Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Klubai. Dažnai lankotės? Patinka?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Rutonė
2013 m. rugsėjo 25 d. 21:39:30 2013-09-26 00:31:38

Buvau Tamstoj, Artistuose, Brodvėjuj ir POSH'e. Kadangi kiekvienąkart tai buvo +/- teminiai vakarai (ai, nu ką čia slėpt - Lemon Joy arba Multiks, plius, į Artistus kvietė jų klipo "Shadows on the Wall" pristatymą), tai nesiskundžiu. Prisiminimai iš POSH'o tai netgi labai nekažką (plius, lemonai, matyt, suplanuotai žiauriai vėlavo, plius, laukiant grota muzika buvo tragiškesnė už tragišką), beeeeet: 1 - susirinko tikrai faina publika, kuri net ir prisisriaubusi kokteilių siuntė kuo toliau DJ, grojusį bumčiką ir atgydavo, kai tik pasigirsdavo (tegu ir siaubingai remiksuotų, subumčikintų) Bon Jovi, U2 ar Animals dainų akordai {#}; 2 - ta pati publika, kurių ne vienas už mus buvo gerokai jaunesnis vaikščiojo ir suuunkiai dūsavo ir su ironiškai kreiva šypsena pasitikdavo/palydėdavo kiekvieną naują gabalą; 3 - na ir taip, taip - Go to hell - tikrai velniškai skanus kokteilis {#} (tik neieškokit jo internete - tas, ką radau, nuo ragauto skiriasi kaip diena nuo nakties). O Tamsta, Brodvėjus ir Artistai dar tikrai ne kartą turėtų būt lankomi (aišku, jei atsiras man tinkamos progos).

Atsakyti
kalipse
2013 m. rugsėjo 24 d. 21:00:23

Buvau porą kartų... Ir daugiau neinu..Nepatinka...

Atsakyti
imperfect_sky
2008 m. sausio 28 d. 00:15:08
Kelis kartus buvau prieš metus. Daugiau nesilankau, nepatinka. Kaip kažkas čia pasakė "ne mano muzika, ne mano žmonės"

2008 m. sausio 28 d. 00:04:47
Einu, kai litų turiu, kur dar tokiam alkoholikui kaip aš dėtis
Tiesa, nieko gero pastaruoju metu nematau, nes lakstau nuo artistų iki brodvėjaus - iš vienos būdos į kitą

Three swiss witch-bitches, which wished to be switched swiss witch-bitches, watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch, which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch witch?
Atsakyti
lintu_girl
2007 m. rugsėjo 1 d. 14:41:11
buvus ir antą kartą ten nenorėčiau. ne mano muzika, ne mano žmonės

Atsakyti
skaistusia
2007 m. rugsėjo 1 d. 09:12:21
nlb man patinka 1 karta buvau, bet nzn kodel man nepatiko...

2007 m. rugsėjo 1 d. 00:44:34
buvau kelis kartus, bet nepatiko.. dazniausiai prasededavau visa laika, mat drauges noredavo pabut iki galo.. tj db nebeinu. tiesiog ne mano muzika, nemoku as sokti pagal klubine, negaliu atsipalaiduoti...

Atsakyti
xdm
2007 m. birželio 6 d. 16:13:49
tai, kad įvairių klubų yra tik gyvos muzikos klubuose ausį rėžia renginių ir garso kokybė.

Atsakyti
Kihiki
2007 m. birželio 5 d. 18:04:10
Nė karto nebuvau. Smalsumo dėlei visai norėčiau nueit, bet nuojauta sako kad arba man nepatiktų arba patiktų neperdaugiausiai. "Ne sava liaudis" ten lankos kiek suprantu },]

2007 m. gegužės 31 d. 12:43:52
intro tai ten kiek zn pankeliai renkas daugiausiai.turetu but fun,ai man tai ir pievoj pasiganyt lb gerai,zinoma atitinkamu metu laiku

2007 m. gegužės 9 d. 14:10:11
Nesilankau, bijau narkomanų...

Atsakyti
SLD
2007 m. kovo 25 d. 14:32:18
Kartais kyla durnas noras nueiti i koki klubeli su chebryte, paziureti kaip merginos uzpakaliukus krato
O siaip tai tenka lankytis dzanai, bet tai susyje su darbu.

Atsakyti
Xpo
2007 m. kovo 9 d. 18:57:38
Neinu į klubus, nes gal muzika nepatink. Bet šikną pakraipyti mėgstu.

Atsakyti
Naoha
2007 m. kovo 8 d. 15:07:32
k_b>> Na, vaizdų duoda ir heteroseksualūs, ir homoseksualūs, bet tai dažniausiai vyksta tam skirtuose kambariukuose... Šiaip didžiausia priežastis, kodėl Jauni žmonės nesilanko Mem's Factory yra ta, kad ten labai brangu. Pati dirbu gana brangiame klube, bet net pas mus Latino kainos nėra tokios didelės kaip ten. O jei men'suose vyksta programa, tai vien įėjimas kainuoja nuo 150lt merginom, o vaikinams kur kas daugiau... Bet kokybė verta sumokėtų pinigų.

Atsakyti
k_b
2007 m. kovo 8 d. 14:53:32
Naoha rašė:
k_b rašė:
na neteko pabuvot Men`s Factory - ten istikro sake ispudinga, bet kai zinai kas per liaudis renkasi tai net nekyla kojos eiti...

Na, ten tikrai įspūdimga. O liaudis pakankamai heteroseksuali renkasi, nes renakasi ne dėl savo orentacijos,o geros aplinkos, kokybiškos klubinės muzikos, gero "tūso" bei privatumo: niekas neikama nesakys kaip tu ten elgeisi, nes kažkaip "gėda" prisipažinti, kad buvai Men's Factory.
Šiaip tai įspūdingiausias klubas, kuriame man teko būti. Jei protelis pakankamai suaugęs ir esi tolerantiškas žmogus, siūlyčiau ten apsilankyti: tikrai verta.

Kažkaip susimaišiau, nedėl publikos ten neapsilankiau, del kitokių priežasčių, nes tikrai žinau, kad ten būna labai daug heteroseaksualu, nes lankosi daug draugų, kurie turi žmonas/drauges ir jų orentacija tikrai yra gera :>> bet pasitaiko ten aišku ir homo..., bet jie nesikabinėja ir nelenda... o pats esu gan tolerantiškas, tai man tikrai nekliudo, nebent jau ten prie pat stalelio pradėtų dėt vaizdų, tai itin malonu nebūtų ;>

2007 m. kovo 8 d. 12:50:00
k_b rašė:
na neteko pabuvot Men`s Factory - ten istikro sake ispudinga, bet kai zinai kas per liaudis renkasi tai net nekyla kojos eiti...

Na, ten tikrai įspūdimga. O liaudis pakankamai heteroseksuali renkasi, nes renakasi ne dėl savo orentacijos,o geros aplinkos, kokybiškos klubinės muzikos, gero "tūso" bei privatumo: niekas neikama nesakys kaip tu ten elgeisi, nes kažkaip "gėda" prisipažinti, kad buvai Men's Factory.
Šiaip tai įspūdingiausias klubas, kuriame man teko būti. Jei protelis pakankamai suaugęs ir esi tolerantiškas žmogus, siūlyčiau ten apsilankyti: tikrai verta.

Atsakyti
Naoha
2007 m. kovo 8 d. 12:41:59
Kiekvieną penktadienį ir šeštadienį. Kartais dar dažniau. Jei mažai kabinėjasi prie manęs, tai visai patinka (ypač ta dalis, kai man pinigus sumoka už gėrimų nešiojimą... ).

Šiaip tai nelabai aš žaviuosi klubais: per daug žmonių, per didelė makalynė, be to ir publika kartais (na, dažniausiai) ne kokia susirenka. Kartas nuo karto smagu pašokti, bet... ayj, yra geresnių pinigų išleidimo būdų nei eiti į klubus.

Atsakyti
Doshke
2007 m. kovo 8 d. 12:05:24
hm, einu tik i intro. geri zmones, gera nuotaika, muzika. viskas ten gerai

Atsakyti
AFI
2007 m. kovo 7 d. 22:41:57
Fuuj, nepatinka, neinu...

2007 m. vasario 4 d. 01:41:32
Nepatinka Lietuvisku klubu kultura, nebent Vilniuje vienintelis Gravity kuris pateisina savo varda, o daugiau... na neteko pabuvot Men`s Factory - ten istikro sake ispudinga, bet kai zinai kas per liaudis renkasi tai net nekyla kojos eiti... Anksciau vos ne kas antras savaitgalis budavo juose, bet ilgainiui pabosta, tapati monotonija... ypac Klaipedoje, tai isvis 0. Lankausi dabar tik undegrounduose organizuojamuose baliuose - va ten zmones susirenka kas tikrai ta muzika megsta ir ateina grynai tik tusinti, o ne del kokiu nors priezasciu - tada visai kita atmosfera. Taipogi daug kas priklauso ir nuo kompanijos su kuria eini, nes vienam ten tikrai butu nuobodu, plius kai eini reikia zinot kokia muzika gros, nes buna tikrai idomiu DJ ir ne tik vien tuos "bum bum" pateikia. Isvada.. kai savaitgali nera ka veikti, o noris kur nors iseiti ir pabuti neramiai - galima apsilankyti karts nuo karto... bet tai nera ta vieta, kur jauties "savas".

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2025 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
DjVaids Agnes Carlsson  Release Me
 Agnes Carlsson

einaras13 Kanye West Stronger
 Kanye West
 Turbūt vienas geriausių gero samplinimo pavyzdžių - sample\'as duoda tik atspirties tašką, bet virš jo einančios melodinės ir vokalinės idėjos yra šviežios ir įdomios
malia Ava Max Sweet but Psycho
 Ava Max

Konditerijus Chris Cornell Before We Disappear
 Chris Cornell

PLIKASS Flipsyde Trumpets (Never be the Same Again)
 Flipsyde

Silentist Tony Hadley First of May
 Tony Hadley
 Bee gees dainos koveris
Alvydas1 Rome Bring Me the Head of Romanez
 Rome

Sahja Vera Brezhneva Novyj god zhdjot
 Vera Brezhneva

Šiuo metu vertiname

Electric Lady Electric Lady
6,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

18:34 - Silentist
Alikas , Dima & Olya
23:28 - Silentist
Silentist sia nakti ilsisi (+gerbejas svencia)
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
13:06 - Silentist
Papa was a Rolling Stone,
Where ever he laid his hat was his home
and when he died, all he left us was alone
01:45 - Silentist
Juokaunu. Du slapti muzikos gerbejai & megejai-nevidonai is nevidoniskiu
01:38 - Silentist
Svetainej narso Silentist(+slaptas gerbejas) kaip ir kasnakt
11:04 - Silentist
Pere Ubu’s David Thomas Dies at 71
11:38 - Alvydas1
Ne, čia tu ne vienas. Nors asmeniškai man Nightwish - legenda.
09:20 - Silentist
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 424
  Iš viso užsiregistravę: 73575
  Naujausias narys: romagetty
  Šiandien apsilankė: 143453