Niekada nesakiau,kad racismas gėris.Patikėk,aš pats tai patyriau...Sakau,kad racismas nėra 100% blogis.Jis turi ir gerų savybių...
nematau jokios logikos cituojamame pasisakyme.
Beje, parodykite man nors vieną asmenį, kuris nigerio nėra pavadinęs nigeriu?
Tam tikrai atvejais - dauguma - palaikau rasizmą.
2008 m. spalio 12 d. 13:25:00
skaistusia rašė:
lietusryte rašė:
skaistusia rašė: as pries rasiszma, tai yra negrazu pries tika zmogu snaudoti smurta ypac jeigu jis yra kitos odos spalvos o paskui mes kalbame " oj kodel musu kitoje salyje visi nemegsta?" taip yra del to kad musu tauta da gyvene sovietu laikais as kalbu apie tuos kurie uzaugo tais laikais ir jiems lietuvoje matyti kitos odos spalvos zmogu yra zema.
Tai aišku žema.Racismas turi teigiamų pliusų ir manau,tai yra gerai...
kiek supratau tau rasizmas yra "geris"? o tu db isvaizduok save to zmogaus vietoje kuris tampa rasizmo auka, tada tau jau nebutu geris? ane??
Niekada nesakiau,kad racismas gėris.Patikėk,aš pats tai patyriau...Sakau,kad racismas nėra 100% blogis.Jis turi ir gerų savybių...
skaistusia rašė: as pries rasiszma, tai yra negrazu pries tika zmogu snaudoti smurta ypac jeigu jis yra kitos odos spalvos o paskui mes kalbame " oj kodel musu kitoje salyje visi nemegsta?" taip yra del to kad musu tauta da gyvene sovietu laikais as kalbu apie tuos kurie uzaugo tais laikais ir jiems lietuvoje matyti kitos odos spalvos zmogu yra zema.
kiek supratau tau rasizmas yra "geris"? o tu db isvaizduok save to zmogaus vietoje kuris tampa rasizmo auka, tada tau jau nebutu geris? ane??
kaip sake protingas zmogus, visi tuos juodukus isimyleje iki tol kai kojks nors ateina ir duoda i galva ar pan. juk ne veltuio atsirdao rasizmas, nes daug juodaodziu yra vagys ir smurtautojai. taigi, nereik but rasistais, bet nereik buti isimyleje ju iki ausu.
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. spalio 12 d. 12:58:40
as pries rasiszma, tai yra negrazu pries tika zmogu snaudoti smurta ypac jeigu jis yra kitos odos spalvos o paskui mes kalbame " oj kodel musu kitoje salyje visi nemegsta?" taip yra del to kad musu tauta da gyvene sovietu laikais as kalbu apie tuos kurie uzaugo tais laikais ir jiems lietuvoje matyti kitos odos spalvos zmogu yra zema.
Kol nepagyveni tautų mišrainėje, tol žiūri į tą rasizmą baisiomis akimis... bet pagyvenus čia supranti, kad dažnai tokie dalykai nevyksta be reikalo. ;> tokių vaizdų teko prisižiūrėti, kad tikrai tampi savotišku rasistu. Čia nepamačius - nesuprasi. Reikia patirti.
O šiaip.. kiekvienoje rasėje yra iš tos daugelio masės puikių žmonių, tik jie nublanksta prieš tą kitą masę. Tas pats kaip ir Lietuvai kokioje D.Britanijoje - kaip gali juos mėgti? Jeigu dauguma elgiasi kaip antžmogiai.
Esu wisishkaj priesh rasizma. Betjo, arj, ash nesutinku, tai nerejshkja jog zydai tokie, ne wisi jie tokie, mano tetis pazysta kruta ciuva, o juodaodziai yra tokie patys zmones, kaip ir tu, ir as. Man tai apskritai yra uz kwailumo ribu. Nesuprantu kas galetu but uz. O kai klasiokai pasako ant jodaodziu "nigeriai" , "negrai" ar dar baisiau, tai pasiunciu juos toOOOoli. Nes tai yra tiesiog SHLYKSHTU.
šitas reiškinys yra daugiau mažiau paplitęs tarp jaunų žmonių (nesakau, kad nėra diedukų rasistų), bet jauni yra greitesni prisikabinti ir išvadinti žmogų visokiais vardais dėl rasės, įsitikinimų, nes yra drąsesni. gera prevencija šiai problemai yra švietimas humoro forma. geras tuo atžvilgiu yra "Boratas", filmas kuris sąmoningesniems žmonėms iškart parodo, kokie juokingi ir absurdiški yra rasistiniai, anti-seministiški pareiškimai ir pažiūros.
man tai kazkaip nepatinka kai kasnors varo ant kokios tautos (pvz zydu).. Va turiu kelius tokius pazistamus kuriems labai patinka hitlerio idejos..bet dabar jau i juos nebekreipiu demesio. ir nesuprantu, kaip galima isaukstint savo tauto virs kitu ar net zudyt kitas tautas..
But I'm not a slave to god that doesn't exist
And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson).
In life - I have no religion
besides the heavy metal gods.(Dream Evil).
"It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain)
I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot)
“Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
gyvenimas pats daro mus rasistais.Pvz. pries zydus nieko neturejau kol tarp ju nepagyvenau-bjauresnes ir savanaudiskesnes tautos neesu mates ,nuo to laiko neskaitau juos uz zmonesanasesni i zmones buna tik tie kurie nebendrauja su saviskiais.Del negru nezinau ,bet tikriausiai nenoreciau kad ju cia Lietuvoj butu.
O pries kitas tautybes tikrai nieko pries neturiu (aisku visose tautybese galima rast ivairiu sunsnukiu-tame tarpe ir tarp lietuviu), mielu noru apsivesciau kokia patikusia azijiete ar maisyta ,ir vaikai buna grazesni maisyti ,be to ir genu atzvilgiu geriau maisyta santuoka-lietuviu tauta maza todel turim visi giminingu genu ,o tai prie gero neveda.
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
Bet gerai Edzka man yra asmeniskai parases: kad man geriau bloga rashit, nesimaishit. Ir galbut tada po daug ir intensyvaus bet kokybisko darbo - earn a hit.
Stevas Jobsas nebuvo kulinaras, keliauninkas, teisininkas. Markas Zuckerbergas visai ne konditeris, fotografas, tenisininkas ar enciklopedijos sudarytojas. Elonas Muskas nera kosmonautas, neurochirurgas, politikas ir automobilistas. Doing their $$$it
O veikla uz pinigus ne tik priestarautu veiklos is idejos krypciai bet ir as pats nemoku ta padaryti nors tai mane islaisvintu ir atristu rankas. Tiesiog neturiu galvos, kaip ta galima butu padaryti siais laikais.
2008 m. spalio 12 d. 16:53:08
Beje, parodykite man nors vieną asmenį, kuris nigerio nėra pavadinęs nigeriu?
Tam tikrai atvejais - dauguma - palaikau rasizmą.
2008 m. spalio 12 d. 13:25:00
as pries rasiszma, tai yra negrazu pries tika zmogu snaudoti smurta ypac jeigu jis yra kitos odos spalvos
2008 m. spalio 12 d. 13:23:09
as pries rasiszma, tai yra negrazu pries tika zmogu snaudoti smurta ypac jeigu jis yra kitos odos spalvos
2008 m. spalio 12 d. 13:07:55
2008 m. spalio 12 d. 12:58:40
2008 m. spalio 12 d. 12:53:15
2008 m. spalio 12 d. 11:20:13
2008 m. rugsėjo 30 d. 17:25:13
O šiaip.. kiekvienoje rasėje yra iš tos daugelio masės puikių žmonių, tik jie nublanksta prieš tą kitą masę. Tas pats kaip ir Lietuvai kokioje D.Britanijoje - kaip gali juos mėgti? Jeigu dauguma elgiasi kaip antžmogiai.
2008 m. rugsėjo 30 d. 16:03:35
gaila man žmonių prieš kuriuos visi JIE nusiteikę.
2008 m. rugsėjo 30 d. 09:35:33
2008 m. rugsėjo 30 d. 09:28:56
2008 m. rugsėjo 29 d. 22:45:50
2006 m. gruodžio 14 d. 20:15:29
Kai kuriem turetu buti geda kalbet sitaip...
2006 m. gruodžio 14 d. 20:08:21
2006 m. gruodžio 14 d. 20:07:46
2006 m. sausio 23 d. 11:37:00
2005 m. gruodžio 26 d. 07:42:32
"nu ir dulkinsimės visi kol susimaišysim" - frazė iš Amerikiečių filmo
xa geras
2005 m. gruodžio 25 d. 15:55:31
“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
2005 m. gruodžio 15 d. 10:58:14
O pries kitas tautybes tikrai nieko pries neturiu (aisku visose tautybese galima rast ivairiu sunsnukiu-tame tarpe ir tarp lietuviu), mielu noru apsivesciau kokia patikusia azijiete ar maisyta ,ir vaikai buna grazesni maisyti ,be to ir genu atzvilgiu geriau maisyta santuoka-lietuviu tauta maza todel turim visi giminingu genu ,o tai prie gero neveda.
2005 m. gruodžio 11 d. 17:23:10