneka tuo daugiau gauna zvaigzduciu, man asmeniskai negaila tu zvaigzduciu, bet nedalinsiu ju bele dalinti... ar cia neiseina marazmas?
suprasciau dar zmogus pasisakytu cia karta, antra, bet juk gal neverta komentuot kas antra komentara (cia apie dove ir pentaxxa ir kiek maziau sweet666)
dove rašė: Tikrai įdomūs pasisakymai... iš vis, reikai temos dėl ko šnekėtis, na bent maždaug! taip daugiau ir atsakiusių gal būtų..? Koks oras pas jus už lango... nu kad ir atrašytų: šūdai krenta... nu ka nors
gali mums papasakoti kokia muzika tau patinka.
Gal ir sunku patikėt, patinka visa muzika išskyrus rimtoji ir sunkioji Galiu kad ir po kokio L.Van.Bethoveno pjesės pasiklausyt kokio ssakykim lagy gagos o tada kad ir led zeppelin... O kaip kiti?
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2011 m. birželio 4 d. 12:59:42
2011 m. birželio 4 d. 12:39:58
2011 m. birželio 4 d. 01:54:38
ok, jau prasideda pievos, gaila bet muzike nera minusavo sistemos, nes pusei is situ komentaru reiketu isdalint anti zvaigzdutes kuri panaikintu zvaigzdute, pati zvaigzdutes ideja praranda savo esme. nes cia taip iseina kad kuo zmogus daugiau nusisneka tuo daugiau gauna zvaigzduciu, man asmeniskai negaila tu zvaigzduciu, bet nedalinsiu ju bele dalinti... ar cia neiseina marazmas?
Uch, neiškenčiau
o grįžtant prie temos autoriaus....
tikiuosi, kad mūsų atsiras vis daugiau, daugiau ir daugiau...
...ir galiausiai mes valdysime pasaulį!
Tu ką - tai tu ir esi tas Makaulė, kur norėjo pasaulį užvaldyt???
2011 m. birželio 4 d. 00:08:10
Labai abejoju ar viščiukas moka skraidyt..
Jei šalia yra kokia aukšta konstrukcija, tai ant jos užsilipęs ir nušokęs viščiukas turi šansų perskristi kelią, aišku jei nechaltūrindamas mojuos sparnais.
2011 m. birželio 4 d. 00:06:50
ši skiltis neturi jokio pagrindo...absoliučiai, o ir tos žvaigždutės praranda savo vertę bei esmę...
2011 m. birželio 3 d. 23:50:10
Ir kodėl viščiukui neperskridus kelio...
Labai abejoju ar viščiukas moka skraidyt..
2011 m. birželio 3 d. 22:11:23
2011 m. birželio 3 d. 19:15:38
Tema diskusijoms.
Imam klasikinę situaciją: viščiukas perėjo kelią.
Analizuojam
ir drąsiau, jūsų mintys visad bus palaikomos. čia nelimpa nesuprastų genijų etiketės.
man pačiam tiesiog džiugu, kad perėjo, o ne suvėžintas buvo.
2011 m. birželio 3 d. 18:33:55
Imam klasikinę situaciją: viščiukas perėjo kelią.
Analizuojam
2011 m. birželio 3 d. 14:23:21
2011 m. birželio 3 d. 14:18:22
2011 m. birželio 3 d. 14:11:33
2011 m. birželio 3 d. 14:01:45
2011 m. birželio 3 d. 13:53:51
2011 m. birželio 3 d. 13:50:22
2011 m. birželio 3 d. 12:54:45
Tikrai įdomūs pasisakymai... iš vis, reikai temos dėl ko šnekėtis, na bent maždaug!
gali mums papasakoti kokia muzika tau patinka.
Gal ir sunku patikėt, patinka visa muzika išskyrus rimtoji ir sunkioji
--------------
Nemėgstu burokėlių sriubos!
2011 m. birželio 2 d. 23:30:35
2011 m. birželio 2 d. 23:13:38
2011 m. birželio 2 d. 23:11:24
2011 m. birželio 2 d. 20:38:33