"neilgai tverčiau jei savo pc turėčiau tai ką turi tu." - sita vieta patiko
"diskografiją" - betent!
ps atsiprasau. netersiu daugiau sitos diskusijos
________________________---
"ivertinkit" [hole] muzikini skoni
[mano zinute ne i vieta]
gheh..negaliu peikti, nes jis last.fm duomenimis yra mano kaimynas - t.y. turi panašų muzikinį skonį
turi gan platų muzikinį pasaulėvaizdį:klauso įvairių stilių ir laikmečių muziką.
tiesa, ne per daug vertina sunkesnę muziką.
klausydamas ir tikrai vertas dėmesio grupes,kaip kad The Cure, The Smashing Pumokins ar tai The Cranberries leidžia sau paklausyti ir abejotinų, tokių kaip kad Panic! at the Disco. čia toks didesnis minusas mano akimis žvelgiant ;>
MoHax >>> Na aš vertinčiau prastai nes perdaug klubinės muzikos (ATB, Culture Beat, Brooklyn Bounce ir tt.).
Aišku yra ir gerų grupių kaip No Doubt, Evanescence ar RHCP, bet bendrai paėmus neilgai tverčiau jei savo pc turėčiau tai ką turi tu.
(beje viską sprendžiau pagal surašytą diskografiją)
The_Wicked_One - Italijos nacionalinis himnas (all music)
SlipKnoT, soad, ir t.t. taip vadinamas nu-metal. as irgi kadaise kazko panasaus klausiau. galima.
lacunacoil turi labai realų muzikinį skonį.
pats nežinau, ką čia pasakiau, bet esmė ta, kad jis domisi tuo, ką klauso. vertina, lygina. rašo ten visokias recenzijas, kurių aš neskaitau, nes metalas man ne prie širdies. bet šiaip, manau, kad su juo įdomu bendraut panašių interesų žmonėms.
vienu žodžiu, tokie žmonės gali pagrįsti savo nuomonę, kodėl jiems patinka vienokia ar kitokia muzika ir už tai jie verti pagarbos. nesvarbu, sutinki su išsakyta nuomone, ar ne.
Aušra> punk rock ir nu metal fanė. nujaučiu kad ir emo neretai paklauso ;] pagal mėgstamiausia daina spėju kad yra ta naujoji green day fanė kurią paveikė American idiot. ir šeip nlbknisasi giliau į muzika. o šeip gerbiu kad jos klausoma muzika pagrinde yra gyvais instrumentais
Ei, taip nesąžininga. Aš irgi turiu pilną teisę būt pakomentuota Tai tiesiog manęs diskriminacija. Na, bet nelaužykim taisyklių:
jjjjjjj>>>
Apie tave spręst nieko negaliu, bet bandysiu šaudyt - klausais įvairios muzikos; daugiausia Hip"Hop arba, jei su Hip - Hop prašoviau, tai Totalaus metalo. Hm, daugiau neišmąstau, sorry
eqliux rašė: Tremor_Christ.
va šitą žmogų gerbiu, ne vieta čia šitaip, bet turi skonį rimtą ir aiškų, tarkim, net teisingą [čia jau ir šališkumas šioks toks, mano požiūriu, grunge, hardrock, blues ir pnš ir yra teisinga], klauso tik to, kas yra gerai ir to, kas jam pačiam gerai. mėgsta muziką galvai, jei galima taip pasakyt - dainų žodžiai viena svarbesnių muzikos sudėtinių dalių. skonis toks daugiau, tarkim, vyriškas, muzika su jausmu, bet be sentimentalumų. pastovus gan žmogus, per trejus metus nors ir atrado naujų grupių nemažai, bet klausomos muzikos pagrindas liko tas pats
Jasi niekas neapšnekėjo!
Nu čia jau mano bendramintė pipirmėgė, o savas savą myli ir gerbia, tik teigiama nuomonė per tuos trejus metus gerokai palinko į punk'o pusę, iš to galim spręst, kad mėgsta gyvą muziką ir kiek įmanoma, tiek lankosi koncertuose, čia dėl to, kad aš bent neįsivaizduoju, kaip tų grupių galim klausyt per kompą ramiai namie sėdint šiaip mėgsta gražų ir melodingą rocką, ypač tokį, į kurį galima įsijausti, nebūtinai labai meistrišką ar baisiai sudėtingą, bet ne tuščią muziką daugumoj klauso tokią, kurią aš pavadinčiau gyvenimiška
eqliux taaaip, buvo puikus laikai. ir dabar nors ir reciau ysijungiu peppersus ir tokia nostalgija ] prisimenu tave kaip protinga ir lb miela draugele, fane. nieks nepasikeite. smagu kad yra tokiu nuosirdziu zmogu ;]* o mane apibudinai beveik teisingai. o kad muzikinis skonis po truputi keicias - ner blogai juk vistik rhcp isliks geriausi
Puolusi rašė: hmmmm...na paziurejus i-------Killuminati------ anketa(beja tu nieko nepakomentavai apie pries paskutini zmogu) negaliu pasakyt tikrai daug nes visiskai nenumanau apie repa!na bet paziurejus i tavo jaunus metus galiu jau tave isivaizduot-placios kelnes ir ant galvos raudona skarele tikiuosi tavo muzikinis skonis su metais taps ivairesnys,ir neapsiribosi vien juodaodziais atlikejais
o as nesuprantu apie tavo klausoma muzika bet tikiu, kad supranti/jauti ko klausai ir nuo to kaifuoji, tai yra svarbiausia. ot.
eqliux rašė: Tremor_Christ.
va šitą žmogų gerbiu, ne vieta čia šitaip, bet turi skonį rimtą ir aiškų, tarkim, net teisingą [čia jau ir šališkumas šioks toks, mano požiūriu, grunge, hardrock, blues ir pnš ir yra teisinga], klauso tik to, kas yra gerai ir to, kas jam pačiam gerai. mėgsta muziką galvai, jei galima taip pasakyt - dainų žodžiai viena svarbesnių muzikos sudėtinių dalių. skonis toks daugiau, tarkim, vyriškas, muzika su jausmu, bet be sentimentalumų. pastovus gan žmogus, per trejus metus nors ir atrado naujų grupių nemažai, bet klausomos muzikos pagrindas liko tas pats
Jasi niekas neapšnekėjo!
Nu čia jau mano bendramintė pipirmėgė, o savas savą myli ir gerbia, tik teigiama nuomonė per tuos trejus metus gerokai palinko į punk'o pusę, iš to galim spręst, kad mėgsta gyvą muziką ir kiek įmanoma, tiek lankosi koncertuose, čia dėl to, kad aš bent neįsivaizduoju, kaip tų grupių galim klausyt per kompą ramiai namie sėdint šiaip mėgsta gražų ir melodingą rocką, ypač tokį, į kurį galima įsijausti, nebūtinai labai meistrišką ar baisiai sudėtingą, bet ne tuščią muziką daugumoj klauso tokią, kurią aš pavadinčiau gyvenimiška
Hm, nepažįstu šios vartotojos,todėl lengviau būti nešališkai...Manau, kad ji klausosi muzikos, kuri ją ikvepia... tai nėra kažkas sunkaus... Kažkas ritmiško ir nuoširdaus... Maža to, ji randa gan daug bendraminčių, besiklausančių panašios muzikos... Tai turėtų būt drąsus, nuoširdus ir linksmas žmogus Atleisk, eqliux, jei nusišnekėjau, tiesig sakiau taip, kaip man atrodo...
Tremor_Christ.
Jasi niekas neapšnekėjo!
Dar tool, foje ir fugazi???
Šitas žmogus supranta kas yra gera ir tikra roko muzika!
10 tau Iron_Meal ;]
xdm, senai matomas mano akiraty interneto platybese, pastebeta kad turi platu muzikos skoni ir iesko vis naujos muzikos. apie muzika turi savo nuomone, bet ji daznai keiciasi mano pagarba uz poziuri i muzika.
10 tau Iron_Meal ;]
Kai paskaiciau savo komentara supratau, kad parasiau tai, kas ir taip savaime aisku...
Bet paskaicius kitu zmoniu komentarus supratau, kad jie daro beveik ta pati...
Ir darys visi ta pati iki temos pabaigos... Kai visi zmones jau bus apkalbeti ir nebebus ka rasyt, tada visi rasys zinutes su dviem zodziais: "Vertinu gerai" arba "vertinu" blogai... Kol galiausiai tema bus istrinta... Juk taip buda beveik visada...
Enigmatic > Jau nebepaauglys sprendziant is gimimo metu... Tai atsispindi ir jo klausomoje muzikoje, ne tik stiliu ivairove (jei taip galima issireikst), bet ir grupiu gausumu... Manyciau, kad sis zmogus atsirenka gan nebloga muzika ir neapsistoja ties vienu stilium... Nevengia paklausyt tiek sunkesnes muzikos, tiek pop-rock'o... Jo klausoma muzika vertinciau gan neblogai...
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2006 m. rugsėjo 3 d. 21:32:25
skoni vertinu gerai!
o aiciu davet man kai ka suprast!
...
"diskografiją" - betent!
ps atsiprasau. netersiu daugiau sitos diskusijos
________________________---
"ivertinkit" [hole] muzikini skoni
[mano zinute ne i vieta]
2006 m. rugsėjo 3 d. 21:10:34
gheh..negaliu peikti, nes jis last.fm duomenimis yra mano kaimynas - t.y. turi panašų muzikinį skonį
turi gan platų muzikinį pasaulėvaizdį:klauso įvairių stilių ir laikmečių muziką.
tiesa, ne per daug vertina sunkesnę muziką.
klausydamas ir tikrai vertas dėmesio grupes,kaip kad The Cure, The Smashing Pumokins ar tai The Cranberries leidžia sau paklausyti ir abejotinų, tokių kaip kad Panic! at the Disco. čia toks didesnis minusas mano akimis žvelgiant ;>
2006 m. rugsėjo 3 d. 21:02:54
Aišku yra ir gerų grupių kaip No Doubt, Evanescence ar RHCP, bet bendrai paėmus neilgai tverčiau jei savo pc turėčiau tai ką turi tu.
(beje viską sprendžiau pagal surašytą diskografiją)
2006 m. rugsėjo 3 d. 20:17:16
SlipKnoT, soad, ir t.t. taip vadinamas nu-metal. as irgi kadaise kazko panasaus klausiau. galima.
2006 m. rugpjūčio 25 d. 13:22:12
2006 m. rugpjūčio 25 d. 12:47:04
pats nežinau, ką čia pasakiau, bet esmė ta, kad jis domisi tuo, ką klauso. vertina, lygina. rašo ten visokias recenzijas, kurių aš neskaitau, nes metalas man ne prie širdies. bet šiaip, manau, kad su juo įdomu bendraut panašių interesų žmonėms.
vienu žodžiu, tokie žmonės gali pagrįsti savo nuomonę, kodėl jiems patinka vienokia ar kitokia muzika ir už tai jie verti pagarbos. nesvarbu, sutinki su išsakyta nuomone, ar ne.
2006 m. rugpjūčio 25 d. 12:45:05
cia jau ir i anketa galima neziureti
lengvesnis metalas, skoni vertinu gerai!
2006 m. rugpjūčio 25 d. 12:40:05
2006 m. rugpjūčio 25 d. 12:31:35
jjjjjjj>>>
Apie tave spręst nieko negaliu, bet bandysiu šaudyt - klausais įvairios muzikos; daugiausia Hip"Hop arba, jei su Hip - Hop prašoviau, tai Totalaus metalo. Hm, daugiau neišmąstau, sorry
2006 m. rugpjūčio 17 d. 10:12:47
Tremor_Christ.
va šitą žmogų gerbiu, ne vieta čia šitaip, bet
Jasi niekas neapšnekėjo!
Nu čia jau mano bendramintė pipirmėgė, o savas savą myli ir gerbia, tik teigiama nuomonė
eqliux taaaip, buvo puikus laikai. ir dabar nors ir reciau ysijungiu peppersus ir tokia nostalgija
2006 m. rugpjūčio 17 d. 06:55:17
2006 m. rugpjūčio 17 d. 06:37:36
Tada galbūt Jam Master - Jason Mizell fan.
2006 m. rugpjūčio 17 d. 06:29:57
2006 m. rugpjūčio 17 d. 00:32:38
hmmmm...na paziurejus i-------Killuminati------ anketa(beja tu nieko nepakomentavai apie pries paskutini zmogu
o as nesuprantu apie tavo klausoma muzika
2006 m. rugpjūčio 16 d. 10:08:51
Tremor_Christ.
Jasi niekas neapšnekėjo!
Nu čia jau mano bendramintė pipirmėgė, o savas savą myli ir gerbia, tik teigiama nuomonė
Hm, nepažįstu šios vartotojos,todėl lengviau būti nešališkai...Manau, kad ji klausosi muzikos, kuri ją ikvepia... tai nėra kažkas sunkaus... Kažkas ritmiško ir nuoširdaus... Maža to, ji randa gan daug bendraminčių, besiklausančių panašios muzikos... Tai turėtų būt drąsus, nuoširdus ir linksmas žmogus
2006 m. rugpjūčio 10 d. 16:22:47
Jasi niekas neapšnekėjo!
2006 m. rugpjūčio 9 d. 21:41:32
Pamačius pirmas grupes kyla klausimas: nejaugi jam žiauriai patinka Arm'o vokalas?
Ir dar net Jerry Cantrell klauso :O
10 tau Iron_Meal ;]
xdm, senai matomas mano akiraty interneto platybese, pastebeta kad turi platu muzikos skoni ir iesko vis naujos muzikos. apie muzika turi savo nuomone, bet ji daznai keiciasi
2006 m. rugpjūčio 9 d. 21:30:49
Ir dar net Jerry Cantrell klauso :O
10 tau Iron_Meal ;]
2006 m. rugpjūčio 9 d. 18:25:03
Bet paskaicius kitu zmoniu komentarus supratau, kad jie daro beveik ta pati...
Ir darys visi ta pati iki temos pabaigos... Kai visi zmones jau bus apkalbeti ir nebebus ka rasyt, tada visi rasys zinutes su dviem zodziais: "Vertinu gerai" arba "vertinu" blogai... Kol galiausiai tema bus istrinta... Juk taip buda beveik visada...
Tik tarp kitko...
2006 m. rugpjūčio 9 d. 18:17:45
Enigmatic > Jau nebepaauglys sprendziant is gimimo metu... Tai atsispindi ir jo klausomoje muzikoje, ne tik stiliu ivairove (jei taip galima issireikst), bet ir grupiu gausumu... Manyciau, kad sis zmogus atsirenka gan nebloga muzika ir neapsistoja ties vienu stilium... Nevengia paklausyt tiek sunkesnes muzikos, tiek pop-rock'o... Jo klausoma muzika vertinciau gan neblogai...