| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| einaras13 | IncommunicadoMarillion |
||||
| 4Blackberry | InmazesVOLA Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina. |
||||
| Alvydas1 | Red MoneyDavid Bowie |
||||
| malia | I'm ReadyBryan Adams |
||||
| DjVaids | A Voice In The Dark (Version 2008)Fancy |
||||
| Sahja | Tik meilė atsakysAliukai |

2004 m. spalio 15 d. 19:19:43
2004 m. spalio 15 d. 17:49:05
ir tokios kalbos, kaip pastebejau jau kelinti metai 'madinga'
poziuris i savizudybe, manau, priklauso nuo poziuro i mirti. taip pat ir ar nusizudes zmogus [ar bandantis zudytis] yra silpnas, kaip daugelis teigia. Jei zmogus ziuri i mirti kaip i visko pabaiga, jam tai gali atrodyti kaip iseitis. kiti mirti supranta kaip perejima i aukstesne busena- kai dvasia atsiskiria nuo kuno; jos nebekankina kuniski poreikiai ir rupesciai, tarsi issilaisvinimas; dar kiti tiki reinkarnacija.
visi zmones yra egoistai- daugiau ar maziau, bet esame. taciau daugeli savizudziu sulaiko baime, jog nepavyks, baime, kad kas nors suzinos, baime del aplinkiniu reakcijos, nenorejimas aplinkiniams suteikti skausmo.
zudytis perdozuojant tableciu man atrodo juokinga, tiesa sakant. o dar juokingesnes istorijos, kai vietoj migdomuju vaikigaliai prisigeria kokiu nors laisvinamuju.. be to, jei kas nors atgaivintu zmogu, bazdziusi nusinuodyti migdomuju tabletemis, tai atsilieptu jo tolesniam gyvenimui ne vien psichiskai- nuo vaistu ima tinti smegenys, reikia atverti kaukuole, o ir isgyvenus visas tokio pobudzio operacijas lieka ivairiu sutrikimu, susijusiu su smegenu zieve, nekalbant jau apie skrandzio plovima. ai, whatever.
pati fizinio skausmo nebijau. ant gyvenimo ir mirties ribos taip pat nebalansuoju. ir visgi kartais gera zinoti, kad jei nebeturesiu del ko gyventi, arba turesiu del ko mirti galesiu pasitraukti. [tokos priezastys kaip 'nelaiminga' meile; 'susivariau pries kitus' ir panasiai man neimponuoja..
nezinau, kas galejo nutikti grooveriui, kad uzvede tokia tema.
o ir visi sunkumai, skausmas- tiek fizinis, tiek moralinis, mums iseina i gera. "Tai, kas musu neprazudo, tik sustiprina". amen.
2004 m. spalio 15 d. 17:38:24
2004 m. spalio 15 d. 14:25:35
nefantazuosiu, kokią aš priemonę tam pasirinkčiau. daug galvota. labai daug. ir nuspręsta. to nebus. niekada.
2004 m. spalio 15 d. 14:24:54
That's my thaught...
2004 m. spalio 15 d. 14:19:19
as irgi bijau skausmo.dazniausiai mane stabdo tai,kad man nepavyks,ir vel visi suzynos kad as bandziau,ir vel visi tures apie ka pakalbet..
visada rinksiuos tabletes.nes nelabai noreciau gulet kraujo baloje,arba kad mane rinktu po gabaleli nuo asfalto. bet ir jos gan pavojingos....padeti cia gali tik dievulio stebuklinga lazdele
2004 m. spalio 14 d. 22:24:42
2004 m. spalio 14 d. 21:38:39
pati nusižudyti negalėčiau. taip maniau anksčiau. bet kuo daugiau galvoju, tuo labaiu peršasi mintis, kad galėčiau. ir kartais net atrodo, kad va- dabar galėčiau taip ir anaip nusižudyti. tuomet man įdomu, ką galvotų aplinkiniai. bet savižudybe baigti gyvenimo nenorėčiau. arba baigčiau jį taip, kad visa tai atrodytų kaip kraupi žmogžudystė.
kartais nnorėčiau, kad va- eitų koks žmogus į darbą ar mokyklą/univerą ir staiga pamatytų sau po kojom mano lavoną.. man būtų įdomu, ką jis galvotų, norėčiau pamatyti jo reakciją. ir, jei tikėtumėm vaiduokliu egzistavimu, norėčiau likti šiame pasaulyje. kur nors nukeliauti dvasios pavidalu.. mmm..
;]
2004 m. spalio 14 d. 21:36:39
2004 m. spalio 14 d. 20:15:41
jug zudydamasis pagalvoji apie ateiti,kad gal bus ir geru dienu?kad gal as laimesiu milijona rytoi?kad gal tas vaikinas man visgi nusisypsos?..... jus nusizudydamas tu zynai kad suteiksi skausmo tevams,niekad nepamatysi draugu,niekad nepajusi saules silumos,ir lietaus salcio..... nemanau kad silpnas zmogus viso sito atsisakytu..
2004 m. spalio 14 d. 17:01:33
2004 m. spalio 14 d. 16:28:53
Bet tai dar nera taip blogai
2004 m. spalio 14 d. 16:16:24
žmonių, kurie nusižudė nesmerkiu. bet vis dėlto drįsčiau nesutikti su pasakymu, kad tai padaręs žmogus NĖRA silpnas. stiprūs nesižudo, mano nuomone. gal žmogus anksčiau ir buvo stiprus, bet gyvenimas jį palaužė ir tą akimirką, kai jis žudėsi, buvo silpnas, nes nebegalėjo surasti jėgų gyventi ir kovoti. ir savižudžiai mano manymu yra šiokie tokie egoistai. tai jokių būdų nėra smerkimas, ar kas nors panašaus. visi žmonės yra egoistai, bet kokių atvejų, kitaip jie nebūtų žmonės. bet kodėl žmonės apskritai žudosi? todėl, kad gyvenimas "užlipo jiems ant sprando", nebesusitvarko su savo problemomis, kurių per daug prisikaupė, kad prarado artimą žmogų, kad aplamai negauna dėmesio. iš visų šių, kurias išvardinau, galima išpešti savaunaudiškumo požymių, juk "lengviausio" kelio pasirinkimas irgi nėra labai jau altruistiška, so... tačiau aš žinau, kad mano nuomonė ir aplamai tokios sąvokos kaip "egoizmas" suvokimas labai skiriasi nuo daugumos žmonių. ir aš, bet kokių atveju, tikrai nesmerkiu tų, kurie nusprendė pasitraukti. tik prieš išeinant, vis dėl to reiktų dar kartą pagalvoti, jei depresija visiškai proto neužjuodino.
2004 m. spalio 14 d. 16:14:28
2004 m. spalio 14 d. 16:06:24
ai... buvo minčių... po to pagalvojau... LT ir taip pirmauja pagal savižudybių skaičių... gal užtenka dar labiau šitą statistiką ryškinti.
2004 m. spalio 14 d. 15:57:10
2004 m. spalio 14 d. 15:46:58
2004 m. spalio 14 d. 15:38:39
2004 m. spalio 14 d. 15:36:12
manau tos mintys vel griz,nes ruduo tooooooks ilgas
2004 m. spalio 14 d. 15:34:11
pati dar nebandžiau