| Puslapiai: 1 ... 12131415161718192021 |
|
2004 m. lapkričio 28 d. 20:44:29 |
|
2004 m. lapkričio 28 d. 15:47:26 |
|
2004 m. lapkričio 28 d. 14:27:37 |
|
2004 m. lapkričio 28 d. 12:46:27 |
|
2004 m. lapkričio 28 d. 02:01:59 |
|
2004 m. lapkričio 27 d. 13:25:12 |

|
2004 m. lapkričio 27 d. 13:20:53 |

2004 m. gruodžio 2 d. 16:36:06
ojojoj.....ARGUMENTUOTA?????
na aisq,kad kaip TAU tai cia ne argumentas,bet tu bl paziurek,kaip zydai elgias ar nigeriai ar afganistanai!!!!!cia viena is daugelio priezasciu,kodel as ju nekenciu...
beje as kitataucius megstu,bet ne kitu rasiu zmones...
Atsiprasau, ta zodi "kitatauciai" tikrai panaudojau nevietoj, nes nekalbam apie sovinizma.Siaip ar taip, tu pati temoje apie rasizma sakei, kad nekenti zydu, tokiu atveju, as galiu padaryti isvada, kad tu tiksliai nezinai kas yra rasizmas :}}
Na ir kaip jie elgiasi? Ir is kur bus si informacija, nes nezinau kur man reikia paziureti..
Chm.. Viena is daugelio? Ar nebutu labai izulu paklausti kokios kitos?
2004 m. gruodžio 2 d. 13:26:02
na aisq,kad kaip TAU tai cia ne argumentas,bet tu bl paziurek,kaip zydai elgias ar nigeriai ar afganistanai!!!!!cia viena is daugelio priezasciu,kodel as ju nekenciu...
beje as kitataucius megstu,bet ne kitu rasiu zmones...
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2004 m. gruodžio 1 d. 22:28:05
Na jeigu jau reiktu rinktis ka saudyt, tai nedvejodama pasakyciau, kad rasistus.
sauk i mane!
Och, kaip dramatiska ;}
Prasau padaryk man paslauga.. Neskaityk mano komentaru, nes tavo atsakymai pradeda mane zlugdyti. Negi as taip neaiskiai parasiau JEIGU ar tu to neperskaitei? Nors jei taip nori.... :}}
O tu, jei jau tokia rasiste, gal si karta gali pasakyt ARGUMENTUOTA nuomone, kodel nekenti kitatauciu?
2004 m. gruodžio 1 d. 21:24:01
Na jeigu jau reiktu rinktis ka saudyt, tai nedvejodama pasakyciau, kad rasistus.
sauk i mane!
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2004 m. gruodžio 1 d. 20:18:57
2004 m. gruodžio 1 d. 20:09:02
2004 m. gruodžio 1 d. 20:01:14
2004 m. gruodžio 1 d. 18:49:25
Zydai zemiausioji rase. Juodaodziai, tamsiaodziai - sekantys. Auksciausia - ariju rase. tai yra teisybe, paprasciausiai dabartyje zmones yra auklejami pagal klaidinga demokratija ir to nesuvokia.
2004 m. lapkričio 28 d. 21:44:33
Jo Lina tai susimasto uz nygerio teket...
Bet tai gerai pamascius Linute tai vienintele tokia...Nemirtinga }; )...Sumasto tokiu dalyku kuriu net as nesugalvoju...Shakes...Bet tai ir daro musu trijule idomia...Visos savitos...}; )...Jus su Lina abi mane tramdot kai zadu ka nors nerealaus nuveikt}; )...Vot tada man dar lbaiau noris tai padaryt...