Primadonna - Angel You
Ofra Haza - Give Me a Sign
Deep Forest - Marta's Song
Braškės - Meilės daina
Sacred Spirit - Gloria Deo Patri
Sally Swan - Tell Me Why
Mango - Žiemos pasaka
Mylène Farmer - C'est dans l'air (live)
Mujhe tumse (SASHI)
Divine Voice of Sathya saibaba
Tiesa čia tik kas iš blogiausių geriausia,nes tokio kuris būtų tikras garso takelis,tai niekur nerandu tų dainų,jų nėra dar Music.lt. ir kadangi nežinau jų pavadinimų,tai ir internete rasti, nelengva yra.....
Įsivaizduok, kad tavo gyvenimas tai filmas. Kokias daina parinktum jo garso takeliui? Mano būtų:
Travis - Why Does It Always Rain On Me
U2 - Beautiful Day
Oasis - Some Might Say
Bruce Springsteen - Fire
The Boxer Rebellion - Spitting Fire
Depeche Mode - Goodnight Lovers
The Generationals - Either Way
The Naked And Famous - Young Blood
Arctic Monkeys - Do Me A Favour
The Black Keys - These Days
Diane Birch - Nothing But A Miracle
James - Protect Me
Ketvirtadienį prasideda FIFA World Cup. Iki 2018-ųjų music'e žaisdavom totalizatorius (rezultatų spėliones). Ar būtų, kas norėtų totalizatoriuje dalyvauti ir šiemet? Galėčiau sukurti diskusijos temą ir užsiimt rezultatų skaičiavimu.
Pasaulyj tik 2 zmones. Palaikantys visada mano nuomone. Altruistai. Ir dermo kur turi savo nuomone. Egoistai. As esu Altruistas. Pirmoj kategorijoj palaikau
2011 m. birželio 18 d. 21:53:46
Ofra Haza - Give Me a Sign
Deep Forest - Marta's Song
Braškės - Meilės daina
Sacred Spirit - Gloria Deo Patri
Sally Swan - Tell Me Why
Mango - Žiemos pasaka
Mylène Farmer - C'est dans l'air (live)
Mujhe tumse (SASHI)
Divine Voice of Sathya saibaba
Tiesa čia tik kas iš blogiausių geriausia,nes tokio kuris būtų tikras garso takelis,tai niekur nerandu tų dainų,jų nėra dar Music.lt. ir kadangi nežinau jų pavadinimų,tai ir internete rasti, nelengva yra.....
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2011 m. birželio 18 d. 21:42:03
Travis - Why Does It Always Rain On Me
U2 - Beautiful Day
Oasis - Some Might Say
Bruce Springsteen - Fire
The Boxer Rebellion - Spitting Fire
Depeche Mode - Goodnight Lovers
The Generationals - Either Way
The Naked And Famous - Young Blood
Arctic Monkeys - Do Me A Favour
The Black Keys - These Days
Diane Birch - Nothing But A Miracle
James - Protect Me
Vat. Būtų įdomu sužinoti tavo garso takelį.