| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| einaras13 | IncommunicadoMarillion |
||||
| 4Blackberry | InmazesVOLA Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina. |
||||
| Alvydas1 | Red MoneyDavid Bowie |
||||
| malia | I'm ReadyBryan Adams |
||||
| DjVaids | A Voice In The Dark (Version 2008)Fancy |
||||
| Sahja | Tik meilė atsakysAliukai |

2006 m. kovo 11 d. 12:28:50
Aš nesižudyčiau, nes čia man visgi gera būt.
2006 m. kovo 6 d. 19:44:30
nzn, savizudziai tiesiog yra patis silpniausi zmones. nemegstu savizudziu
negali smerkti savizudziu, kaip nesmerktum ten kokiu gotu ar ko paprasciausiai ne ju kalte, kad jie savizudziai o aplinkiniu nors patys to kartais nesuprantam, gy7venimas sunkus tai kam daugiau kenteri jei zinai, kad nieko gero nebebus tik kancia....
2006 m. kovo 6 d. 18:32:30
2006 m. kovo 6 d. 18:31:59
"Jeigu nusileisi žemyn kojomis, kulkšnys ir blauzdos subyrės, šlaunikauliai išsilenks, dubuo gali skilti, stubursa - įtrūkti, o kaukolės pagrindas - sprogti. Žodžiu, viena košė."
Kšššš visai nemiela
2006 m. sausio 13 d. 11:23:22
..dar vienas savižudybės būdas - venų pjovimasis..bet tai juk labai retai atveda iki mirties..vis tiek..ankščiau ar vėliau kas nors tave ras gulintį kraujo klane, išbalųsį ir išves į ligoninę..
bet..
bet ką, KĄ daryti kuomet savęs žalojimas atliekamas ne tam, kad mirtum, o tam, kad fizinis skausmas užgoštų tavo dvasinį skausmą..
žinoma..tai trumpalaikė iliuzija,bet ji tuo momentu atrodo vienintelis išsigelbėjimas..kuomet tavo kūnas tampa tarsi tik kažkokiu apvalkalu, kuriame tuščia..nebėra proto, minčių..tiesiog šlykštų malonumą keliantis skausmas, kuris tuo metu yra vienintelis jausmas, kurį gali patirti..viskas praeina.ir sugrįžta..kuo labiau didėja dvasinis skaudulys tuo labiau daugėja žaizdų ant tavo kūno..
tuo labiau pralieji ašarų..
ir tuo labiau nekenti savęs bei savo elgesio..save kaltini, griauži..bet viskas priveda prie to paties..
tas zalojimasis... labai primena mane...
T_y_l_a
savizudzius suprantu, toleruoju, pateisinu.... zmones, kurie vercia savizudzius gyventi pries ju valia yra kur kas didesni egoistai... motinai juk ne apie savo vaika galvoja, o apie tai kad ji be jo neisgyvens, kad be vaiko ji nieko neturi ir t.t. nesusimastydama kad jei vaikas zudosi jam tai geresne iseitis nei gyvent...
..this page exists in time as the first cause of all its future diverging effects.. i'm not cocky enough to think i'm better then anyone else, but i'm confident enough to know that anyone else is better than me
2006 m. sausio 12 d. 20:35:13
2006 m. sausio 12 d. 19:47:45
2006 m. sausio 5 d. 17:10:57
2006 m. sausio 4 d. 08:21:22
2006 m. sausio 3 d. 21:31:43
2006 m. sausio 3 d. 21:30:22
bet visi zmones yra skirtingi. . . ir ju valia ir laimes suvokimas tajp pat. . . todel nej patejsinu nej smerkiu. . .
2006 m. sausio 3 d. 21:21:49
2006 m. sausio 3 d. 18:04:28
idomi diskusija..Tiesa sakant daug kas cia mnao jog silpnumo pozymis yra zudytiss taciau ar jus tai bandete jog suprastumete?as bandziau bet nusprendziau kitaip ir dar esu kiekvienam reikia rinktis savo kelia paciam ir nereikia nieko smerkti.Kaip dar rase Kestutis Zubka knygoje ,,Pankas"-Savizudybe prasminga jej zudosi du.Pritariu siai minciai
Taip bandėme, jei taip norite žinoti.
Ir savižudybė yra silpnumo požymis.
Dar pasakyk, kad tu supranti savižudžius, nes esi "pankas " mirsiu iš juoko.[/
man px turi savo nuomone ir turek ce neprisikabinek suprasiu nes esu pankas ir pan matos kad mazvaikis esi jej nesupranti tokiu dalyku
Kiekvienas girdi, tik tai ką supranta. O kai kurie, dar ir kurti, pasirodo.
2006 m. sausio 3 d. 11:59:48
Sakydama savižudis, šiuo atveju turiu omeny ne tuos, kurie persipjauna venas ir puola skambinti varpais. Kalbu apie tuos, kurie dabar gyvi tik (ne)laimingo atsitiktinumo dėka.
2006 m. sausio 3 d. 11:37:44
Šiaip pritariu Bloodydoll ir Clockwork išsakytoms mintims.
2006 m. sausio 2 d. 19:15:14
2006 m. sausio 2 d. 19:12:34
Tai tiek.
2006 m. sausio 2 d. 16:49:05
idomi diskusija..Tiesa sakant daug kas cia mnao jog silpnumo pozymis yra zudytiss taciau ar jus tai bandete jog suprastumete?as bandziau bet nusprendziau kitaip ir dar esu kiekvienam reikia rinktis savo kelia paciam ir nereikia nieko smerkti.Kaip dar rase Kestutis Zubka knygoje ,,Pankas"-Savizudybe prasminga jej zudosi du.Pritariu siai minciai
Dar pasakyk, kad tu supranti savižudžius, nes esi "pankas " mirsiu iš juoko.[/
man px turi savo nuomone ir turek ce neprisikabinek suprasiu nes esu pankas ir pan matos kad mazvaikis esi jej nesupranti tokiu dalyku
2006 m. sausio 2 d. 16:32:25
2006 m. sausio 2 d. 16:29:33
Dar pasakyk, kad tu supranti savižudžius, nes esi "pankas " mirsiu iš juoko.