Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Ką manote apie rasizmą?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 56789101112131415 ... 21
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
uzkasta_negyva
2005 m. sausio 18 d. 20:31:01
The_Wicked_One rašė:
mano giminaiti nusove nigeris per atostogas amerikoj.....

dabar parašydama sekančius sakinius aš turbūt negerbsiu mirusio žmogaus atminimo (jei toks tikrai yra), tad iš anksto atsiprašau.
mano nė vieno giminaičio nenušovė niekas (tfu, tfu tfu), tačiau vienam kažkoks tipas šovė į akį. dabar jis ja nebemato. tas šovusysis buvo baltasis. už tai turiu jų nekęsti?
(tikrai atsiprašau dėl šitų sakinių. man jie pačiai atrodo negražūs. bet aš taip galvoju. negražiai)

nereikėjo baltiesiems žudyti, pavergti ir kitaip išnaudoti baltųjų, tuomet nebūtų žuvusiųjų. per klaidą ar ne. nereikėjo.

2005 m. sausio 18 d. 20:18:16
rasizme nieko gero nematau tik itu tautu engima ir prievarta todel geriau jau visi butu lygus nei vieni ir kiti suskirstyti pagal rases ir pan...

2005 m. sausio 18 d. 19:48:00
ir jis del to buvo visikai nekaltas...apsilanke ju kvartale......

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
The_Wicked_One
2005 m. sausio 18 d. 19:47:06
mano giminaiti nusove nigeris per atostogas amerikoj.....

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
Radi
2005 m. sausio 17 d. 21:04:12
man toks dalykas neegzistuoja. rasizmo as nepripazistu, pati rasiste nesu ir nebusiu.
gi pats zmogus nekaltas, kad gime juodaodziu ar tai baltaodziu. gi bet kas is jusu galejo gimti kitokios spavos odos, bet ar del to butumet kitokie? nebutumet zmones?

Atsakyti
uzkasta_negyva
2005 m. sausio 17 d. 20:47:11
The_Wicked_One rašė:
nu anyway as turiu rimtu priezasiu nekest nigeriu ir siaip zydu,o apie geltonozdius tai nzn....normaliausi...ir dar tie nigeriai kurie gyvena kazkokiuose miskuose akmens amziaus salygomis ir zmonijai nieko blogo nedaro arba indenai....

tu pati sakai, kad jie nieko blogo žmonijai nedaro ir vis tiek jų nekenti? o kokios tos rimtos priežastys? parašyk, jei negaila. o gal tave vaikystėj koks juodukas sumušo ar ką?.. ;]
be to, nelabai rimta "varyti" ant žmonių už tai, kad jie sunkiai verčiasi ir turi gyventi akmens amžiaus sąlygomis. tarp kitko, taip gyvena ne visi. o be to, tarp gyvenančiųjų "akmens amžiaus sąlygomis" yra ir baltųjų..

2005 m. sausio 17 d. 16:36:17
nu anyway as turiu rimtu priezasiu nekest nigeriu ir siaip zydu,o apie geltonozdius tai nzn....normaliausi...ir dar tie nigeriai kurie gyvena kazkokiuose miskuose akmens amziaus salygomis ir zmonijai nieko blogo nedaro arba indenai....

Atsakyti
darkbless
2005 m. sausio 15 d. 20:04:26
mano tevas yra beveik rasistas, bet netas isziauriuju,
Jam labai nepatinka juodaodziai jis juos vadina juodasikniais...
ir nesuprantu kam to reikia nes jie zmones ne gyvuliai...
bet zinot visi tie suauge priplauke...

2005 m. sausio 15 d. 19:59:55
Tu zmoniu as nesuprantu... Bet zmones rasistai manes tikrai nezavi... Man tiesiog jie nepatinka... Jei ir pazystu, tai kalbedabas su jais apie rasizma stengiuosi negalvot...

2005 m. sausio 15 d. 18:48:33
BACKUP, The_Wicked_One> kiek is istorijos turit?Lietuva nixuja nenorejo i SSRS! viskas buvo gudriai suplanuota ir ivykdyta taip, kad atrode, jog Lietuva pati norejo i SSRS

2005 m. sausio 15 d. 18:10:34
pries.man patinka negrai siaip is paziuros geri zmones bet siaip megstu knygas ir filmus sia tema.

Atsakyti
LadyLove
2005 m. sausio 15 d. 18:06:04
nu ne net nemoku paaiskint zmogus,bet tox nu...zydas....vien zodz....

Atsakyti
Tik_Ieva
2005 m. sausio 15 d. 18:01:41
kad zhydas nezhmogus?

2005 m. sausio 15 d. 17:58:02
tik-ieva>nu skaitykim mano tox pat poziuris

Atsakyti
Tik_Ieva
2005 m. sausio 15 d. 17:48:51
pas mus su taij zhydaijs vapshe kazhkox debilizmas, pernaij per etikos pamokas zhiurejo pianista,o ten apie zhydus beveijk visas filmas,o klasiokaij ant tu zhydu ir uzhsikabino, dabar vos ne kas antras zhodis Zhydas ar kazhkas tokio...arba jeigu kam nors kas nors atsitinka taij sako" vistiek zhydas" nu ta prasme kad jeigu zhydas taij ne zhmogus ir pan.

2005 m. sausio 15 d. 17:29:33
LadyLove>>pas mane ir klasiokas vienas taip daro..tik ne ant zydu..

2005 m. sausio 15 d. 17:18:54
tai vat,kad as ju nemegstu ju ziauriai pvz per istorijos pamoka pasako ka apie zydus tai as tada:ir vel tie zydai bla bla bla

Atsakyti
ulira
2005 m. sausio 15 d. 17:11:42
Pasitaiko isimciu...bet gal ne zydiskas..

2005 m. sausio 15 d. 17:06:03
LadyLove rašė:
o tu s....as ziauriai nemegsu zydu,bet gali buti taip,kad mano kraujyje teka arba zydiskas,vokiskas ar prancuziskas kraujas feeeee

jei teka žydiškas ar koks kraujas, tai kaip tu gali tų žydų nemėgt? ;]

2005 m. sausio 15 d. 17:04:08
o tu s....as ziauriai nemegsu zydu,bet gali buti taip,kad mano kraujyje teka arba zydiskas,vokiskas ar prancuziskas kraujas feeeee

Atsakyti
Puslapiai: 1 ... 56789101112131415 ... 21
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Milanno Milanno
5,7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

05:57 - Very_crazy_enough
Kas Sahja siryt pries sessias prikele? Uraganas (Anatolijus)? Mane irgi tik anksciau..
22:00 - 4Blackberry
Negaliu nepasiskųsti, kiek daug AI slop'o YouTube pastaruoju metu. Taip įtikinamai užmaskuoja, kad gali tikrai atrodyti, kad oficiali nauja daina, ir Vevo ženklą uždeda, ir kanalo pavadinimas atrodo legit. Tiesiog sugaišina laiką ieškant naujos muzikos.
17:26 - Very_crazy_enough
Sunku nepatiketi, bet sahjos pasiulytos dainos vokalistui is tatarstano ssr jau sueina 80 metu kaip gilmourui ar frippui ir jis yra beveik seniausias Rusu tautos atlikejas staying alive
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
14:48 - 4Blackberry
Kodėl kartais dainos nepasileidžia spaudžiant Play mygtuką Spotify embeduose?
07:14 - Very_crazy_enough
Санта Клаусас ант русу наикинтуво атёя
мерещиться
07:06 - Very_crazy_enough
Sahja, su sventom kaledom
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
11:26 - Very_crazy_enough
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
11:09 - Very_crazy_enough
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 140
  Iš viso užsiregistravę: 73767
  Naujausias narys: sigitasvadeikis
  Šiandien apsilankė: 84562