Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Ką manote apie rasizmą?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 7891011121314151617 ... 21
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
aneurysm
2004 m. gruodžio 27 d. 00:28:38
mano didziausia svajone yra pamylet negre ... ar tai reiskia kad as nerasistas?

2004 m. gruodžio 26 d. 19:11:11
bent jau ash juo suprasiu.. shape cia atrodo ash tox labai jau didelis nacista.. nifiga.. matau zhydus.. matau chigonus.. bet blemba net girtas ir su draugais budamas jiem net nepasakau nieko.. tiesiog noreciau kad ju cia nebutu ir viskas. kai esi kelis kartus susidures ir nukentejas.. tai tikrai sunku ramey toleruot.

Atsakyti
Genius_loci
2004 m. gruodžio 26 d. 17:58:48
HyD rašė:
bla? ash tai nieko nekeisiu.. man gerai ir taip.. nors nervus galu kamnors paest..

Jei taip, tai tikėtis to paties iš kitų.

2004 m. gruodžio 26 d. 15:44:12
"Gaila,kad netolima praeitis paverte mus prispaustais vergais. tai nemanot kad yra pagrindas nekest rusu?.."

zinoma kad ne! kuo dabar eilinis rusas kaltas kad kazkox debilas caras ar veliau kazkox sizofrenikas stalinas sugalvojo lietuva okupuoti?? mastyk ka kalbi. baisiai jau vaikishkai cia... butu tas pats jei dabar tave sushaudytu lietuviu banditu apipleshtas ispanas vien todel kad tavo tokia pat tautybe! be to, cia jau ne rasizmas, o ... pamirsau kaip vadinasi..

2004 m. gruodžio 26 d. 13:44:44
bla? ash tai nieko nekeisiu.. man gerai ir taip.. nors nervus galu kamnors paest..

Atsakyti
Genius_loci
2004 m. gruodžio 26 d. 13:39:40
Va tas rasizmas yra kone didžiausia visos pasaulio neteisybės problema.
O ją gali ištaisyt tik kiekvienas individualiai. Tad reikia keist savo pačių požiūri, nes gausi atpildo.Ir dar su kaupu.

2004 m. gruodžio 26 d. 13:08:18
theJumpoff nemaishau ash tu priespaudu.. ash imu faktus apskritai o ne ish tam tikro laikotarpio ir ka skaiciau ta rasau.

'Gaila,kad netolima praeitis paverte mus prispaustais vergais.' ce ne mano o theJumpoff zodziai jej ka...

Atsakyti
theJumpoff
2004 m. gruodžio 25 d. 09:51:41
Rasta draude??? Vaikeli,tu maisai carines ir komunistines priespaudas ... Carines priespaudos laikais niekas pries rusa nera rankos pakeles. Zmones uzsidarydavo trobose ir slapta mokydavosi lietuviu kalbos. O komunistines priespaudos laikais, tarp 1945 ir iki Stalino mirties - 1953 vyko partizaninis judejimas. Jie kovojo uz nepriklausomybe ir okupantu valdzia!
Sakai,kad vaziuoja i uzsieni tiktai bomzai ir t.t. Na,deja... Apsidairyk. Bomzai ,deje,nelabai juda. Juda vidutines ir siek tiek aukstesnes klases atstovai. Gal todel ir tai vadinama "proto nutekejimu",kad sviezias protas juda i vakarus?! Jei tik bomzai ir padugnes vaziutu i uzsieni,tai nebutu tokia grandiozine problema. O i Lietuva gali laisvai zmones keliaut,nes Lietuvoj zmones geriau gyvena nei likusiame 2/3 pasaulio. Netiki?! Paziurek i 2004 metu Gross domestic product duomenis.
Tu rimtai nesiorientuoji tikroveje. Yra tokia vaiku psichologine busena, kai jie susimasto koki jiems priimtina, bet nebuta dalyka ir visus bando itikinti, kad taip yra, taciau po kiek laiko atsitinka taip,kad jie patys tuo ima ir patiki!
To BACKUP: Na,as diziuojuosi. Yra kuo didziuotis!

2004 m. gruodžio 24 d. 23:46:24

HyD > pastebejau , kad tu tikrai nesupranti realybes , ir nemok istorijos...Ka tu gali sakyti apie Rusu mastyma ? Tu savo ispradzsiu sutvarkyk...
(mano nuomone)

Atsakyti
BACKUP
2004 m. gruodžio 24 d. 23:43:51
theJumpoff rašė:
Na,as didziuojuosi, kad esu lietuvis. Musu didinga istorija. Gaila,kad netolima praeitis paverte mus prispaustais vergais. Todel,man labai liudna, kad zmones piktinasi,kad yra lietuviai. Geriau kelkit tautos dvasia, didziuokites,stenkites kilti!

Nematau del ko reikia didziuotis Nors cia mano nuomone...

HyD rašė:
Gaila,kad netolima praeitis paverte mus prispaustais vergais. tai nemanot kad yra pagrindas nekest rusu?..
ydomu kodel lietuvoj tiek daug lietuviu .. skirtingai nuo latvijos.. kai lietuva buvo dar prie ruso, rusai bijojo y lietuva vaziuot nes ten partizanai shaude ruskius atvaziuojancius su sheimom! aisq cia nieko gero bet pagalvokit kad butu jej butu neshaude! nebebutu lietuvos tautos.. rasizmas ishgelbejo.. dabar ir ateis greitai tas metas kai visokie nigerey ir arabai nores y lietuva vaziuot! tai gal geriau butu kad istorija kartotus.. ?

Mjooo , ir ka tu veiki per istorijos pamokas

P.S. Lietuvos jau greit nebus , is cia isvaziuoja jaunimas , o is kitur atvaziuoja zmones is kitu saliu , nes jie moka dirbti ...
Ir nervina kaip dauguma is Lietuviu skleidzia ta brazuaskine propoganda , ir seip nemazai lietuviu atsigrezia i istorija , kad oi ten pries tiek ir tiek metu buvo taip ir taip , riekia gyventi dabartimi
(Cia mano unomone)

Atsakyti
HyD
2004 m. gruodžio 24 d. 23:01:03
Niekas rusu seimu nesaude. ... nu faktai byloja ka kita.. gali neigt jei nori. rusai valde lietuva.. bet nevalde lietuviu! todel specialey norejo nutautinti ten apgyvendindami savus ir uzhdrausdami lietuvishka rashta..
ir pagalvok kas bega y kitas shalis.. visokie benamiai.. neishsimoxline loxai. tokiu reikia? tokie y nauda? zb butu ane? bajge moxlus lietuviai varo amerikon anglijon ir t.t. o y lietuva mainu varo belekox shlamshtas? kitaip nebutu, nes lietuva dar nera tokia stipri valstybe kad y ja vazhiuotu darbo ieshkoti ishsimoxline zhmones.
o del rusu.. ash ju ir dabar nemegstu (aisq ne 100 nes daugelis jaunimo (forsai) yra rusishkos kilmes.. rusishkos 'tradicijos' ar kaip jas galima pavadint.. lietuva butu minimum 50 metu pazhengus daugiau jej ne rusai.. rusu valdymas suformaves kvaila mastyma senesniu zhmoniu galvose.. nu krc.. o tautos pozhymai gi niekur nedingsta jie tokie pat kaip ir priesh 200 metu..

Atsakyti
theJumpoff
2004 m. gruodžio 24 d. 21:29:50
siurebel_666:
Visiskai teisingai

2004 m. gruodžio 24 d. 21:06:51
Dziugu,kad yra palaikanciu mano nuomone! Kuo daugiau tokiu zmoniu , tuo lengviau ir graziau bus gyvent.
Heal the world, people!

2004 m. gruodžio 24 d. 13:58:15
Na,kodel jus viska rasot,kaip jums atrodo,a?! Lietuvoj yra rusu,ju buvo ir bus. Tiesiog lietuviai,jau kazkada turedami savo valstybe, ja noredami atkurti (prisiminkit,kad iki 1918 metu nei Latvijos, nei Estijos nebuvo. Ju zemes iki tol priklause arba Lietuvai,arba Svedijai, arba Rusijai). Todel jie prisinosi daugiau psichologiskai. Nenorejo priimt rusu. Niekas rusu seimu nesaude. Tarpukary ju buvo ziauriai daug (juk visa valdzia buvo rusai...). Ir tai nera pagrindas nekest rusu, nes kuo jie kalti,kad ju tevai ir seneliai taip elgesi?! Juk pagalvokit, Lietuvoje buvo iszudyta apie 96% zydu. Labai daug Lietuviu prie to prisidejo. Ar jus del to jauciates kalti? Ar jauciat, kad cia jusu atsokomybe,a?! As - ne. Nors ,taip rusai daug pridare blogo Lietuvai. Anksciau,buvusi viena turtingiausiu Europos valstybiu (Vytauto laikais Azijoj Mongolijos chanas labai bijojo, kad Lietuva neuzimtu Maskvos. Jei taip butu,tai LDK butu nusidriekusi iki Mongolijos. 15a Lietuvos Valdovu Rumai pagal turta buvo pirmaujantys visame zinomame pasaulyje. Rumuose buvo apie 500 veisliniu zirgu, 2 kupranugariai (!), 3.000 knygu kolekcija ir milzininskas meno kuriniu ir juvelyriniu dirbiniu lobynas. Sakoma,kad net pats popiezius savo turtais negalejo priligti. Taciau rusai, eidami per Vilniu viska issplese. Veliau dar ir Napaleono kariai...). Zodziu...
O del Lietuvos, kaip dar vienos Amerikos ... To niekada nebus. Cia - Europo. Amerikoj kulturos niekada nebuvo (buvo indenu,kurie buvo zudomi ir uzslopinami anglu ir ispanu konkistadoru). Ir sukurta nauja mix kultura. Lietuva savo kultura turi. Cia atsikele zmones turi bent kiek perimti sios kulturos.Kitaip naturaliai jie neisislies i visuomene. Paziurekit i D.Britanija, Prancuzija, Vokietija. Kazkaip nematau,kad ju kultura butu susimaisius... Stai taip. Taigi, i Lietuva atvyke kitu rasiu atstovai turetu iseit mums tik i nauda. Pasidarysim labiau kosmopolitiski ir tolerantiskesni.

2004 m. gruodžio 24 d. 13:35:04
HyD rašė:
Gaila,kad netolima praeitis paverte mus prispaustais vergais. tai nemanot kad yra pagrindas nekest rusu?..
ydomu kodel lietuvoj tiek daug lietuviu .. skirtingai nuo latvijos.. kai lietuva buvo dar prie ruso, rusai bijojo y lietuva vaziuot nes ten partizanai shaude ruskius atvaziuojancius su sheimom! aisq cia nieko gero bet pagalvokit kad butu jej butu neshaude! nebebutu lietuvos tautos.. rasizmas ishgelbejo.. dabar ir ateis greitai tas metas kai visokie nigerey ir arabai nores y lietuva vaziuot! tai gal geriau butu kad istorija kartotus.. ?

Na, gal nereikia stovėti prie sienos su šautuvais ir laukti kol galėsi nudėti kokį atvykstantį juoduką : )) Bet aš tikrai nenorėčiau, kad jie "terštų" lietuvių tautą. Būtų galima paprasčiausiai jų neįsileisti.
O dėl Latvijos tai tikrai... Jei teisingai prisimenu ten latvių, lyg ir 50% vargiai priskaičiuojama...

Aš asmeniškai nežinau ar esu rasistė. Anksčiau buvau anti-rasistė, o dabar net nežinau kas esu. Man netrukdo kitos rasės, tautybės ir t.t., juk žmogus negali pasirinkti kokios odos spalvos ar tautybės jam gimti. Bet aš tikrai nenorėčiau, kad pvz, į Lietuvą (ir į visą Europą) atvyktų iš visų pakampių juodaodžiai, arabai ir panašiai. Prancūzijoje jau ir taip pilna negrų, turkų ir kitose turtingose Europos valstybėse jų nereikia su žiburiu ieškoti. Nenoriu, kad taip kada nors ir Lietuvai atsitiktų. Tada nebelieka tautos, jos šaknų, tradicijų, papročių. Gaunasi kažkoks kosmopolitinis š - kažkokia makalynė. Jei taip ir toliau tai po kelių šimtų metų rasės apskritai išnyks. Tuo pačiu išnyks ir kultūros. Pasaulis bus viena didelė Amerika. O tai, mano galva, pasityčiojimas iš evoliucijos, kultūros ir viso kito ką žmonės kuria jau kelis tūkstančius metų.
Bliamba, net susinervinau

Atsakyti
ulira
2004 m. gruodžio 24 d. 13:05:27
Kai yra tautos gynyba,tai yra kitas reikalas. Jei reikia gintis,viskas yra pateisinima.Na aisku tik ne nekaltu zmoniu zudimas.As turiu,galvoj priesu. Na nezinau,del tu rusu,as tai niekam nejauciu nepykantos. Gal del to kad mano seimos tai nepaliete.....

2004 m. gruodžio 24 d. 12:55:53

Atsakyti
ulira
2004 m. gruodžio 24 d. 12:39:04
*rasai

2004 m. gruodžio 24 d. 12:38:02
theJumpoff>>>tu labai teisingai rasi. Gerai kad lietuvoj dar tokiu zmoniu yra

2004 m. gruodžio 22 d. 16:35:14
Na,as didziuojuosi, kad esu lietuvis. Musu didinga istorija. Gaila,kad netolima praeitis paverte mus prispaustais vergais. Todel,man labai liudna, kad zmones piktinasi,kad yra lietuviai. Geriau kelkit tautos dvasia, didziuokites,stenkites kilti!

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Alvydas1 Yes Ariadne
 Yes

Very_crazy_enough Sportas Aš užmušiu tave
 Sportas
 Sportas yra gerai bet jis gali uzmusti
Sahja 69 Danguje 16 metų
 69 Danguje

Šiuo metu vertiname

Brian Johnson Brian Johnson
8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Pokalbių dėžutė

05:55 - Very_crazy_enough
Ura! 3:1 Reamas, Reamanas zaide uz Jav.
05:23 - Very_crazy_enough
Geicas gali sau leist, fifos gali sau leist. Jei neatsikelsiu - tai ir neziuresiu
05:14 - Very_crazy_enough
Praita cempionata leido kartojama nemokamai tv ziuret. Nesamone kazkokia 11 eu. Geriau nemegstama dream theater albuma nusipirkciau. Systematic chaos pvz. Ziuret reklamas ir moket 11 jiems uz nieka
17:50 - Gulbe225
Sveiki Kolegos, Noriu daryti remix Rolando Kindaravičiaus dainos Kaip gi taip. bet niekur nerandu pilnos versijos dainos. Gal kas turite?
07:15 - Very_crazy_enough
Oh no! Yes prepares 24th studio album AURORA
00:08 - 4Blackberry
Kas per pirmosios rungtynės... Trys raudonos kortelės
21:05 - 4Blackberry
Bet ir retai jie pasitaiko. Pirmas kol kas toks atvejis man.
21:02 - 4Blackberry
Turbūt teks palikti prie studijinio, nors techniškai neteisingai. Bet gal niekam ir neįdomu čia.
21:01 - 4Blackberry
Tačiau kompiliacinis ar rinktinis albumas skiriasi nuo mixtape. Mixtape yra labiau nepriklausomas, paties atlikėjo išleistas albumas, ir ne rinktinės dainos. Problemėlė, kad nėra tokio skirstymo music'e, tai nežinau kur priskirti albumą.
19:54 - Konditerijus
Atėjo į galvą: muzikinių įrašų kompiliacija arba rinkinys.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 3
  Neregistruotų vartotojų: 3382
  Iš viso užsiregistravę: 73768
  Naujausias narys: DaivaReklauri
  Šiandien apsilankė: 185878