Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Ką manote apie rasizmą?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 12131415161718192021
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
EvilAngel
2004 m. gruodžio 2 d. 16:36:06
The_Wicked_One rašė:
ojojoj.....ARGUMENTUOTA?????
na aisq,kad kaip TAU tai cia ne argumentas,bet tu bl paziurek,kaip zydai elgias ar nigeriai ar afganistanai!!!!!cia viena is daugelio priezasciu,kodel as ju nekenciu...

beje as kitataucius megstu,bet ne kitu rasiu zmones...

Atsiprasau, ta zodi "kitatauciai" tikrai panaudojau nevietoj, nes nekalbam apie sovinizma.Siaip ar taip, tu pati temoje apie rasizma sakei, kad nekenti zydu, tokiu atveju, as galiu padaryti isvada, kad tu tiksliai nezinai kas yra rasizmas :}}
Na ir kaip jie elgiasi? Ir is kur bus si informacija, nes nezinau kur man reikia paziureti..
Chm.. Viena is daugelio? Ar nebutu labai izulu paklausti kokios kitos?

Atsakyti
The_Wicked_One
2004 m. gruodžio 2 d. 13:26:02
ojojoj.....ARGUMENTUOTA?????
na aisq,kad kaip TAU tai cia ne argumentas,bet tu bl paziurek,kaip zydai elgias ar nigeriai ar afganistanai!!!!!cia viena is daugelio priezasciu,kodel as ju nekenciu...

beje as kitataucius megstu,bet ne kitu rasiu zmones...

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
EvilAngel
2004 m. gruodžio 1 d. 22:28:05
The_Wicked_One rašė:
EvilAngel rašė:
Na jeigu jau reiktu rinktis ka saudyt, tai nedvejodama pasakyciau, kad rasistus.

sauk i mane!

Och, kaip dramatiska ;}
Prasau padaryk man paslauga.. Neskaityk mano komentaru, nes tavo atsakymai pradeda mane zlugdyti. Negi as taip neaiskiai parasiau JEIGU ar tu to neperskaitei? Nors jei taip nori.... :}}
O tu, jei jau tokia rasiste, gal si karta gali pasakyt ARGUMENTUOTA nuomone, kodel nekenti kitatauciu?

Atsakyti
The_Wicked_One
2004 m. gruodžio 1 d. 21:24:01
EvilAngel rašė:
Na jeigu jau reiktu rinktis ka saudyt, tai nedvejodama pasakyciau, kad rasistus.

sauk i mane!

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
EvilAngel
2004 m. gruodžio 1 d. 20:18:57

Atsakyti
exila
2004 m. gruodžio 1 d. 20:09:02
Manau, kad tai yra pati didžiausia kvailystė kokią tik žmogus galėjo išsigalvoti. Juk mes visi iš to paties molio drėbti ir visiškai nesvarbu kokios tu spalvos ar iš kur kilęs. Ir niekas kitas, o tik mes galim tai pakeisti. Išrauti šitą bjaurastį iš savo mąstymo su šaknimis. Viskas mūsų rankose!

2004 m. gruodžio 1 d. 20:01:14
rasiszmas buvo ir visada liks. jis iauges mums i krauja

Atsakyti
The_Wicked_One
2004 m. gruodžio 1 d. 18:49:25
PLANKTONAS rašė:
Zydai zemiausioji rase. Juodaodziai, tamsiaodziai - sekantys. Auksciausia - ariju rase. tai yra teisybe, paprasciausiai dabartyje zmones yra auklejami pagal klaidinga demokratija ir to nesuvokia.

Atsakyti
_Mopey_ (Užblokuotas)
2004 m. lapkričio 28 d. 21:44:33
CemEterY rašė:
Jo Lina tai susimasto uz nygerio teket...

Bet tai gerai pamascius Linute tai vienintele tokia...Nemirtinga }; )...Sumasto tokiu dalyku kuriu net as nesugalvoju...Shakes...Bet tai ir daro musu trijule idomia...Visos savitos...}; )...Jus su Lina abi mane tramdot kai zadu ka nors nerealaus nuveikt}; )...Vot tada man dar lbaiau noris tai padaryt...

2004 m. lapkričio 28 d. 20:44:29
Jwei jau kalbam apie zydus,cecenus ir visus kitus tokius...Tai manes jie nenervina,o juokina...Pz prisimenu karta su senaja klase vaziavom is iskylos prie ezero,ir i autika ilipo trys cecenai...As kaip visada sumasciau is ko pazvengt ir susisukus taloneli[tipo ziuronas] taikiaus i cecenus ir draugem sakiau "Kas cia?Cecens!" oi tadajuokinga buvo...NOrs ir dabar visai linksma gerai pagalvojus}; )

2004 m. lapkričio 28 d. 15:47:26
Zydai zemiausioji rase. Juodaodziai, tamsiaodziai - sekantys. Auksciausia - ariju rase. tai yra teisybe, paprasciausiai dabartyje zmones yra auklejami pagal klaidinga demokratija ir to nesuvokia.

2004 m. lapkričio 28 d. 14:27:37
Visokiu yra visokiu ir reikia. Negalima zmoniu skirstyti pagal odos spalva ar tautybe...Juk viduj tai tas pats..

2004 m. lapkričio 28 d. 12:46:27
kvailyste... negalima zmogaus nuteisti vien del to, kad jo odos spalva kitokia, ar kad jo akys per siauros. zmogus visu pirma yra viduje, o tik po to isoreje.

2004 m. lapkričio 28 d. 02:01:59
dizdioji dalis mulatu grazus!
baltaodziai is tiesu sudaro rasistu pagrinda. nes jie yra is tu, kurie mano, kad yra vieninteliai tokie ir jokios kitos rases jiems neprilygsta. be to, jei baltaodziai nebutu rasistai, tai ir juodukai nesinervintu del to. ;]

2004 m. lapkričio 27 d. 20:10:12
As Uz rasizma.

Atsakyti
CemEterY
2004 m. lapkričio 27 d. 14:20:34
Jo Lina tai susimasto uz nygerio teket...

Atsakyti
_Mopey_ (Užblokuotas)
2004 m. lapkričio 27 d. 13:25:12
Net nezinau,bet tai kai ji man ta pasake luzau ant vietos...pZ...uz nygerio

2004 m. lapkričio 27 d. 13:22:46
jur ji jo zhvejosis ydomu..

Atsakyti
_Mopey_ (Užblokuotas)
2004 m. lapkričio 27 d. 13:20:53
Kalbant apie juodasiknius,viena mano drauge susilazino su klasiokem is 100Lt kad istekes uz nigerio

2004 m. lapkričio 27 d. 13:19:11
nesu rasiste...man juodukaij patynka

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Milanno Milanno
5,7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

Registruokis ir diskutuok!

05:57 - Very_crazy_enough
Kas Sahja siryt pries sessias prikele? Uraganas (Anatolijus)? Mane irgi tik anksciau..
22:00 - 4Blackberry
Negaliu nepasiskųsti, kiek daug AI slop'o YouTube pastaruoju metu. Taip įtikinamai užmaskuoja, kad gali tikrai atrodyti, kad oficiali nauja daina, ir Vevo ženklą uždeda, ir kanalo pavadinimas atrodo legit. Tiesiog sugaišina laiką ieškant naujos muzikos.
17:26 - Very_crazy_enough
Sunku nepatiketi, bet sahjos pasiulytos dainos vokalistui is tatarstano ssr jau sueina 80 metu kaip gilmourui ar frippui ir jis yra beveik seniausias Rusu tautos atlikejas staying alive
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
14:48 - 4Blackberry
Kodėl kartais dainos nepasileidžia spaudžiant Play mygtuką Spotify embeduose?
07:14 - Very_crazy_enough
Санта Клаусас ант русу наикинтуво атёя
мерещиться
07:06 - Very_crazy_enough
Sahja, su sventom kaledom
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
11:26 - Very_crazy_enough
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
11:09 - Very_crazy_enough
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 140
  Iš viso užsiregistravę: 73767
  Naujausias narys: sigitasvadeikis
  Šiandien apsilankė: 84562