O man virselis visai grazus - kaip "mokinukem"...
Juk nedaug kas virselius su paintu piesia ir dar taip graziai... pameginkit jus su paintu sitajp nupiesti!!!
Nepatinka ir man jos, straipsnio irgi neskaičiau (pasakysiu nuoširdžiai - neįdomu), bet kam reikia taip varyti, nekęsti? Tegul žiopčioja pagal fonogramą, tegul skelbia apie save tas kvailas naujienas, tegul eina į sceną su treningais, tegul ir toliau savo CD viršelius piešia su paint'u, tegul.. Nejaugi jums jos trukdo gyventi? Juk jos daro bent kažką. Visuomet, manau, atsiras vaikų, kuriems jų kūryba patiks, ir nieko čia nepadarysi. Tiesiog daugiau tolerancijos.. O jei jau visus vadinate drunomis, tai būtų visai neblogai, kad savo nuomonę argumentuotumėte.
P.S. O jūs turbūt net patys nepastebėjote, kad kai kas nors sukritikuoja jūsų mėgstamą grupę, instinktyviai pradedate ją ginti.. Tai nejaugi sunku suvokti, kad žmonės yra skirtingi?
nu jos laika aukoja!po lietuva su koncertais vazineja...nu as tai nieko pries kad man taip....beje girdejot kaip jos gyvai dainuoja?nu norma bet betkuriam mokykliniam chore taip pat mergos gali.....nezinau kas jas prastume....
Straipsnio viso, aišku, nesivarginau skaityti. Bet štai viena jo vieta man patiko:
Įrašinėjant šią dainą, Kristė taip sąžiningai vienoje vietoje išsižiojo, kad net užspringo seilėmis ir bekosėdama visiškai užkimo. Dainos įrašą teko atidėti kitam kartui.
nagi, nagi... norėčiau pamatyti šį nuostabų vaizdelį...
Na bet ar reikia aukot "visus savaitgalius ir net vasaros atostogas", kad irashytum keleta apgailetinu dainu... Cia, matyt, ir pasireiskia tie "islavinti balsai", kaip rashoma straipsnyje. 'Padainuojam shimta kartu, jei randam gerai sudainuota vieta, dedam, jei ne - is naujo..'
Baisiai jau miglotas lietuviu suvokimas apie mena...
ne nu...
o dar noreciau pamineti,ju scenine apranga.. ne nu..argi ne slykstu???
kas per bajeriai ,eit i scena su treningais?? visur kur tik jas matau ,tai vien su treningais..
ne nu..bet cia gi Lietuva..
et...
iseiginiai treningai..kasdieniniai treningai..baliniai treningai...sportavimo treningai..ir panasiai...slykstukes..
bl tik nepradekit VARYT AN OFFSPRINGU ! nors jie su savo splinteriu tikrai nepasyciau kad nupopsejo ! nu gal hit that tox komercinis...o seip tai offu muzika pakietejo, daugiau metalo girdis , ne punko, ir dar ska stiliaus atsirado ! bl paklausyk da hui lama
aikit jus lopiniai popsistai ..shudas ta ju muzika ...blia produseria i sukuria , mano (roko) grupe tikrai nelbai nusileidia ju profiosanalumui, bet babkiu neuzhsikalsi .gi popso reikai tautai .blie ! vat nirvanos neklausau ...o ko ce an ju varot ? blie patys eisit braskiu skint ? bl nx ce tos braskes lama ? galvoji roko klausytoju ner protingu ? jie blogai mokosi ? tik padugnes galvoji ? blia nu tai tu lama ....
ne tik del smells like teen spirit...Kazkur esu skaites, kad Curtas sake: moku, tai ir dainuoju.Na, gal ir apsinarkasines buvo...Ne esme. Ne visada komercija trukdo kurt gera produkta ar net mena.Veliau galbut net menas nebus atsiejamas nuo pelno.manau, pati tuom tiki.Nes tau patinkantys Offspringai grynai nuejo komercijos keliu, taciau vis ideda 'tikruju gabalu" i albumus...Zodziu, svarbu ne tai, ar komercija Nirvana, ar ne. Svarbu ji tau patinka. Taip galbut kitiems patinka ir mokinukes.Ypac tiems, kam muzika tik gyvenimo fonas, o ne visas gyvenimas...
3 pastraipa taikiau bendrai cia komentuojantiems...nes uzkniso juodai ta pati per ta pati skaityt, kai tik pasirodo naujiena apie mokinukes.
Zinoma, Tave supratau, puikiai...zymiai lengviau, kai geranoriskai vieni kitiems...
nirvana tik del teen spirit tapo komercija, taciau Kurtas visada kratesi tokio ivaizdzio, as manu tu niekada nesi klauses tu gabalu, kuriu nei vienam cd nebuvo. del meno nesiginciju, kiekvienas savaip ji suvokia. man nirvana - menas.
tavo komentara skaiciau net KELIS kartus, bet man jis vistiek liko nelabai suvokiamas, taciau ne del to, kad tavo manymu esu malalietka.
trecia tavo pastraipa deja irgi man nesuprantama, ypac zodziai : Tiesiog verkt noris, kai prie neto vaikas sedi tiek ir tiek, vaidina kazka, o kai reikia paciam ant koju stotis - asaros...Cia apskritai pvz...
tu kam juos taikai? apskritai visiem suteiki stereotipus ar manai visus puikiai pazistas? deja negaleciau sau tokiu palyginimu pritaikyt.
kagi, manau nors truputi supratai ka pasakyt norejau.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2004 m. spalio 14 d. 18:11:18
Juk nedaug kas virselius su paintu piesia ir dar taip graziai... pameginkit jus su paintu sitajp nupiesti!!!
2004 m. spalio 14 d. 16:54:02
2004 m. spalio 14 d. 16:53:08
P.S. O jūs turbūt net patys nepastebėjote, kad kai kas nors sukritikuoja jūsų mėgstamą grupę, instinktyviai pradedate ją ginti.. Tai nejaugi sunku suvokti, kad žmonės yra skirtingi?
2004 m. spalio 14 d. 16:52:10
2004 m. spalio 14 d. 16:29:41
2004 m. spalio 14 d. 16:27:49
2004 m. spalio 14 d. 16:11:27
2004 m. spalio 14 d. 16:05:14
2004 m. spalio 14 d. 15:41:21
Įrašinėjant šią dainą, Kristė taip sąžiningai vienoje vietoje išsižiojo, kad net užspringo seilėmis ir bekosėdama visiškai užkimo. Dainos įrašą teko atidėti kitam kartui.
nagi, nagi... norėčiau pamatyti šį nuostabų vaizdelį...
2004 m. spalio 14 d. 15:35:12
Baisiai jau miglotas lietuviu suvokimas apie mena...
2004 m. spalio 14 d. 15:03:21
2004 m. spalio 14 d. 14:49:50
o dar noreciau pamineti,ju scenine apranga.. ne nu..argi ne slykstu???
kas per bajeriai ,eit i scena su treningais?? visur kur tik jas matau ,tai vien su treningais..
ne nu..bet cia gi Lietuva..
et...
iseiginiai treningai..kasdieniniai treningai..baliniai treningai...sportavimo treningai..ir panasiai...slykstukes..
2004 m. spalio 14 d. 14:45:12
2004 m. spalio 14 d. 14:35:32
2004 m. spalio 14 d. 14:31:06
2004 m. spalio 14 d. 14:19:27
3 pastraipa taikiau bendrai cia komentuojantiems...nes uzkniso juodai ta pati per ta pati skaityt, kai tik pasirodo naujiena apie mokinukes.
Zinoma, Tave supratau, puikiai...zymiai lengviau, kai geranoriskai vieni kitiems...
2004 m. spalio 14 d. 14:18:43
2004 m. spalio 14 d. 14:14:16
2004 m. spalio 14 d. 14:08:26
2004 m. spalio 14 d. 13:33:58
tavo komentara skaiciau net KELIS kartus, bet man jis vistiek liko nelabai suvokiamas, taciau ne del to, kad tavo manymu esu malalietka.
trecia tavo pastraipa deja irgi man nesuprantama, ypac zodziai : Tiesiog verkt noris, kai prie neto vaikas sedi tiek ir tiek, vaidina kazka, o kai reikia paciam ant koju stotis - asaros...Cia apskritai pvz...
tu kam juos taikai? apskritai visiem suteiki stereotipus ar manai visus puikiai pazistas? deja negaleciau sau tokiu palyginimu pritaikyt.
kagi, manau nors truputi supratai ka pasakyt norejau.