Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:
Patvirtinti
LowLife (Užblokuotas)
2009 m. sausio 15 d. 22:13:53
Blackened rašė: RaptorJM gauna 9/10. Klauso geros ir labai geros muzikos, didžiulis pliusas už Floyd'us, Sabbath'us ir Led Zepp'us, žinoma.
Blackened duodu 10.Todėl kad be jos toleruojamų grupių,nebūtų išsivystęs ir mano taip mėgstamas new wave'as.[Beje,ir aš jas toleruoju]
Merfio dėsnis : Jei gali nepasisekti, tai ir nepasiseks.
Silverman'o paradoksas : Jei Merfio dėsnis gali nepasitvirtinti,tai ir nepasitvirtins.
LowLife (Užblokuotas)
2009 m. sausio 15 d. 22:01:46
hang_em_high rašė: sel, a-ha, o laura & the lovers pamates isvis pasibaisejau..
Sel - Mėgstu tik šituos albumus:Kubas,23,Viskas ką turiu.Tai alternatyvioji Sel'o pusė. Dėl A-Ha - Mėgstu gitarinę ir synth pop'inę jų pusę.Turi jie ir popso dainų,bet jos man nepatinka [pvz.Take On Me].Dėl Lauros ir the Lovers - Turėjau omenyje Relanium.Music lt tos grupės nėra,todėl pasirinkau šitą.Laura and the lovers nėra labai popsiška - tai greičiau soft rokas.O jų eurovizinė daina nebuvo tokia popsiška,kaip pvz.bavarų dainos...
2009 m. sausio 15 d. 21:45:39
hang_em_high rašė: lowlife - stumi ant popso bet pats klausai, todel 4.5. nuo kada vertybe kad visi zmones yra lygus kad ir kaip juos pavadintum yra prasta ir ivardinama kaip klydimas? laukiu atsakymo..
Tavo klausimas nelabai logiškas.Kas yra vertybė,kad visi žmonės lygūs?Tai demokratijos įdėja.Manau,kad tavo muzikinis požiūris yra per siauras,kad atskirtum popsą.Tie patys,mano mėgstami depešai nemažai metų man atrodė popsas.Tik vėliau,kai muzikinė pasaulėžiūra padidėjo,supratau,kad ne viskas,kas kvepia popsu ištikrūjų yra popsas.Papraščiausiai kai buvau nesuagęs,popsu vadindavau,tai kas nėra rokas ar metalas,ar jazz/blues žanrai.Tik vėliau supratau,kad jų yra gerokai daugiau.Nesakau,kad my chemical romance,niekada nepasikeis į gerają pusę.Gal bus taip pat,kaip ir su depešais.Nieko negali žinoti.Įdomu,kokia mano mėgstama grupė,tau atrodo kaip popsas?
2009 m. sausio 15 d. 21:36:51
LoseControl rašė: Lowlifui 9. Gerą klausai, tik ne viską aš virškinu.
Malonu.Galvoju,kad čia nedaug kas klauso,mano mėgstamos kai kurios muzikos.Bet kad toleruoju tik vertingą muziką,turbūt spėjot pastebėt... LoseControl'ui duodu taip pat 9.Ant tokių grupių,kaip Blur,pats kadaise buvau ''užsivęžes''.Nemažai grupių sutampa.Klaustukas tik dėl repo,nes jis man ne prie širdies,nors ''nešiku'' ant jo,vien dėl to,kad nemano skonio [Kad repas - ne muzika,pajuokavau.Kartais nekokia nuotaika būna ]
2009 m. sausio 15 d. 21:26:00
hang em high - duodu 5,su viltim,kad po kažkiek dešimčių metų,jo toelruojamos vertybės pasikeis į teigiamą pusę.Visi mes kartais klystam,o tik po kažkiek laiko suprantam kad klydom.[Šiandien esu geras ]
Silverman'o paradoksas : Jei Merfio dėsnis gali nepasitvirtinti,tai ir nepasitvirtins.
Jei pritari daugumai, reiškia turi tokią pat nuomonę kaip dauguma. Baik . Aš tau duodu keturis. Jeigu visi sutinka kad žemė sukasi apie saulę tai tu sakai jiems kad jie neturi nuomonės??? Kad emo tai čia visų sutarta, ir kritikų, ir liaudies, ir fanų daugumos... Taip, dauguma daug ką reiškia!
nepagailėsiu 10, nes muzikos skonis platus, muzika kokybiška ir profesionali ir man šiandien gera nuotaika
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2009 m. sausio 15 d. 22:13:53
RaptorJM gauna 9/10. Klauso geros ir labai geros muzikos, didžiulis pliusas už Floyd'us, Sabbath'us ir Led Zepp'us, žinoma.
Blackened duodu 10.Todėl kad be jos toleruojamų grupių,nebūtų išsivystęs ir mano taip mėgstamas new wave'as.[Beje,ir aš jas toleruoju]
2009 m. sausio 15 d. 22:10:16
2009 m. sausio 15 d. 22:08:14
2009 m. sausio 15 d. 22:01:46
sel, a-ha, o laura & the lovers pamates isvis pasibaisejau..
Sel - Mėgstu tik šituos albumus:Kubas,23,Viskas ką turiu.Tai alternatyvioji Sel'o pusė. Dėl A-Ha - Mėgstu gitarinę ir synth pop'inę jų pusę.Turi jie ir popso dainų,bet jos man nepatinka [pvz.Take On Me].Dėl Lauros ir the Lovers - Turėjau omenyje Relanium.Music lt tos grupės nėra,todėl pasirinkau šitą.Laura and the lovers nėra labai popsiška - tai greičiau soft rokas.O jų eurovizinė daina nebuvo tokia popsiška,kaip pvz.bavarų dainos...
2009 m. sausio 15 d. 21:54:22
2009 m. sausio 15 d. 21:45:39
lowlife - stumi ant popso bet pats klausai, todel 4.5. nuo kada vertybe kad visi zmones yra lygus kad ir kaip juos pavadintum yra prasta ir ivardinama kaip klydimas? laukiu atsakymo..
Tavo klausimas nelabai logiškas.Kas yra vertybė,kad visi žmonės lygūs?Tai demokratijos įdėja.Manau,kad tavo muzikinis požiūris yra per siauras,kad atskirtum popsą.Tie patys,mano mėgstami depešai nemažai metų man atrodė popsas.Tik vėliau,kai muzikinė pasaulėžiūra padidėjo,supratau,kad ne viskas,kas kvepia popsu ištikrūjų yra popsas.Papraščiausiai kai buvau nesuagęs,popsu vadindavau,tai kas nėra rokas ar metalas,ar jazz/blues žanrai.Tik vėliau supratau,kad jų yra gerokai daugiau.Nesakau,kad my chemical romance,niekada nepasikeis į gerają pusę.Gal bus taip pat,kaip ir su depešais.Nieko negali žinoti.Įdomu,kokia mano mėgstama grupė,tau atrodo kaip popsas?
2009 m. sausio 15 d. 21:36:51
Lowlifui 9. Gerą klausai, tik ne viską aš virškinu.
Malonu.Galvoju,kad čia nedaug kas klauso,mano mėgstamos kai kurios muzikos.Bet kad toleruoju tik vertingą muziką,turbūt spėjot pastebėt... LoseControl'ui duodu taip pat 9.Ant tokių grupių,kaip Blur,pats kadaise buvau ''užsivęžes''.Nemažai grupių sutampa.Klaustukas tik dėl repo,nes jis man ne prie širdies,nors ''nešiku'' ant jo,vien dėl to,kad nemano skonio [Kad repas - ne muzika,pajuokavau.Kartais nekokia nuotaika būna
2009 m. sausio 15 d. 21:28:30
2009 m. sausio 15 d. 21:26:00
2009 m. sausio 15 d. 21:25:23
2009 m. sausio 15 d. 21:24:30
2009 m. sausio 15 d. 21:23:25
2009 m. sausio 15 d. 21:20:20
2009 m. sausio 15 d. 19:08:14
2009 m. sausio 15 d. 18:58:55
2009 m. sausio 15 d. 18:39:30
2009 m. sausio 15 d. 18:24:25
2009 m. sausio 15 d. 18:22:30
2009 m. sausio 15 d. 14:11:31
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2009 m. sausio 15 d. 07:15:01