įdomiai išreiškei panieką rasizmui. Juodaodžius žodis "negras" žeidžia.
Bet čia juk ju nera, ane?
theJumpoff rašė: Nekenciu rasistu! Myliu visus zmones!
Nekenčiu visu žmoniu. Bet baltaodžiai, juodaodžiai, ir kt. man patinka
ps niekur as neeisiu
super_girl rašė: as tikrai ne rasiste ir rasistu nelabai megstu, kaip kazkas cia minejo kad ju tevai, kai ziuri olimpiada komentuoja kitas rases... ir as tokiu zmoniu pazistu, kurie panasiai elgiasi, tai tikrai nervina, koks dabar man skirtumas su juodaodziu, siauraakiu ar baltaodziu as bendrauju, jeigu jie visi linksmi, i domus zmones...
čia aš minėjau ;] ir ypač erzina tokiais atvejais, kad kai rodo olimpiados uždarymą kai sportininkai linksminasi, šoka, mama visąlaik sako, kad "oj, kaip gražu." tada nieko. bet sekantis sakinys visada būna "bet jau kokia stora ta negrė...".. va tada tai jau viskas...
Dead_soul rašė: hmmmm..........rasistams-ne...... .....tikraij jiu netoliaruojiu, o del to ar pazhystu........hmmmm gal ir ne..........(..........bet tokiu kurie ne priesh mane, o priesh negrus nezhynau....................[hmmmmm negru myletojiai]...................)......... ........................
ne tu man kazkokia licimerka.vienoj temoj skiedi kad tu dievini pona hitleri o cia jau kad rasizmas negerai.ar zinai kiek tas fagitas zydu iszude nors pats zydu kraujo turejo?vienu zodziu apsispresk
shtai ir vel..........tiu manes nesupranti....(arba tiesiog ash liabai jiau nesuprantama)...........del hitlerio jiuokavau..........wat..........
bl.....nx.........uzhpisa..............
biskuma usiparinai mergina.. populisto pastebejimas buvo gan taiklus o tu giniesi tuo kad taves nieks nesupranta eh eh
hmmmm ash niasakiau kad manes nieks nesupranta vaikine......... sakiau kad jis nesupranta arba ash tiesiog eiline duche su savo nesveikom mintim ir nuomone...............
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
as tikrai ne rasiste ir rasistu nelabai megstu, kaip kazkas cia minejo kad ju tevai, kai ziuri olimpiada komentuoja kitas rases... ir as tokiu zmoniu pazistu, kurie panasiai elgiasi, tai tikrai nervina, koks dabar man skirtumas su juodaodziu, siauraakiu ar baltaodziu as bendrauju, jeigu jie visi linksmi, i domus zmones...
Dead_soul rašė: hmmmm..........rasistams-ne...... .....tikraij jiu netoliaruojiu, o del to ar pazhystu........hmmmm gal ir ne..........(..........bet tokiu kurie ne priesh mane, o priesh negrus nezhynau....................[hmmmmm negru myletojiai]...................)......... ........................
ne tu man kazkokia licimerka.vienoj temoj skiedi kad tu dievini pona hitleri o cia jau kad rasizmas negerai.ar zinai kiek tas fagitas zydu iszude nors pats zydu kraujo turejo?vienu zodziu apsispresk
shtai ir vel..........tiu manes nesupranti....(arba tiesiog ash liabai jiau nesuprantama)...........del hitlerio jiuokavau..........wat..........
biskuma usiparinai mergina.. populisto pastebejimas buvo gan taiklus o tu giniesi tuo kad taves nieks nesupranta eh eh
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Rasizmas gime is per dideles meiles sau ir per mazos kitam...
Nekenciu tokiu,kurie zmones vienus laiko prastesnius uz kitus remiantis ju tautine kilme,religija,odos spalva...Namanau,kad baltaodziai yra kazkokie labai ypatingi,protingesni ir reikalingesni pasauliui...Neitkiu tuo - po saule visi zmones lygus!
Aisku,kartais,labai kartais,ypac kartais ir tik isskirtiniais atvejais rasizmo uzmuominos gali buti ir naudingos,bet cia vienetiniais atvejais...Aisku,kiekvienas turi tureti savo nuomone,bet tik iki tos ribos,kur asmeniskai skaudinanciai liecia zmogu...Zodziu,net jei zmogus nejaucia meiles kitos odos spalvos,kitos religijos ar kitokios tautybes zmogui,tegu laiko tai savyje...Skaudindami kitus laikui begant skaudiname save....Todel rasizmo nepripazystu...
As nemegstu absoliuciai wisu, kurie yra ne baltaodziai! Man su tokiais zonesmis teko gan mazai bendrauti, tad ir neparipratau...baltaodziai - mano bendrarasiai (nzn ar yra toks zodis), todel juos matau kiekwiena diena...daznai bendrauidamas su kitu rasiu zmionemis garantuoju, kad priprasciau ir prie ju...
Niu galime sakyti siek tiek esu rasistas, nes keliu rasiu nemegstu! Bet siaip esu gan tolerantiskas...
cia beskajtinedama prisiminiau viena toki pasakojima, kuri man pasakojo vienas pazistamas, gal net nepazistamas, tiesiog sutiktas zmogus... tai va. jis apskritai dabar "skaitosi" hoperis, taciau kazkada buvo pankas, klause sex pistolsu ir pan... ir jam teko gyvent vokietijoj.
vokietijoj yra tam tikri skinu kvartalai. visi skinai nesiojasi svilpukus ir jeigu vienas kuris pamato zmogu kuri reikia "primusti"(t.y. kita rase, negrazus rubai, ne tos spalvos plaukai, ne tokia galvos apimtis...) tai susvilpia svilpuku ir is visu pakampiu subega gauja su beisbolkem ir sutvarko ...
skvotuose, kuriuose jie gyvena, yra viena patalpa (DEL SITOS PASAKOJIMO DALIES AS NEISITIKINUS, NZN AR TAI TIESA, BET RASAU LYGIAI TAIP, KAIP MAN PASAKOJO)
kai buna skinu tusai, viskas vyksta taip pat vienoj patalpoj, tipo vienas vienam kampe p*sasi, kitas shika, trecias b*by drocina. nzn ar cia rimtai taip buna
kai teko bendraut su vienu lietuviu skinu, jis buvo labai isizeides del sito mano DRASTISKO pasakojimo
vienaip ar kitaip, as skinam nepritariu, nes jie visi yra kaip cia pasakius... tusciagalviai. jie apskritai apie nieka nepamasto, nes kaip suprantu, pats tas judejimas yra tik dauzyt, dayzyt, dauzyt....
o tu primeti tai, kad pilna baltaodziu, kurie taip pat dideliu protu nepasizymi......mes nieko nuo tamsiaodziu ir visu kitu nesiskiriam, mes niekuo negeresni......
Lietuvoj nera tiek skinheadu , kiek Rusijoj , ten ten skinheadai , ir bolsevikai (cccp) daugiausia jaunimo 16 - 18 - 20 metu , ir kaikurie zmones gali jais valdyti , tuo jie uzsidirba pinigus , pvz : jie turi teise balsuoti , ir gali prabalsuti uz viena ar kita partija , prezidenta , arba : pradeti koki mitinga pries juodaodzius , geltonuodzius (bolseviku partija visus veje , sauksmai rusija tik rusijai (as juos palaikau ) jiems sumoka kad jie ta jaunima valdytu...Beje skeanhedai ziaurei uz bolsevikus , bolsevikai laikos kazkokiu normu , ir ziauriausia ka jie padaro apmeto dazais koki pastata svarbu , o skeanhedai cia jau ziaurumas be krasto...Taip pat reikia kartais buti rasistu , pvz ar jums patiktu jei salia jusu kvartalo butu getas ? kur pardavinetu narkotikus , zudytu ir t.t. , man tikrai nea...Dauguma juodaodziu nusikaltelei , narkomanai , purvini ir t.t...Tai tiesa , as nesuprantu kaip prijausti galima iems , aisku nesakau kad visi tokie , yra protingu (hehe "labai daug ") , bet man nepriimtina "aborigenu" kultura , as pazystu juodaodi , jis mano klaisokjas , protu nepasizymi ... Bet primenu , kad ne visi tokie
Negaliu nepasiskųsti, kiek daug AI slop'o YouTube pastaruoju metu. Taip įtikinamai užmaskuoja, kad gali tikrai atrodyti, kad oficiali nauja daina, ir Vevo ženklą uždeda, ir kanalo pavadinimas atrodo legit. Tiesiog sugaišina laiką ieškant naujos muzikos.
Sunku nepatiketi, bet sahjos pasiulytos dainos vokalistui is tatarstano ssr jau sueina 80 metu kaip gilmourui ar frippui ir jis yra beveik seniausias Rusu tautos atlikejas staying alive
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
2004 m. spalio 19 d. 22:30:13
nekenciu rasistu, dievinu negrus!!!!!!!!!!!!!!
įdomiai išreiškei panieką rasizmui. Juodaodžius žodis "negras" žeidžia.
Nekenciu rasistu! Myliu visus zmones!
ps niekur as neeisiu
2004 m. spalio 19 d. 21:54:59
as tikrai ne rasiste ir rasistu nelabai megstu, kaip kazkas cia minejo kad ju tevai, kai ziuri olimpiada komentuoja kitas rases... ir as tokiu zmoniu pazistu, kurie panasiai elgiasi, tai tikrai nervina, koks dabar man skirtumas su juodaodziu, siauraakiu ar baltaodziu as bendrauju, jeigu jie visi linksmi, i domus zmones...
čia aš minėjau ;] ir ypač erzina tokiais atvejais, kad kai rodo olimpiados uždarymą kai sportininkai linksminasi, šoka, mama visąlaik sako, kad "oj, kaip gražu." tada nieko. bet sekantis sakinys visada būna "bet jau kokia stora ta negrė...".. va tada tai jau viskas...
2004 m. spalio 18 d. 15:24:50
hmmmm..........rasistams-ne...... .....tikraij jiu netoliaruojiu, o del to ar pazhystu........hmmmm gal ir ne..........(
shtai ir vel..........tiu manes nesupranti....
biskuma usiparinai mergina..
hmmmm ash niasakiau kad manes nieks nesupranta vaikine.........
2004 m. spalio 17 d. 19:06:17
2004 m. spalio 17 d. 18:49:01
hmmmm..........rasistams-ne...... .....tikraij jiu netoliaruojiu, o del to ar pazhystu........hmmmm gal ir ne..........(
biskuma usiparinai mergina..
2004 m. spalio 17 d. 18:08:01
2004 m. spalio 17 d. 09:29:50
Nekenciu tokiu,kurie zmones vienus laiko prastesnius uz kitus remiantis ju tautine kilme,religija,odos spalva...Namanau,kad baltaodziai yra kazkokie labai ypatingi,protingesni ir reikalingesni pasauliui...Neitkiu tuo - po saule visi zmones lygus!
Aisku,kartais,labai kartais,ypac kartais ir tik isskirtiniais atvejais rasizmo uzmuominos gali buti ir naudingos,bet cia vienetiniais atvejais...Aisku,kiekvienas turi tureti savo nuomone,bet tik iki tos ribos,kur asmeniskai skaudinanciai liecia zmogu...Zodziu,net jei zmogus nejaucia meiles kitos odos spalvos,kitos religijos ar kitokios tautybes zmogui,tegu laiko tai savyje...Skaudindami kitus laikui begant skaudiname save....Todel rasizmo nepripazystu...
2004 m. spalio 16 d. 18:24:15
2004 m. spalio 16 d. 17:36:36
2004 m. spalio 16 d. 14:16:20
(juokauju)
2004 m. spalio 15 d. 22:21:53
2004 m. spalio 15 d. 20:44:09
2004 m. spalio 15 d. 20:24:18
Niu galime sakyti siek tiek esu rasistas, nes keliu rasiu nemegstu!
kelių rasių? o jų tiek daug?.. ;] kokių? ;]
2004 m. spalio 15 d. 16:53:13
2004 m. spalio 15 d. 16:44:21
2004 m. spalio 15 d. 12:36:35
vokietijoj yra tam tikri skinu kvartalai. visi skinai nesiojasi svilpukus ir jeigu vienas kuris pamato zmogu kuri reikia "primusti"(t.y. kita rase, negrazus rubai, ne tos spalvos plaukai, ne tokia galvos apimtis...
skvotuose, kuriuose jie gyvena, yra viena patalpa (DEL SITOS PASAKOJIMO DALIES AS NEISITIKINUS, NZN AR TAI TIESA, BET RASAU LYGIAI TAIP, KAIP MAN PASAKOJO)
kai buna skinu tusai, viskas vyksta taip pat vienoj patalpoj, tipo vienas vienam kampe p*sasi, kitas shika, trecias b*by drocina. nzn ar cia rimtai taip buna
kai teko bendraut su vienu lietuviu skinu, jis buvo labai isizeides del sito mano DRASTISKO pasakojimo
vienaip ar kitaip, as skinam nepritariu, nes jie visi yra kaip cia pasakius... tusciagalviai. jie apskritai apie nieka nepamasto, nes kaip suprantu, pats tas judejimas yra tik dauzyt, dayzyt, dauzyt....
2004 m. spalio 15 d. 09:28:32
2004 m. spalio 15 d. 00:14:20
2004 m. spalio 14 d. 23:29:55
2004 m. spalio 14 d. 22:25:53