Tai kurio čia man dabar komentuoti? Aij, abiejų tada.
Fabolous - na, reperis gi. Nors pagal klausomas grupes/atlikėjus, nors repu absoliučiai nesidomiu ir tuo labiau nesižaviu, galiu pasakyti, kad prastai, labai prastai... Ką, nėra tam stiliuje nieko geriau? Jau vien matant mėgstamose grupėse Nelly ar The Game rūgštelė burnoje susisuka. Esi vartotojas, neieškai giliau, "valgai" bet kokį š...., kurį pateikia radijas, televizija ir pan., negalvodamas ir nesirinkdamas, kas yra gerai, o kas blogai.
Misantropia - Metallica'os fanė. Esama vis dar, nors per koncertą ir nusivylė. Legenda, gerbtini tipo, bet man nelima, dėl to vertinu pusėtinai. Dėl to mane galima būtų apkaltinti siauraakiškumu šiuo atžvilgiu. Toliau... Mėgsta Dreadful Shadows. Dėl to pagirtina. Nevengia ir paklausyti muzikos "iš šono", dėl to platesnis akiratis. Iš esmės pagritinas muzikinis skonis, nors kai kurių niuansų dar nesuprantų, gal tai tiesiog ne man
Jei nenorit, kad tema būtų ištrinta, siūlau rašyti į temą.
Jei vartotojas nenurodo grupių aprašyme, visada galima paieškoti jo pranešimų diskusijose
Whatever, tau lengva, tu mane pažįsti
Pati tu esi kind of metalė, pastaruoju metu vis dažniau sutinkama gotų susibūrimuose.
Misantropia >> Labai įvairaus muzikinio skonio muzikos klausitoja. Kaip sakant, "neužsiciklina" ant vieno stiliaus ar grupės. Yra sunkiosios muzikos gerbėja, pradedant nuo black ar thrash metal, baigiant gothic rock ar elektronic. Taip pat neatsisako karts nuo karto paklausyti gero kokybiško popso. O tokias grupes, kaip Dreadful Shadows ir Moonspell gali klausytis vos ne kiekvieną dieną.
Remiausi gyvenimiška patirtimi.
P.S. labai buka tema, beje.
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2006 m. rugpjūčio 9 d. 18:10:25
2006 m. rugpjūčio 9 d. 18:07:46
Fabolous - na, reperis gi. Nors pagal klausomas grupes/atlikėjus, nors repu absoliučiai nesidomiu ir tuo labiau nesižaviu, galiu pasakyti, kad prastai, labai prastai... Ką, nėra tam stiliuje nieko geriau? Jau vien matant mėgstamose grupėse Nelly ar The Game rūgštelė burnoje susisuka. Esi vartotojas, neieškai giliau, "valgai" bet kokį š...., kurį pateikia radijas, televizija ir pan., negalvodamas ir nesirinkdamas, kas yra gerai, o kas blogai.
Misantropia - Metallica'os fanė. Esama vis dar, nors per koncertą ir nusivylė. Legenda, gerbtini tipo, bet man nelima, dėl to vertinu pusėtinai. Dėl to mane galima būtų apkaltinti siauraakiškumu šiuo atžvilgiu. Toliau... Mėgsta Dreadful Shadows. Dėl to pagirtina. Nevengia ir paklausyti muzikos "iš šono", dėl to platesnis akiratis. Iš esmės pagritinas muzikinis skonis, nors kai kurių niuansų dar nesuprantų, gal tai tiesiog ne man
2006 m. rugpjūčio 9 d. 14:45:28
2006 m. rugpjūčio 9 d. 14:26:46
2006 m. rugpjūčio 9 d. 13:29:50
Įdėmiau diskusijas reikia tiesiog skaityti.
O šiaip, tai manau, kad tai bus dar viena floodo tema - pamatysit.
2006 m. rugpjūčio 9 d. 13:26:58
viskuo nepatenkintas zmogus net neparases kokia muzika megsta. toks ispudis. neverta pykt, gali visko but ;]
Kažkas, regis, nesuprato temos pavadinimo. Apibūdinti reikia ne žmogų, o jo muzikinį skonį.
Jei nenorit, kad tema būtų ištrinta, siūlau rašyti į temą.
Jei vartotojas nenurodo grupių aprašyme, visada galima paieškoti jo pranešimų diskusijose
Whatever, tau lengva, tu mane pažįsti
Pati tu esi kind of metalė, pastaruoju metu vis dažniau sutinkama gotų susibūrimuose.
2006 m. rugpjūčio 9 d. 13:23:18
Remiausi gyvenimiška patirtimi.
P.S. labai buka tema, beje.
2006 m. rugpjūčio 9 d. 13:22:46
2006 m. rugpjūčio 9 d. 13:14:19
OK, pabandykit dabar kas mano įvertint... tik nepamirškit nurodyt kuo remiatės
2006 m. rugpjūčio 9 d. 12:25:06
Viskas atrodo kaip ir paprasta. Būtų gerai, kad pagrįstumėt savo nuomonę. Būtų gerai, kad vertinumėte praleisdami bent kelis kitų postus.
Kaip? Malonėkit pažiūrėti į anketą.