Taip ziuriu, man patinka juos ziureti... Ir pats pats mylimiausias ir geriausias serialas yra "Draugai". Tai pats nerealiausias serialas... As galeciau ji ziureti ir ziureti... Tiesiog dievinu ji...
Taip pat man be galo labai patinka HBO serialai...
serialai neuzknisa, tik reikia zinoti, ka ziureti.
pasikartosiu, sopranai - nerealu. ozas su skydu irgi neblogi. bet antrasis kazko man idomesnis uz pirmaji.ir vokiski detektyvai, kad ir kokia butu zinoma ju pabaiga tikrai idomus. ko gero vienas idomiausiu kada nors matytu detektyvu - jessica flecher. ar kazkai taip apie pagyvenusia moteriske kuri ten nerealiai viska isaiskindavo. paskui draugai nerealus. ziurejau, nes tai puiki komedija. kad ir kaip virsytu visus bukumo rekordus, ten bent jau viskas realu. na ta prasme jokiu "tavo sunus mano mirusiuos dukros mociute" ir t.t. kazkada ziurejau twin peaks`a, bet nieko neatsimenu, nes vakarais rodydavo, vakaraisziruedavau pries eidama pasivaiksciot, tai akzkaip neuzsilikdavo galvoj serijos.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
maza visokias Marijanas, Marijas ir Marimar ziuredavau... o dabar tai negaliu ziureti i ta nuolatini zliumbciojima ir visokiu Chuanu pezaliojima apie meile.
siaip kartais kokius CSI kriminalistus pasiziuriu. Dar "nusivylusias namu seimininkes" labai megstu
ice_dream (Užblokuotas)
2005 m. rugpjūčio 19 d. 15:34:50
draugus ir simpsonus ziuredavau.p db degrasi kartais paziuriu.a dar labai senai patiko pilna troba.bet ji lb senai rode.
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
mhm..cia kuriuos? jei tuos mexikieciu,tai ne ne ne, bet normalius ziuriu,tarkim csi kriminalistaus kartais isijungiu, anksciau ligonines primamaji, roswella, ...
vienintelis kuri tikrai ziurejau buvo Tvin Pyksas praeita vasara. viskas. daugiau neziuriu. serialai sukelia priklausomybe. o as nemegstu prisiristi prie televizijos.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. vasario 22 d. 17:56:24
Degrassi:naujoji karta
Yra tikrai gerų serialų.
2006 m. vasario 22 d. 17:44:22
Taip pat man be galo labai patinka HBO serialai...
2006 m. vasario 22 d. 17:34:11
Vedęs ir turi vaikų, Seksas ir miestas, Benny Hillo Show, Ponas Bynas, Ieškok Gudručio, Tegul kraujas liejasi laisvai, Pasakėlių Is Rūsio serijos, Gelbėtojai, Be namų negerai, Namelis prerijose, Kalnietis, Babylon 5 serijos, Indiana Džouns, Ksenia, Bafi - Vampyrų žudikė, Pilna troba, Draugai, Ally McBeal, Komisaras Šimanskis, Sopranai, Komisaras Reksas, Juodasis angelas, Komandoras, San Fransisko raganos, Slaptoji agentė, CSI kriminalistai, PSI Faktorius
Geriausi iš jų: Pretendentas, X-failai, Tvin Pykso Miestelis, Ligoninės priimamasis
2006 m. vasario 22 d. 09:30:54
"Nusivylusios namų šeimininkės", "Laukinukė", "Mariana", "Maištingas angelas", ir t.t.
2006 m. sausio 6 d. 19:06:54
pasikartosiu, sopranai - nerealu. ozas su skydu irgi neblogi. bet antrasis kazko man idomesnis uz pirmaji.ir vokiski detektyvai, kad ir kokia butu zinoma ju pabaiga tikrai idomus. ko gero vienas idomiausiu kada nors matytu detektyvu - jessica flecher. ar kazkai taip apie pagyvenusia moteriske kuri ten nerealiai viska isaiskindavo. paskui draugai nerealus. ziurejau, nes tai puiki komedija. kad ir kaip virsytu visus bukumo rekordus, ten bent jau viskas realu. na ta prasme jokiu "tavo sunus mano mirusiuos dukros mociute" ir t.t. kazkada ziurejau twin peaks`a, bet nieko neatsimenu, nes vakarais rodydavo, vakaraisziruedavau pries eidama pasivaiksciot, tai akzkaip neuzsilikdavo galvoj serijos.
blogai suformuluota tema. znau, turejai galvoja uilo ooperas..
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2006 m. sausio 2 d. 17:53:47
2006 m. sausio 1 d. 20:17:26
2005 m. gruodžio 25 d. 17:54:29
siaip kartais kokius CSI kriminalistus pasiziuriu. Dar "nusivylusias namu seimininkes" labai megstu
2005 m. gruodžio 25 d. 17:48:03
2005 m. lapkričio 28 d. 17:31:01
2005 m. rugpjūčio 19 d. 15:44:11
2005 m. rugpjūčio 19 d. 15:34:50
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2005 m. rugpjūčio 19 d. 15:07:22
Na ziuriu... Pvz. Draugai... Buvo Styvensai... Degrasis...
Dar kazkaip patiko 8 paprastos taisykles...
2005 m. rugpjūčio 19 d. 07:04:28
2005 m. rugpjūčio 18 d. 20:00:34
2005 m. rugpjūčio 18 d. 08:02:58
2005 m. rugpjūčio 15 d. 11:46:17
2005 m. rugpjūčio 15 d. 11:28:19
2005 m. rugpjūčio 15 d. 11:10:40
2005 m. rugpjūčio 3 d. 20:42:51