Sita sunkoka paaiskint. Siaip, Adolfas Hitleris yra austras. Jis mokesi Austrijoje. Butent tarpukary Austrijoje uzsimezge antisemitizmas. Tikrai nezinau,kodel. Jis toj aplinkoj augo. Ta pernese i Vokietija...
Beje,uzkasta_gyva, kai bus vestuves su kokiu tai japonu,pakviesk
nzn.. man rasizmas atrodo kazkox keistas reishkinys ir, atvirai pasakius, nesuprantu rasistu. Kox skirtumas kas tiu- juodaodis, baltaodis, siauraakis, ar nea? Visi mes esame zmones. Visi turime prota, jausmus ir, mano galva, ishskirti juos ish baltaodziu yra neteisinga.
Na taip, yra daug zmoniu nusiteikusiu priesh zydus. Mano pozicija ju atzvilgiu yra nekreipimas demesio. na, jei tenka bendraut, taj jokiais budais neparodau to 'kitokio poziurio i juos, ney i kitus zmones'. Negaliu sakyt, kad zydai man patinka, bet man asmenishkai jie nieko blogo nepadare.
O prisimenant 2a pasaulini kara + ka vokiechiais su zydais dare, apima siaubas. Vienas ish geriausiu to atspindziu filmas 'gyvenimas yra grazus' ir 'Shindlerio sarashas'.
ir, be to, aš irgi rimtai galvoju apie vyrą japoną. ir kokie vaikai gražūs būtų.. ;]]]]]
ačiū, theJumpoff, nors tu sutinki ;]
anabele >> va kad mano tėvai būtų tokie, kaip tavo močiutė.. nes dabar tėvas, kai jam pasaku, kad jis- rasistas, atsako, kad taip ir dar tuo didžiuojasi.... fuuuuuuu......
ir dar- į tai, kad mano tėvai sako, jog azijiečiai- patys baisiausi, aš visuomet atsakau, kad mano vyras bus japonas. mama pakraupsta... ;]]]
Beje,man irgi imponuoja tamsesni zmones. Na, gal ne visai juodaodziai, bet labai patinka mulatai. Ir lotynu amerikieciai. Temperamentas ir t.t. Va,J.Lo ir t.t. Ir azijieciai patinka... Daug kas man patinka!
oo, as pries rasizma..cia geras bajeris buna kai mociute pradeda bjauretis juodaodziais, as sakau:"mociute, tu rasiste", o ji:"as??? tai cia jie rasistai, kad tokie yra" siaip tai nejuokinga cia, o zewru
Siaip juodaodziu nepazistu, taciau teko su daug bendraut. Taciau pazistu nemazai azijieciu. Ka galiu pasakyt, daugelis savo kultura (YPAC japonai. Tiek etiketu, tiek daugeliu kitu aspektu jie lenkia vakariecius visa galva) yra auksciau uz mus. Jie siltesni. Neseniai skaiciau toki angliska straipsni apie "Prejudice". Noreciau pacituot viena eilute :"We hate people because we don't know them, we don't know them because we hate them." Manau,kad butu utopija, kad visi zmones visus kitus zmones laikytu sau lygiais. Pritariu "uzkasta_negyva", negaliu pakest, kai kas nors sako :"baisus negras" ir t.t. Paprasciausiai jie kitaip atrodo ir viskas. Beje, kalbant apie azijiecius, tai indes ir filipinietes vienos graziausiu pasaulio moteru. Na,ne tik man. Daugely groziu konkursu i TOP 5 jos ir iseina. Gaila,kad azijieciai laiko baltuosius autoritetu. Jiems juokinga, kad mes deginames pries saule, einam i soliariumus, nes sviesia oda jie laiko dieviskumo ir tobulybes simboliu.Tai jiems labai grazu. O tamsi oda jiem asocijuojasi su purvu.
aš pati nesu rasistė, tačiau visa bėda, kad mano tėvai jiems prijaučia. todėl negaliu pakęsti, kai jie žiūri per televiziją kokias nors olimpiadas ar kt. laidas, kur rodo daug skirtingų rasių žmonių, ir juos komentuoja- "va, koks negras šlykštus.. fe.. japonas.. koks storas.. šlykštynė..".. ir pan.. mane tuomet nervina. todėl niekada nežiūriu su jais tv. ir dar negaliu pakęsti, kai tėvas varo ant žydų ir kt.. tokiais atvejais galėčiau jam galvą nuraut, bet nenuraunu ;] ir dar man, kalbant apie mano tėvus, labai nepatiko atvejis, kai jie grįžę iš Paryžiaus pasakojo, kad ten "pilna šlykščių negrų", o jų gidė sakė, kad nevadintų juodaodžių negrais, nes jie supranta ir lietuviškąą žodį. todėl tėvai gyrėsi, kad vadino juos "juodžiais". fu fu fu.
ir šiaip nekenčiu rasistų. jie man atrodo labai netolerantiški ir kvaili žmonės, manantys, kad pasaulį valdo tik baltieji. lyg visi kiti būtų jiems nusikaltę
Puolusi >> juodaodžių ar kinų nepažįstu. o gaila ;] norėčiau pažinoti.. ;] o dėl žydų, tai nežinau, kuo jie kitiems netinka. man pačiai tai jie tinka. netgi mano tikybos mokytoja- žydė. ir ką? ir nieko. beje, labai šaunus žmogus.
Negaliu nepasiskųsti, kiek daug AI slop'o YouTube pastaruoju metu. Taip įtikinamai užmaskuoja, kad gali tikrai atrodyti, kad oficiali nauja daina, ir Vevo ženklą uždeda, ir kanalo pavadinimas atrodo legit. Tiesiog sugaišina laiką ieškant naujos muzikos.
Sunku nepatiketi, bet sahjos pasiulytos dainos vokalistui is tatarstano ssr jau sueina 80 metu kaip gilmourui ar frippui ir jis yra beveik seniausias Rusu tautos atlikejas staying alive
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
2004 m. spalio 14 d. 21:42:29
2004 m. spalio 14 d. 21:41:33
2004 m. spalio 14 d. 21:40:43
2004 m. spalio 14 d. 21:39:52
ir dar- o jei aš tuoksiuos kokiam Azijos pakrašty, atvažiuosi? ;]
2004 m. spalio 14 d. 21:33:37
2004 m. spalio 14 d. 21:32:32
2004 m. spalio 14 d. 21:31:17
Beje,uzkasta_gyva, kai bus vestuves su kokiu tai japonu,pakviesk
2004 m. spalio 14 d. 21:29:10
2004 m. spalio 14 d. 21:26:16
Na taip, yra daug zmoniu nusiteikusiu priesh zydus. Mano pozicija ju atzvilgiu yra nekreipimas demesio. na, jei tenka bendraut, taj jokiais budais neparodau to 'kitokio poziurio i juos, ney i kitus zmones'. Negaliu sakyt, kad zydai man patinka, bet man asmenishkai jie nieko blogo nepadare.
O prisimenant 2a pasaulini kara + ka vokiechiais su zydais dare, apima siaubas. Vienas ish geriausiu to atspindziu filmas 'gyvenimas yra grazus' ir 'Shindlerio sarashas'.
2004 m. spalio 14 d. 21:25:49
2004 m. spalio 14 d. 21:23:58
to: "uzkasta_negyva" > Gal tavo tevai gali mane isivaikint?! Nes as rimtai galvoju vest kokia azijiete!
ta prasme- įsivaikint? tu ką, nori mano mamaą visai iš proto išvaryt? taip jai ramybės nėr- viena duktė Italijoj kažkur, kita vėl.. trečia (aš) dar namie, bet, matyt, nebeilgai..
ir, be to, aš irgi rimtai galvoju apie vyrą japoną. ir kokie vaikai gražūs būtų.. ;]]]]]
2004 m. spalio 14 d. 21:21:36
2004 m. spalio 14 d. 21:18:22
anabele >> va kad mano tėvai būtų tokie, kaip tavo močiutė.. nes dabar tėvas, kai jam pasaku, kad jis- rasistas, atsako, kad taip ir dar tuo didžiuojasi.... fuuuuuuu......
ir dar- į tai, kad mano tėvai sako, jog azijiečiai- patys baisiausi, aš visuomet atsakau, kad mano vyras bus japonas. mama pakraupsta... ;]]]
2004 m. spalio 14 d. 21:16:50
2004 m. spalio 14 d. 21:09:30
2004 m. spalio 14 d. 21:04:39
2004 m. spalio 14 d. 20:55:18
2004 m. spalio 14 d. 20:48:06
2004 m. spalio 14 d. 20:44:29
ir šiaip nekenčiu rasistų. jie man atrodo labai netolerantiški ir kvaili žmonės, manantys, kad pasaulį valdo tik baltieji. lyg visi kiti būtų jiems nusikaltę
Puolusi >> juodaodžių ar kinų nepažįstu. o gaila ;] norėčiau pažinoti.. ;] o dėl žydų, tai nežinau, kuo jie kitiems netinka. man pačiai tai jie tinka. netgi mano tikybos mokytoja- žydė. ir ką? ir nieko. beje, labai šaunus žmogus.
2004 m. spalio 14 d. 20:08:21
kodel tada dauguma nemegsta taip zydu?
beje as ne rasiste