Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Ką manote apie rasizmą?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 4567891011121314 ... 21
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Evanescence (Užblokuotas)
2005 m. vasario 23 d. 11:51:00
MoHax rašė:
Dura
1. Nacizmas= iš vok.k. Nacizmus - Nacionalsozializmus - vokečiu fašizmas...
į fašizmo sąvoka ieina rasizmas...
2.smth - tai vadinasi nacionalizmu, jauti skirtuma a?

farewell

man rodos tamsta is medzio iskritai arba vaikysteje tave teveliai ant zemes numete... kokio bybio tu ant manes tai varai tai vel atsiprasineji? suauk viena karta!
tai tiek apie tai...
nacizmas yra platesne savoka, nei tu apibudinai. na taip logiskai pagalvojus nacizmas turi sasaju su rasizmu. ir nacizmo tikrai nepanioju su nacionalizmu.
ir nebuk toks apgailetinas...

2005 m. vasario 18 d. 01:49:38
Evanescence rašė:
Christina_LP rašė:
tai kaip tada po welniu gali sakyti kad esi "priesh rasizma"?? wat mane tokios ir biesina

brangute, rusai yra tauta, ne rase.... taip, kad neapykanta rusams negali but rasizmu greiciau jau nacizmu or smth.
Dura
1. Nacizmas= iš vok.k. Nacizmus - Nacionalsozializmus - vokečiu fašizmas...
į fašizmo sąvoka ieina rasizmas...
2.smth - tai vadinasi nacionalizmu, jauti skirtuma a?

farewell

2005 m. vasario 14 d. 13:59:08
Christina_LP rašė:
tai kaip tada po welniu gali sakyti kad esi "priesh rasizma"?? wat mane tokios ir biesina

brangute, rusai yra tauta, ne rase.... taip, kad neapykanta rusams negali but rasizmu greiciau jau nacizmu or smth.

2005 m. vasario 14 d. 13:40:09
nekenciu (gal tiksliau reiketu sakyti nemegstu) tokiu kurie kesinasi ar kesinosi i musu salies nepriklausomybe: rusu, lenku ir pan. taip pat nemegstu amerikonu nes jie turi per didele itaka pasaulyje, taip pat jauciu savotiska antipatija zydam (del to kad jie patys pusiau rasistai, megsta pabrezti kokie jie yra svarbus ir jiems butinai visur reikia duoti pirmenybe), taciau tikrai nepateisinu holokausto. bet jei del holokausto tai zydai nera labiausiai nukentejusi tauta. zyfu per 6 metus buvo nugalabyta 6 mln, o stai armenus turkai po 1 pasaulinio karo skabe kaip agurkus. 2 milijonai per 2 savaites.

Atsakyti
Christina_LP
2005 m. vasario 11 d. 22:13:35
blankabero rašė:
as lyg ie pries rasizma pries, bet labai varau an rusu, tiksliau pasakius ant ruskiu.Sunkiai pernesu.

2005 m. vasario 9 d. 17:11:52
beje, gal cia ir ne i tema bet snd isgirdau LABAJ durna fraze! iejus i klase vienaj merginaj mano klasiokas pasake: "kajp jinai cia itilpo" is jo lupu esu girdejusi ir tokiu zodziu kaip "ryzu smegenys ryzi" nu ir pan. juk tai yra ziauriai buka! nesuprantu kaip galva gali isnesti pasakyti toki sakiny

Atsakyti
javana
2005 m. vasario 9 d. 17:08:19
tai isviso, kam reikia "varyti" ant zmoniu, juk pats tikrai kreipi demesi kai aplinkiniai kalba apie tave, ylipus i troleibusa ar einant gatve... kaip zmogus turi jaustis isgirdes kazkokius kvailus zodzius kurie tikrai labai zeidzia.. tai labai kvaila ir manau kad taip elgtis NEGALIMA!

Atsakyti
Evanescence (Užblokuotas)
2005 m. vasario 9 d. 13:00:07
na ryzi zmones neretai dar ir strazdanu daugiau nei reikia turi

2005 m. vasario 7 d. 08:20:18
VoteForPedro ish tokiu man tik juokas ima.. bet shape esu girdejas, kad net moxlishkai yrodyta, kad nuo ryzhumo priklauso kaikurios savybes.. gal ir nesamone

Atsakyti
tarakone
2005 m. vasario 6 d. 21:18:29
visiska nesamone
kaip gali nemegti zmogaus del kuno spalvos ar del plauku?

Atsakyti
VoteForPedro
2005 m. vasario 6 d. 02:18:54
Mano mama nemegsta ee..."ryzu" zmoniu...ji taip vadina.Tai varo mane is proto kai ji pasako "Kaip ryzas,taip ne zmogus"...WTF??????Tai moteriai reikia pagalbos.

2005 m. vasario 3 d. 16:31:38
javana rašė:
,apie rasisma turiu labai labai bloga nuomone, man nedaeina kaip zmogus gali nemegti kito zmogaus vien tik del odos spalvos. gal mes bukim ir kokie plauku rasistai! ir pradekim niekint tarkim garbanotus zmones! kazkokia nesamone...
juk mes visi LYGUS!

apie plaukus- juk panasi sitacija yra ir dabar. yra zmoniu, kurie niekina kitus del to, kad ju plaukai garbanoti, dazyti, nagai ilgi, akys, nosi, ausys ar dar kas nors yra kitokie, nei visu.. kad jie kazkuo skriasi nuo kitu.. neilgai trukus, jei taip bus ir toliau, bus "Varoma" uz kokius batus ar dar ka nors..

2005 m. vasario 1 d. 16:52:08
esu kategoriskai pries rasizma. rasista-tai zmones, kankinami nepilnavertiskumo komplexo ir issiliejantys ant kazko kito,pvz-kitos rases ar tautybes asmenu. bet juk tai APGAILETINA!!

Atsakyti
blankabero
2005 m. vasario 1 d. 13:37:47
as lyg ie pries rasizma pries, bet labai varau an rusu, tiksliau pasakius ant ruskiu.Sunkiai pernesu.

Atsakyti
rocky
2005 m. vasario 1 d. 12:34:10
kategoriskai vienareiksmiskai neigiamai esu nusiteikus pries rasizma

nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
Atsakyti
javana
2005 m. sausio 31 d. 15:33:13
,apie rasisma turiu labai labai bloga nuomone, man nedaeina kaip zmogus gali nemegti kito zmogaus vien tik del odos spalvos. gal mes bukim ir kokie plauku rasistai! ir pradekim niekint tarkim garbanotus zmones! kazkokia nesamone...
juk mes visi LYGUS!

Atsakyti
VoteForPedro
2005 m. sausio 31 d. 01:20:36
Visu pirma esu antirasistE.Visu antra,didziausias juodaodziu izeidimas yra...na...."nigeriai" .visu trecia:taip,as susimoviau savo zodziuose.Siaip sakau juodaodziai o dabar paemiau ir parasiau taip..nzn kodel.Aciu uz pastebejima.

2005 m. sausio 30 d. 17:33:24
Tai vienas is dalyku kuriu nekenciu labiausiai tai slykstu.Kas liudniausia kad mano mama tikrai ne per labiausiai megsta negrus...ta prasme tikrai nemegsta.Tas tiesiog slykstu.

2005 m. sausio 18 d. 21:17:33
The_Wicked_One rašė:
heh tox tikrai yra ir mazai kas zino....apie ji....zinai mano nieko baltuju nenusove.......ir anyway sakau-geriausi yra tie,kurie nikeo blogo nedaro zmonijai.....tai gal as ne rasiste?

yap, geriausi yra tie, kurie yra geri ;]]

2005 m. sausio 18 d. 21:00:47
heh tox tikrai yra ir mazai kas zino....apie ji....zinai mano nieko baltuju nenusove.......ir anyway sakau-geriausi yra tie,kurie nikeo blogo nedaro zmonijai.....tai gal as ne rasiste?

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
Puslapiai: 1 ... 4567891011121314 ... 21
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Milanno Milanno
5,7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

05:57 - Very_crazy_enough
Kas Sahja siryt pries sessias prikele? Uraganas (Anatolijus)? Mane irgi tik anksciau..
22:00 - 4Blackberry
Negaliu nepasiskųsti, kiek daug AI slop'o YouTube pastaruoju metu. Taip įtikinamai užmaskuoja, kad gali tikrai atrodyti, kad oficiali nauja daina, ir Vevo ženklą uždeda, ir kanalo pavadinimas atrodo legit. Tiesiog sugaišina laiką ieškant naujos muzikos.
17:26 - Very_crazy_enough
Sunku nepatiketi, bet sahjos pasiulytos dainos vokalistui is tatarstano ssr jau sueina 80 metu kaip gilmourui ar frippui ir jis yra beveik seniausias Rusu tautos atlikejas staying alive
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
14:48 - 4Blackberry
Kodėl kartais dainos nepasileidžia spaudžiant Play mygtuką Spotify embeduose?
07:14 - Very_crazy_enough
Санта Клаусас ант русу наикинтуво атёя
мерещиться
07:06 - Very_crazy_enough
Sahja, su sventom kaledom
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
11:26 - Very_crazy_enough
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
11:09 - Very_crazy_enough
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 140
  Iš viso užsiregistravę: 73767
  Naujausias narys: sigitasvadeikis
  Šiandien apsilankė: 84562