| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| einaras13 | Division WarningCosmograf Bomba |
||||
| malia | Chasing CarsSnow Patrol |
||||
| PLIKASS | Snow (Hey Oh)Red Hot Chili Peppers |
||||
| Alvydas1 | PUTFPO.R.k. |
||||
| 4Blackberry | RevelatorDeafheaven Sunkūs ir vaisingi metai. |
||||
| Konditerijus | That Joke Isn't Funny AnymoreThe Smiths |
||||
| Sahja | EksperimentasIngrida Kazlauskaitė |
2011 m. birželio 1 d. 11:24:42
dingusi_kazkur , labai tikiuosi, kad tu čia ne apie tą paauglį, kuris buvo su Iron Maiden maike ir juodais džinsais
Oi ne, ten buvo toksai bičelis raudona maike, plikas, su barzda. Bet kaaaaaip jis riaumojo.
O siaube, kaip jis man nusibodo! Riaumoja...turbūt nežino į kokį koncertą papuolė. Ir nekimsta zaraza, vis staugia...
2011 m. gegužės 31 d. 21:27:22
2011 m. gegužės 31 d. 20:10:16
dingusi_kazkur , labai tikiuosi, kad tu čia ne apie tą paauglį, kuris buvo su Iron Maiden maike ir juodais džinsais
Oi ne, ten buvo toksai bičelis raudona maike, plikas, su barzda. Bet kaaaaaip jis riaumojo.
2011 m. gegužės 31 d. 19:57:56
2011 m. gegužės 31 d. 19:13:56
Koncertas buvo nerealus, grupė turi dar daug parako. Nerealūs ir energingi gitarų rifai, aukštai pakeltas būgnų setas, Clausas grojantis gitara, gyvai skambantys Scorpions hitai ir būgnų solo ištaškė kaip priklaiso. Dar gali koncertuot ir koncertuot
Na taaaaaip.... James'o Kottak'o solo tikrai buvo nerealus. Ir, jei anot jo, publika "really kick ass", tai tą patį ir gal net labiau galima pritaikyt jam pačiam
O dėl to galėjimo grot ir grot... Viena vertus, tikrai taip, dar gali. Bet jei jie patys sako, kad nori nueit nuo scenos, ko ten gali siautėt uraganas, o ne tada, kai galės vos vos dvelktelėt vėjelis. Gaila, labai gaila, bet tai jau antrasis atsisveikinimas man. Taip pat išdidžiai išėjo a-ha, ne kitaip ir mūsų Foje. Juk tikrai, pripažinkim, geriau išeit tada, kai tavęs tikrai verks, o ne tada, kai iš tavęs tyčiosis.
2011 m. gegužės 31 d. 19:06:48
2011 m. gegužės 31 d. 17:12:27
O šiaip, buvo nuostabu. Ypač koncerto pabaiga. Tikrai gerai parinktos dainos koncerto pabaigai, ypač Wind Of Change, tai buvo kažkokia magija.
2011 m. gegužės 31 d. 12:18:43
Tik pirmas kelias dainas, galima sakyti, praklausiau, nes raičiausi iš juoko dėl tokio 'staugūno', stovėjusio maždaug ketvirtoj eilėje kairėje. Nu ten tai veikėjas.
2011 m. gegužės 31 d. 11:57:48
2011 m. gegužės 31 d. 10:39:17
2011 m. gegužės 31 d. 09:52:33
2011 m. gegužės 31 d. 09:21:54
2011 m. gegužės 31 d. 00:12:14
Savo nuotraukas peržiūrėjau - nekas... Ir nedaug, ir ne kažin kokia kokybė telefonu pleškinus... O dar ir nedrįsau, kai apsauginis netoliese stovėjo ir lyg į mūsų pusę ilgokai dėbsojo...
bet... nors ir koks baisuoklis jis atrodė, bet lazdeles kėlė.....