Naujienos
|
Dienoraščiai
|
Stiliai
|
Grojaraščiai
Diskusijų temos
|
Kūryba
|
Vartotojai
|
Komentarai
|
Dainų tekstai
|
Gairės
|
|
|
|
Ar turit albumą, atskleidžiantį, realizuojantį jus, bet jūs nenorit apie jį nieko sakyti, tarsi žinodami, kad bus apie jus daug kas sužinota?
Susijusi muzika: pasirinkti
Copyright 2001-2025 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
2014 m. sausio 8 d. 14:10:09
O aš užtat žinau, kas gros per mano laidotuves
Soulsavers'ų albumas su D. Gahanu "The Light the Dead See". Žadu tai įtraukti į savo testamentą. Seriously 
2013 m. gruodžio 30 d. 04:47:38
visiems kuriems negeda net neverta cia prisigalvoti paslaptingu albumu. Nemanau kad jus mokykloje labai kruopsciai nagrinejote poezijos pasleptas reiksmes, kad stai dabar kazkokie dainu tekstai butu kazkiek labiau reiksmingi nei jusu rasiniai eilerasciu nagrinejimo tema. O ir tuos tekstus rase greiciausiai istroske nuotykiu zmones, taigi visa tai tiesiog gyvenimo noru ir kelioniu likime atspindziai. O jei dainos turi nepakartojama nuotaika, tai cia nera nieko ka deretu slepti. Prisigalvoja nesamoniu apie save noobai lyg labai ipatingai sugalvojo savo kasdienybe perteikti ir pagrazinti - visokiais retais garsais. Neva atrado ipatingu gyvenime pasleptu isgyvenimu kasyklas. Visu pirma paslaptys neparduodamos milijonais, visu antra tai ne paslaptys, visu trecia prisigalvoti daugiau nei reikia tik jusu paciu reikalas kur blizgucius kabinti.
2013 m. gruodžio 30 d. 03:54:57
Jonis - Linksma kaimiška muzikikė
Virgis Stakėnas - Baladės
Inga Valinskienė - Meilės muzika
Birutė Dambrauskaitė - Esu kokia Esu
Žilvinas Žvagulis - Makaronai
(o dabar jaučiuosi kaip apsinuoginęs - įvairiaprasmiškai. Bet tebūnie - juk šventės
)
2013 m. gruodžio 29 d. 19:47:51
Šiaip yra nemažai albumų, kažkiek realizuojančių mane, tačiau kad būtų per daug sužinota. Nebent apie mano muzikinį skonį ir pažiūras, daugiau jokių temų klausomi ir mėgstami albumai neliečia. Tokį gal ir sąrašiuką galėčiau susidaryti:
1. King Crimson - Larks' Tongues in Aspic
2. King Crimson - Starless and Bible Black
3. Dream Theater - Train of Thought
4. The Who - Quadrophenia
5. Van der Graaf Generator - Godbluff arba Still Life, net negaliu išsirinkti.
6. Liquid Tension Experiment - Liquid Tension Experiment
7. A Forest of Stars - The Corpse of Rebirth
8. Mahavishnu Orchestra - Between Nothingness and Eternity
9. Pink Floyd - Animals
10. Bathory - Hammerheart
11. John Zorn - Nosferatu
12. Can - Tago Mago
13. King Crimson - Red
Taigi, iš šio sąrašo atsiskleidžia labai nemaža dalis mano pažiūrų, muzikinio skonio akiračio ir galbūt dalykų, kuriuos kiti geriau įžvelgia už patį mane. Reiktų išsirinkti vieną daugiausiai pasakantį albumą, turbūt imčiau King Crimson - Larks' Tongues in Aspic.
2013 m. gruodžio 29 d. 19:35:26
SubRosa "No Help for the Mighty Ones" .
Gryna as .
2013 m. gruodžio 29 d. 19:28:47
Europe - The Final Countdown
2013 m. gruodžio 29 d. 13:31:35
MODERN TALKING ---- 1 albumas 1985 metų....First ALBumas.....Turbūt jis ypatingas,nes jis galvoja visą laiką.
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2013 m. gruodžio 29 d. 07:19:41
E. Kucinskas "Sudiev Brangioji"
2009 m. gegužės 12 d. 16:24:17
2005 m. rugpjūčio 7 d. 13:02:26
2005 m. rugpjūčio 5 d. 07:17:28
Dar labai daug apie mane pasako Mariah'os Carey daina Close My Eyes
2005 m. liepos 8 d. 06:51:16
Kazkuria dali manes,tai Darren Hayes- The Tension And The Spark
2005 m. liepos 8 d. 04:46:46
2005 m. liepos 5 d. 16:22:53
2005 m. gegužės 14 d. 13:48:04
2005 m. gegužės 14 d. 13:36:32
2005 m. gegužės 14 d. 13:32:49
nors gal is dalies ir yra keli albumai...
2005 m. gegužės 14 d. 13:24:04
nors tai dalis tiesos apie mane, žmogus nuolat keičiasi...
2005 m. gegužės 4 d. 10:30:32
Pagavau ją laiku...Jos rankos spaudė mano krūtinę...Jos mažos, šaltos, drėgnos rankos...ilgais, plonyčiais pirštais..Stipriai apkabinau ... Užmerkiau jos akis savo pirštais...Ir ji padarė tą patį man...Tada mes pradėjome eiti...Buvome tylūs.Ir man tai nepatiko..Nei kiek..Turėjau kažką pasakyt...Nuleidau galvą ir pamačiau jos kojas...Tas gražias išbalusias kojas...Ėmiau mirkčioti...
siaubas tas šiolaikinis jaunimas
2005 m. balandžio 28 d. 18:31:43