Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Suvižudybės

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 345678910
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
MoHax
2004 m. gruodžio 27 d. 01:01:33
bliamba, kaip man jusu gaila
ne istiesu, ka pagalvojau, kad "vienintele mintis greichiau viskas baigtusi..." tikrai asaros gali pasiroditi, blin, juk visi cia gyvi zmones...
Ne nu rimtai man labai liudna del jusu.
o tave evanescence ypac bliamba gaila tokia miela mergaite,
brr, ne cia ne mano silpnu nervu zmogeliui diskusija...

2004 m. gruodžio 26 d. 22:42:46
Siaip ziurint del ko zudosi
SAkykim turejau ash toki atveji gyvenime bet patikekit pasakotis nesinori

Atsakyti
HyD
2004 m. gruodžio 26 d. 12:54:28
o ash beveik taip ir gyvenu visa gyvenima..

Atsakyti
devi
2004 m. gruodžio 26 d. 12:33:56
siurbele_666 rašė:
devi as visiskai su tavim sutinku. o zudytis dar neverta afdrug viskas pasikeis i gera ania

na ar pasikeis i gera tai nezinau, ir labai tuo abejoju, bent jau artimu laiku. kolkas viskas kripsta tik i blogaja puse. bet gyvenimas yra savotiskai grazus i linksmas, ir zudytis dar nezadu

HyD > jai nebutu zmoniu kuriems tu rupi ar turetum del ko gyventi? as tai ne. nemoku gyventi tik savo naudai.

2004 m. gruodžio 24 d. 23:13:50
jej nebutu zhmoniu kuriems ash rupiu and so on.. ash visvien gyvenceu! specialey gyvenceu ir graushceu gyvenimus tiem kuriu nekenciu..

Atsakyti
devi
2004 m. gruodžio 21 d. 23:10:21
Savizudybe, verta zudytis ar ne tai tikriausiai kiekvieno zmogaus reikalas. jei pasakysiu kad zudytis neverta, priekaistausiu pati sau. jei pasakysiu kad verta, bus tas pats. vienu zodziu, man senai kyla tokia mintis, bet negaliu pati atsakyti i si klausima. is vienos puses, noriu, neturiu ka prarast, o is kitos nenoriu suteikti niekam skausmo, problemu (cia turiu omeny tevus). jei nebutu tu zmoniu kuriems as bent kiek rupiu (draugu, tevu) manes jau senai cia nebebutu.

2004 m. gruodžio 21 d. 18:30:02
negalima zudytis, nes dievas nubaus ir nusius i pragara.bet ir neverta zudytis, nes gyvenime galima patirti daug kunisku malonumu

2004 m. gruodžio 21 d. 18:22:51
Nežinau.

2004 m. gruodžio 20 d. 21:50:17
Savižudybė.. ar verta? Kažkada maniau, akd tai. Kažkada išardžius skutimosi peiliuką, vis dar taip maniau... Tik susipjausčius rankas persigalvojau... Tik tada supratau, kad daug ero prarasčiau dabar numirus, kad mirti dar spėsiu... Deje, grįžti kelio iš to momento, kuriame buvau, nėra.Randai nuo riešų ir rankų apskritai dar nedingo. ir nežinau, ar dings. Šiuo metu jie man yra priminimas, kad vos nepadariau didžiausios gyvenime klaidos. Bet kas žino, gal, kadanors, pažvelgus į tuos randus, vėl pamanysiu, kad tai lengviausia išeitis... Ir nežinau, ar kitąkart spėsiu persigalvoti. O šiuo momentu tikiuosi, kad nebepateksiu į tokią situaciją, kad reikėtų spręsti tokią dialemą...

2004 m. gruodžio 14 d. 11:41:21
nesamone man tai tokios nesamones nepatinkakaip tokia mopey norejo iskti bet spejo pagauti mama vos nenukrito ant galvos

2004 m. gruodžio 14 d. 00:08:01
noriu nuo namo nusokt bet tyngiu nuejt nuo kompo

Atsakyti
wintry
2004 m. gruodžio 2 d. 17:12:53
Neverta. Geriausias kerštas už visas tau padarytas blogybes yra likti gyvam.

2004 m. gruodžio 2 d. 14:03:56
ne....mano dede nusizude ir as dabar tikrai manau,kad neverta..

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
Puolusi
2004 m. lapkričio 10 d. 19:50:23
taip,bet vistiek manau kad savizudybe nera lengviausia iseitys.patikekit manim.

2004 m. spalio 18 d. 21:11:29
..dar vienas savižudybės būdas - venų pjovimasis..bet tai juk labai retai atveda iki mirties..vis tiek..ankščiau ar vėliau kas nors tave ras gulintį kraujo klane, išbalųsį ir išves į ligoninę..
bet..
bet ką, KĄ daryti kuomet savęs žalojimas atliekamas ne tam, kad mirtum, o tam, kad fizinis skausmas užgoštų tavo dvasinį skausmą..
žinoma..tai trumpalaikė iliuzija,bet ji tuo momentu atrodo vienintelis išsigelbėjimas..kuomet tavo kūnas tampa tarsi tik kažkokiu apvalkalu, kuriame tuščia..nebėra proto, minčių..tiesiog šlykštų malonumą keliantis skausmas, kuris tuo metu yra vienintelis jausmas, kurį gali patirti..viskas praeina.ir sugrįžta..kuo labiau didėja dvasinis skaudulys tuo labiau daugėja žaizdų ant tavo kūno..
tuo labiau pralieji ašarų..
ir tuo labiau nekenti savęs bei savo elgesio..save kaltini, griauži..bet viskas priveda prie to paties..

2004 m. spalio 15 d. 21:52:02
manaw, kad sawizhudybe yra lengwiawsia ishejtis - dawg sunkiau gywenti ir meginti rasti problemu sperendimus..todel manaw, kad nusizhudo tik silpniausieji..tachew kartajs stiprus zhmones paloozhta ir delto, kad niex jiems nepadeda atsitiesti pakelia priesh sawe ranka..

Atsakyti
Dr_CooliZ
2004 m. spalio 15 d. 21:25:15
hrr, nu sawizhudybe taj tikru tikriausias egoizmo pasireishkimas, blin jei jau neber to gywenimo malonumo, ir gywenimas jau pradeda pykint taj pagalwokit ir apie kitus, gal jus butumet kam naudingas, gal galu gale padesit kamnors pasiekt laime, padekit ant sawes, bet nedekit ant kitu,,, o numirt wisada spesit, juk cia ne kox mirties ishpadawimas, kuris po sawajtes bajgias, ir jei nepasinaudosit proga tai ir reks sedet shude amzhinaj, bet nea, tajp nera, atsimerkit, apsidairykit aplink, kiek daug zhmoniu kuriem tikraj nepasidarys geriau kad jusu nebebus ant shios zhemes...

Atsakyti
mum
2004 m. spalio 15 d. 20:05:08
as irgi netikiu, kad grooveris nori zudytis.
o apie savizudybe, tai manau, ne pats geriausias budas problemoms spresti.
mirtis ir taip ateis, o i pasauli greiciausiai niekad negrysi, taip kad ner prasmes paprasciausiai, reikia isnaudoti visus sansus

2004 m. spalio 15 d. 20:01:20
nc, net tokie prikolistai kaip grooveris gali liudeti ir mastyti apie mirti.visi zmones kartais arba ne kartais liudi.

2004 m. spalio 15 d. 19:55:19
Kodėl dauguma jūsų, kad Grooveris nori žudytis? Aš esu tikrai aklas, tokių
akivaizdžių dalykų niekada nepastebiu, bet... juk Grooveris yra prikolistas,
netikiu, kad jis rimtai mąstytų apie savižudybę? Manau, kad jis tiesiog sukūrė
temą, kad sužinoti jūsų nuomonę apie tai. Na, kam jam tada manęs prašyti
perrašyti diskus, jei jis mąsto apie savižudybę? Kažkaip juokingai man atrodo
jūsų tas polinkis, kad Grooveris nori žudytis.

Atsakyti
Puslapiai: 1 ... 345678910
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
einaras13 Marillion Incommunicado
 Marillion

4Blackberry VOLA Inmazes
 VOLA
 Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina.
Alvydas1 David Bowie Red Money
 David Bowie

malia Bryan Adams I'm Ready
 Bryan Adams

DjVaids Fancy A Voice In The Dark (Version 2008)
 Fancy

Sahja Aliukai Tik meilė atsakys
 Aliukai

Šiuo metu vertiname

Neil Young Neil Young
7,5

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 1760
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 19502