hmmmm..........rasistams-ne...........ti kraij jiu netoliaruojiu, o del to ar pazhystu........hmmmm gal ir ne..........(..........bet tokiu kurie ne priesh mane, o priesh negrus nezhynau....................[hmmmmm negru myletojiai]...................)......... ........................
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Rasistams-NE!!!nesamone kazkokia tas kitokiu nei tavo rases zmoniu ignoravimas...megstu negrus,bet uz viska labiau megstu rytiecius zmones...dievinunezinau,mane labai ten traukia,o zmones tai isvis...argi taip sunku toleruoti visus?man nesvarbu kokia kitu plauku,odos ar akiu spalva,svarbu kad zmogus vidumi butu geras....
zhmogus yra zhmogus ir nelabai mna rupi kokia jo odos spalva, svarbaiu koks jis zhmogus...
esu priesiskai nusiteikusi pries rasistus, nepatinka mna ju mastymas, tad stengiuosi su tokiais nebendrauti...
nelabai megstu juodaodzius.bet ju nepazystu.bet kai pasiziuriu i ju kuriamus klipus,arba ju kultura(hip hop kultura apie reagge ar dar ka nekalbu) slyktu daros.zynau kad yra protingu juodaodziu,bet kaskaip per tv rodo tik daunus
aš nesu rasistė, aš tik... žmogus, aklai tikintis stereotipais. na, čia daugiau kalbu ne apie rasę, bet kartais mėgstu spręsti iš žmogaus tautybės. ne be pagrindo. teko bendrauti su keletu tokiu ir prisižiūrėjau ne tik neregėto kvailumo, bet dar daugiau visokių nesąmonių.
bet prieš juodaodžius absoliučiai nieko neturiu. jie man faini!
As tikrai nemegstu rasistu, nes nesamone nemegti kitu zmoniu pagal jo spalva.... osiaip tai nepazystu nei rasisto nei kitokios spalvos zmoniu.... o rasistai nemegsta kitu rasiu zmoniu, nes jie turbut yra patys labai labai nemegiami arba jies ka nors padare kitos rases zmogus..
Man visi(negrai,geltonodziai) yra priimtini,rasiste nesu, bet tokiu zmoniu pazystu ,bet ju netoliaruoju
yra du dalykai ko nekenciu pasauly.. rasistu ir negru.. na ok pajuokavau ir ustex heh sita.. bent jau as tai pries rasizma visomis keturiomis.. BET turiu daug pazystamu skniheadu ir mano geriausias draugas prijauciantis jiems..na jie patys zmones tokie prikolni ir tikrai draugiski na bet tikrai nera labai protingi ir jeigu tu paklaustum vieno is jo.. kodel tu pasirinkai tokia ideologija.. juk negimei skinu ir t.t ar tai del tevu ar kas nors panasaus? jie tau atsako : Mes valome Lietuva nuo blogio ! haha as sakau o kas to jusu praso? niekam nereikia to jusu apvalymo.. tik jums patiems kad ta judejima palaikytumet gyva ir aktyvu.. jis pasimete ir kaska suburbejo.. na zodziu istikruju man rasizmas nelabai paaiskinamas dalykas..
taigi, ką manote apie rasizmą? žinote žmonių rasistų? smerkiate juos, ar toleruojate? o gal patys tokie esate?
ir dar- kaip manot, kodėl rasistai taip nemėgsta kitų rasių atstovų ir pan.. ir kokių žmonių nekenčia? a?
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
Bet gerai Edzka man yra asmeniskai parases: kad man geriau bloga rashit, nesimaishit. Ir galbut tada po daug ir intensyvaus bet kokybisko darbo - earn a hit.
Stevas Jobsas nebuvo kulinaras, keliauninkas, teisininkas. Markas Zuckerbergas visai ne konditeris, fotografas, tenisininkas ar enciklopedijos sudarytojas. Elonas Muskas nera kosmonautas, neurochirurgas, politikas ir automobilistas. Doing their $$$it
O veikla uz pinigus ne tik priestarautu veiklos is idejos krypciai bet ir as pats nemoku ta padaryti nors tai mane islaisvintu ir atristu rankas. Tiesiog neturiu galvos, kaip ta galima butu padaryti siais laikais.
2004 m. spalio 14 d. 17:32:46
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
2004 m. spalio 14 d. 16:10:40
2004 m. spalio 14 d. 15:49:12
zhmogus yra zhmogus ir nelabai mna rupi kokia jo odos spalva, svarbaiu koks jis zhmogus...
esu priesiskai nusiteikusi pries rasistus, nepatinka mna ju mastymas, tad stengiuosi su tokiais nebendrauti...
2004 m. spalio 14 d. 15:38:22
2004 m. spalio 14 d. 15:36:35
bet prieš juodaodžius absoliučiai nieko neturiu. jie man faini!
2004 m. spalio 14 d. 15:25:49
2004 m. spalio 14 d. 15:18:15
2004 m. spalio 14 d. 13:46:55
nekenciu rasistu, dievinu negrus!!!!!!!!!!!!!!
įdomiai išreiškei panieką rasizmui. Juodaodžius žodis "negras" žeidžia.
2004 m. spalio 14 d. 13:33:40
2004 m. spalio 14 d. 13:02:20
Jeiwely+jeiwa+jeiwulia+jeiwutia+beatyte=NEPATAISOMA:)*~~~ ____Cash, Rules, Everything, Around, Me C.R.E.A.M. Get the money Dollar, dollar bill y'all..._____ " Jei kazkas kazka sutiko vakare rugiuos...."
2004 m. spalio 14 d. 10:36:19
2004 m. spalio 13 d. 23:29:39
speju, kad rasistai kazko bijo, todel ir nekencia kitu
2004 m. spalio 13 d. 20:59:50
2004 m. spalio 13 d. 20:59:09
ir dar- kaip manot, kodėl rasistai taip nemėgsta kitų rasių atstovų ir pan.. ir kokių žmonių nekenčia? a?