tokioj galybej geru ir vertu demesio atlikeju viska gadina korn, twisted sister,offspring. ne visi isvardinti yra mano megiami..bet uz tokia muzika - tik 9+
Psyhobabble (Užblokuotas)
2006 m. gruodžio 31 d. 19:38:49
rocky
PELENAI, Žana Taurinskienė, telebimbam, Arina, zalvarinis, nacija, saules kliosas, The Road band, Bryan Adams, Stevie Ray Vaughan, Sting, Eric Clapton, Ozzy, Nickelback ir t.t. (+ Ruslana)
keli atlikejai pvz osbournas ar zalvarinis lyg ir sukuria ivaizdi kad dar turi vilciu. taciau b. adams ar telebimbam viska sugriauna... turint galvoje , kad cia turbut ne visos tavo megstamos grupes (atlikejai) taj su shia viltimi muzikini skoni vertinu 7 su dideliu minusu
Mėgstamos grupės, atlikėjai: coldplay (chris martin), interpol
Manau, kad mėgsta tikrai kur kas daugiau negu paminėjo. Todėl sunku spręsti iš šių dviejų...
gyvenu kaip moku gyvent...
Crush: klauso Depeche Mode(kurie man irgi patika visai, ir siaip, pagarbos verti vyrai). Darren Hayes - neklausiau sito,atrodo, kazkas su Savage Garden susije. Jamiroquai zinau, bet nesiklausau. Matomai, demesys daugiau skiriamas "lengvesnei" muzikai, bet kokybiskai.
Mėgstamiausios grupės: Alina Orlova, Linkin Park, Nirvana, Saulius Mykolaitis, Red Hot Chilli Peppers, System Of A Down, Alien Ant Farm, Skamp, The Offspring, The White Stripes, Santana, Shakira, A. Mamontovas (Foje), Evanescence, P.O.D., Aphrodite, High Contrast, Pendulum, Korn, Bob Marley, Coldplay, Moby, Reamon, Fat Boy Slim, The Prodigy, Safri Duo, Empti, Milky Lasers, The Hobos and many more.
Iš šio sąrašiuko galima spręsti, kad klausomasi įvairios muzikos, žinoma dižiausias dėmesys skiriamas "tradiciniams" populiariems pop/rock atlikėjams,.
Mėgstamos grupės, atlikėjai (eiles tvarka ne pagal megstamuma): AC/DC, Accept, Apocalyptica (senoji), Black Sabbath, Deep Purple, Def Leppard, Twisted Sister, Disturbed, Dream Theater, Exodus, Foo Fighters, Gamma Ray, GunsNroses, Helloween,, Impaled Nazarene, Joe Satriani, Kamelot, Katedra, Kiss, KoRn (senieji), Led Zeppelin, LMP, Manowar, Megadeth, Metal Church, Metallica (nb1),Mike Oldfield, misfits, My Dying Bride, Mushroomhead, Nightwish, Obtest, Offspring, Ozzy Osbourne, Pantera, Pink Floyd, Queen, Rhapsody (Rhapsody Of Fire), SBS, SOAD, Therion, Xentrix, Zalvarinis...
Iš visų šitų grupių tos kurias aš pažįstu yra senojo klasikinio roko atstovės. Matosi, kad paklūsti vienam stiliui ir tavo akiratis gan siauras, tačiau kad ir kaip ten bebūtų grupės yra tikrai atrinktos ir kokybiškos. Rekomenduočiau pasiklausyt ko nors lengvesnio, gal atrasi ką nors kas patiks (ir tai nebus tavo mėgiamų grupių išdavimas)... Muzikinį skonį vertinčiau 7.
Na, anketoje nikeo neparašyta paie jos klausomą muziką
Minėjo, kad mėgsta dainuojamąją poeziją. Daug kas ją dabar mėgsta. Nieko rpieš neturiu, aš pati mėgstu kartas nuo karto paklausyt.
Kvaila taip komentuot (tai kam tai darau?..), kai anketa tuštoka. Galėtum paildyti.
komentaru diskusijose nesutikau, butu idomu suzinoti, kas laikoma "gothic metal" ;>
D.poezija -gerai, nes ir as tai megstu, o siaip, nezinau, punkas, grandzas,ka as zinau, idomu:>
ai va...nepastebejau turimu irasu...m...nu radau ten neblogu grupiu(bent jau man)...tai gal duociau uz muzika 7 balus(bet cia tik is savo puses,nes visu skonis skirtingas)...
MoHax
labai yra ka vertinti-informacijoje nieko apie muzika neparases...tai nzn...gal ir nebloga klausai......speju,kad labiau renkiesi sunkesne muzika...ar ne?
Catamenia,lacuna coil,in lnflames - megstamos grupes.. daugiau kazko ipatingo neishskiriu..
del megstamo stiliaus - ne prie sirdies,bet pakankamai skirtingi kad uz megstama muzika 7.5 duociau.
sesuo mirtie> kaip ir aš matau mėgsta melodingąjį metala su klavišiniais ;] respectas ;] rockas taip pat neblogai ;] na nežinau kiek ji gilinasi į tuos stilius bet už tai ką matau tai kokius 8,5 tikrai duodu ;]
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2007 m. sausio 4 d. 13:39:04
2007 m. sausio 3 d. 23:53:25
2006 m. gruodžio 31 d. 19:38:49
PELENAI, Žana Taurinskienė, telebimbam, Arina, zalvarinis, nacija, saules kliosas, The Road band, Bryan Adams, Stevie Ray Vaughan, Sting, Eric Clapton, Ozzy, Nickelback ir t.t. (+ Ruslana)
keli atlikejai pvz osbournas ar zalvarinis lyg ir sukuria ivaizdi kad dar turi vilciu. taciau b. adams ar telebimbam viska sugriauna... turint galvoje , kad cia turbut ne visos tavo megstamos grupes (atlikejai) taj su shia viltimi muzikini skoni vertinu 7 su dideliu minusu
2006 m. gruodžio 31 d. 19:05:56
Manau, kad mėgsta tikrai kur kas daugiau negu paminėjo. Todėl sunku spręsti iš šių dviejų...
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2006 m. gruodžio 31 d. 16:48:20
dryžuota-koja - jeigu sako, kad už ska, tai ko gero ir klauso ska. Asmeniškai man punk geriau už ska, nors punko esu mažiau girdėjęs negu ska, tačiau skonis irgi geras. [ 8/10 ]
2006 m. gruodžio 30 d. 16:27:06
2006 m. gruodžio 28 d. 15:58:04
Manau zmogus senaisiais roko klasikos atstovais domisi
2006 m. gruodžio 28 d. 13:52:10
2006 m. gruodžio 28 d. 12:16:03
Iš šio sąrašiuko galima spręsti, kad klausomasi įvairios muzikos, žinoma dižiausias dėmesys skiriamas "tradiciniams" populiariems pop/rock atlikėjams,.
2006 m. gruodžio 28 d. 11:37:18
Iš visų šitų grupių tos kurias aš pažįstu yra senojo klasikinio roko atstovės. Matosi, kad paklūsti vienam stiliui ir tavo akiratis gan siauras, tačiau kad ir kaip ten bebūtų grupės yra tikrai atrinktos ir kokybiškos. Rekomenduočiau pasiklausyt ko nors lengvesnio, gal atrasi ką nors kas patiks (ir tai nebus tavo mėgiamų grupių išdavimas)... Muzikinį skonį vertinčiau 7.
2006 m. gruodžio 28 d. 11:12:46
2006 m. gruodžio 28 d. 00:51:59
Minėjo, kad mėgsta dainuojamąją poeziją. Daug kas ją dabar mėgsta. Nieko rpieš neturiu, aš pati mėgstu kartas nuo karto paklausyt.
Kvaila taip komentuot (tai kam tai darau?..), kai anketa tuštoka. Galėtum paildyti.
2006 m. gruodžio 24 d. 21:43:26
informacijoj parasyta.
komentaru diskusijose nesutikau, butu idomu suzinoti, kas laikoma "gothic metal" ;>
D.poezija -gerai, nes ir as tai megstu, o siaip, nezinau, punkas, grandzas,ka as zinau, idomu:>
2006 m. gruodžio 24 d. 20:59:08
2006 m. gruodžio 23 d. 15:59:41
2006 m. gruodžio 23 d. 15:56:08
labai yra ka vertinti-informacijoje nieko apie muzika neparases...tai nzn...gal ir nebloga klausai...
2006 m. gruodžio 15 d. 14:44:16
2006 m. gruodžio 15 d. 14:37:39
=)p reiks turbut, ka parsisiust y pasiklausyt..
2006 m. gruodžio 13 d. 21:36:49
lacunacoil
Catamenia,lacuna coil,in lnflames - megstamos grupes.. daugiau kazko ipatingo neishskiriu..
del megstamo stiliaus - ne prie sirdies,bet pakankamai skirtingi kad uz megstama muzika 7.5 duociau.
2006 m. gruodžio 13 d. 21:22:06