Izzo rašė: Silpnokai tą Sweet Jane groja, bet nereiškia, kad Metallica jau išsikvėpė, visų pirma tai ne jų daina, ne jų stilius. Žiūrėsim kaip bus toliau, o man rodos, kad 2012 jie paruošę ir savo studijinį albumą.
Kad iš tavo lūpų dievui į ausį. Baisiai nesinori, kad Metallica nugrybautų Roberto Planto takais. Death Magnetic buvo grąžinusi viltį, kad chebra dar sužvangins metalu. Dabar baiminuos, kad nenukryptų į pseudo roką ar net country
Silpnokai tą Sweet Jane groja, bet nereiškia, kad Metallica jau išsikvėpė, visų pirma tai ne jų daina, ne jų stilius. Žiūrėsim kaip bus toliau, o man rodos, kad 2012 jie paruošę ir savo studijinį albumą.
Alvydas1 rašė: Na, tas Sweet Jane su Lou Reed'u nuskambėjo gan vangiai, be jokios kibirkštėlės, nors pats kūrinys prašėsi ekspresijos. Nežinau, kažko nesitikiu iš to naujojo albumo. Man regis, Death Magnetic buvo grupės gulbės giesmė.
Na kodėl, gi šaunu visai, kai nebijoma šiek tiek paeksperimentuoti.. gal gausis kas panašaus į Garage inc, kuris bent jau man tai smagiai susiklausė Įtartina tik, kad šitaip greit albumą įrašė.. Aišku, su patirtim galima ir greit dainas štampuot, tik vat kokio lygio jos gausis..
P.S. pirmą kart matau 'swan song' lietuviškai parašytą..
Juk Amerikos ir Lietuvos laikas skiriasi.Ir net labai - ten pvz.pas juos vidurnaktis,o pas mus - rytas
Tai vat butent, kad skiriasi. Jei pas mus birzelio 16d vakaras, tai pas juos dar tik vidurdienis.
Juk Amerikos ir Lietuvos laikas skiriasi.Ir net labai - ten pvz.pas juos vidurnaktis,o pas mus - rytas
Na, tas Sweet Jane su Lou Reed'u nuskambėjo gan vangiai, be jokios kibirkštėlės, nors pats kūrinys prašėsi ekspresijos. Nežinau, kažko nesitikiu iš to naujojo albumo. Man regis, Death Magnetic buvo grupės gulbės giesmė.
"Birželio 16-osios dienos vakarą „Metallica“ patvirtino, jog baigė įrašinėti pilną studijinį albumą kartu su muzikantu Lou Reed‘u. "
straipsnis iš ateities? o_O
praeityje ir pasaulis saves ligi galo nesusinaikino. Tik pora Japonijos miestu ir likusi pavojinga pusiausvyra tarp ass & mouth, rytu & vakaru, juodu & raudonu, geru & blogu, blondinu & brunetu, pionieriu & skautu, kairiu & desiniu
Vieno tukstancio devyniu simtu keturiu su puse desimciu musu dievo metu paukscio gegutes devintadieni baigesi chaosas ir nesantaika kai maisesi dangus ir zeme. Bobute ir senelis liko gyvi. Ir to pasekoje as cia esu. Salmai viksrai minos ir skeveldros liko
He sees you when you're sleeping (Big Bro!)
He knows when you're awake (Big Bro!)
He knows if you been bad or good (Tabloidas)
So be good for goodness sake
Oh, you better watch out, you better not cry
Better not pout, I'm tellin' you why
2011 m. birželio 18 d. 13:55:16
2011 m. birželio 17 d. 17:48:37
Silpnokai tą Sweet Jane groja, bet nereiškia, kad Metallica jau išsikvėpė, visų pirma tai ne jų daina, ne jų stilius. Žiūrėsim kaip bus toliau, o man rodos, kad 2012 jie paruošę ir savo studijinį albumą.
Kad iš tavo lūpų dievui į ausį. Baisiai nesinori, kad Metallica nugrybautų Roberto Planto takais. Death Magnetic buvo grąžinusi viltį, kad chebra dar sužvangins metalu. Dabar baiminuos, kad nenukryptų į pseudo roką ar net country
2011 m. birželio 17 d. 13:25:56
2011 m. birželio 17 d. 10:43:50
2011 m. birželio 17 d. 00:46:36
Na, tas Sweet Jane su Lou Reed'u nuskambėjo gan vangiai, be jokios kibirkštėlės, nors pats kūrinys prašėsi ekspresijos. Nežinau, kažko nesitikiu iš to naujojo albumo. Man regis, Death Magnetic buvo grupės gulbės giesmė.
Na kodėl, gi šaunu visai, kai nebijoma šiek tiek paeksperimentuoti.. gal gausis kas panašaus į Garage inc, kuris bent jau man tai smagiai susiklausė
P.S. pirmą kart matau 'swan song' lietuviškai parašytą..
2011 m. birželio 16 d. 21:13:26
"Birželio 16-osios dienos vakarą „Metallica“ patvirtino, jog baigė įrašinėti pilną studijinį albumą kartu su muzikantu Lou Reed‘u. "
Tai vat butent, kad skiriasi. Jei pas mus birzelio 16d vakaras, tai pas juos dar tik vidurdienis.
2011 m. birželio 16 d. 21:03:29
2011 m. birželio 16 d. 17:12:40
2011 m. birželio 16 d. 13:09:14
2011 m. birželio 16 d. 13:03:40