Na siaip kiek as suprantu ir mano galvele nesa tai yra albumas "Red Hot Chili Peppers" - "Live at Hyde Park" deje jo negirdejau bet maniau gal kas jau girdejo, todel ir klausiu ka manot?gerai/blogai? ar dar kazkas panasaus...
Red Hot Chili Peppers- savo šlovės viršūnėje. Absoliučiomis tarptautinėmis rock'o muzikos superžvaigždėmis grupę pavertė 1999-ųjų albumas "Californication". Po kelių metų jį pasivijo alternative rock'o šedevras "By The Way" (2002). Nors grupės klasikiniais kūriniais yra laikomi "Under The Bridge" ir "Give It Away", tačiau patys muzikantai visą dėmesį koncentruoja tik į minėtųjų albumų medžiagą. Tobulas ir preciziškas kūrinių atlikimas, kuriame efektingai derinama alternative estetikos anarchizmas ir klasikinio rock'o pasiekimai (intriguojančios John'o Frusciante gitaros soluotės), tapo tuo, kas visus koncertus paversdavo nepaprasta muzikos švente. Beje, neapsieinančia ir be Red Hot Chili Peppers muzikantams būdingų juokelių - Chad'o Smith'o būgnų solo, Flea išsidirbinėjimų su trimitu (jis tai irgi vadina solo) ir garsiojo Donna Summer hito "I Feel Love" coverio, Be to, išreškiama pagarba ir britų alternatyvininkams - netikėtoje kūrinio "Right On Time" įžangoje atliekama legendinių Joy Division "Transmission". Žodžiu, tikras Live at Hyde Park
Informacija is Kauno Valstybinio Akademinio Dramos Teatro dvimiesčio leidinio "Kulka"
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2004 m. spalio 14 d. 16:24:48
2004 m. spalio 14 d. 14:37:59
2004 m. spalio 14 d. 14:35:37
2004 m. spalio 13 d. 18:20:56
2004 m. spalio 13 d. 18:16:24
Informacija is Kauno Valstybinio Akademinio Dramos Teatro dvimiesčio leidinio "Kulka"
Na ka manot?