| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| einaras13 | IncommunicadoMarillion |
||||
| 4Blackberry | InmazesVOLA Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina. |
||||
| Alvydas1 | Red MoneyDavid Bowie |
||||
| malia | I'm ReadyBryan Adams |
||||
| DjVaids | A Voice In The Dark (Version 2008)Fancy |
||||
| Sahja | Tik meilė atsakysAliukai |

2005 m. gruodžio 16 d. 16:43:29
2005 m. gruodžio 16 d. 16:41:20
Aušra, nemanai, kad tokių atvejų gali pasitaikyti vienas kitas pasaulyje?
Ne... Taip gali atsitikti dažnai, nes vis dėl to mūsų daugiau nei 6,3 milijardo... Bet taip, sutinku, kad žmogus mirs, bet geriau jau vėliau...
2005 m. gruodžio 16 d. 15:55:13
2005 m. gruodžio 15 d. 18:21:12
Žvėris pakliuvęs į spastus, geriau nusigrauš savo leteną, negu pasiliks laukti mirties.
Reiktų mums daug ko pasimokyti, iš gyvūnų.
2005 m. gruodžio 15 d. 18:15:38
Nusižudydamas tu, kad ir netyčia gali paaukoti dar kieno nors gyvybę, nes reikiamu vietu tavęs gali nebūti reikiamoj vietoj. Kaip asmenybė žmogus gali būti niekas, bet kaip asmuo - viskas. Įsivaizduokit tokią situaciją:Jūs nusižudėt. Per kelią eina vaikas. Į jį visu greičiu lekia mašina, bet vaikas jos nepastebi, mašina partrenkia vaiką ir šis miršta, o jeigu Jūs nebūtumėte nusižudęs, jūs būtumėt ėjęs tuo keliu ir, kad ir paskutinę akimirką išgelbėjęs tą vaiką...
Taigi, manau reikia pagalvoti prieš nusižudant...
2005 m. gruodžio 15 d. 18:08:38
2005 m. gruodžio 15 d. 18:02:18
2005 m. gruodžio 15 d. 11:20:29
2005 m. gruodžio 10 d. 23:51:47
Bet aš sakau - silpnumas.
2005 m. gruodžio 10 d. 23:04:11
2005 m. lapkričio 30 d. 17:46:25
2005 m. lapkričio 30 d. 17:26:16
2005 m. lapkričio 30 d. 17:22:33
2005 m. liepos 20 d. 14:31:16
ar nemanote,jog savizudybe-egoistiskas poelgis ?
lol
jau tiek apie visokias mirtis ir savizudybes kalbama, kad man net neidomu dar viena komenta rasyti ir pilstyti is tuscio i kiaura
Kai kuriais atvejais,taip...nevisada.
hmm
savizudybe
silpnumo akimirka gali pasitaikyt
sudeginta_siela, norejo rašyti panašei kaip ir VoteForPedro... 'aga pritariu...panasiai ir as norejau rasyti...'
kalbama apie tai kad tokiu temu jau yra cia muzike... floodas...
man siaip irgi tokios temos ganetinai juoka sukelia. cia jau yra problemos. ir reikia jas spresti. o ne siaip diskutuoti for fun. juk pilna jaunu zmoniu, kuriems suteikiama kazkokia itaka. zmones zudosi del rimtu problemu, visisko degradavimo, o tokios pasapaliones "man blogai..ir pan" ateina kiekvienam. ir tai yra labai egoistiska.
manau, kad šiais laikais yra per daug žmonių, manančių, kad "žudosi tik silpni, tik egoistai ir tik tie, kurie nori būti madingi"
durnas klausimas totaliai.
beje, pasinaudok paieška, nes dar vienos tokios temos music'e tikrai nereikia.
i tai LoverOfDarkness atsako :
'ir kur gi cia yra paieska?be to,tu elgiesi nesaziningai teigdama jog klausimas yra kvailas.as nesakiau,ir niekas nesake jog zudosi tik silpni ar egoistai.as paklausiau gal kas taip mano.neturi pagrindo teisti zmones uz nuomones reiskima juo labiau kai ji nera tokia kaip tau pasirode. '
i ka Mirtis :
'miela Tamsos Mylėtoja, tikrai nenorėjau įžeisti ar panašiai. Bet patikėk, čia tiek buvo pridiskutuota ta tema, ir taip mane juodai užkniso žmonių netolerancija bei manymas, kad savižudybė yra egoizmo apraiška, kad tikrai nesusilaikiau. Aš manau, kad mes šiame gyvenime nedaug ką galime pasirinkti patys. Mes tiesiog nesistengiame suprasti žmonių ir juos per greitai pasmerkiame. Todėl šalia savižudybės pavartotas žodis "egoizmas" (laimei, kad dar ne "mada" mane kaip reikiant suerzino. Šiaip neturėjau nieko asmeniško. Tikrai.'
atsibodo
nesamone.
Kas jums darosi? Visi aplink kažkokie tamsūs... Apie savižudtbes ir dar biesas žino kokius daykus kalba... Gal liausitės?Ar čia vėl tokia mada.. "Pažiūrėkite kokia aš TAMSI".. Nieko aš čia gražaus nematau..
Ir nemanau, kad savižudybė yra egoistiškas poelgis. Nemanau.
"Išvargintas lūkesčio nebebūti, laikiau savo pareiga persiskrosti kūną, kai aušra aušta po meilės nakties ir kai atmintimi teršti atodūsių geidulingumą atrodo be galo šiurkštu. Arba kitomis akimirkomis, kai savo buvimu nesinori dar kartą sudrumsti trukmės, kai esi iki galo suvokęs judėjimą, kuris į dangaus sostą iškelia išdidumą. Taigi maniau, kad vienintelis veiksmas, kurį žmogus gali atlikti be gėdos, – atimti sau gyvybę, kad jis neturi teisės menkėti dienų tėkmėje ir nelaimių inercijoje. Nėra išrinktųjų, kartojau, už rato tų, kurie padovanoja sau mirtį. Dar ir dabar labiau gerbiu pasikorusį šveicorių negu gyvą poetą.Žmogus yra savižudybės atidėliotojas: štai vienintelė jo šlovė, vienintelis pasiteisinimas. Bet jis to nesuvokia ir drąsą tų, kurie išdrįso mirtimi įveikti save, laiko bailumu. "
//iš vieno labai protingo kūrinio//
ir
beje, citata visai ne del to,kad noreciau pasirodyti kazkokia tamsi. tiesiog labai i tema ir tiek.
ShadowOfDeath, sutinku,kad nereikia zvelgti i viska vien tik tamsiai, taciau reikia matyti abi puses (t.y.-ir sviesiaja, ir tamsiaja). Normalu,kad snekama tokiomis temomis, juk negalima matyti vien supancio gerio ir viso kito suanumo, "bloguosius dalykus" praeinant nemaciomis.Tai nera teisinga net pries pacius mus. Beje, kas tamsos-tai vien pacios nikas,kuris man atrodo be galo grazus , neskleidzia jokios sviesos .
Budavo anksciau tokiu minciu, bet...as tiesa sakant nebuvau tokia stipri, kad galeciau nusizudyt... Todel manau kad tie kurie nusizudo yra stiprus ir kartu silpni. Stiprus nes sugeba pries save pakelt ranka. Silpni nes nesugeba istvert gyvenimo...
P.S. as stipriai nusiteikusi pries tuos kurie zudosi. Arba pries tuos kurie "kieti" nes pjaustosi venas ir t.t. Nepatinka man tokie zmogenai
tie kas nusizudo tai lb paluze zmones, silpnavaliai, nesugebantys i ateti ziureti su sypsena. tai greiciau pesimistai, negu egoistai..
Gerai cia MoonStar pasake..tie zmones kurie ryztasi nusizudyti yra stiprus,nes jiem uztenka drasos pasitraukti is gyvenimo,o silpni,kad neistengia izvelgti sviesos tunelio gale....bet neskubekime smerkti,gal patys ir nesame to bande daryti ir su tuo susidure...isivaizduokit ka daryti zmogui kuris pvz neturi nei draugu,nei artimuju visi ji atstumia,nes jis bjaurus,nes jis toks ir anoks(gali buti ir kitu atveju)...tada zmogus paluzta ir tada ateina depresija,o kai depresija tada dingsta noras gyventi,manai kad esi niekam nereikalingas,ir visiskai nesinori zengti i prieki,manai,kad kitur bus geriau...vnz net nezinau..
sawizudziai yra wisiski debilai.duota giwybe,o jie kwaisos patys is sawes ja atima.mane tokie tik sunerwina.pyp kazkokie...
i tai Mirtis atsako :
em... drįsčiau rekomenduoti psichologą, jei taip nervina asmenys, su tavimi tiesiogiai nesusiję
Tikrai gerai pagalvojus pries save rankos nepakelciau.... Kodel uz kazkoki toki amno poelgi tures kenteti tie zmones kurie tikrai amne myli? Juk neesu niekas siame pasaulyje.... Turiu seima kuri mane myli... Draugus.... Ir apskritai viso sito as prarast nenoriu, nes man gyvenimas gerai koks yra... reikia taikytis.... Jei kas nors tavo gyvenime blogai ir del to nori nusizudyti? Nea, taip negalima.... Stop!!! Pats kuriesi sau gyvenima to uz tave niekas nepadarys.... Tad reikia gyvent... TAM IR GIMEME KAD ISMOKTUME GYVENT.... O GYVYBE MANO MANYMU PATS NUOSTABIAUSIAS DAKLYKAS SIOJE ZEMEJE!
Tad zmones nepulkite i krastutinumus ir NESIZUDYKIT... kad ir kokie jus butumet, geri ar blogi... jus juk zmones....
bent jau as-issprendziau.... nes PO TO suvokiau savo gyvenimo esme ir reiklainguma. tik PO TO supratau,kiek daug buciau praradus. dabar jau zinau,kad pirmiau noriu supinti dukrai kasas ir pasveikinti savo sunu,kai jis taps Lietuvos shidokan karate cempionu. noriu parodyt savo sulios pagyrimo rastus anukams,su savo sukriosusiu vyreliu "pensininkiskai" padukti ir tik tada,kai jausiuos visiskai rami-numirti.taip pat ramiai.
bet yra ir kitas kelias,kurio nesmerkiu ir nesakau,kad vistik NIEKADA juo nepasuksiu....kaip dainuoja MM That Suicide is painless It brings on many changes And I can take it or leave it If I please". tai va taip...
taip tai tikrai yra egoistiska.bet uzsienij buvo toks atvejis kai zmogelis pagalvojo apie kitus.paliko pinigu ant stalo savo laidutuvems
Ne neegoistiskas, o beprasmiskas
Man sita mintis daznai ateina bet nedristu to padaryt del keliu graziu dalyku-sesutes,draugu,tewu ir t.t.
buvo apjungti dvi vienodo pobudzio temos, 'motenine tema buvo pasirinkta groover'io ' nes joje buvo maziau floodo, daugiau zinuciu, ir anksciau sukurta. Is kitos temos buvo isrinkti beveik visi 'vertingi' komentarai.
2005 m. liepos 16 d. 21:38:18
Niekada nesupratau ir nesuprasiu tokiu zmoniu, kurie nori pries save ranka pakelti ir nesistengsiu tokiu net suprasti..
2005 m. liepos 7 d. 23:34:40
2005 m. liepos 7 d. 19:46:44
2005 m. liepos 7 d. 17:29:55
2005 m. liepos 7 d. 16:50:06
2005 m. liepos 7 d. 16:40:11