Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
DjVaids | ![]() Agnes Carlsson |
||||
einaras13 | ![]() Kanye West Turbūt vienas geriausių gero samplinimo pavyzdžių - sample\'as duoda tik atspirties tašką, bet virš jo einančios melodinės ir vokalinės idėjos yra šviežios ir įdomios |
||||
malia | ![]() Ava Max |
||||
Konditerijus | ![]() Chris Cornell |
||||
PLIKASS | ![]() Flipsyde |
||||
Silentist | ![]() Tony Hadley Bee gees dainos koveris |
||||
Alvydas1 | ![]() Rome |
||||
Sahja | ![]() Vera Brezhneva |
2013 m. rugsėjo 25 d. 21:39:30
Buvau Tamstoj, Artistuose, Brodvėjuj ir POSH'e. Kadangi kiekvienąkart tai buvo +/- teminiai vakarai (ai, nu ką čia slėpt - Lemon Joy arba Multiks, plius, į Artistus kvietė jų klipo "Shadows on the Wall" pristatymą), tai nesiskundžiu. Prisiminimai iš POSH'o tai netgi labai nekažką (plius, lemonai, matyt, suplanuotai žiauriai vėlavo, plius, laukiant grota muzika buvo tragiškesnė už tragišką), beeeeet: 1 - susirinko tikrai faina publika, kuri net ir prisisriaubusi kokteilių siuntė kuo toliau DJ, grojusį bumčiką ir atgydavo, kai tik pasigirsdavo (tegu ir siaubingai remiksuotų, subumčikintų) Bon Jovi, U2 ar Animals dainų akordai
; 2 - ta pati publika, kurių ne vienas už mus buvo gerokai jaunesnis vaikščiojo ir suuunkiai dūsavo ir su ironiškai kreiva šypsena pasitikdavo/palydėdavo kiekvieną naują gabalą; 3 - na ir taip, taip - Go to hell - tikrai velniškai skanus kokteilis
(tik neieškokit jo internete - tas, ką radau, nuo ragauto skiriasi kaip diena nuo nakties). O Tamsta, Brodvėjus ir Artistai dar tikrai ne kartą turėtų būt lankomi (aišku, jei atsiras man tinkamos progos).
2013 m. rugsėjo 24 d. 21:00:23
Buvau porą kartų... Ir daugiau neinu..Nepatinka...
2008 m. sausio 28 d. 00:15:08
2008 m. sausio 28 d. 00:04:47
Tiesa, nieko gero pastaruoju metu nematau, nes lakstau nuo artistų iki brodvėjaus - iš vienos būdos į kitą
Three swiss witch-bitches, which wished to be switched swiss witch-bitches, watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch, which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch witch?
2007 m. rugsėjo 1 d. 14:41:11
2007 m. rugsėjo 1 d. 09:12:21
2007 m. rugsėjo 1 d. 00:44:34
2007 m. birželio 6 d. 16:13:49
2007 m. birželio 5 d. 18:04:10
2007 m. gegužės 31 d. 12:43:52
2007 m. gegužės 9 d. 14:10:11
2007 m. kovo 25 d. 14:32:18
O siaip tai tenka lankytis dzanai, bet tai susyje su darbu.
2007 m. kovo 9 d. 18:57:38
2007 m. kovo 8 d. 15:07:32
2007 m. kovo 8 d. 14:53:32
na neteko pabuvot Men`s Factory - ten istikro sake ispudinga, bet kai zinai kas per liaudis renkasi tai net nekyla kojos eiti...
Na, ten tikrai įspūdimga. O liaudis pakankamai heteroseksuali renkasi, nes renakasi ne dėl savo orentacijos,o geros aplinkos, kokybiškos klubinės muzikos, gero "tūso" bei privatumo: niekas neikama nesakys kaip tu ten elgeisi, nes kažkaip "gėda" prisipažinti, kad buvai Men's Factory.
Šiaip tai įspūdingiausias klubas, kuriame man teko būti. Jei protelis pakankamai suaugęs ir esi tolerantiškas žmogus, siūlyčiau ten apsilankyti: tikrai verta.
Kažkaip susimaišiau, nedėl publikos ten neapsilankiau, del kitokių priežasčių, nes tikrai žinau, kad ten būna labai daug heteroseaksualu, nes lankosi daug draugų, kurie turi žmonas/drauges ir jų orentacija tikrai yra gera :>> bet pasitaiko ten aišku ir homo..., bet jie nesikabinėja ir nelenda... o pats esu gan tolerantiškas, tai man tikrai nekliudo, nebent jau ten prie pat stalelio pradėtų dėt vaizdų, tai itin malonu nebūtų ;>
2007 m. kovo 8 d. 12:50:00
na neteko pabuvot Men`s Factory - ten istikro sake ispudinga, bet kai zinai kas per liaudis renkasi tai net nekyla kojos eiti...
Na, ten tikrai įspūdimga. O liaudis pakankamai heteroseksuali renkasi, nes renakasi ne dėl savo orentacijos,o geros aplinkos, kokybiškos klubinės muzikos, gero "tūso" bei privatumo: niekas neikama nesakys kaip tu ten elgeisi, nes kažkaip "gėda" prisipažinti, kad buvai Men's Factory.
Šiaip tai įspūdingiausias klubas, kuriame man teko būti. Jei protelis pakankamai suaugęs ir esi tolerantiškas žmogus, siūlyčiau ten apsilankyti: tikrai verta.
2007 m. kovo 8 d. 12:41:59
Šiaip tai nelabai aš žaviuosi klubais: per daug žmonių, per didelė makalynė, be to ir publika kartais (na, dažniausiai) ne kokia susirenka. Kartas nuo karto smagu pašokti, bet... ayj, yra geresnių pinigų išleidimo būdų nei eiti į klubus.
2007 m. kovo 8 d. 12:05:24
2007 m. kovo 7 d. 22:41:57
2007 m. vasario 4 d. 01:41:32