OK, OK, viskas čia OK. Bet yra vienas BET - KUR tie klausimai atsakymai paslėpti? Ar jau visai neįmanoma padaryt kažką va taip?
Va ten (į D.U.K. sekciją) ir sukraut visus dažniausiai užduodamus klausimus ir atsakymus į juos. Ir visa kita - informacija ir taisyklės yra kur kas svarbiau nei KITA (prie ko jie dabar priskirti. KITA - tai jau visa kita, kas nebe taip svarbu, o prie tokių priskirt taisykles - nu ką aš žinau...)
butu gerai jeigu kas paaiskintu, kur galima pasiziuret kokius tagus cia galima naudoti,
pvz kaip ikelti paveiksliuka, b, i, u, url, img, color, ir t.t. noretusi biski placiau
OK, aktyvumas šioje temoje tikrai milžiniškas, bet ji TURI gyventi, kaip ir laikas gimdyti D.U.K. skiltį.
Graudu atsakinėt į tuos nuolatinius klausimus ar galima iš čia muziką siųstis (na stengiamės būti pasalugūs).
Pavėlavot gerą dešimtmetį su magaryčiom, kad kažką iš čia siųstis...
mums senbuviams senokai jau viskas aisku ir akivaizdu, bet naujokui neretai iskila daug ivairiu klausimu tipo, ar galima parsisiust, ka reiske reitingo taskai nariu statusai, ka daryti jeigu nerandi norimos grupes ar dainos, kur pranesti apie rasta netiksluma ir taip toliau ir t.t ir t.t.
tai va siulau padaryti toki geroj vietoj matoma DUK'a (FAQ'a) na ir ta duka laikui begant galima bus papildyti, pvz kaip issijunkt reklama ir taip toliau dabar visa ta informacija visur ismetyta ir kartais gali buti sunku ka rast.
Cia taip kaip Uzkalniui duot pavertint koncervus & lasinius & pashteta ( aisku su uogiene) kur undermenshai valgo jei piggiai randa. Ar nenukentes Sahja morale?
2011 m. lapkričio 19 d. 18:21:29
https://www.music.lt/?faq;list
OK, OK, viskas čia OK. Bet yra vienas BET - KUR tie klausimai atsakymai paslėpti? Ar jau visai neįmanoma padaryt kažką va taip?
man atrodo, čia paslėpta bandomoji versija, jei pavyks sudaryti visą klausimų sąrašą, tai bus pagrindiniam puslapyje
2011 m. lapkričio 19 d. 17:19:34
https://www.music.lt/?faq;list
Va ten (į D.U.K. sekciją) ir sukraut visus dažniausiai užduodamus klausimus ir atsakymus į juos. Ir visa kita - informacija ir taisyklės yra kur kas svarbiau nei KITA (prie ko jie dabar priskirti. KITA - tai jau visa kita, kas nebe taip svarbu, o prie tokių priskirt taisykles - nu ką aš žinau...)
2011 m. lapkričio 18 d. 20:42:17
pvz kaip ikelti paveiksliuka, b, i, u, url, img, color, ir t.t. noretusi biski placiau
2011 m. lapkričio 18 d. 19:14:03
2011 m. lapkričio 14 d. 09:36:43
2011 m. lapkričio 13 d. 21:24:01
2011 m. lapkričio 12 d. 16:33:47
Kuo reikėtų papildyti klausimą sąrašą be to pagrindinio, dėl kurio daugiausiai kyla diskusijos?
Kas jums buvo neaišku, įsisavinant svetainės turinį?
2011 m. lapkričio 12 d. 16:29:06
truksta vietos kur butu visi atsakimai
2011 m. lapkričio 11 d. 21:15:27
Visos svetainės turi skiltį 'dlia osobena tupych". Dviračio šioje srityje neišrastume
2011 m. lapkričio 11 d. 18:59:27
Nors mano bloga nuomone, niekas nesivargins jo skaityt ir vis tiek kalbadėžėj rėks 'a iš čia parsisiųst muzono galima?'
2011 m. lapkričio 11 d. 15:28:03
2011 m. lapkričio 10 d. 22:20:16
Graudu atsakinėt į tuos nuolatinius klausimus ar galima iš čia muziką siųstis (na stengiamės būti pasalugūs).
Pavėlavot gerą dešimtmetį su magaryčiom, kad kažką iš čia siųstis...
2011 m. birželio 3 d. 13:36:09
tai va siulau padaryti toki geroj vietoj matoma DUK'a (FAQ'a) na ir ta duka laikui begant galima bus papildyti, pvz kaip issijunkt reklama ir taip toliau dabar visa ta informacija visur ismetyta ir kartais gali buti sunku ka rast.