Manau, jog geriausias LT serialas EVA yra latvio, kuris pas mus viską kuria, sukurtas serialas + filmas-įkaitų drama: ANASTASIJA(2006) (su V.Kernagiu, S.Mykolaičiu, D.Banioniu, V.Šapranausku, L.Laucevičiu, A.Sakalausku[+jo bro], V.Rumšu jnr, K.Smoriginu, V.Bičkute, D.Michelkevičiūte su Sipariumi ir Pobedonoscevu.)RESPECTS!
dabar myliu vampyru dienorascius. kelintas menuo po kelias serijas kai tik prisedu prie kompo. labai grazus tas vilkolakis Taileris, ypac kai pusnuogis laksto, nu ziauriai, 40minuciu taip ir pralekia nepastebimai.
Vedęs ir turi vaikų, Seksas ir miestas, Benny Hillo Show, Ponas Bynas, Ieškok Gudručio, Tegul kraujas liejasi laisvai, Pasakėlių Is Rūsio serijos, Gelbėtojai, Be namų negerai, Namelis prerijose, Kalnietis, Babylon 5 serijos, Indiana Džouns, Ksenia, Bafi - Vampyrų žudikė, Pilna troba, Draugai, Ally McBeal, Komisaras Šimanskis, Sopranai, Komisaras Reksas, Juodasis angelas, Komandoras, San Fransisko raganos, Slaptoji agentė, CSI kriminalistai, PSI Faktorius
Geriausi iš jų: Pretendentas, X-failai, Tvin Pykso Miestelis, Ligoninės priimamasis
Mane pralinksmino tie mūsų seni ginčai, kodėl tampom laiką tuščiai prie tv, kaip lodoriai/lodorės. Dabar kaip tik su drauge ieškom per youtube ką pažiet iš senų serialų: ĮTIKINĖTOJAI/PERSUADERS, GUDRUTIS IR 99/GET SMART, PRETENDENTAS/PRETENDER kol kas turim šio vakaro planuose.
1 vieta DEXTER labai patiko tik siais metais ji atradau. nes siaip anksciau nelabai serialus ir ziurejau, taigi visus 3 sezonus suziurejau 2006-????
2-3 vieta, HOUSE MD irgi velniskai patinka, sio metu ziuriu, kiek daug sezonu prifilmuota ir manes laukia kol pasivisiu amerikecius... zodziu tikrai puikus (na ir patis daugelis jau zinot) 2004-????
2-3 vieta THE BIG BANG THEORY smagi komedija ka cia daugiau ir pakomentuosi, turbut per pora savaiciu perziurejau du sezonus. kiekviena diena po 3-5 serijas 2007-????
4 vietoj JERICHO visai patiko aktoriai, ir siuzeto linija visai idomi, deja deja po nepilno antro sezono uzdarytas, nors vietos manevrams dar liko tikrai nemazai, nezinau kaip ten reikalai eina su peticija gal dar bus, tikiosiu, pratesimas. nuo sito serialo galima sakyt tikrai susidomejau serialais. 2006-2008 (?)
5. CALIFORNICATION na linksma komedija, tiesa paziurejau nedaug apie 5 epizodus, D.Duchovny ja/ji pakelia pora poziciju. 2007-????
6. REAPER na toks puse velnio, pagrindine heroje man tokia niam niam 2007-????
7. IT CROWD - komedija, kai dar miegot nesinori, bet toj toj, trukme vienos serijos 20 minuciu tai galima paziuret.
8. SURFACE irgi kazkiek jau rasiau apie ji, tai nesikartosiu. noretusi pratesimo.
9. FRINGE siokia tokia nekokia xfailu alternativa, nors Joshua Jackson tai visai geras.
10. TRUE BLOOD - aj man jis kazkos pernelyg melodramatiskas, ta vampyro ir telepates meiles istorija, ir tos pastovios lovos scenos, na kazkaip berysio.
visai smagu butu ir nuo jusu sulaukti ziuretu serialu topa,
jau galima butu pradet kurt ir 2009 metu serialu topa
pirmoj lieka dexteris ...
1 Dexter
2-3 HOUSE MD ; THE BIG BANG THEORY
4-5 the Mentalist ; Fringe
6-7 Harper's Island ; Nurse Jackie
8 Dollhouse
9 the Vampire Diaries
tik tiek kolkas.
2010-2011 (naujas sezonas tik prasidejo, tai gal atrasiu dar ko naujo veliau...
1 Dexter
2 THE BIG BANG THEORY
3-4 The Walking Dead ; Death Valley (nuo 2011)
5-6 Grimm (nuo 2011) ; Burn Notice
*sia vasara dar buvau artades tikrai gera sena britu tv show - only fools and horses - 10 balu (tikrai desimt!)
ko dar neziurejau bet veliau planuoju pabaikt: Dr House, Fringe ir aciu sitam topikui prisiminiau apie Mentalist
ko neziurejau (tik pradejau) ir tikriausiai nezrisiu: the Vampire Diaries , Dollhouse, true blood (? 50/50 gal ir grisiu)
Vos grįžus namo antradieniais puolu internete ieškoti naujos ''How I met your mother'' serijos. Na, blogiausiu atveju pasižiūriu trečiadieni. Jis mano savaitinis narkotikas
Neseniai atradau Bored To Death. Tikrai gero humoro, su įdomiais veikėjais. Aktoriai puikūs. Jason Schwartzman ir Zach Galifianakis nerealūs! Pirmas sezonas peržiūrėtas, tikiuosi kiti ir bus tokie geri
kadangi baigesi mano mylimiausias Lost, tai atradau viena geriausiu ir efektyviausiu serialu, kuriame nebijoma rodyti nieko.. Spartacus: blood and Sand!!!!!
Lietuviskus tai tik is nebuvimo ka veikt galima ziureti. O pats mėgstu Oz, Dexter, Sopranos.
Dabar megstamiausias The Wire. Labai gilus serialas ir realistiškas serialas. Štai viena iš geriausių scenų: https://www.youtube.com/watch?v=S1HUlTKvD UI
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2013 m. balandžio 5 d. 21:56:21
Peržiūrėjau abu Homeland sezonus - fantastiškas serialas.
2013 m. balandžio 3 d. 18:01:05
O, taip, žiūriu. How I Met Your Mother yra asmeninis favoritas. Taip pat Friends, House MD. Dar Hotel Babylon žiūrėjau, kai per tv rodydavo.
2013 m. balandžio 3 d. 12:30:20
Manau, jog geriausias LT serialas EVA yra latvio, kuris pas mus viską kuria, sukurtas serialas + filmas-įkaitų drama: ANASTASIJA(2006) (su V.Kernagiu, S.Mykolaičiu, D.Banioniu, V.Šapranausku, L.Laucevičiu, A.Sakalausku[+jo bro], V.Rumšu jnr, K.Smoriginu, V.Bičkute, D.Michelkevičiūte su Sipariumi ir Pobedonoscevu.)RESPECTS!
2013 m. balandžio 2 d. 23:33:35
dabar myliu vampyru dienorascius. kelintas menuo po kelias serijas kai tik prisedu prie kompo. labai grazus tas vilkolakis Taileris, ypac kai pusnuogis laksto, nu ziauriai, 40minuciu taip ir pralekia nepastebimai.
2013 m. balandžio 1 d. 17:33:24
Mane pralinksmino tie mūsų seni ginčai, kodėl tampom laiką tuščiai prie tv, kaip lodoriai/lodorės. Dabar kaip tik su drauge ieškom per youtube ką pažiet iš senų serialų: ĮTIKINĖTOJAI/PERSUADERS, GUDRUTIS IR 99/GET SMART, PRETENDENTAS/PRETENDER kol kas turim šio vakaro planuose.
2012 m. spalio 2 d. 01:29:18
Kai ner ka žiurėti tada žiuriu. Geras serialas buvo herojai
2012 m. birželio 6 d. 23:12:15
reikes atsisiust adamso seiminele :p
2012 m. birželio 6 d. 20:05:46
Per TV: Isrinktieji pagrindinis
2012 m. birželio 5 d. 14:16:07
Per Tv : Moterys meluoja geriau
Per PC : Let the blood run free,The New Addams family
2012 m. birželio 5 d. 01:10:32
tikriausiai niekad nesekiau kokio serialo (na, gal tik animacinį kokį), bet niekaip negalėčiau teigti, kad joks serialas nebuvo įdomus.
kad ir šis, "misfits". būk ir labiausiai nusistatęs priš masinę produkciją, negalima neįvertinti aktorių darbo, paprasčiausių idėjų...
aišku, ne atsitiktinai šitą serialą paminėjau, o tikėdamasis, kad atsiras dar kas manantis, jog šitas čia vertas paminėjimo ir "įkals" tašką man. :]
2011 m. gruodžio 28 d. 20:27:45
2011 m. lapkričio 29 d. 18:49:05
2011 m. lapkričio 28 d. 17:00:34
2011 m. lapkričio 28 d. 17:00:13
2008 ziurejau:
1 vieta DEXTER labai patiko tik siais metais ji atradau. nes siaip anksciau nelabai serialus ir ziurejau, taigi visus 3 sezonus suziurejau
2-3 vieta, HOUSE MD irgi velniskai patinka, sio metu ziuriu, kiek daug sezonu prifilmuota ir manes laukia kol pasivisiu amerikecius...
2-3 vieta THE BIG BANG THEORY smagi komedija ka cia daugiau ir pakomentuosi, turbut per pora savaiciu perziurejau du sezonus. kiekviena diena po 3-5 serijas
4 vietoj JERICHO visai patiko aktoriai, ir siuzeto linija visai idomi, deja deja po nepilno antro sezono uzdarytas, nors vietos manevrams dar liko tikrai nemazai, nezinau kaip ten reikalai eina su peticija gal dar bus, tikiosiu, pratesimas. nuo sito serialo galima sakyt tikrai susidomejau serialais. 2006-2008 (?)
5. CALIFORNICATION na linksma komedija, tiesa paziurejau nedaug apie 5 epizodus, D.Duchovny ja/ji pakelia pora poziciju. 2007-????
6. REAPER na toks puse velnio, pagrindine heroje man tokia niam niam
7. IT CROWD - komedija, kai dar miegot nesinori, bet toj toj, trukme vienos serijos 20 minuciu tai galima paziuret.
8. SURFACE irgi kazkiek jau rasiau apie ji, tai nesikartosiu. noretusi pratesimo.
9. FRINGE siokia tokia nekokia xfailu alternativa, nors Joshua Jackson tai visai geras.
10. TRUE BLOOD - aj man jis kazkos pernelyg melodramatiskas, ta vampyro ir telepates meiles istorija, ir tos pastovios lovos scenos, na kazkaip berysio.
visai smagu butu ir nuo jusu sulaukti ziuretu serialu topa,
jau galima butu pradet kurt ir 2009 metu serialu topa
pirmoj lieka dexteris
1 Dexter
2-3 HOUSE MD ; THE BIG BANG THEORY
4-5 the Mentalist ; Fringe
6-7 Harper's Island ; Nurse Jackie
8 Dollhouse
9 the Vampire Diaries
tik tiek kolkas.
2010-2011 (naujas sezonas tik prasidejo, tai gal atrasiu dar ko naujo veliau...
1 Dexter
2 THE BIG BANG THEORY
3-4 The Walking Dead ; Death Valley (nuo 2011)
5-6 Grimm (nuo 2011) ; Burn Notice
*sia vasara dar buvau artades tikrai gera sena britu tv show - only fools and horses - 10 balu (tikrai desimt!)
ko dar neziurejau bet veliau planuoju pabaikt: Dr House, Fringe ir aciu sitam topikui prisiminiau apie Mentalist
ko neziurejau (tik pradejau) ir tikriausiai nezrisiu: the Vampire Diaries , Dollhouse, true blood (? 50/50 gal ir grisiu)
2011 m. lapkričio 28 d. 16:30:13
2011 m. lapkričio 28 d. 14:08:15
Serialai yra tikras gėris, bet juos žiūriu tik internete
2011 m. lapkričio 28 d. 09:14:10
2011 m. lapkričio 26 d. 00:59:21
Neseniai atradau Bored To Death. Tikrai gero humoro, su įdomiais veikėjais. Aktoriai puikūs. Jason Schwartzman ir Zach Galifianakis nerealūs! Pirmas sezonas peržiūrėtas, tikiuosi kiti ir bus tokie geri
2010 m. rugpjūčio 8 d. 02:29:54
2010 m. rugpjūčio 7 d. 15:34:39
Dabar megstamiausias The Wire. Labai gilus serialas ir realistiškas serialas. Štai viena iš geriausių scenų: https://www.youtube.com/watch?v=S1HUlTKvD UI