Labai silpnas 6/10.
Yra gerų grupių keletas ( Clapton, Metallica, Hendrix etc.). Yra ir šūdo (Cascada, Pussycat Dolls wtf?) - kandangi ten tik po 1 perklausą, stipriai nemušu balo.
chzarija rašė: Ei kodėl niekas manęs neįvertino?? 2 puslapio pačiame viršuje mano grupės mylimiausios, taigi negi niekas nieko nepasakys ??? Pakartosiu, gal kas visgi pavertins ir pakomentuos? Taigi: jeigu 100 procentų skalėje tada 60proc laiko praklausau "Marilyn Manson" ir jo klipus pražiūriu, po to 10 proc "System of a Down" , 10proc - "Evanescence" ir jos klipai 10proc - "Rammstein" ir po 5 proc HIM, bei Amy Winehouse Gaunasi taip:
1) Marilyn Manson
2-4) "System of a Down", "Evanescence", "Rammstein"
5,6) "HIM", Amy Winehouse
Tai šį kartą pakomentuosite gal kas?
duodu 1, 3 balus numusa tokio hotel
Šaunumėlis , pasijutau išgirsta Neesmė, kad neigiamai įvertinta
O kadangi dėl tokio dalyko, kaip muzikinis skonis ginčytis yra bergždžias reikalas, tai ir nepulsiu ginti savo mėgiamų grupių.
Kiekvienas žmogus turi teisę mąstyti taip, kaip jam atrodo yra teisinga ir klausytis to, kas jam skamba gražiai. Dėja nematau ką galėčiau pati įvertinti Bet visgi tas vertinimas tai yra kiekvieno žmogaus asmeninė nuomonė ir ji negali būti teisinga ar neteisinga, nes niekas negali tiksliai pasakyti kokia muzika ir koks stilius yra "gerai" ir koks yra "blogai". Neskaitant žinoma techninės pusės, ar kaip tai vadinasi, kai pvz vokalas visiškai nepataiko į taktą..
But all the drugs in this world
Won't save her from herself
chzarija rašė: Ei kodėl niekas manęs neįvertino?? 2 puslapio pačiame viršuje mano grupės mylimiausios, taigi negi niekas nieko nepasakys ??? Pakartosiu, gal kas visgi pavertins ir pakomentuos? Taigi: jeigu 100 procentų skalėje tada 60proc laiko praklausau "Marilyn Manson" ir jo klipus pražiūriu, po to 10 proc "System of a Down" , 10proc - "Evanescence" ir jos klipai 10proc - "Rammstein" ir po 5 proc HIM, bei Amy Winehouse Gaunasi taip:
1) Marilyn Manson
Ei kodėl niekas manęs neįvertino?? 2 puslapio pačiame viršuje mano grupės mylimiausios, taigi negi niekas nieko nepasakys ??? Pakartosiu, gal kas visgi pavertins ir pakomentuos? Taigi: jeigu 100 procentų skalėje tada 60proc laiko praklausau "Marilyn Manson" ir jo klipus pražiūriu, po to 10 proc "System of a Down" , 10proc - "Evanescence" ir jos klipai 10proc - "Rammstein" ir po 5 proc HIM, bei Amy Winehouse Gaunasi taip:
1) Marilyn Manson
But all the drugs in this world
Won't save her from herself
YeEyy rašė: Kiek beviltiška spręsti apie žmogaus muzikinį skonį pagal kelias grupes/atlikėjus/etc.. Jei žmogus anketoje mesteltų LAST.FM linką ar kažką panašaus, būtų kita kalba. P.S - nekalbu apie visus.
Na manau pas prieš tave esantį žmogų tikrai pakankamai grupių yra, kad galėtum susidaryt nuomonę.
Na as taip ir galvojau kad su LP bus negerai. Na labai seniai ju klausiau. Bet tiesiog anksciau jie buvo mane uzkabine( gal visiem buvo toks etapas) . Na man ju nieks "nesiule", tikrai ne del MTV ar dar ko. Tiesiog kai isgirdau Somwhere I Belong, nors tai buvo labai jau seniai, nu ir kazkodel patiko. Suprantu kad LP nieko gero, bet ... kazkodel jie man prilipo. Na aisku kitu
"tokio lygio" grupiu nepernesu (Tokio Hotel ir pan.) Aciu Dievui ! .
Na ir toks dar dalykas del LP, tarp pazystamu yra kurie domisi ir klauso gera muzika (Led Zeppelin, Yes, White Stripes ir pan.), na paklausiau apie Lp. tokio hotel ir kt. Na nustebau kai jie pasake kad jie klauso lp , nors taipogi visus tuos toio hotelius iskarto numete i sali. Situo as neteigiu kad lp gerai ar dar kas. Tik siaip. Asmenine patirtis .
Del Lynyrd Skynyrd, na ju klausau labai mazai, bet Sweet home alabama, tai daznai.
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2010 m. gegužės 18 d. 19:43:30
2010 m. gegužės 18 d. 19:26:38
Viskas labai puiku, tada akys pamato LP, muša gan žemai balą. Ir nemėgstu Lynyrd Skynyrd. 7,5-8/10.
Buvau nuvertines Lynyrd Skynyrd, Kai paklausiau kitu dainu si grupe man pradejo patikti. Toks geras classic rock'as .
2010 m. sausio 9 d. 12:30:39
Jai taip tai va https://www.last.fm/user/Kristis9
Labai silpnas 6/10.
Yra gerų grupių keletas ( Clapton, Metallica, Hendrix etc.). Yra ir šūdo (Cascada, Pussycat Dolls wtf?) - kandangi ten tik po 1 perklausą, stipriai nemušu balo.
2010 m. sausio 9 d. 11:53:19
Ei kodėl niekas manęs neįvertino?? 2 puslapio pačiame viršuje mano grupės mylimiausios, taigi negi niekas nieko nepasakys ??? Pakartosiu, gal kas visgi pavertins ir pakomentuos? Taigi: jeigu 100 procentų skalėje tada 60proc laiko praklausau "Marilyn Manson" ir jo klipus pražiūriu, po to 10 proc "System of a Down" , 10proc - "Evanescence" ir jos klipai 10proc - "Rammstein" ir po 5 proc HIM, bei Amy Winehouse
1) Marilyn Manson
Šaunumėlis , pasijutau išgirsta
O kadangi dėl tokio dalyko, kaip muzikinis skonis ginčytis yra bergždžias reikalas, tai ir nepulsiu ginti savo mėgiamų grupių.
Kiekvienas žmogus turi teisę mąstyti taip, kaip jam atrodo yra teisinga ir klausytis to, kas jam skamba gražiai. Dėja nematau ką galėčiau pati įvertinti
2010 m. sausio 9 d. 00:59:31
2010 m. sausio 8 d. 17:11:03
Ei kodėl niekas manęs neįvertino?? 2 puslapio pačiame viršuje mano grupės mylimiausios, taigi negi niekas nieko nepasakys ??? Pakartosiu, gal kas visgi pavertins ir pakomentuos? Taigi: jeigu 100 procentų skalėje tada 60proc laiko praklausau "Marilyn Manson" ir jo klipus pražiūriu, po to 10 proc "System of a Down" , 10proc - "Evanescence" ir jos klipai 10proc - "Rammstein" ir po 5 proc HIM, bei Amy Winehouse
1) Marilyn Manson
2010 m. sausio 8 d. 15:48:18
2010 m. sausio 8 d. 15:11:19
1) Marilyn Manson
2010 m. sausio 8 d. 13:43:59
2010 m. sausio 8 d. 13:42:45
2010 m. sausio 7 d. 23:48:35
Hmm. Tėra 3 grupės, visos gana neblogos.
8 tarkim.
2010 m. sausio 7 d. 22:52:50
2010 m. sausio 7 d. 22:39:22
2010 m. sausio 7 d. 22:26:56
2010 m. sausio 7 d. 21:57:42
6/10
2010 m. sausio 7 d. 18:10:54
Kiek beviltiška spręsti apie žmogaus muzikinį skonį pagal kelias grupes/atlikėjus/etc.. Jei žmogus anketoje mesteltų LAST.FM linką ar kažką panašaus, būtų kita kalba. P.S - nekalbu apie visus.
Na manau pas prieš tave esantį žmogų tikrai pakankamai grupių yra, kad galėtum susidaryt nuomonę.
2010 m. sausio 7 d. 18:07:27
2010 m. sausio 7 d. 17:18:12
2010 m. sausio 7 d. 17:15:08
Viskas labai puiku, tada akys pamato LP, muša gan žemai balą. Ir nemėgstu Lynyrd Skynyrd. 7,5-8/10.
Na as taip ir galvojau kad su LP bus negerai. Na labai seniai ju klausiau. Bet tiesiog anksciau jie buvo mane uzkabine( gal visiem buvo toks etapas) . Na man ju nieks "nesiule", tikrai ne del MTV ar dar ko. Tiesiog kai isgirdau Somwhere I Belong, nors tai buvo labai jau seniai, nu ir kazkodel patiko. Suprantu kad LP nieko gero, bet ... kazkodel jie man prilipo. Na aisku kitu
"tokio lygio" grupiu nepernesu (Tokio Hotel ir pan.) Aciu Dievui ! .
Na ir toks dar dalykas del LP, tarp pazystamu yra kurie domisi ir klauso gera muzika (Led Zeppelin, Yes, White Stripes ir pan.), na paklausiau apie Lp. tokio hotel ir kt. Na nustebau kai jie pasake kad jie klauso lp , nors taipogi visus tuos toio hotelius iskarto numete i sali. Situo as neteigiu kad lp gerai ar dar kas. Tik siaip. Asmenine patirtis
Del Lynyrd Skynyrd, na ju klausau labai mazai, bet Sweet home alabama, tai daznai.
2010 m. sausio 7 d. 16:27:07