Na ivertinkit mano muzikini skoni, kabai idomu suzinoti. Tik vertindami remkites Megstamu grupiu sarasu, o ne grojarasciu(as beveik neklausau, plius dar draugas dainu ieskojo ) ar dar kuo.
...you’re the same kind of bad as me...
kadangi ThingFromTheAlley mėgiamiusių grupių, albumų ar dainų saraše yra apskritas 0, tai aš apie jį galiu spręsti tik iš jo paliekamų komentarų viena ar kita tema, ir jo nuotraukos su el. gitara. Manau rastume bendrą kalbą, ir rąsiai kokį butelioką galėtume kartu padaryti Vertinu 9/10, nes nemanau, kad žmogus grojantis elektrine gitara ir turintis ilgus plaukus klausosi 69danguje ar PussycatDolls.
vertinau dissident, bet pavelavau biški. o montimer'io + - patiko. vien už Uriah Heep galima duoti 10. kaip tik jų 'Wake the Sleeper' (200 klausiau prieš porą savaičių. senųjų Heep'sų normaliai dar negirdėjęs, bet viens pažįstams sakė, jog senieji albumai kur kas geresni. bet jei vienas iš naujausių patiko, tai tada seni išvis palaima ausims bus.
visas išvardintas grupes klausau daugiau ar mažiau, tad tų metų nereikės laukti . "Pink Floyd" iš jų patinka labiausiai turbūt, nors kai pirmąsyk 2006 normaliai jų diskografiją perklausiau, tai po kai kurių dainų ausis skaudėjo, bet db pripratau prie psichodelikos. Kitose svetainėse minėtuosius Floydus ir Zeppus esu priskyręs prie mėgstamų, bet music'e kažkodėl jų nepaminėjau. Mėgstu seną roką, 60s-70s, ypač 90s (tai įrodo, kad ir, tarkim, "Smashing Pumpkins"), bet nesibaidau ir šių dienų muzikos. iš tavo mėgstamų grupių irgi daug girdėjęs, berods tik 11 iš jų yra nežinomos visiškai man. bet kuriuo atvėju, dissident klausoma muzika man patiktų. 9/10.
Pagrindinė grupė lemonscure grojaraštyje- " Smashing Pumpkins". Man pumpkins'ai taip pat prie širdies, todėl manau mūsų muzikiniai skoniai kažkuo panašūs. Bendros grupės, kurios yra ir pas mane ir pas lemonscure : Muse, Alice In Chains, The Racounters, lietuvaičiai SH ir Requiem. Taigi kadangi turim panašumų todėl vertinu jį kaip turintį gerą muzikinį skonį. Manau su šiuo žmogum visada rastume bendrą kalbą. Vis tik patarčiau jam paklausyti senojo hard roko . Matau jog sąraše turi Europe, Scorpions. Bet kur tokios grupės kaip ACDC, Led Zeppelin, The Roling Stones, Pink Floyd ir kt. abar pagrinde lemonscure sąraše tik naujos kartos atstovai, bet manau po keleto metų jo favorite liste bus ir tos grupės,kurias aš minėjau.
Lemonscure muzikinį skonį vertinčiau 9/10.
o Crazy Z, dar žinodamas, jog lost megėjas ans, tai duodu 8. įvairią muziką klausai, yra daug grupių, kurios dabar tik šypseną kelia, nes jas klausydavau prieš 3-5 metus, kai dar ieškodavau, kas man patinka . bet jei kelia šypseną - vadinasi gerai viskas yr.
Klausau tai, kas patinka ir per daug naujovių neieškau. Ir tikrai man jų netrūksta.
O man patinka labiausiai Marilyn Manson, Evanescence, dar labai mėgstu klausytis System Of A Down, Tokio Hotel, Rammstein, HIM, taip pat - Amy Winehouse, kartais Nirvana. Tai toks yra mano muzikinis stilius, komentuokite jei norite. Nors bet kuriuo atveju dėl skonio nesiginčijama, galima ginčytis tik dėl kokybės dainų ar pan.
But all the drugs in this world
Won't save her from herself
montimer rašė: 10 parašysiu. Daug mano mėgstamų ir gerbiamų atlikėjų. Na ir kai kurie nežinomi. Atrodo ir glamo susimažinai .
ismeciau tuos, kuriu tikrai niekada neklausau , o tau irgi zinoma 10, nes geriausias skonis is visu musico nariu
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2010 m. sausio 7 d. 16:10:02
2010 m. sausio 7 d. 16:05:16
2010 m. sausio 7 d. 16:02:53
2010 m. sausio 7 d. 09:59:55
2010 m. sausio 7 d. 08:56:38
2010 m. sausio 6 d. 20:18:15
Nors ir klausai daug grupiu apie kurias mane nesi nei zodzio uzsimines.
As neturiu muzikinio skonio.klausau viska ka groja prekybos centruose.
Dzinkuje.
2009 m. gruodžio 31 d. 13:42:26
2009 m. gruodžio 31 d. 13:29:11
2009 m. gruodžio 31 d. 13:26:24
Panašus į mano. Man tik tokios grupės kaip Placebo, Radiohead nelimpa. Manau platus ir stiprus muzikinis skonis.
2009 m. gruodžio 31 d. 13:12:47
Lemonscure muzikinį skonį vertinčiau 9/10.
2009 m. gruodžio 31 d. 12:31:14
o Crazy Z, dar žinodamas, jog lost megėjas ans, tai duodu 8. įvairią muziką klausai, yra daug grupių, kurios dabar tik šypseną kelia, nes jas klausydavau prieš 3-5 metus, kai dar ieškodavau, kas man patinka
2009 m. gruodžio 31 d. 12:12:56
2009 m. gruodžio 30 d. 21:16:29
2009 m. gruodžio 30 d. 19:39:33
2009 m. gruodžio 30 d. 18:37:50
8/10
minus balas už MCR
minus balas už tą tokį neoriginalumą, ta prasme,klausai tik kas popoliariausia, ne vien gera muzika yra populiariausiose grupėse, trūksta pas tave naujovių ;]
Klausau tai, kas patinka ir per daug naujovių neieškau. Ir tikrai man jų netrūksta.
2009 m. gruodžio 30 d. 18:30:54
minus balas už MCR
minus balas už tą tokį neoriginalumą, ta prasme,klausai tik kas popoliariausia, ne vien gera muzika yra populiariausiose grupėse, trūksta pas tave naujovių ;]
2009 m. gruodžio 30 d. 18:03:59
LoseControl 10/10, tiek daug gėrių, neradau nieko kas nepatiktų.
2009 m. gruodžio 30 d. 14:08:48
5/10.
2009 m. gruodžio 30 d. 14:04:29
2009 m. gruodžio 30 d. 00:20:38
10 parašysiu. Daug mano mėgstamų ir gerbiamų atlikėjų. Na ir kai kurie nežinomi. Atrodo ir glamo susimažinai
ismeciau tuos, kuriu tikrai niekada neklausau