Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
xdm
2004 m. gruodžio 15 d. 18:40:19
Aš pamenu kai pardavinėjau savo seną gitarą tai gavau klausimą "o jinai suderinta?" Tai jei jau nesuderinta, nepirks Baisu... Galima tokiems už 500lt ikišti baltarusišką malką, reik tik gražiai pagrot ir, kad gitara graži būtų

Atsakyti
bona_sforca
2004 m. gruodžio 14 d. 18:49:24
na, however, gitara jau nusipirkau. Aciu uz patarimus. Beje, nusipirkau is "antru ranku". Sakyciau, man pasiseke. Mat tie, kurie pardave, ta gitara pirko pernai is parduotuves ir praktiskai ne nenaudojo. Tai zodziu sumokejau uz dar visiskai nauja gitara 300Lt. Dar ne stygos nesuderintos tai gitarai. O skamba tai gan neblogai. Nes visgi is geros parduotuves pirkta...

Atsakyti
xdm
2004 m. gruodžio 14 d. 18:37:31
Galima gerą gitara nusipirkti daug pigiau negu naują, tik reikia atidžiai žiurėt, profą kokį pasikviest

Atsakyti
Bakuzhis
2004 m. lapkričio 19 d. 20:10:36
as turiu gitara bet man su ja nepatogu grot nes ji per didele tai va atsizvelk i tai

Atsakyti
dustass
2004 m. lapkričio 3 d. 12:51:59
Va, ir dar uzmirsau, ziurek kaip tau ji asmeniskai patinka, ar patogu grot ir pan

Atsakyti
dustass
2004 m. lapkričio 3 d. 12:50:08
nepyk, bet is antru ranku geros gitaros nenusipirksi... ne bent dazniausiai. ir dar priklauso kiek uz gitara sumoketi nori, ir kokia pirkti (elektrine,akustine,klasikine ir t.t). Va o labiausiai rpripazistamos firmos tai fender, gibson, jonson, ibanez, hohner. Nu dar daug ju galima isvardinti. Zinoma siu gitaru orginalai nemazai kainuoja, tad daznai pasirenkamas pigesnis variantas tai siu firmu giataro pagamintos indonezijoje ir panasiai. Irgi visai neblogas variantas. Ziurint ko tau reiki ir kiek gali sumoketi..

Atsakyti
HyD
2004 m. spalio 30 d. 18:41:23
fuzas! nuo gitaros neatsiejasmas pats populiariausis efektas.

Atsakyti
porsche
2004 m. spalio 30 d. 18:25:10
gal gali pasakyti kas tas distrotionas

Atsakyti
saulutyte
2004 m. spalio 29 d. 22:03:47
Nu ziurint kokia gitara nori pirkti...

Atsakyti
Aya
2004 m. spalio 24 d. 15:04:25
pirk tiesiai is parduotuves ir veskis kartu ta kas bent siek tiek ismano apie gitaras. Jau geriau daugiau sumoket, bet bent jau nauja bus ir neiskils problemu...man asmeniskai tai tetis nupirko nereikejo galvos sukti del panasiu dalyku dalyku

2004 m. spalio 24 d. 14:57:04
pvz.: jei yra gitara uzh 1200lt ir uzh 1500lt, bejokios abelones geresne yra uzh 1500lt...kuo brangesne, tuo geresne, o yamaha nebloga firma..

2004 m. spalio 22 d. 12:48:13
geriausia pirkti gitara is pirmu ranku,tai problemu nekils. O stai pavyzdziui tamstos salone vilniuj dirba toks garbanotas dede,kuris viska tiesiog nuostabiai apie gitaras ismano ir visada geranoriskai pataria ir paaiskina,patariu apsilankyt

Atsakyti
ronis1571
2004 m. spalio 22 d. 12:44:50
Jo as visiskai pritariu RaYden> BEt svarbiausia kad gitara tau patiktu,nes kai pirkau savo pirma klasikine gitara sukisau vir stukos, nes garsus tipo gamintojas ir panasiai.ir nu ir kas kad visi ja gire bet man buvo nemalonu groti,nors ir nezinau kodel grifas gan minkstas -nepjauna ir seip lik ir viskas gerai bet.....tai as ja pardaviau ir nusipirkau kita Antonijo SaNTCEZ S-20! IR NETGI DABAR SU JA GROJASI PUIKIAI!!!!

2004 m. spalio 18 d. 09:33:18
Hohner, Takamine Žiurėk, kad lengvai užsispaustu ir nebarškėtų. Būtu tiesus grifas, be jokių defektų.

Atsakyti
RaYden
2004 m. spalio 16 d. 00:08:13
Jap... Dabar tik pagalvojau kad ten apie akustine, kaskaip pirmai nepastebejau (kad lyg ir nebuwo uzsiminta) anyway esme beveik ta pati, ziurek pagrinde grifa, kad butu patogus ir lados pakankamai minkstos, nepjaustytu zewrej pirstu, aisq ir skambesy ziurek , bet kartais buna taip kad gitara labai kieta ir sunku grot bet nerealiai skamba, pas mane tokia ir buwo, sena rusiska klasikine, bet skambejo nerealiai, geriausia pradedanciajam akustine aisq, nes grifas plonesnis ir su klasikine reikia labai tixliai groti (nors man asmenishkai ji grazew skamba)...

2004 m. spalio 15 d. 14:09:55
RaYden rašė:
Del Ispanijos tai abejoju, labew firmos vertinamos, bet jei perki is antru ranku tai kaip suprantu i geras firmas nelabai gali dairytis, taip kad paprascewsiaj atkreipk demesi ar grifas tiesus, ar gitara dera (geriausia ziureti su distortionu), ar atjungus viska nera fonavimo (nors jis gali acirasti del prasto laido, ar stipreko)...

tu cia apie elektrine?

Atsakyti
RaYden
2004 m. spalio 15 d. 13:49:32
Del Ispanijos tai abejoju, labew firmos vertinamos, bet jei perki is antru ranku tai kaip suprantu i geras firmas nelabai gali dairytis, taip kad paprascewsiaj atkreipk demesi ar grifas tiesus, ar gitara dera (geriausia ziureti su distortionu), ar atjungus viska nera fonavimo (nors jis gali acirasti del prasto laido, ar stipreko)...

2004 m. spalio 14 d. 15:02:52
As irgi noriu pirkti gitara ir nzn is kur.Man patinka juoda gitara.

2004 m. spalio 13 d. 21:40:12
hmmm, zinau kad geriausia sviesaus medzio lyg, nes kai kurios tamsios buna su pasleptais trukumais... paskui garsas turi but svarus, neturi girdetis jokio barbejimo(kaip pvz pas mane ) bet siaip tai geriausia eit pirkt su tuo, kas nusimano, nes kiek zinau ten reik daug ismanyt jei nori gera gaut... tai va ai tiesa, o del salies tai nzn, man rodos ispaniskos geriausiai vertinamos.

Atsakyti
bona_sforca
2004 m. spalio 13 d. 21:32:43
sveiki muzikos myletojai ir klausytojai Tikriausiai jau daugeliui yra teke pirkti gitara, o man uztad ne! Tei va, chebryte, gal galetumete bent kazkiek patarti, i ka reikia atsizvelgti perkant gitara? Ta prasme, kokios salies gamybos geriausiai rinktis ir t.t. O tiksliau, kaip atskirti kur gera gitara, o kur ne, ypac kai perki is "antru ranku"? Jei labai tingite rasyti, tai dideliu litaniju galite ir nerasyti, bet bent kiek nors patarti... Didelis aciu is anksto...

Atsakyti
Puslapiai: 1
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2025 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
DjVaids Agnes Carlsson  Release Me
 Agnes Carlsson

einaras13 Kanye West Stronger
 Kanye West
 Turbūt vienas geriausių gero samplinimo pavyzdžių - sample\'as duoda tik atspirties tašką, bet virš jo einančios melodinės ir vokalinės idėjos yra šviežios ir įdomios
malia Ava Max Sweet but Psycho
 Ava Max

Konditerijus Chris Cornell Before We Disappear
 Chris Cornell

PLIKASS Flipsyde Trumpets (Never be the Same Again)
 Flipsyde

Silentist Tony Hadley First of May
 Tony Hadley
 Bee gees dainos koveris
Alvydas1 Rome Bring Me the Head of Romanez
 Rome

Sahja Vera Brezhneva Novyj god zhdjot
 Vera Brezhneva

Šiuo metu vertiname

Ozzy Osbourne Ozzy Osbourne
8,2

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

18:34 - Silentist
Alikas , Dima & Olya
23:28 - Silentist
Silentist sia nakti ilsisi (+gerbejas svencia)
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
13:06 - Silentist
Papa was a Rolling Stone,
Where ever he laid his hat was his home
and when he died, all he left us was alone
01:45 - Silentist
Juokaunu. Du slapti muzikos gerbejai & megejai-nevidonai is nevidoniskiu
01:38 - Silentist
Svetainej narso Silentist(+slaptas gerbejas) kaip ir kasnakt
11:04 - Silentist
Pere Ubu’s David Thomas Dies at 71
11:38 - Alvydas1
Ne, čia tu ne vienas. Nors asmeniškai man Nightwish - legenda.
09:20 - Silentist
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 719
  Iš viso užsiregistravę: 73575
  Naujausias narys: romagetty
  Šiandien apsilankė: 175527