| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Alvydas1 | AriadneYes |
||||
| Very_crazy_enough | Aš užmušiu taveSportas Sportas yra gerai bet jis gali uzmusti |
||||
| Sahja | 16 metų69 Danguje |

11 eu. Geriau nemegstama dream theater albuma nusipirkciau. Systematic chaos pvz. Ziuret reklamas ir moket 11 jiems uz nieka
2004 m. gruodžio 27 d. 00:28:38
2004 m. gruodžio 26 d. 19:11:11
2004 m. gruodžio 26 d. 17:58:48
bla? ash tai nieko nekeisiu.. man gerai ir taip.. nors nervus galu kamnors paest..
Jei taip, tai tikėtis to paties iš kitų.
2004 m. gruodžio 26 d. 15:44:12
zinoma kad ne! kuo dabar eilinis rusas kaltas kad kazkox debilas caras ar veliau kazkox sizofrenikas stalinas sugalvojo lietuva okupuoti?? mastyk ka kalbi. baisiai jau vaikishkai cia... butu tas pats jei dabar tave sushaudytu lietuviu banditu apipleshtas ispanas vien todel kad tavo tokia pat tautybe! be to, cia jau ne rasizmas, o ... pamirsau kaip vadinasi..
2004 m. gruodžio 26 d. 13:44:44
2004 m. gruodžio 26 d. 13:39:40
O ją gali ištaisyt tik kiekvienas individualiai. Tad reikia keist savo pačių požiūri, nes gausi atpildo.Ir dar su kaupu.
2004 m. gruodžio 26 d. 13:08:18
'Gaila,kad netolima praeitis paverte mus prispaustais vergais.' ce ne mano o theJumpoff zodziai jej ka...
2004 m. gruodžio 25 d. 09:51:41
Sakai,kad vaziuoja i uzsieni tiktai bomzai ir t.t. Na,deja... Apsidairyk. Bomzai ,deje,nelabai juda. Juda vidutines ir siek tiek aukstesnes klases atstovai. Gal todel ir tai vadinama "proto nutekejimu",kad sviezias protas juda i vakarus?! Jei tik bomzai ir padugnes vaziutu i uzsieni,tai nebutu tokia grandiozine problema. O i Lietuva gali laisvai zmones keliaut,nes Lietuvoj zmones geriau gyvena nei likusiame 2/3 pasaulio. Netiki?! Paziurek i 2004 metu Gross domestic product duomenis.
Tu rimtai nesiorientuoji tikroveje. Yra tokia vaiku psichologine busena, kai jie susimasto koki jiems priimtina, bet nebuta dalyka ir visus bando itikinti, kad taip yra, taciau po kiek laiko atsitinka taip,kad jie patys tuo ima ir patiki!
To BACKUP: Na,as diziuojuosi. Yra kuo didziuotis!
2004 m. gruodžio 24 d. 23:46:24
HyD > pastebejau , kad tu tikrai nesupranti realybes , ir nemok istorijos...Ka tu gali sakyti apie Rusu mastyma ? Tu savo ispradzsiu sutvarkyk...
(mano nuomone)
2004 m. gruodžio 24 d. 23:43:51
Na,as didziuojuosi, kad esu lietuvis. Musu didinga istorija. Gaila,kad netolima praeitis paverte mus prispaustais vergais. Todel,man labai liudna, kad zmones piktinasi,kad yra lietuviai. Geriau kelkit tautos dvasia, didziuokites,stenkites kilti!
Nematau del ko reikia didziuotis
Gaila,kad netolima praeitis paverte mus prispaustais vergais. tai nemanot kad yra pagrindas nekest rusu?..
ydomu kodel lietuvoj tiek daug lietuviu .. skirtingai nuo latvijos.. kai lietuva buvo dar prie ruso, rusai bijojo y lietuva vaziuot nes ten partizanai shaude ruskius atvaziuojancius su sheimom! aisq cia nieko gero bet pagalvokit kad butu jej butu neshaude! nebebutu lietuvos tautos.. rasizmas ishgelbejo.. dabar ir ateis greitai tas metas kai visokie nigerey ir arabai nores y lietuva vaziuot! tai gal geriau butu kad istorija kartotus.. ?
Mjooo , ir ka tu veiki per istorijos pamokas
P.S. Lietuvos jau greit nebus , is cia isvaziuoja jaunimas , o is kitur atvaziuoja zmones is kitu saliu , nes jie moka dirbti ...
Ir nervina kaip dauguma is Lietuviu skleidzia ta brazuaskine propoganda , ir seip nemazai lietuviu atsigrezia i istorija , kad oi ten pries tiek ir tiek metu buvo taip ir taip , riekia gyventi dabartimi
(Cia mano unomone)
2004 m. gruodžio 24 d. 23:01:03
ir pagalvok kas bega y kitas shalis.. visokie benamiai.. neishsimoxline loxai. tokiu reikia? tokie y nauda? zb butu ane? bajge moxlus lietuviai varo amerikon anglijon ir t.t. o y lietuva mainu varo belekox shlamshtas? kitaip nebutu, nes lietuva dar nera tokia stipri valstybe kad y ja vazhiuotu darbo ieshkoti ishsimoxline zhmones.
o del rusu.. ash ju ir dabar nemegstu (aisq ne 100
2004 m. gruodžio 24 d. 21:29:50
Visiskai teisingai
2004 m. gruodžio 24 d. 21:06:51
Heal the world, people!
2004 m. gruodžio 24 d. 13:58:15
O del Lietuvos, kaip dar vienos Amerikos ... To niekada nebus. Cia - Europo. Amerikoj kulturos niekada nebuvo (buvo indenu,kurie buvo zudomi ir uzslopinami anglu ir ispanu konkistadoru). Ir sukurta nauja mix kultura. Lietuva savo kultura turi. Cia atsikele zmones turi bent kiek perimti sios kulturos.Kitaip naturaliai jie neisislies i visuomene. Paziurekit i D.Britanija, Prancuzija, Vokietija. Kazkaip nematau,kad ju kultura butu susimaisius... Stai taip. Taigi, i Lietuva atvyke kitu rasiu atstovai turetu iseit mums tik i nauda. Pasidarysim labiau kosmopolitiski ir tolerantiskesni.
2004 m. gruodžio 24 d. 13:35:04
Gaila,kad netolima praeitis paverte mus prispaustais vergais. tai nemanot kad yra pagrindas nekest rusu?..
ydomu kodel lietuvoj tiek daug lietuviu .. skirtingai nuo latvijos.. kai lietuva buvo dar prie ruso, rusai bijojo y lietuva vaziuot nes ten partizanai shaude ruskius atvaziuojancius su sheimom! aisq cia nieko gero bet pagalvokit kad butu jej butu neshaude! nebebutu lietuvos tautos.. rasizmas ishgelbejo.. dabar ir ateis greitai tas metas kai visokie nigerey ir arabai nores y lietuva vaziuot! tai gal geriau butu kad istorija kartotus.. ?
Na, gal nereikia stovėti prie sienos su šautuvais ir laukti kol galėsi nudėti kokį atvykstantį juoduką : )) Bet aš tikrai nenorėčiau, kad jie "terštų" lietuvių tautą. Būtų galima paprasčiausiai jų neįsileisti.
O dėl Latvijos tai tikrai... Jei teisingai prisimenu ten latvių, lyg ir 50% vargiai priskaičiuojama...
Aš asmeniškai nežinau ar esu rasistė. Anksčiau buvau anti-rasistė, o dabar net nežinau kas esu. Man netrukdo kitos rasės, tautybės ir t.t., juk žmogus negali pasirinkti kokios odos spalvos ar tautybės jam gimti. Bet aš tikrai nenorėčiau, kad pvz, į Lietuvą (ir į visą Europą) atvyktų iš visų pakampių juodaodžiai, arabai ir panašiai. Prancūzijoje jau ir taip pilna negrų, turkų ir kitose turtingose Europos valstybėse jų nereikia su žiburiu ieškoti. Nenoriu, kad taip kada nors ir Lietuvai atsitiktų. Tada nebelieka tautos, jos šaknų, tradicijų, papročių. Gaunasi kažkoks kosmopolitinis š - kažkokia makalynė. Jei taip ir toliau tai po kelių šimtų metų rasės apskritai išnyks. Tuo pačiu išnyks ir kultūros. Pasaulis bus viena didelė Amerika. O tai, mano galva, pasityčiojimas iš evoliucijos, kultūros ir viso kito ką žmonės kuria jau kelis tūkstančius metų.
Bliamba, net susinervinau
2004 m. gruodžio 24 d. 13:05:27
2004 m. gruodžio 24 d. 12:55:53
2004 m. gruodžio 24 d. 12:39:04
2004 m. gruodžio 24 d. 12:38:02
2004 m. gruodžio 22 d. 16:35:14