Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Suvižudybės

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 45678910
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
cool_blondine
2004 m. spalio 15 d. 19:19:43
zudytis nereikia.gal ateityje susirasi turtinga zmona ar vyra ir gerai gyvensi.

2004 m. spalio 15 d. 17:49:05
savizudybe.. daug kartu sia tema prikalbeta ir pridiskutuota netgi cia, music.lt..
ir tokios kalbos, kaip pastebejau jau kelinti metai 'madinga' juokai juokais, bet su populiarumu dideja ir drasuoliu gretos. anyway, zmogus, kuris rimtai ruosiasi zudytis apie tai atvirai nekalbetu, patikrinta laiko ir visu kitu biesu. tai, kad zmogus kalba apie savizudybe veikiausiai reiskia, jog jam truksta demesio, arba siaip atejo sunkus metas. bet tie, kurie sneka- jie issisneka, ir viskas pamazu ima tvarkytis. o ir rasti svariu argumentu pries nera labai sunku.
poziuris i savizudybe, manau, priklauso nuo poziuro i mirti. taip pat ir ar nusizudes zmogus [ar bandantis zudytis] yra silpnas, kaip daugelis teigia. Jei zmogus ziuri i mirti kaip i visko pabaiga, jam tai gali atrodyti kaip iseitis. kiti mirti supranta kaip perejima i aukstesne busena- kai dvasia atsiskiria nuo kuno; jos nebekankina kuniski poreikiai ir rupesciai, tarsi issilaisvinimas; dar kiti tiki reinkarnacija.
visi zmones yra egoistai- daugiau ar maziau, bet esame. taciau daugeli savizudziu sulaiko baime, jog nepavyks, baime, kad kas nors suzinos, baime del aplinkiniu reakcijos, nenorejimas aplinkiniams suteikti skausmo.
zudytis perdozuojant tableciu man atrodo juokinga, tiesa sakant. o dar juokingesnes istorijos, kai vietoj migdomuju vaikigaliai prisigeria kokiu nors laisvinamuju.. be to, jei kas nors atgaivintu zmogu, bazdziusi nusinuodyti migdomuju tabletemis, tai atsilieptu jo tolesniam gyvenimui ne vien psichiskai- nuo vaistu ima tinti smegenys, reikia atverti kaukuole, o ir isgyvenus visas tokio pobudzio operacijas lieka ivairiu sutrikimu, susijusiu su smegenu zieve, nekalbant jau apie skrandzio plovima. ai, whatever.
pati fizinio skausmo nebijau. ant gyvenimo ir mirties ribos taip pat nebalansuoju. ir visgi kartais gera zinoti, kad jei nebeturesiu del ko gyventi, arba turesiu del ko mirti galesiu pasitraukti. [tokos priezastys kaip 'nelaiminga' meile; 'susivariau pries kitus' ir panasiai man neimponuoja..] o galu gale nebutinai pati. juk mirtis yra naturalus dalykas. tikiu, kad musu likimai jau yra suplanuoti. bet nesutinku, kad del to nebereikia stengtis gyventi ir isgyventi.
nezinau, kas galejo nutikti grooveriui, kad uzvede tokia tema.
o ir visi sunkumai, skausmas- tiek fizinis, tiek moralinis, mums iseina i gera. "Tai, kas musu neprazudo, tik sustiprina". amen.

2004 m. spalio 15 d. 17:38:24
Neverta

2004 m. spalio 15 d. 14:25:35
DAUG KAS renkasi tabletes kaip paprasčiausią savižudybės būdą. bet dažniausiai renkasi netinkamas. daug žinau atvejų, kai vaikai didžiausiom dozėm geria vaistus nuo temperatūros, galvos skausmo ir pan. rezultatas - gyvybei nelabai pavojingas apsinuodijimas + skrandžio plovimas, kuris yra šlykštus. jokios mirties.
nefantazuosiu, kokią aš priemonę tam pasirinkčiau. daug galvota. labai daug. ir nuspręsta. to nebus. niekada.

2004 m. spalio 15 d. 14:24:54
Manau kad savizudybe nera savo silpnybes parodymas.Zmongus zudosi kai jis tikrai mano nebeturys prasmes gyventi,jo gyvenimas baisesnis uz purva.Ir jei kuris is mano pazystamu nusizudytu,jo nesmerkciau uz tai,nes tai jo gyvenimas,ir jis ka nori ta ir daro su juo.
That's my thaught...

2004 m. spalio 15 d. 14:19:19
jai zmogus neturi tikslo gyvenime,ir neturi del ko gyvent,nes del saves gyvent nelabai idomu,ir jai jis pasirinktu nusizudyt,manau tai normalu(jai taip galma issreikst)
as irgi bijau skausmo.dazniausiai mane stabdo tai,kad man nepavyks,ir vel visi suzynos kad as bandziau,ir vel visi tures apie ka pakalbet..
visada rinksiuos tabletes.nes nelabai noreciau gulet kraujo baloje,arba kad mane rinktu po gabaleli nuo asfalto. bet ir jos gan pavojingos....padeti cia gali tik dievulio stebuklinga lazdele

2004 m. spalio 14 d. 22:24:42
NE NE NE. nemanau, kad gali but verta. Shiaip l.plati tema, viskas priklauso nuo aplinkybiu, bet ash asmenishkai to nepateisinu. Visgi, shiuolaikiniam pasauly zmones zudos del "pernelyg dideliu" asmeniniu problemu, depresijos and so on. Ash manau, kad savizudybe vistiek yra tam tikras silpnumo pozymis, nesugebejimas susitvarkyt su savo vidumi. Ir, po velniu, juk negalima visalaik galvot tik apie save - aplinkui visada yra zmoniu, kuriems mes RUPIM...

2004 m. spalio 14 d. 21:38:39
nemanau, kad verta. ypač tada, aki manai, kad savižudybė- tai išeitis nuo problemų. kaip kartais kas nors ir pamano ;]
pati nusižudyti negalėčiau. taip maniau anksčiau. bet kuo daugiau galvoju, tuo labaiu peršasi mintis, kad galėčiau. ir kartais net atrodo, kad va- dabar galėčiau taip ir anaip nusižudyti. tuomet man įdomu, ką galvotų aplinkiniai. bet savižudybe baigti gyvenimo nenorėčiau. arba baigčiau jį taip, kad visa tai atrodytų kaip kraupi žmogžudystė.
kartais nnorėčiau, kad va- eitų koks žmogus į darbą ar mokyklą/univerą ir staiga pamatytų sau po kojom mano lavoną.. man būtų įdomu, ką jis galvotų, norėčiau pamatyti jo reakciją. ir, jei tikėtumėm vaiduokliu egzistavimu, norėčiau likti šiame pasaulyje. kur nors nukeliauti dvasios pavidalu.. mmm..
;]

2004 m. spalio 14 d. 21:36:39
Nea,neverta! Always remember - La Dolce Vita! Gyvenimas yra grazus... Tereikia pazvelgt i ji is kitos puses!

2004 m. spalio 14 d. 20:15:41
nelabai galiu sutikt kad savizudybe yra silpnuju kelias.
jug zudydamasis pagalvoji apie ateiti,kad gal bus ir geru dienu?kad gal as laimesiu milijona rytoi?kad gal tas vaikinas man visgi nusisypsos?..... jus nusizudydamas tu zynai kad suteiksi skausmo tevams,niekad nepamatysi draugu,niekad nepajusi saules silumos,ir lietaus salcio..... nemanau kad silpnas zmogus viso sito atsisakytu..

2004 m. spalio 14 d. 17:01:33
nu ash irgi daug apie tai esu mastes ir dar dabar pamastau... nu jo rasot kad zudosi del problemu ir kad ju nesugeba sutvarkyt.. sutinku.. ir ju nesmerkiu.. siaip ash nenoreciau mirti kazkaip kitaip bet nusizudyti..(susideginti) aisku ash nekalbu apie greita ateiti.. o tie kurie zudos jauni ash nelabai suprantu.. tokie zmones turi but visiskai paluze dvasiskai... bent jau ta akimirka

2004 m. spalio 14 d. 16:28:53
Mintys apie sumauta savizudybe taip ilindo (buvo ilinde) i mane kad net norejau susikurt nick'a "Suicidal Tendencies" ....neblogas butu buves....
Bet tai dar nera taip blogai

2004 m. spalio 14 d. 16:16:24
apie tai galvojau nežinau kiek valandų ir dienų. tingiu ir čia viską pergalvoti ir perrašinėti iš naujo. bet išvada yra aiški - neverta. bent jau dabar taip galvoju. dabar esu pakankamai optimistiška ir manau, kad gyvenimas, bet kada gali pasisukti į gerąją pusę (nors galimybė, kad kitą dieną tas gerumas išnyks irgi lieka). anksčiau apie tai pagalvodavau, bet tikriausiai iš neturėjimo ką veikti ir kvailumo. tačiau, kad ir kokia idiotė būdavau, niekada nekūriau konkrečių planų kada ir kaip. tai yra visi tie pamąstymai apie savižudybę būdavo TIK mintys ir nieko daugiau. dabar tokių minčių iš vis beveik nekyla, nes supratau, kad gyvenimą reikia vertinti ir mylėti, nes jis gali pateikti tokių siurprizų, aie kuriuos anksčiau tik sapnuodavau ir niekada nesitikėdavau jų išsipildymo (tai yra, tikėdavausi, bet buvau tikra, kad tai niekada neišsipildys). nežinau, kokia mano nuomonė apie tai bus vėliau, bet davar aš manu, kad tikrai neverta.
žmonių, kurie nusižudė nesmerkiu. bet vis dėlto drįsčiau nesutikti su pasakymu, kad tai padaręs žmogus NĖRA silpnas. stiprūs nesižudo, mano nuomone. gal žmogus anksčiau ir buvo stiprus, bet gyvenimas jį palaužė ir tą akimirką, kai jis žudėsi, buvo silpnas, nes nebegalėjo surasti jėgų gyventi ir kovoti. ir savižudžiai mano manymu yra šiokie tokie egoistai. tai jokių būdų nėra smerkimas, ar kas nors panašaus. visi žmonės yra egoistai, bet kokių atvejų, kitaip jie nebūtų žmonės. bet kodėl žmonės apskritai žudosi? todėl, kad gyvenimas "užlipo jiems ant sprando", nebesusitvarko su savo problemomis, kurių per daug prisikaupė, kad prarado artimą žmogų, kad aplamai negauna dėmesio. iš visų šių, kurias išvardinau, galima išpešti savaunaudiškumo požymių, juk "lengviausio" kelio pasirinkimas irgi nėra labai jau altruistiška, so... tačiau aš žinau, kad mano nuomonė ir aplamai tokios sąvokos kaip "egoizmas" suvokimas labai skiriasi nuo daugumos žmonių. ir aš, bet kokių atveju, tikrai nesmerkiu tų, kurie nusprendė pasitraukti. tik prieš išeinant, vis dėl to reiktų dar kartą pagalvoti, jei depresija visiškai proto neužjuodino.

Atsakyti
niobi
2004 m. spalio 14 d. 16:14:28
o ka zudytis zadi kad klausi? tiesa pasakius gyventi reikia didesnes drasos nei mirti...juk mirsti ir tau viskas baigiasi,nebereikia vargti siam pasauly.as manau neverta zudytis,nu yra isimciu,kada jau zmogus kitaip nebegali.

2004 m. spalio 14 d. 16:06:24
taip, pritariu pissed_bitch. VISOS problemos kyla dėl KITŲ žmonių. bet anyway, pasaulyje vienam būti neįdomu būtų tada atsirastų dar papildomų problemų.
ai... buvo minčių... po to pagalvojau... LT ir taip pirmauja pagal savižudybių skaičių... gal užtenka dar labiau šitą statistiką ryškinti.

2004 m. spalio 14 d. 15:57:10
nea.juk jei tu pasauly butum wienintelis, gywentum be problemu

Atsakyti
pissed_bitch
2004 m. spalio 14 d. 15:46:58
newertawisos problemos kyla del kitu zmoniu.ir tipo dabar del kazkokiu duxu zudysies?

Atsakyti
rock-girl
2004 m. spalio 14 d. 15:38:39
as manau kad neverta...jei ne del saves tai bent del kitu zmoniu...

2004 m. spalio 14 d. 15:36:12
pries 2 metus turejau savizudybes manija
manau tos mintys vel griz,nes ruduo tooooooks ilgas

2004 m. spalio 14 d. 15:34:11
nesmerkiu pasitraukusių. tai jų ir tiktai jų sprendimas. juk ne iš gero gyvenimo tai daro.
pati dar nebandžiau

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
einaras13 Marillion Incommunicado
 Marillion

4Blackberry VOLA Inmazes
 VOLA
 Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina.
Alvydas1 David Bowie Red Money
 David Bowie

malia Bryan Adams I'm Ready
 Bryan Adams

DjVaids Fancy A Voice In The Dark (Version 2008)
 Fancy

Sahja Aliukai Tik meilė atsakys
 Aliukai

Šiuo metu vertiname

Neil Young Neil Young
7,5

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 1760
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 19502