Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
niam_braske
2004 m. spalio 14 d. 18:11:18
O man virselis visai grazus - kaip "mokinukem"...
Juk nedaug kas virselius su paintu piesia ir dar taip graziai... pameginkit jus su paintu sitajp nupiesti!!!

Atsakyti
simma
2004 m. spalio 14 d. 16:54:02
jau kox virselis kvailas

2004 m. spalio 14 d. 16:53:08
Nepatinka ir man jos, straipsnio irgi neskaičiau (pasakysiu nuoširdžiai - neįdomu), bet kam reikia taip varyti, nekęsti? Tegul žiopčioja pagal fonogramą, tegul skelbia apie save tas kvailas naujienas, tegul eina į sceną su treningais, tegul ir toliau savo CD viršelius piešia su paint'u, tegul.. Nejaugi jums jos trukdo gyventi? Juk jos daro bent kažką. Visuomet, manau, atsiras vaikų, kuriems jų kūryba patiks, ir nieko čia nepadarysi. Tiesiog daugiau tolerancijos.. O jei jau visus vadinate drunomis, tai būtų visai neblogai, kad savo nuomonę argumentuotumėte.

P.S. O jūs turbūt net patys nepastebėjote, kad kai kas nors sukritikuoja jūsų mėgstamą grupę, instinktyviai pradedate ją ginti.. Tai nejaugi sunku suvokti, kad žmonės yra skirtingi?

Atsakyti
Ultttra
2004 m. spalio 14 d. 16:52:10
hyiyogff0t

Atsakyti
aqwagirl
2004 m. spalio 14 d. 16:29:41
nu gal cia per ziauriai nuskambejo....siaip as jas pakenciu truputi

2004 m. spalio 14 d. 16:27:49
nu jos laika aukoja!po lietuva su koncertais vazineja...nu as tai nieko pries kad man taip....beje girdejot kaip jos gyvai dainuoja?nu norma bet betkuriam mokykliniam chore taip pat mergos gali.....nezinau kas jas prastume....

2004 m. spalio 14 d. 16:11:27
Aj anksciau patiko, bet dabar.... nors siaip joms sekasi, nes ne kekvienas is jusu taip galetu sudainuoti...

Atsakyti
GiwuaEned
2004 m. spalio 14 d. 16:05:14
wirselis padaryts ant wos ne painto, matos ir grupes kokybe

2004 m. spalio 14 d. 15:41:21
Straipsnio viso, aišku, nesivarginau skaityti. Bet štai viena jo vieta man patiko:

Įrašinėjant šią dainą, Kristė taip sąžiningai vienoje vietoje išsižiojo, kad net užspringo seilėmis ir bekosėdama visiškai užkimo. Dainos įrašą teko atidėti kitam kartui.

nagi, nagi... norėčiau pamatyti šį nuostabų vaizdelį...

2004 m. spalio 14 d. 15:35:12
Na bet ar reikia aukot "visus savaitgalius ir net vasaros atostogas", kad irashytum keleta apgailetinu dainu... Cia, matyt, ir pasireiskia tie "islavinti balsai", kaip rashoma straipsnyje. 'Padainuojam shimta kartu, jei randam gerai sudainuota vieta, dedam, jei ne - is naujo..'
Baisiai jau miglotas lietuviu suvokimas apie mena...

Atsakyti
egloosia
2004 m. spalio 14 d. 15:03:21
walina tokia lietuwishka muzika!!!!!!!!!!nemoka dainuot ir gadina ir taip jau sugadinta lietuwishkos muzikos padange!!!!!!!!

2004 m. spalio 14 d. 14:49:50
ne nu...
o dar noreciau pamineti,ju scenine apranga.. ne nu..argi ne slykstu???
kas per bajeriai ,eit i scena su treningais?? visur kur tik jas matau ,tai vien su treningais..
ne nu..bet cia gi Lietuva..
et...
iseiginiai treningai..kasdieniniai treningai..baliniai treningai...sportavimo treningai..ir panasiai...slykstukes..

2004 m. spalio 14 d. 14:45:12
ka noresiu, ta klausysiu, kaip noresiu, taip galvosiu...dabar tiesiog protingai patylesiu. tikiuos nepaskesi hormonu juroj...

Atsakyti
T-Wolf
2004 m. spalio 14 d. 14:35:32
bl tik nepradekit VARYT AN OFFSPRINGU ! nors jie su savo splinteriu tikrai nepasyciau kad nupopsejo ! nu gal hit that tox komercinis...o seip tai offu muzika pakietejo, daugiau metalo girdis , ne punko, ir dar ska stiliaus atsirado ! bl paklausyk da hui lama

2004 m. spalio 14 d. 14:31:06
aikit jus lopiniai popsistai ..shudas ta ju muzika ...blia produseria i sukuria , mano (roko) grupe tikrai nelbai nusileidia ju profiosanalumui, bet babkiu neuzhsikalsi .gi popso reikai tautai .blie ! vat nirvanos neklausau ...o ko ce an ju varot ? blie patys eisit braskiu skint ? bl nx ce tos braskes lama ? galvoji roko klausytoju ner protingu ? jie blogai mokosi ? tik padugnes galvoji ? blia nu tai tu lama ....

2004 m. spalio 14 d. 14:19:27
ne tik del smells like teen spirit...Kazkur esu skaites, kad Curtas sake: moku, tai ir dainuoju.Na, gal ir apsinarkasines buvo...Ne esme. Ne visada komercija trukdo kurt gera produkta ar net mena.Veliau galbut net menas nebus atsiejamas nuo pelno.manau, pati tuom tiki.Nes tau patinkantys Offspringai grynai nuejo komercijos keliu, taciau vis ideda 'tikruju gabalu" i albumus...Zodziu, svarbu ne tai, ar komercija Nirvana, ar ne. Svarbu ji tau patinka. Taip galbut kitiems patinka ir mokinukes.Ypac tiems, kam muzika tik gyvenimo fonas, o ne visas gyvenimas...

3 pastraipa taikiau bendrai cia komentuojantiems...nes uzkniso juodai ta pati per ta pati skaityt, kai tik pasirodo naujiena apie mokinukes.

Zinoma, Tave supratau, puikiai...zymiai lengviau, kai geranoriskai vieni kitiems...

Atsakyti
Kic_kac
2004 m. spalio 14 d. 14:18:43
Man asmeniskai tai nlb jos patinka Muzika ne prie sirdies

2004 m. spalio 14 d. 14:14:16
"merginos neprekaistingai islawino balsus"mano suniukas graziau uz jas dainuoja(loja)

Atsakyti
Miimi
2004 m. spalio 14 d. 14:08:26
Graziai atrodo wirselis bet dar graziau butu jei ant virselio butu ne ju piesiniai o jos pacios

2004 m. spalio 14 d. 13:33:58
nirvana tik del teen spirit tapo komercija, taciau Kurtas visada kratesi tokio ivaizdzio, as manu tu niekada nesi klauses tu gabalu, kuriu nei vienam cd nebuvo. del meno nesiginciju, kiekvienas savaip ji suvokia. man nirvana - menas.

tavo komentara skaiciau net KELIS kartus, bet man jis vistiek liko nelabai suvokiamas, taciau ne del to, kad tavo manymu esu malalietka.

trecia tavo pastraipa deja irgi man nesuprantama, ypac zodziai : Tiesiog verkt noris, kai prie neto vaikas sedi tiek ir tiek, vaidina kazka, o kai reikia paciam ant koju stotis - asaros...Cia apskritai pvz...
tu kam juos taikai? apskritai visiem suteiki stereotipus ar manai visus puikiai pazistas? deja negaleciau sau tokiu palyginimu pritaikyt.

kagi, manau nors truputi supratai ka pasakyt norejau.

Atsakyti
Puslapiai: 123
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

LL Cool J LL Cool J
6,6

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 2171
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 78246