Ozo nei vienos serijos nepraleisdavau. axujenas serialas. dar "Tegul kraujas liejasi laisvai" buvo nr.1 pagal mano žiūrimumą. dabar laiko neatrandu tw iš esmės (tik žinioms ir futbolui skiriu savo televizinį dėmesį).
ep rašė: o cia eiles tvarka pagal geruma ar siaip belekaip?
Čia - bet kaip. Nors išties, gan nestipriai pakoregavus gautųsi ir pagal gerumą. Žinoma, asmeniškai. Tokiu atveju Numb3rs iš šeštos vietos reiktų pakelti į penktą, po jo eitų Jericho, paskui The Sopranos, South Park ir galiausiai Lost ir Reaper. Štai taip.
o Numb3rs labai geras serialas. Įdomus be galo.
2.Battlestar Gallactica
3.Stargate Atlantis
4.Heroes
5.Reaper
6.Numb3rs
7.Lost
8.The Sopranos
9.Jericho
10.South Park (nesvarbu, kad animuotas, bet labai didelis gėris)
Kažką pamiršau... Gal prisiminsiu.
Numb3rs, girdetas pavadinimas, skaiciau anonsa, manyciau turetu buti neblogas... na bet paliksiu ji kitiems metams
o cia eiles tvarka pagal geruma ar siaip belekaip?
O čia mano visų laiku geriausiu serialu topas
1.Draugai - mano manymu nemirštanti klasika.
2.Vedes ir turi vaikų - ach, Bandis...
3.Kalėjimo bėgliai
4. Nusivylusios namų šeimininkės - pati nesuprantu kodėl...
5. Dvasiu užkalbėtoja
6. Karas namuose
7. Vilas ir Greisė
8. CSI - Tik labai jau senai nemačiau...
Specialiai ep
2.Battlestar Gallactica
3.Stargate Atlantis
4.Heroes
5.Reaper
6.Numb3rs
7.Lost
8.The Sopranos
9.Jericho
Kažką pamiršau... Gal prisiminsiu.
2-3 vieta THE BIG BANG THEORY smagi komedija ka cia daugiau ir pakomentuosi, turbut per pora savaiciu perziurejau du sezonus. kiekviena diena po 3-5 serijas 2007-????
4 vietoj JERICHO visai patiko aktoriai, ir siuzeto linija visai idomi, deja deja po nepilno antro sezono uzdarytas, nors vietos manevrams dar liko tikrai nemazai, nezinau kaip ten reikalai eina su peticija gal dar bus, tikiosiu, pratesimas. nuo sito serialo galima sakyt tikrai susidomejau serialais. 2006-2008 (?)
5. CALIFORNICATION na linksma komedija, tiesa paziurejau nedaug apie 5 epizodus, D.Duchovny ja/ji pakelia pora poziciju. 2007-????
6. REAPER na toks puse velnio, pagrindine heroje man tokia niam niam 2007-????
7. IT CROWD - komedija, kai dar miegot nesinori, bet toj toj, trukme vienos serijos 20 minuciu tai galima paziuret.
8. SURFACE irgi kazkiek jau rasiau apie ji, tai nesikartosiu. noretusi pratesimo.
9. FRINGE siokia tokia nekokia xfailu alternativa, nors Joshua Jackson tai visai geras.
10. TRUE BLOOD - aj man jis kazkos pernelyg melodramatiskas, ta vampyro ir telepates meiles istorija, ir tos pastovios lovos scenos, na kazkaip berysio.
visai smagu butu ir nuo jusu sulaukti ziuretu serialu topa,
Ziuriu, labai daug, apie 10 siuo metu. Tik ne per telika o siunciuosi is torrentu... Ghost Whisperer, The War At Home, Heroes, Supernatural, Prison Break, Lost ir pan.
I know I can be what I wanna be, if I work hard at it, I'll be where i wanna be.
Jeigu Tv3 išprotėtų ir neberodytų CSI tai aš tapčiau kokiu nors Hulk'u iš įsiūčio, nes man CSI pažiūrėt jau yra būtinybė... Kaip mažas vaikas pardotuvėj pamačius jų geimus - susipirkau visus... Mano smegenys ju persisunkusios jais visais Dar vat Daktaras Hausas ir Kalėjimo Bėgliai įdomūs... o Vedęs ir turi vaikų - nemirtinga klasika
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2008 m. gruodžio 31 d. 13:44:47
Dingę, 4400(kai rodė), kažkada Hausas, The O.C., Dvasių užkalbėtoja.
2008 m. gruodžio 31 d. 11:59:03
2008 m. gruodžio 31 d. 01:59:40
2008 m. gruodžio 29 d. 20:21:08
2008 m. gruodžio 29 d. 19:59:04
2008 m. gruodžio 29 d. 18:44:25
Čia - bet kaip. Nors išties, gan nestipriai pakoregavus gautųsi ir pagal gerumą. Žinoma, asmeniškai. Tokiu atveju Numb3rs iš šeštos vietos reiktų pakelti į penktą, po jo eitų Jericho, paskui The Sopranos, South Park ir galiausiai Lost ir Reaper. Štai taip.
o Numb3rs labai geras serialas. Įdomus be galo.
2008 m. gruodžio 29 d. 18:27:07
2008 m. gruodžio 29 d. 17:20:35
Na, žiūriu ir gan nemažai:
1.Dexter
2.Battlestar Gallactica
3.Stargate Atlantis
4.Heroes
5.Reaper
6.Numb3rs
7.Lost
8.The Sopranos
9.Jericho
Kažką pamiršau...
Numb3rs, girdetas pavadinimas, skaiciau anonsa, manyciau turetu buti neblogas... na bet paliksiu ji kitiems metams
RockPrincess, aciu
2008 m. gruodžio 29 d. 15:50:21
Dingę
Las Vegas
Sensacija
ir kartais nusivylusios namų šeimininkės. Yra daug kuriuos norėjčiau žiūrėt, bet dėl laiko stokos atsirinkau man patraukliausius.
2008 m. gruodžio 29 d. 13:54:13
1.Draugai - mano manymu nemirštanti klasika.
2.Vedes ir turi vaikų - ach, Bandis...
3.Kalėjimo bėgliai
4. Nusivylusios namų šeimininkės - pati nesuprantu kodėl...
5. Dvasiu užkalbėtoja
6. Karas namuose
7. Vilas ir Greisė
8. CSI - Tik labai jau senai nemačiau...
Specialiai ep
2008 m. gruodžio 29 d. 13:50:33
1.Dexter
2.Battlestar Gallactica
3.Stargate Atlantis
4.Heroes
5.Reaper
6.Numb3rs
7.Lost
8.The Sopranos
9.Jericho
Kažką pamiršau...
2008 m. gruodžio 29 d. 13:19:54
1 vieta DEXTER labai patiko tik siais metais ji atradau. nes siaip anksciau nelabai serialus ir ziurejau, taigi visus 3 sezonus suziurejau
2-3 vieta, HOUSE MD irgi velniskai patinka, sio metu ziuriu, kiek daug sezonu prifilmuota ir manes laukia kol pasivisiu amerikecius...
2-3 vieta THE BIG BANG THEORY smagi komedija ka cia daugiau ir pakomentuosi, turbut per pora savaiciu perziurejau du sezonus. kiekviena diena po 3-5 serijas
4 vietoj JERICHO visai patiko aktoriai, ir siuzeto linija visai idomi, deja deja po nepilno antro sezono uzdarytas, nors vietos manevrams dar liko tikrai nemazai, nezinau kaip ten reikalai eina su peticija gal dar bus, tikiosiu, pratesimas. nuo sito serialo galima sakyt tikrai susidomejau serialais. 2006-2008 (?)
5. CALIFORNICATION na linksma komedija, tiesa paziurejau nedaug apie 5 epizodus, D.Duchovny ja/ji pakelia pora poziciju. 2007-????
6. REAPER na toks puse velnio, pagrindine heroje man tokia niam niam
7. IT CROWD - komedija, kai dar miegot nesinori, bet toj toj, trukme vienos serijos 20 minuciu tai galima paziuret.
8. SURFACE irgi kazkiek jau rasiau apie ji, tai nesikartosiu. noretusi pratesimo.
9. FRINGE siokia tokia nekokia xfailu alternativa, nors Joshua Jackson tai visai geras.
10. TRUE BLOOD - aj man jis kazkos pernelyg melodramatiskas, ta vampyro ir telepates meiles istorija, ir tos pastovios lovos scenos, na kazkaip berysio.
visai smagu butu ir nuo jusu sulaukti ziuretu serialu topa,
2007 m. vasario 25 d. 10:32:02
siaip seniau sopranus ziuredavau..
;]
2007 m. vasario 24 d. 22:32:18
2007 m. vasario 24 d. 22:17:28
2007 m. vasario 23 d. 16:59:04
2007 m. vasario 9 d. 19:47:33
2007 m. sausio 1 d. 11:38:50
2007 m. sausio 1 d. 04:05:07
2006 m. gruodžio 31 d. 20:18:45