AC/DC, Electric Light Orchestra, Freddie Mercury, Guns 'N Roses, Mike Oldfield, Muse, Nirvana, Pink Floyd, Red Hot Chili Peppers, Queen, Scorpions, The Doors, The Police, The Prodigy, Uriah Heep.
vertinciau tarp 9 ir 10 nes pati megstu pasiklausyti visu situ grupiu tikrai geras skonis
gyvenu kaip moku gyvent...
Cradle of the Filth,Dimmu Borgir,Anathema,Nightwish,Within Temptation,Queen,Sirug Ros,Scorpions,Diktatūra,Evanescence, Luctus,Kiss,Nirvana,Manowar,Iron Maiden,Coldpay,Meat Loaf,Seether,Pievos,Dream Theater,Andrea Bocelli,U2,Mariah Carey,Draconian,Blackmore's Night,Soul Brothers,Žalvarinis,In Flames,Children of Bodom,Placebo,Black Sabbath
Nevisos grupės, patinka, bet yra tikrai neblogų grupių. Vertinu 8.
avril,pink,aguilera,jo jo, timberlake,nelly furtado,britney, MY CHEMICAL ROMANCE...ir dar parasiusi kad megstamiausi muzikos stiliai rock/metal...
tu vis dar juokini mane...megstamiausiu grupiu sarase nera nei vienos rock ar metal grupes,o beveik vien pop...tai kaip cia suprasti?...
todel uz nelogiskuma,vertinu 1...
CocoRosie, Moscow Grooves Institute, Portishead, Röyksopp, Hugh Masekela, Bogdan Raczynski, Telefon Tel Aviv, Telepopmusic, Zero7, Massive Attack, Bitės, Ursula1000, Jazzanova, Nouvelle Vague, Goldfrapp, Don Johnson Big Band, Bjork, Saulės Kliošas, Aphex Twins, De-Phazz, Jamiroquai, Morcheeba, Thievery Corporation, Gotan Project, Boards Of Canada, Lemon Grass, Soulstice, The Herbaliser, Bekešo Vilkai, SheezZanova ir kt.
Oho, daug megstamiausiu grupsu... prispazinsiu, kad kai kurie man asmeniskai negirdeti... bet akivaizdu, kad skonis avitas ir muzika ganetinai intelktuali... tiek tegaliu pasakyt
enigmatic rašė: CyberPirate, gal cia ir nereikia komentuoti, bet pas mane klausoma viskas: nuo kokybiskos pop muzikos iki metalo, jazz, ambient, shoegaze, post'rock, neoclasic ir panasiai ir panasiai. Tik rap - hip hop visiskai privengiu.
Tada iš naujo.
Pagirtina, kad neapsiribojat vienu stiliumi, o tai plečia akiratį ir lavina tą muzikinį skonį.
Už ambientą ir neoclasic pliusas.
Dėl kokybiškos pop muzikos pagarba.
Daug kas vien iš principų "Aš kitoks" neklauso.
CyberPirate, gal cia ir nereikia komentuoti, bet pas mane klausoma viskas: nuo kokybiskos pop muzikos iki metalo, jazz, ambient, shoegaze, post'rock, neoclasic ir panasiai ir panasiai. Tik rap - hip hop visiskai privengiu.
Džiugu.
Pabandysiu ir as kazka pamalti...
Hmmm...paziurejau i Mitochondrija666 profili ir likau nustebes. Jei daugelis grupiu, surasytu skiltyje "megstami atlikejai" is tiesu klausomi ir megiami - puikus, mano manymu skonis. Daugelio is ju klausiau anksciau, o ir dabar nevengiu karts nuo karto jais pasimegauti.
Manau, augant muzikinis skonis taip pat augs ir taps brandus. Saunu
nezinau uz ka mane tu galetum teist
gal uz akla nora gyvent
nezinau kodel tureciau kazka pakeist
svarbu tik kad kitiems leidzia miegot
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2007 m. sausio 28 d. 13:04:14
vertinciau tarp 9 ir 10
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2007 m. sausio 28 d. 12:39:44
Nevisos grupės, patinka, bet yra tikrai neblogų grupių. Vertinu 8.
2007 m. sausio 27 d. 19:01:41
labai mazai grupiu isvardinai,todel nelabai galiu vertinti,bet RHCP puiku...
2007 m. sausio 27 d. 18:58:35
tu vis dar juokini mane...megstamiausiu grupiu sarase nera nei vienos rock ar metal grupes,o beveik vien pop...tai kaip cia suprasti?...
todel uz nelogiskuma,vertinu 1...
2007 m. sausio 27 d. 18:56:46
2007 m. sausio 27 d. 18:50:11
2007 m. sausio 23 d. 23:02:32
Oho, daug megstamiausiu grupsu... prispazinsiu, kad kai kurie man asmeniskai negirdeti... bet akivaizdu, kad skonis avitas ir muzika ganetinai intelktuali... tiek tegaliu pasakyt
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2007 m. sausio 23 d. 21:49:05
CyberPirate, gal cia ir nereikia komentuoti, bet pas mane klausoma viskas: nuo kokybiskos pop muzikos iki metalo, jazz, ambient, shoegaze, post'rock, neoclasic ir panasiai ir panasiai. Tik rap - hip hop visiskai privengiu.
Tada iš naujo.
Pagirtina, kad neapsiribojat vienu stiliumi, o tai plečia akiratį ir lavina tą muzikinį skonį.
Už ambientą ir neoclasic pliusas.
Dėl kokybiškos pop muzikos pagarba.
Daug kas vien iš principų "Aš kitoks" neklauso.
2007 m. sausio 23 d. 21:45:23
2007 m. sausio 23 d. 21:28:19
Už paminėtą džiazą pridedu balų, jeigu jis iš tiesų klausomas, o nėra paminėtas tik siekant "Aš klausau bemaž visko" įvaizdžiui sukurti.
Džiugu.
2007 m. sausio 23 d. 19:58:48
Hmmm...paziurejau i Mitochondrija666 profili ir likau nustebes. Jei daugelis grupiu, surasytu skiltyje "megstami atlikejai" is tiesu klausomi ir megiami - puikus, mano manymu skonis. Daugelio is ju klausiau anksciau, o ir dabar nevengiu karts nuo karto jais pasimegauti.
Manau, augant muzikinis skonis taip pat augs ir taps brandus. Saunu
2007 m. sausio 23 d. 18:11:31
2007 m. sausio 23 d. 17:32:04
labai ivairi muzika..ir nieko gero..
is visu pasirinkciau ozzy.. gerbiu..
2007 m. sausio 23 d. 17:23:48
2007 m. sausio 4 d. 19:34:54
na patinka kad klausa (tik nesupraskit klaidingai, ne ''ka" o butend," kad") ;]
svarbu tik kad kitiems leidzia miegot
2007 m. sausio 4 d. 19:27:48
Na patinka, kad klauso The Cure, yeah yeah yeahs, Placebo. Šeip neblogai, vertinčiau 9.
2007 m. sausio 4 d. 19:23:33
2007 m. sausio 4 d. 19:00:36
2007 m. sausio 4 d. 15:49:08
2007 m. sausio 4 d. 14:02:15