Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Suvižudybės

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123456789 ...
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Genius_loci
2006 m. kovo 11 d. 12:28:50
Neturit teisės jų smerkt. Nusižudė - bailiai, nenusižudė - stipruoliai. Pakelt preiš save ranką reikia drąsos. Jiems tiesiog nusibodo gyvent, na nusibodo - susinaikino. Nepaslaptis, kad visi daugiau mažiau kančių patiria.
Aš nesižudyčiau, nes čia man visgi gera būt.

2006 m. kovo 6 d. 19:44:30
ruko_muzika rašė:
nzn, savizudziai tiesiog yra patis silpniausi zmones. nemegstu savizudziu nei pajuokausi su jais, nei ka

negali smerkti savizudziu, kaip nesmerktum ten kokiu gotu ar ko paprasciausiai ne ju kalte, kad jie savizudziai o aplinkiniu nors patys to kartais nesuprantam, gy7venimas sunkus tai kam daugiau kenteri jei zinai, kad nieko gero nebebus tik kancia....

2006 m. kovo 6 d. 18:32:30
Ps. ten buvo apie nušokimą nuo pastato.

2006 m. kovo 6 d. 18:31:59
dabar kaip tik ant stalo atverstas FHM žurnalas ties straipsniu apie savižudybes Kai paskaitau ten, tai net šiurpas nueina.

"Jeigu nusileisi žemyn kojomis, kulkšnys ir blauzdos subyrės, šlaunikauliai išsilenks, dubuo gali skilti, stubursa - įtrūkti, o kaukolės pagrindas - sprogti. Žodžiu, viena košė."

Kšššš visai nemiela

2006 m. sausio 13 d. 11:23:22
zimmy rašė:
..dar vienas savižudybės būdas - venų pjovimasis..bet tai juk labai retai atveda iki mirties..vis tiek..ankščiau ar vėliau kas nors tave ras gulintį kraujo klane, išbalųsį ir išves į ligoninę..
bet..
bet ką, KĄ daryti kuomet savęs žalojimas atliekamas ne tam, kad mirtum, o tam, kad fizinis skausmas užgoštų tavo dvasinį skausmą..
žinoma..tai trumpalaikė iliuzija,bet ji tuo momentu atrodo vienintelis išsigelbėjimas..kuomet tavo kūnas tampa tarsi tik kažkokiu apvalkalu, kuriame tuščia..nebėra proto, minčių..tiesiog šlykštų malonumą keliantis skausmas, kuris tuo metu yra vienintelis jausmas, kurį gali patirti..viskas praeina.ir sugrįžta..kuo labiau didėja dvasinis skaudulys tuo labiau daugėja žaizdų ant tavo kūno..
tuo labiau pralieji ašarų..
ir tuo labiau nekenti savęs bei savo elgesio..save kaltini, griauži..bet viskas priveda prie to paties..

tas zalojimasis... labai primena mane...

T_y_l_a
savizudzius suprantu, toleruoju, pateisinu.... zmones, kurie vercia savizudzius gyventi pries ju valia yra kur kas didesni egoistai... motinai juk ne apie savo vaika galvoja, o apie tai kad ji be jo neisgyvens, kad be vaiko ji nieko neturi ir t.t. nesusimastydama kad jei vaikas zudosi jam tai geresne iseitis nei gyvent...

..this page exists in time as the first cause of all its future diverging effects.. i'm not cocky enough to think i'm better then anyone else, but i'm confident enough to know that anyone else is better than me
Atsakyti
IstillmissU
2006 m. sausio 12 d. 20:35:13
bent jau dabar manau, kad niekada nesizudysiu, o kaip bus ateity, negaliu pasakyt o siaip tai per kazkoki filma seniau girdejau nebloga minti: "Savizudybe- ilgalaikis trumpalaikiu problemu sprendimas" ~ tej va..

2006 m. sausio 12 d. 19:47:45
emm jauciukad nesyrysciau tokaim dalykui nebent pasakyciau kad taip padaryciau noredamas kokios naudos hehe

2006 m. sausio 5 d. 17:10:57
turetu but velniskas pragaras zemeje kad tam rysciaus...

Atsakyti
EvilAngel
2006 m. sausio 4 d. 08:21:22
Jei tinkamai pajuokausi, gal sutrumpinsi jų agoniją :}

Atsakyti
ruko_muzika
2006 m. sausio 3 d. 21:31:43
nzn, savizudziai tiesiog yra patis silpniausi zmones. nemegstu savizudziu nei pajuokausi su jais, nei ka

2006 m. sausio 3 d. 21:30:22
savizudybe. . . kaj jau nebegali atsikelt ir neistengi ajt toliau. . . bet taj mano nuomone trumpiausias kelias i "laime" ale. . .
bet visi zmones yra skirtingi. . . ir ju valia ir laimes suvokimas tajp pat. . . todel nej patejsinu nej smerkiu. . .

2006 m. sausio 3 d. 21:21:49
palinkekit man sekmes.... siandien nusipirkau peili... teliko tik gerai isgalasti...

Atsakyti
T_y_L_a
2006 m. sausio 3 d. 18:04:28
Egidijus4 rašė:
T_y_L_a rašė:
Egidijus4 rašė:
idomi diskusija..Tiesa sakant daug kas cia mnao jog silpnumo pozymis yra zudytiss taciau ar jus tai bandete jog suprastumete?as bandziau bet nusprendziau kitaip ir dar esu kiekvienam reikia rinktis savo kelia paciam ir nereikia nieko smerkti.Kaip dar rase Kestutis Zubka knygoje ,,Pankas"-Savizudybe prasminga jej zudosi du.Pritariu siai minciai

Taip bandėme, jei taip norite žinoti.
Ir savižudybė yra silpnumo požymis.
Dar pasakyk, kad tu supranti savižudžius, nes esi "pankas " mirsiu iš juoko.[/

man px turi savo nuomone ir turek ce neprisikabinek suprasiu nes esu pankas ir pan matos kad mazvaikis esi jej nesupranti tokiu dalyku

Kiekvienas girdi, tik tai ką supranta. O kai kurie, dar ir kurti, pasirodo.

Atsakyti
Misantropia
2006 m. sausio 3 d. 11:59:48
Savižudybė - silpnumo požymis. Kad ir ką besakytumėt. Nusižudyti, vadinasi pasiduoti. Esu bendravus su daug savižudžių, pati esu savižudė ir visus mus vienija viena - kažkuriuo metu mums pritrūko jėgų.
Sakydama savižudis, šiuo atveju turiu omeny ne tuos, kurie persipjauna venas ir puola skambinti varpais. Kalbu apie tuos, kurie dabar gyvi tik (ne)laimingo atsitiktinumo dėka.

2006 m. sausio 3 d. 11:37:44
savižudybė tik kai kada yra silpnumo požymis. Ir labai dažnai tie, kurie bando įrodyti, jog savižudis yra silpnas egoistas ir bla bla bla, po netikėtos ir visiškai nelauktos artimo žmogaus savižudybės kažkaip stebuklingai... pakeičia nuomonę. Staiga tas žmogus jų akyse tampa drąsiu, gyvenimo nebijojusiu, nesuprastu herojumi. Todėl patariu neskubėti kategoriškai priskirinėti tam tikras neigiamas savybes diskusijos objektams, nes priežasčių savo noru trauktis iš gyvenimų gali būti milijonai, skirtingų žmonių ir požiūrių į gyvenimą - taip pat. Iš kur mes galime sužinoti, silpni jie ar ne, egoistai ar ne? Ir dar daug daug ko mes apie juos nežinome.
Šiaip pritariu Bloodydoll ir Clockwork išsakytoms mintims.

2006 m. sausio 2 d. 19:15:14
Egidijus4, faktas, kad esi pankas (nesiimsiu ginčytis čia dėl Jūsų pankiškumo), proto ir supratimo neprideda. Ir išmok skirti ginčą nuo diskusijos.

Atsakyti
clockwork
2006 m. sausio 2 d. 19:12:34
Savižudybės nepalaikau, bet ji nebūtinai yra silpnumo požymis. Čia jau priklauso nuo to, kaip žmogus supranta mirtį. Taip, vieni žudosi, nes nebegali ištverti, jiems pabodo, juos viskas užkniso. Kiti tiesiog nemato prasmės gyventi ir jaučiasi tik vilkiną laiką. Silpnumas? Nemanyčiau. Elementaru, kad eidami kažkur, kur vis vien reikės nueiti, ir turėdami galimybę rinktis ilgesnį/trumpesnį kelią, renkamės trumpesnį. Šitos situacijos man panašios. Be to, vienam mirtis yra išsivadavimas, kitam - tik dar vienas posūkis.
Tai tiek.

Atsakyti
Egidijus4
2006 m. sausio 2 d. 16:49:05
T_y_L_a rašė:
Egidijus4 rašė:
idomi diskusija..Tiesa sakant daug kas cia mnao jog silpnumo pozymis yra zudytiss taciau ar jus tai bandete jog suprastumete?as bandziau bet nusprendziau kitaip ir dar esu kiekvienam reikia rinktis savo kelia paciam ir nereikia nieko smerkti.Kaip dar rase Kestutis Zubka knygoje ,,Pankas"-Savizudybe prasminga jej zudosi du.Pritariu siai minciai

Dar pasakyk, kad tu supranti savižudžius, nes esi "pankas " mirsiu iš juoko.[/

man px turi savo nuomone ir turek ce neprisikabinek suprasiu nes esu pankas ir pan matos kad mazvaikis esi jej nesupranti tokiu dalyku

2006 m. sausio 2 d. 16:32:25
Ir - egidijau, savižudybė niekada nėra prasminga. O jei žudosi su tai čia jau mąsinė psichozė.

Atsakyti
T_y_L_a
2006 m. sausio 2 d. 16:29:33
Egidijus4 rašė:

Dar pasakyk, kad tu supranti savižudžius, nes esi "pankas " mirsiu iš juoko.

Atsakyti
Puslapiai: 123456789 ...
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
einaras13 Marillion Incommunicado
 Marillion

4Blackberry VOLA Inmazes
 VOLA
 Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina.
Alvydas1 David Bowie Red Money
 David Bowie

malia Bryan Adams I'm Ready
 Bryan Adams

DjVaids Fancy A Voice In The Dark (Version 2008)
 Fancy

Sahja Aliukai Tik meilė atsakys
 Aliukai

Šiuo metu vertiname

Andrius Kulikauskas Andrius Kulikauskas
8,2

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1794
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 7963